manwlis77 Δημοσιεύτηκε March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2020 (edited) Αντε ας ανοίξει και το θέμα αυτό Έκανα την αρχή και παραγγειλα κάτι φτηνό για αρχή https://www.ebay.com/itm/184168763336 Ας διορθωθεί ο τίτλος. Άτιμο auto correct Edited January 12, 2021 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Έβαλε κανεις Whitestone dome tempered glass σε κάποιο s20? Υπάρχουν εναλλακτικές τώρα που η οθόνη δεν είναι τόσο κυρτή στο πλάι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Εγώ για την ώρα άφησα την μεμβράνη που είχε Μακάρι να κρατήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Εγώ για την ώρα άφησα την μεμβράνη που είχε Μακάρι να κρατήσει! H οποια εργοστασιακή μεμβράνη ειναι και εξαιρετική. Απλά θέλω το τζαμάκι για να αισθάνομαι και να εχω μια ασφάλεια παραπανω σε περιπτωση πτώσης. Περιμένω την dome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Πήρα αυτή για αρχή και άμεσα διαθέσιμη https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/aksesouar-gia-kinita/categories-thikes/sentio-thiki-back-cover-gia-galaxy-s20_3376184 Και οικονομική για εμάς που είμαστε επαρχία. Μιας και από σκρουτζ έχουν μεταφορικά κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 γνωρίζει κάποιος αν οι θήκες Spigen δημιουργούν πρόβλημα στη μαμά ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 εχω την spigen neo hybrid απο την πρωτη μερα και δεν δημιουργησε κανενα προβλημα στην μαμα ζελατινα δεν την πεταξε στις ακρες . ολα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 εχω την spigen neo hybrid απο την πρωτη μερα και δεν δημιουργησε κανενα προβλημα στην μαμα ζελατινα δεν την πεταξε στις ακρες . ολα μια χαρα με την καμερα πισω,την προστατευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 με την καμερα πισω,την προστατευει ναι προεξεχει η θηκη κατα πολυ οποτε προστατευει την καμερα , επισης το ιδιο κ για την οθονη , γενικα ειναι λιγο χοντροκομμενη θηκη λιγο αλλα προστατευει παρα πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 γνωρίζει κάποιος αν οι θήκες Spigen δημιουργούν πρόβλημα στη μαμά ζελατίνα. Σε 20+ ουτε η slim armor δημιουργεί προβλημα. Εβαλε τελικά κανεις τζαμάκι σε οποιοδήποτε απο τα νεα μοντέλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 ναι προεξεχει η θηκη κατα πολυ οποτε προστατευει την καμερα , επισης το ιδιο κ για την οθονη , γενικα ειναι λιγο χοντροκομμενη θηκη λιγο αλλα προστατευει παρα πολυ καλα ευχαριστώ :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Σούπερ παιδιά αυτή η spigen και σούπερ πακέτο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Αγοραζω χρονια αυτη τη μαρκα απο τπ συγκεκριμενο μαγαζι. Αψογα ολα! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 30, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Έμεινα έκπληκτος με την συσκευασία!! Σου φτιάχνει την διάθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2020 Να προσθέσω κι εγώ την δική μου θήκη πού παρέλαβε ο φίλος Μάνος για μένα.για το μικρό μου. Αψογη και δίνει έναν μικρό όγκο πού χρειάζεται το μικρό s20. Και του Μάνου πού εχει το plus,την είδα και είναι όντως αψογη. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 (edited) Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω ένα τρίποδο για το galaxy s20 ultra Αν κατάλαβα σωστά αυτό πρέπει να το χωράει τι λέτε εσείς? Fits Phones: 56 to 91 mm (2.20 - 3.58 in) wide εγώ κατάλαβα ότι το χωράει και με μία θήκη αλλά δεν είμαι σίγουρος πριν το παραγγείλω. https://www.akalavrentzos.gr/en/tripods-monopod/%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1-joby/joby-griptight-gorillapod-stand-pro.html Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 2, 2020 by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Το 91 φαντάζομαι είναι το μέγιστο πλάτος συσκευής Αν ειναι έτσι χωράει άνετα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Το 91 φαντάζομαι είναι το μέγιστο πλάτος συσκευής Αν ειναι έτσι χωράει άνετα το κινητο ναι φίλε μου και εγώ έτσι κατάλαβα:) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ας αλλάξει ο τίτλος του νήματος... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ας αλλάξει ο τίτλος του νήματος... αν αφορά εμένα αυτό δεν το κατάλαβα αξεσουάρ δεν είναι? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ναι ρε σεις Εγω το ανοιξα Αλλα μου τα έκανε μπαχαλο το πληκτρολόγιο από το κινητό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Το κατάλαβα φίλε μου συμβαίνει σε όλους. Οι διαχειριστές ας το αλλάξουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ναι ρε σεις Εγω το ανοιξα Αλλα μου τα έκανε μπαχαλο το πληκτρολόγιο από το κινητό!!!! :lol: :lol: Αφήστε το έτσι.. Τζαμαικα!! Και στη huawei, Χαβαι 5-0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Nillkin...οτι πιο εξαιρετικο έχω βάλει. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Περιμένω το S20+ και παρήγγειλα την original leather θήκη της Samsung.προστατευει τις κάμερες πίσω παιδιά;;Μπορείτε να μου πείτε και ένα καλό τζαμακι σε σχετικα καλή τιμή να βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts