GMF80 Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Εχει κανεις εμπειρια απο Samsung Dex; Πηρα ενα καλωδιο usb c tο hdmi και το συνδεσα σε τηλεοραση LG. Μια χαρα λειτουργει αλλα στο Νetflix και σε βιντεο μεσω VLC μετα απο pause ξεκιναει με μισο λεπτο λαγκαρισματος σε καθε φορα.Να ειναι οτι δεν ειναι το γνησιο καλωδιο που προτεινει η Samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2021 (edited) Επαιξα χθες λιγο με το S21 U φιλου. Αρκετα πιο βαρυ που αυτο συνηθιζεται, σιγουρα καλυτερη η καμερα στα ζουμ αλλα περα απο αυτο δικαιωθηκε η επιλογη μου να παραμεινω στο S20+. Τιποτα παραπανω που θα αξιζε η μεταβαση. Με την μπαταρια εγω δεν εχω κανενα θεμα ουτε καν καταλαβα ατη διαφορα απο τα 120 σε 2k+ στα 120 σε Full HD +... Edited September 1, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Καλησπέρα στην παρέα , εκανα ένα διάλειμμα 5 μήνες με ένα iphone 11 pro max αλλά δεν την πάλεψα. Η ευκολία του android σε καθημερινά δεδομένα πράγματα στο iOS δεν υπάρχει, πολύ ταχύτατα τηλέφωνα και καλογραμμένες οι εφαρμογές αλλά μέχρι εκεί ,ξαναπήρα το s20+ από φιλό με εγγύηση Άκομη 1,5 χρόνο και βρήκα την υγειά μου, μόνο η μπαταρία με ξαναχαλασε όπως το προηγούμενο s20+ που είχα, στο iphone είχε απίστευτη αυτονομία τουλάχιστον 50% περισσότερη οθόνη ανοιχτή έβγαζε το λιγότερο 7-8 ώρες, κατά τα άλλα οι ευκολίες του Samsung δεν συγκρίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Εγω εκλεισα πλεον 16 μηνες με το κινητο. Δεν εχω κρατησει αλλο smartphone τοσο πολυ. Η μπαταρια συνεχιζει να μου δινει 7ωρο σε πληρη φορτιση (παντα με τις δικες μου ρυθμισεις βαση της χρησης που κανω) η φωτογραφικη παραμενει αψογη και γενικα και βρισκω κανεναν λογο για αλλαγη προς το παρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 (edited) Μια ερωτηση , οταν πηρα το τηλ απο φιλο ειχε βγαλει την εργοστασιακη ζελατινα που ειναι και η καλυτερη, αγορασα σημερα τησ spigen αλλα ειναι μουφα , προτείνετε κάποιο τζαμακι αλλα οχι αυτα που ειναι υγρα με δυσκολευον και ειναι πανακριβα ,φοραω θήκη spigen Edited September 3, 2021 by chrisl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Τζαμακι spigen υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Εχει με υγρο και κάνει 40€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 23 minutes ago, chrisl said: Εχει με υγρο και κάνει 40€ Συνιστώ μακριά από τα υγρά. Γνωρίζω περίπτωση γνωστού που μετά από καιρό άρχισε να του παρουσιάζει θέματα η συσκευή, την πήγε στο επίσημο service και όταν την άνοιξαν… διαπίστωσαν ότι είχε εισχωρήσει υγρό - κόλλα σε διάφορα σημεία και είχε κάνει ζημιά στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Ναι προτιμω τζαμακι η θα παω σμαρτεκ να βαλω ζελατινα παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 X-One μακραν απο τζαμακια. Μετα μεμβρανη στη Σμαρτεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Εχει 3 διαφορετικα x-one ποιο απ ολα ταιριαζει με θηκη spigen και γενικα ειναι καλυτερο? Ευχαριστώ πολυ για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Αυτο ειναι. Απο eshop. Καλυτερα να κανει τοποθετηση καποιος που ξερει. Μονο με κολλα κανουν πλεον τζαμακια σε curved οθονες με ελαχιστα περιθωρια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2021 Ενημερωτικά… υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τ αξεσουάρ της συσκευής: https://myphone.gr/forum/topic/182630/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Οι υπηρεσίες google play τραβανε ολη την ενεργεια απ οτι βλεπω στην χρηση μπαταριας , περιοριζονται με καποιο τροπο ? Χάνεις τιποτα αν δεν δουλευουν ολη την ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εγώ γαμωτο στα τελευταία 2 update δεν δουλεύει το notification ούτε η δόνηση στα μηνύματα whatsapp viber κλπ. Messenger δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2021 Εμενα συνηθως ειναι στο 1% οι υπηρεσιες Google. Βεβαια κανω συχνα clear cache κ επανεκκινηση του κινητου...Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2021 Ενημερωση Ασφαλειας Σεπτεμβριου 181 mbΣτάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Μου εμφανισε το παρακατω στις ενημερωσεις εφαρμογων στο google play. Το εχει ξαναδει κανεις; Εγω 1η φορα παντως.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Το έχω βρει στο 500 σφραγισμένο. Αξίζει η αγορά του σήμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 500 ευρω; Εννοειται οτι αξιζει σε αυτα τα λεφτα, αλλα ας μιλησουν και αλλοι καθως ειμαι ο μεγαλυτερος fan του εδω 17 μηνες το εχω και παω για πολυ παραπανω. 14 μηνες το προηγουμενο ρεκορ με κινητο. Προσωπικα 110% ευχαριστημενος.Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2021 Χαχαχαα ναι ναι κάτι έχω καταλάβει διαβάζοντας το νήμα! Είμαι κοντά στο να "κάψω" το Α52s και να βάλω άλλα 160 για το plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2021 Απλα εγω επειδη προσαρμοζω παντα τα κινητα βαση του τι χρησιμοποιω η μπαταρια του S20+ που καποιοι θεωρουν μειονεκτημα εμενα μετα απο 17 μηνες χρησης μου δινει ακομα 7μιση ωρες οθονης με πληρη φορτιση.... Οποτε αφου με υπερκαλυπτει σε ολα ενα ακομα χρονο και βλεπουμε εκτος και αν με ψησει καποιο απο τα S22....Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Κάτοχος s20+ εδώ και μερικές ώρες. Επιστροφή στη Sammy μετά το S7 edge. Ευχαριστώ το τίμιο Nova 5t για τη συντροφιά, ιδιαίτερα το δύσκολο καιρό με τις καραντίνες και τα σχετικά. Δεν ευχαριστώ τη Huawei που έχει παρατήσει τη συσκευή στο έλεός της, με τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας από το Μάρτιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 Καλοριζικο. Αν δεν εχεις το κολλημα οτι ο Snap ειναι καλυτερος του Exynos θα το ευχαριστηθεις. 18 μηνες εγω δεν εχω παραπονο.. .Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. October 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2021 βγηκε και το update σε γερμανικο Eκδοση Οκτωβριου DUI5 280ΜΒ βελτιωση σταθεροτητας κ ασφαλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts