ccypruss000 Δημοσιεύτηκε March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2020 Network Technology GSM / HSPA / LTE / 5G Launch Announced 2020, March 26 Status Coming soon. Exp. release 2020, April 7 Body Dimensions 158.2 x 72.6 x 9 mm (6.23 x 2.86 x 0.35 in) Weight 209 g (7.37 oz) Build Glass front, glass back, aluminum frame SIM Single SIM (Nano-SIM/eSIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 mins) Display Type OLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 6.58 inches, 105.2 cm2 (~91.6% screen-to-body ratio) Resolution 1200 x 2640 pixels (~441 ppi density) DCI-P3 HDR10 90Hz Platform OS Android 10.0 (AOSP + HMS); EMUI 10.1 Chipset HiSilicon Kirin 990 5G (7 nm+) CPU Octa-core (2x2.86 GHz Cortex-A76 & 2x2.36 GHz Cortex-A76 & 4x1.95 GHz Cortex-A55) GPU Mali-G76 MP16 Memory Card slot NM (Nano Memory), up to 256GB (uses shared SIM slot) Internal 256GB 8GB RAM UFS 3.0 Main Camera Quad 50 MP, f/1.9, 23mm (wide), 1/1.28", 2.44µm, omnidirectional PDAF, OIS Periscope 12 MP, f/3.4, 125mm (telephoto), PDAF, OIS, 5x optical zoom 40 MP, f/1.8, 18mm (ultrawide), 1/1.54", PDAF TOF 3D, (depth) Features Leica optics, LED flash, panorama, HDR Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60fps, 720@7680fps, HDR; gyro-EIS Selfie camera Dual 32 MP, f/2.2, (wide), 1/2.8", 0.8µm, AF IR TOF 3D, (depth/biometrics sensor) Features HDR Video 2160p@30/60fps, 1080p@30/60fps Sound Loudspeaker Yes 3.5mm jack No 32-bit/384kHz audio Comms WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 5.1, A2DP, LE GPS Yes, with dual-band A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS, NavIC NFC Yes Infrared port Yes Radio No USB 3.1, Type-C 1.0 reversible connector Features Sensors Infrared face recognition, fingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrum Battery Non-removable Li-Po 4200 mAh battery Charging Fast charging 40W Fast wireless charging 27W Fast reverse wireless charging 27W Misc Colors Silver Frost, Blush Gold, Deep Sea Blue, Ice White, Black Models ELS-NX9, ELS-N04 Price About 1000 EUR Tests Performance AnTuTu: 496356 (v8) GeekBench: 12848 (v4.4), 3942 (v5.1) GFXBench: 31fps (ES 3.1 onscreen) Display Contrast ratio: Infinite (nominal) Camera Photo / Video Loudspeaker -27.5 LUFS (Good) Battery life Endurance rating 94h Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 1ο στο DxOMark! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483502 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις εγαρμογές της GOOgle οι βασικές εφαρμογές (χάρτες, μειλ, youyube κτλ) δεν μπορούμε κανονοκα να τις εγκαατασήσουμε με apk? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Δεν θα έχει κάνα καλό promotion όπως με το p30 pro???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 με αυτά τα χαρακτηριστικά αν μπορεί να πάρει τις εφαρμογές της google θα χτυπήσει κατευθείαν πρωτιά. ειδικά με την κάμερα που έχει. κάποιοι γνώστες, των πραγμάτων λένε πως υπάρχει τρόπος να πάρει τις εφαρμογές από το play store! επειδή είναι το μόνο που με σταματάει να το πάρω θα περιμένω. ίδωμεν. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν θα έχει κάνα καλό promotion όπως με το p30 pro????Ναι δίνουν το p30 lite μαζί Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 (edited) Δεν ξέρω αν το ρωτάω στο σωστό θέμα, αλλά έχει αγοράσει κανείς ποτέ από Γερμανία; Το P40 pro κοστολογείται 999€ με δύο δώρα, το watch gt2e και τα freebuds 3 (το βρήκα μέσω της ίδιας της Huawei, consumer.huawei.com/de). Edited April 1, 2020 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Δεν ξέρω αν το ρωτάω στο σωστό θέμα, αλλά έχει αγοράσει κανείς ποτέ από Γερμανία; Το P40 pro κοστολογείται 999€ με δύο δώρα, το watch gt2e και τα freebuds 3 (το βρήκα μέσω της ίδιας της Huawei, consumer.huawei.com/de). Το συγκεκριμένο πακέτο δεν έρχεται Ελλάδα απευθείας και πρέπει να πάει μέσω εταιρείας που το αναλαμβάνει να το παραλάβει και να στο στείλει Ελλάδα. Επίσης, δεν αφαιρείται ο ΦΠΑ από το πακέτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Το συγκεκριμένο πακέτο δεν έρχεται Ελλάδα απευθείας και πρέπει να πάει μέσω εταιρείας που το αναλαμβάνει να το παραλάβει και να στο στείλει Ελλάδα. Επίσης, δεν αφαιρείται ο ΦΠΑ από το πακέτο αυτό. Ααα οκ, αυτό με την αποστολή βασικά με ενδιέφερε. Ευχαριστώ. Κρίμα πάντως, αν ίσχυε η ίδια πολιτική εδώ θα την έλεγα ενδιαφέρουσα, ειδικά αν κάποιος το έπαιρνε με απαλλαγή ΦΠΑ. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Το ίδιο πακέτο το έχει και το amazon.de αλλά ακόμα δεν είναι για αποστολή. Δεν μου άρεσαν τα δώρα εδώ. Απλά παρατηρώ πόσο χαμηλότερα από την αρχική ξεκίνησε το p40 lite στο skroutz και ίσως περιμένω να κάνω κίνηση. Με το πακέτο του εξωτερικού θα ήμουν πολύ πιο σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 Ψάχνω να βρω αν υποστηρίζει desktop mode αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. April 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2020 (edited) Στο emui 10 υποστηρίζεται το desktop mode. Το χαρακτηριστικό αυτό είχε προστεθεί και σε πολύ παλιότερες συσκευές δεν φαντάζομαι να αφαιρέθηκε. Απλά γενικά ούτε η samsung ούτε η huawei το διαφημίζουν και μου φαίνεται περίεργο αυτό. Edited April 4, 2020 by sleepless81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Βλέπω είναι διαθέσιμο, το πηρε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Μου αρέσει πολυ αλλά η έλλειψη google store με φρενάρει. Τωρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να το δούμε και σε κατάστημα... ολα δύσκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Βλέπω είναι διαθέσιμο, το πηρε κάποιος να μας πει εντυπώσεις; Μου αρέσει πολυ αλλά η έλλειψη google store με φρενάρει. Τωρα δεν υπάρχει η δυνατότητα να το δούμε και σε κατάστημα... ολα δύσκολα.. Δεν ξέρω αν έγιναν τοποθετήσεις αλλά οι Γερμανοί είναι ανοιχτά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 O Κωτσόβολος το έχει με δώρο το p30 lite και επιστροφή bonus (alpha) 50.000 πόντους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) O Κωτσόβολος το έχει με δώρο το p30 lite και επιστροφή bonus (alpha) 50.000 πόντους! Το ιδιο δώρο και ο γερμανος, με επιστροφη 10% https://www.germanos.gr/category/huawei-p40-pro/cat3750008/ Θεωρω ότι απο Amazon Γερμανιας ειναι ακομα πιο συμφερουσα η αγορα: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B086B527MZ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Edited April 9, 2020 by g_angelo01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 (edited) Είναι ακόμη πολύ νωρίς βέβαια, όμως αν το έχει κάποιος και έχει περάσει Google Maps ας ενημερώσει παρακαλώ. Είμαι με Ρ20pro και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Το play store δεν με απασχολεί καθόλου, τις εφαρμογές που δουλεύω τις βρίσκω όλες στο App store τους, οπότε ..... Οι χάρτες όμως είναι deal braker για μένα. Τους έχουν φτάσει σε φοβερό επίπεδο και τους δουλεύω συνεχώς. Edited April 9, 2020 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Guys το Amazon.de πλέον το στέλνει κανονικά. Βέβαια έχει εξαντληθεί η προσφορά δεν ξέρω αν θα την ξαναβαλοθνς. Εγώ την πρόλαβα πάντως Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Είναι ακόμη πολύ νωρίς βέβαια, όμως αν το έχει κάποιος και έχει περάσει Google Maps ας ενημερώσει παρακαλώ. Είμαι με Ρ20pro και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Το play store δεν με απασχολεί καθόλου, τις εφαρμογές που δουλεύω τις βρίσκω όλες στο App store τους, οπότε ..... Οι χάρτες όμως είναι deal braker για μένα. Τους έχουν φτάσει σε φοβερό επίπεδο και τους δουλεύω συνεχώς. Μπαίνουν τα google maps απλα δε μπορείς να κανεις login στο λογαριασμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Δε θα βρεθει τροπος να μπαινουν google services? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Έριξα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο & μου φάνηκε απλό. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) Έχει led notification...? edit mode on άκυρη η ερώτηση...δεν έχει led edit mode off Edited April 15, 2020 by zoid70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Το αγόρασε κάνεις το εργαλείο να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Έριξα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο & μου φάνηκε απλό. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜωρέ το θέμα είναι να δουλεύει πάντα . Να μην θέλει μετά από κάθε update μιας εφαρμογής να κάνεις τα ίδια και τα ίδια . Η μετά από αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής Εγώ πιστεύω βέβαια ότι το μάρκετ της Huawei για γεμίσει σε ένα δύο μήνες με όλες τις εφαρμογές . Από την άλλη οποίος έχει αγοράσει από τον Google play τώρα πρέπει να τις αγοράσει πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μωρέ το θέμα είναι να δουλεύει πάντα . Να μην θέλει μετά από κάθε update μιας εφαρμογής να κάνεις τα ίδια και τα ίδια . Η μετά από αναβάθμιση του λογισμικού της συσκευής Εγώ πιστεύω βέβαια ότι το μάρκετ της Huawei για γεμίσει σε ένα δύο μήνες με όλες τις εφαρμογές . Από την άλλη οποίος έχει αγοράσει από τον Google play τώρα πρέπει να τις αγοράσει πάλι Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, κρίμα γιατί είναι φοβερή συσκευή. https://techvalue.gr/huawei-play-store-gms-36101/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts