evris2013 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Επίσης στη Γουχάν απ' όπου ξεκίνησε και η πανδημία υπάρχει κι αυτό το πρόβλημα: https://m.lifo.gr/now/world/280505/i-goyxan-deixnei-ston-kosmo-giati-i-krisi-toy-koronoioy-arxizei-meta-to-telos-toy-lockdown Που μάλλον δεν θα αφορά μόνο τη Γουχαν... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Βλέπεις να μην φοράνε μάσκες; Φορά εσυ.. Βλέπεις συνωστισμό; Πήγαινε παρά πέρα η κάνε την Sent from my iPhone using Tapatalk Εδώ είσαι λάθος Τις μάσκες τις φοράμε για να μην κολλήσουμε τους άλλους και όχι για να μη μας κολλήσουν οι άλλοι. Αν οι αλλοι δε φοράνε μάσκες και μιλάνε γιομίζουν σταγονίδια τον αέρα σε μεγάλες αποστάσεις (για να μην πω όταν βήχουν ή φτερνίζονται) και ότι μάσκα και αν φοράμε θα κολλήσουμε τον ιό είτε από τα μάτια είτε από τα πλαϊνά της μάσκας, που ο αέρας μπαίνει άνετα. Φοράμε μάσκα ώστε οι φορείς εκπνέοντας ή μιλώντας να μειώνεται η ταχύτητα του αέρα και να μην έχουμε διασπορά σε απόσταση. Αν ο άλλος είναι φορέας και φταρνιστεί ή βήξει, άστα να πάνε στα 10 μέτρα το λιγότερο. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καθως χειριστηκε πιο αποτελεσματικα την επιδημια, καλυπτει ολον τον κοσμο σε υγιειονομικο υλικο και ολα τα αλλα προιοντα μαλλον μονα ζυγα δικα της. Με μθα αποφαση της μπιρει να καταστρεψει σε 24 ωρες την αμερικανικη εταιρεια με την μεγαλυτερη κεφαλαιοποιηση στον κοσμο. Η κινα εχει τα 2/3 του εξ. χρεους της αμερικης στα χερια της σαν ομολογα. Αν δεν ανανεωσει και τα εξαργυρωσει καληνυχτα αμερικη...το χρεος της ειναι 3ιςχεοροτερο απο της ελλαδος. Την κραταει προσωρινα το δολλαριο που ειναι στανταρ διεθνους εμποριου. Για αυτο εχει λυσσαξει με το euro η αμερικη, και γουσταρε BREXIT... Η Κίνα έχει μαζέψει παλιόχαρτα από την Αμερική και αυτός που του χρωστάνε είναι σε χειρότερη θέση από αυτόν που χρωστάει. Όταν βέβαια δεν μπορείς με την βία να πάρεις τα χρωστούμενα. Από οικονομία στα βασικά, είσαι σε χειρότερη κατάσταση από το 5G :lol: :lol: Η Κίνα δουλεύει σαν τρελλή για να μαζέψει δολάρια και ευρώ, που σημαίνει ότι υπομένει όλα αυτό το βασανιστήριο για να απολαμβάνουμε εμείς τη ζωή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλες οι προφυλαξεις τα 2 μετρα οι μασκες τα απολιπαντικα τα φαρμακα και τα εμβολια, αλλα το σημαντικωτερο ειναι να κανουμε το σταυρο μας και μια προσευχη πριν βγουμε εξω. Ας μασησουμε και κανενα αντιικο σκορδο.... Ετσι για να ειμαστε σιγουροι 100% επιπλεον γυριστε το τηλεφωνο στο 2g , η ακομη καλυτερα παρτε το ξεχασμενο νοκια με κουμπακια....και μονοχρωμη οθονη. Αν χρειαζεστε νετ , το γυρνατε στο 3 4, κανετε τη δουλεια σας γρηγορα γρηγορα, και μετα στο 2 ξανα...μην μεταλλαχθει ενας κοινος ιος μεσα μας, σε corona , και δεν ξερουμε που τον αρπαξαμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ποιοι είναι οι άπιστοι ρε φίλε?! Πριν 10 μέρες, (10!!! μόλις, δεν είναι πολλές) μας έλεγαν ότι για έναν υγιή άνθρωπο μπορεί να αποβούν έως κ επικίνδυνες οι μάσκες κ τώρα υποχρεωτική κ αυστηρή σύσταση να τις φοράμε?! Να ακούμε τους ειδικούς ή όχι?! Γιατί αν είναι οι ειδικοί να αλλάζουν απόψεις κάθε μέρα, ε ο κόσμος χάνεται λίγο! Εδώ οι ίδιοι υπουργοί/υφυπουργοί/χαρδαλιας/τσιοδρας, μέσα στο ίδιο 24ωρο είπαν διαφορετικά πράγματα για τις μάσκες στα μάρκετ για τους πελάτες! Ε ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού τέτοια τρικυμία! Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι επικίνδυνες βρε φίλε είναι για έναν υγιη άνθρωπο; Τι θα πάθει δηλαδή θα του κοπεί η ανάσα; Η μήπως πίστευες τις μπούρδες για ψευδής αίσθηση ασφαλείας όπως το άλλο με τα γάντια; Άλλο εκεί... Σου λέει ο ιός θα μείνει στο γάντι και είναι επικίνδυνο.. Ενώ όταν μένει στο δέρμα του χεριού είναι οκ.. Δεν είχαν αποθέματα και για αυτό όλος ο ντόρος τους πριν με τώρα.. Και κάτι άλλο.. Η ελληνική κοινωνία δεν δέχεται υποχρεώσεις. Δεν το μπορεί. Είναι όλοι επαναστάτες τι να κάνουμε Σου λένε λοιπόν αυστηρή σύσταση (να βγάλουν από πάνω τους την υποχρέωση) και κάνε ότι σου καπνίσει απλά τα πράγματα Και τα 2μ θα γίνουν 1,5μ μη σου πω και 1.. Λες και πριν πχ χόρευε κανείς ταγκό με τον πωλητή. Φωνάζανε για τα λουκέτα. Ορίσετε λοιπόν ανοίξανε μια χαρά. Βάλανε και κάτι περιορισμούς για τα μάτια του κόσμου στα μαγαζιά, λες και πριν πάλι στα μικρομάγαζα γινόταν πανηγύρι.. Οι ευθύνες πλέον είναι ατομικές και αν στραβώσει το πράγμα δεν θα φταίει η κυβέρνηση (σου λένε εμείς τα ειπαμε) αλλά ο καθένας που δεν άκουσε τις συμβουλές Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Δεν πα να λένε.. Μόνο στην μπανανία ασχολούνται τόσες μέρες με τις μάσκες που τις φοράνε και γιατί; Μην βάλει κανείς τίποτα αν φοβάται μην του χαλάσει το κραγιόν. Τίποτα η ας βάλουν κανα μαντίλι καλαματιανό να μην τους κόψουν πρόστιμο Εγώ θα πηγαίνω παντού με την Ν95 8,5€ η μια, διάρκεια ζωής κάπου 20 μέρες.. Ούτε χειρουργικές που σε προστατεύουν 50% ούτε σαχλαμάρες.. Δεν πα να έχει και 50 βαθμούς έξω.. Όταν θα αρχίσουν να κολλάνε οι άπιστοι θα ρίξω τρελό γέλιο Sent from my iPhone using Tapatalk Δε θέλω να σε πανικοβάλλω, αλλά με ό,τι μάσκα και να βγεις έξω, δεν προστατεύεσαι. Αν φταρνιστεί πάνω σου κάποιος που νοσεί, HELLO, ό,τι έχει θα το τσιμπήσεις ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η μάσκα προστατεύει τους άλλους από κάποιον που είναι άρρωστος. Ο άρρωστος φοράει μάσκα για να μη φεύγουν τα σωματικά υγρά του τη στιγμή που θα φταρνιστεί, δηλαδή ΒΛΕΝΝΑ και ΣΑΛΙΟ. Αν μετά απ' όλα αυτά πιστεύεις ότι θα βγεις έξω και θα γλιτώσεις εσύ και θα κολλήσουν οι "άπιστοι", και θα γελάς, σκέψου το καλύτερα και ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ. :lol: Δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα πουλάτε πνεύμα και χαιρεκακία, ενώ δεν ξέρετε ούτε τα βασικά. Edited May 2, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Δεν πα να λένε.. Μόνο στην μπανανία ασχολούνται τόσες μέρες με τις μάσκες που τις φοράνε και γιατί; Μην βάλει κανείς τίποτα αν φοβάται μην του χαλάσει το κραγιόν. Τίποτα η ας βάλουν κανα μαντίλι καλαματιανό να μην τους κόψουν πρόστιμο Εγώ θα πηγαίνω παντού με την Ν95 8,5€ η μια, διάρκεια ζωής κάπου 20 μέρες.. Ούτε χειρουργικές που σε προστατεύουν 50% ούτε σαχλαμάρες.. Δεν πα να έχει και 50 βαθμούς έξω.. Όταν θα αρχίσουν να κολλάνε οι άπιστοι θα ρίξω τρελό γέλιο Sent from my iPhone using Tapatalkγιατί μια μέρα?την περνάς όποτε θέλεις με αιθυλική αλκοόλη 70% την αφήνεις και στεγνώνει και είσαι κομπλέ έχουν πέσει οι τιμές στις Kn95 περίπου στα 4€,για μένα θα δουλέψει μαντήλι καλαματιανο όπως ειπες,δεν έχουμε ούτε δείγμα κρούσματος πάνω από ένα μήνα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 2, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Δε θέλω να σε πανικοβάλλω, αλλά με ό,τι μάσκα και να βγεις έξω, δεν προστατεύεσαι. Αν φταρνιστεί πάνω σου κάποιος που νοσεί, HELLO, ό,τι έχει θα το τσιμπήσεις ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. Η μάσκα προστατεύει τους άλλους από κάποιον που είναι άρρωστος. Ο άρρωστος φοράει μάσκα για να μη φεύγουν τα σωματικά υγρά του τη στιγμή που θα φταρνιστεί, δηλαδή ΒΛΕΝΝΑ και ΣΑΛΙΟ. Αν μετά απ' όλα αυτά πιστεύεις ότι θα βγεις έξω και θα γλιτώσεις εσύ και θα κολλήσουν οι "άπιστοι", και θα γελάς, σκέψου το καλύτερα και ΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ. :lol: Δηλαδή κάποιοι εδώ μέσα πουλάτε πνεύμα και χαιρεκακία, ενώ δεν ξέρετε ούτε τα βασικά. Καλά κρασιά.. Τώρα είπες εξυπνάδα Ξέρεις πολλούς που φταρνίζονταν πάνω σου γενικά; Αυτό έλειπε σιγά μην σε φτύναν και στη μούρη Το ξέρουμε ότι ο ιός μεταδίδεται με τα μάτια δεν θα πιάνουμε την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.. Και με την ομιλία εκπέμπεις υγρά σωματίδια όταν είσαι κοντά και δεν φοράς μάσκα Δηλαδή η δίκη σου προτροπή είναι να βγαίνουν όλοι όπως πριν σαν να μην τρέχει κάστανο.. Καλά κανείς αν θες τρώγε και τα νύχια σου κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να σου πει κανείς πρόσεχε από δω και πέρα.. Προσωπικά μπορεί να κάτσω σπιτι γιατί έχω την ευχέρεια για ακόμη έναν μήνα δικαίωμα μου. Και εσυ επίσης μπορείς χωρίς καμία κακιά να βγαίνεις όπου θες χωρίς καμία προφύλαξη Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 2, 2020 by kgalaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Καλά κρασιά.. Τώρα είπες εξυπνάδα Ξέρεις πολλούς που φταρνίζονταν πάνω σου γενικά; Αυτό έλειπε σιγά μην σε φτύναν και στη μούρη Το ξέρουμε ότι ο ιός μεταδίδεται με τα μάτια δεν θα πιάνουμε την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.. Και με την ομιλία εκπέμπεις υγρά σωματίδια όταν είσαι κοντά και δεν φοράς μάσκα Δηλαδή η δίκη σου προτροπή είναι να βγαίνουν όλοι όπως πριν σαν να μην τρέχει κάστανο.. Καλά κανείς αν θες τρώγε και τα νύχια σου κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να σου πει κανείς πρόσεχε από δω και πέρα.. Προσωπικά μπορεί να κάτσω σπιτι γιατί έχω την ευχέρεια για ακόμη έναν μήνα δικαίωμα μου. Και εσυ επίσης μπορείς χωρίς καμία κακιά να βγαίνεις όπου θες χωρίς καμία προφύλαξη Sent from my iPhone using Tapatalk Πρώτον, ακόμα κι αν δε φαίνεται να σε φτύνει κάποιος, ακόμα και λίγο έντονη προφορά να έχει, π.χ. όταν προφέρει χειλικά σύμφωνα, π.χ. "β", "φ" κλπ, πετάει σταγονίδια, οπότε αν είναι άρρωστος θα σε κολλήσει. Δεύτερον, δεν προτείνω τίποτα άλλο, πέρα από το ότι πριν πουλήσεις χαιρεκακία και πνεύμα, ΜΑΘΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΩΤΑ. Και φυσικά κάτσε μέσα. Καλό και για σένα και για μας. Και ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ αποφασίσεις να ξεμυτίσεις έξω, φρόντισε να ρίξεις γέλιο με τους άπιστους. :lol: Edited May 2, 2020 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν πα να λένε.. Μόνο στην μπανανία ασχολούνται τόσες μέρες με τις μάσκες που τις φοράνε και γιατί; Μην βάλει κανείς τίποτα αν φοβάται μην του χαλάσει το κραγιόν. Τίποτα η ας βάλουν κανα μαντίλι καλαματιανό να μην τους κόψουν πρόστιμο Εγώ θα πηγαίνω παντού με την Ν95 8,5€ η μια, διάρκεια ζωής κάπου 20 μέρες.. Ούτε χειρουργικές που σε προστατεύουν 50% ούτε σαχλαμάρες.. Δεν πα να έχει και 50 βαθμούς έξω.. Όταν θα αρχίσουν να κολλάνε οι άπιστοι θα ρίξω τρελό γέλιο Sent from my iPhone using TapatalkΠως έχει διάρκεια ζωής 20 ημέρες? Προφανώς την κάνεις αποστείρωση μετά, αλλά πως? Γιατί έχω και εγώ ffp2 αλλά πως θα γίνει να την φοράω ξανά? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Πως έχει διάρκεια ζωής 20 ημέρες? Προφανώς την κάνεις αποστείρωση μετά, αλλά πως? Γιατί έχω και εγώ ffp2 αλλά πως θα γίνει να την φοράω ξανά? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Δεν θα την βγαζεις ποτε...απλα πραγματα. Ειναι θεμα συνηθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Πως έχει διάρκεια ζωής 20 ημέρες? Προφανώς την κάνεις αποστείρωση μετά, αλλά πως? Γιατί έχω και εγώ ffp2 αλλά πως θα γίνει να την φοράω ξανά? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΓια τις Ν95, ειπαν οι αρμόδιοι επι των μασκών, οτι έχουν διάρκεια 20 ημερών κ η αποστειρωση γίνεται με οινόπνευμα και εκθεση στον ήλιο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g10rg0s1971 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 εχει χαθει το γηπεδο ... οχι η μπαλλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adth92 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Δεν έχω παρατηρήσει πουθενά στο φόρουμ κάποιος να πει οτιδήποτε για την προέλευση του ίου. Έχει κανένας συνομοσιολογος καμια ιδέα.... ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Για τις Ν95, ειπαν οι αρμόδιοι επι των μασκών, οτι έχουν διάρκεια 20 ημερών κ η αποστειρωση γίνεται με οινόπνευμα και εκθεση στον ήλιο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.όχι οινόπνευμα γενικώς αιθυλική αλκοόλη η προπανολη=ισοπρυλικη αλκοολη 70% -80% ποτέ όμως 100% Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 3, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Δεν έχω παρατηρήσει πουθενά στο φόρουμ κάποιος να πει οτιδήποτε για την προέλευση του ίου. Έχει κανένας συνομοσιολογος καμια ιδέα.... ;; Είπε η κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι είναι από την Κίνα.αφου το είπαν αυτοί έτσι είναι. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Είπε η κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι είναι από την Κίνα.αφου το είπαν αυτοί έτσι είναι. Με διαφορά το καλύτερο σχόλιο! Έτσι! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ταξιδέψω με ιδιωτικό αυτοκίνητο, από επαρχία στην Αθηνά μεσώ 3-4 νομων, ...συνοδεύοντας την γυναικά μου και να επιστρέψω πίσω; σαβ/κυριακο θα γίνει η μετακίνηση. Χρειάζομαι κάποιο χαρτί; Η γυναίκα μου πηγαίνει για επαγγελματικό λόγο. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ταξιδέψω με ιδιωτικό αυτοκίνητο, από επαρχία στην Αθηνά μεσώ 3-4 νομων, ...συνοδεύοντας την γυναικά μου και να επιστρέψω πίσω; σαβ/κυριακο θα γίνει η μετακίνηση. Χρειάζομαι κάποιο χαρτί; Η γυναίκα μου πηγαίνει για επαγγελματικό λόγο. Εδώ χρειάζονται διευκρινιστικές όσον αφορά επαγγελματικές μετακινήσεις. Γιατί ναι μεν είναι ελεύθερη η μετακίνηση αλλά μόνο στα διοικητικά όρια του κάθε νόμου. Αυτό είπαν και σήμερα Καλύτερα να θέσεις το ερώτημα στην γενική γραμματεία προστασίας του πολίτη μέσω μηνύματος στο messenger η να μιλήσεις με κάποιο αστυνομικό τμήμα.. Και φυσικά θα αναφέρεις και την περίπτωση του συνόδου Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 3, 2020 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να ταξιδέψω με ιδιωτικό αυτοκίνητο, από επαρχία στην Αθηνά μεσώ 3-4 νομων, ...συνοδεύοντας την γυναικά μου και να επιστρέψω πίσω; σαβ/κυριακο θα γίνει η μετακίνηση. Χρειάζομαι κάποιο χαρτί; Η γυναίκα μου πηγαίνει για επαγγελματικό λόγο.ναϊν Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Δεν έχω παρατηρήσει πουθενά στο φόρουμ κάποιος να πει οτιδήποτε για την προέλευση του ίου. Έχει κανένας συνομοσιολογος καμια ιδέα.... ;;Μάλλον διέφυγε από ιατρικό εργαστήριο που έκαναν έρευνες για εμβόλια. Υπάρχουν πολλά στην περιοχή της γιουχαν. Όχι επίτηδες βέβαια. Έγινε μεταφορά (κλοπή) του συγκεκριμένου ιού από εργαστήριο του Καναδά από μία κινέζα που δούλευε εκεί και που αυτή είχε βρει το εμβόλιο για τον εμπολα. Η κλοπή έγινε για να βρουν και οι κινέζοι εμβόλιο, αλλά φαίνεται ότι κάποια απροσεξία έγινε και όταν το κατάλαβαν ήταν αργά. Οι μυστικές υπηρεσίες κατάσχεσαν και τον υπολογιστή της πέρισυ και την είχαν συλλάβει. Αυτά λέγανε ορισμένα σαιτς του εξωτερικού που δημοσιεύουν τέτοια θέματα. Αλλά τα στοιχεία είναι ΚΑΙ επίσημα και η πλέον λογική εξήγηση αν κρίνουμε την πορεία της διασποράς και τις αντιδράσεις πανικού που έγιναν μόλις έγινε αντιληπτό. Υπόψιν ότι όλη η μετάδοση έχει αρχίσει από πέρισυ τον Οκτώβρη. Η Ταϊβάν που παρακολουθεί την Κίνα είχε κλείσει τα σύνορα από πέρισυ και δεν έγινε τίποτα. Εμείς λέγαμε ότι δεν χρειάζεται ακόμα μέχρι και τέλος Φλεβάρη. https://www.alfavita.gr/kosmos/318868_koronoios-horis-kroysmata-edo-kai-ena-mina-i-taiban?amp Edited May 3, 2020 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Πάντως πέρισυ αυτοί λέγανε για έναν ιό που χτυπάει την καρδιά μόνο. Μπορεί να είναι άλλος αυτός και να περιμένουμε και άλλον? Θα δούμε. Πάντως είναι γεγονός ότι αυτός ο ιός είναι ακίνδυνος στην ουσία, οπότε δεν πάμε για μείωση πληθυσμού όπως διαφημίζεται για την ώρα. Από τον πανικό των αρχόντων κάνει μπαμ ότι είναι ατύχημα. Edited May 3, 2020 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Πάντως πέρισυ αυτοί λέγανε για έναν ιό που χτυπάει την καρδιά μόνο. Μπορεί να είναι άλλος αυτός και να περιμένουμε και άλλον? Θα δούμε. Πάντως είναι γεγονός ότι αυτός ο ιός είναι ακίνδυνος στην ουσία, οπότε δεν πάμε για μείωση πληθυσμού όπως διαφημίζεται για την ώρα. Από τον πανικό των αρχόντων κάνει μπαμ ότι είναι ατύχημα. Πλάκα πλάκα, τώρα που λες για ιό που χτυπάει την καρδιά, όσον αφορά τον κορονοϊό, δε βλέπω πλέον να αναπαράγουν τις σαχλαμάρες που έλεγαν στην αρχή, ότι σαπίζουν τα πνευμόνια, ότι χτυπάει την καρδιά και φεύγεις στον ύπνο σου χωρίς να έχεις εμφανίσει κανένα σύμπτωμα και άλλα τέτοια φαιδρά. Μόνο ότι αν κολλήσεις κορονοϊό σε απαγάγουν εξωγήινοι δε μας είπαν μέσα σε αυτό το δίμηνο. Τέτοιο απεγνωσμένο παραμύθιασμα μου θυμίζει ψηστήρι σε γκόμενα μέχρι να τη ρίξουμε στο κρεβάτι. :lol: Edited May 3, 2020 by XP130TD Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Χτυπάει και τα νεφρά https://www.thejournal.ie/coronavirus-kidneys-5089817-May2020/ https://www.bbc.co.uk/news/video_and_audio/headlines/52508613/coronavirus-how-covid-19-can-hit-the-kidneys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Χτυπάει και τα νεφρά https://www.thejournal.ie/coronavirus-kidneys-5089817-May2020/ https://www.bbc.co.uk/news/video_and_audio/headlines/52508613/coronavirus-how-covid-19-can-hit-the-kidneysΜην το ψάχνετε. Αφού προκαλεί θρόμβους στο αίμα, όλα τα όργανα καταρρέουν. Μπλοκάρουν τα αιμοφόρα αγγεία και τέλος. Θέμα τύχης είναι ειδικά όταν ο ασθενής είναι κατακοιτος. Θα έπρεπε όσοι πάσχουν από κορονοϊό, ακόμα κι αν είναι ασυμπτωματικοί, να περπατάνε πολύ και να κάνουν γυμναστική εκτός από το να παίρνουν ηπαρίνη. Γι αυτό έχουμε και θανάτους νέων, ακόμα και με υψηλό αιματοκρίτη. Τυχεροί όσοι παίρνουν αντιπηκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 https://www.insider.gr/eidiseis/kosmos/135900/gkafa-69-ekat-dolarion-me-tin-ypografi-toy-leykoy-oikoy?utm_source=Gazzetta%20Home%20News&utm_medium=boi&utm_campaign=best_of_internet Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts