Jump to content

Samsung Galaxy S20+

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι πέστα, η συσκευή λέμε οτι κενταει στα 120 και πλέον με πολύ καλή αυτονομία.

Δηλαδή να τα έχω εκεί και να μη τα δουλεύω μη τυχόν το βάλω 10 15 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση.

Θα καταπονεθει η μπαταρία λένε, ρε εδώ έχουμε καταπονεθει εμείς και θα σκεφτώ τη μπαταρία. Το πάω στο σέρβις 1 μηνα πριν λήξει η εγγύηση και έχω καινούρια μπαταρία.

Χαρείτε ρε το βούτυρο το Lurpak λέμε....

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έτσι πέστα, η συσκευή λέμε οτι κενταει στα 120 και πλέον με πολύ καλή αυτονομία.

Δηλαδή να τα έχω εκεί και να μη τα δουλεύω μη τυχόν το βάλω 10 15 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση.

Θα καταπονεθει η μπαταρία λένε, ρε εδώ έχουμε καταπονεθει εμείς και θα σκεφτώ τη μπαταρία. Το πάω στο σέρβις 1 μηνα πριν λήξει η εγγύηση και έχω καινούρια μπαταρία.

Χαρείτε ρε το βούτυρο το Lurpak λέμε....

αν δεν υπάρχει προσωπική ζωή η ασχολία θα ειναι αν θα πατησεις 60 η 120....... κοιτα με τι ασχολείται ο κόσμος

IPhone 15 Pro 

Με οτι και αν ασχολειται καποιος νομιζω ειναι δικαιωμα του εφοσον δεν παρενοχλει τους αλλους...

Αν σκασεις τοσα λεφτα για ενα κινητο πιθανον να σε απασχολει αυτη η επιλογη. Εγω μπορω να ζησω και χωρις αυτη φυσικα αλλα αφου υπαρχει οποιος θελει την εκμεταλλευεται.

Ο φιλος κανει μια προταση δεν βαζει το μαχαιρι στο λαιμο κανενος...

Τι μου θύμισες... Φιλαράκι μου με seat Ibiza 1.4 όλη την εθνική με 4η πήγε να την βγάλει σε ένα ταξίδι πριν μερικά χρόνια... Ανδρέα βάλε 5η αγόρι μου μας πήρε τα αυτιά ο θόρυβος χα χα χα
Konakis.

Μα ισχύει Απόστολε, έτσι είναι ;) ✌️

Απόστολος?

Μπα λάθος κάνεις...

Γιώργος εδώ

Σε αλλα νεα,ενα απο τα πράγματα που με ενόχλησαν στην καινούρια έκδοση είναι οτι στις πρόσφατες κλήσεις δεν εμφανίζει φωτογραφία της επαφής δίπλα απο το όνομα,με βοηθούσε αρκετά!

Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παιδία έχετε παρατηρήσει αποσυνδέσεις στο Bluetooth μετά το update σε 11? Edited by XP130TD

--------------------------------------

S 20 +

Με bluetooth χρησιμοποιω ακουστικα της Xiaomi καθημερινα για 1 ωρα περιπου χωρις καμια αποσυνδεση...

αν δεν υπάρχει προσωπική ζωή η ασχολία θα ειναι αν θα πατησεις 60 η 120....... κοιτα με τι ασχολείται ο κόσμος

Και αν σου πω ότι υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι ευτυχώς) που βάζουν 96hz... χαχαχα Δεν είναι μόνο Ολυμπιακός (120) vs Παναθηναϊκός (60)... υπάρχει και η ΑΕΚ (96) χαχαχχααα

Και για να κάνουμε μια σύνοψη για το Ανδροιδ 11 μια βδομάδα μετά.

Η συσκευή απλά κενταει, ρολαρει σαν Φεραρι στον αυτοκινητοδρομο να πούμε, πάει μπάλα, κυλάει σαν λαδωμένο ρουλεμάν λέμε.

Τρέχει σα νεράκι γάργαρο πως να το πούμε αλλιώς.

Μπαταρία βελτιωμένη σε αναμονή και χρήση.

Η κάμερα επίσης βελτίωση.

Επιτέλους καθάρισε το θέμα... Να ρωτήσω εγώ τώρα... Όταν έχουμε 2 κάρτες και έχουμε δεδομένα στη 2η και κάνουμε κλήση από την 1η τα δεδομένα στη 2η κλείνουν.. Και επανέρχονται όταν κλείσεις την κλήση... Πως γίνεται να μη κλείνουν; ξέρουμε;

Επιτέλους καθάρισε το θέμα... Να ρωτήσω εγώ τώρα... Όταν έχουμε 2 κάρτες και έχουμε δεδομένα στη 2η και κάνουμε κλήση από την 1η τα δεδομένα στη 2η κλείνουν.. Και επανέρχονται όταν κλείσεις την κλήση... Πως γίνεται να μη κλείνουν; ξέρουμε;

μηπως με volte ενεργο? αν και δεν το εχω δοκιμασει αλλα το volte γενικα κραταει ανοιχτα τα δεδομενα σε κλησεις.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Λογικό μου ακούγεται.

Η συσκευή είναι Dual Standby. Χρησιμοποιεί έναν πομποδέκτη.

Οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα ενεργές σε standby mode, αλλά όταν η μια μπεί σε active mode, η άλλη απενεργοποιείται, γίνεται δηλαδή inactive.

Ο μόνος τρόπος για να έχεις DATA εν ώρα ομιλίας είναι να έχεις ενεργό πακέδο Data στην SIM με την οποία μιλάς (την ώρα αυτή η άλλη SIM βγαίνει εκτός) και να είναι ενεργό το VoLTE στην γραμμή αυτή.

Υ.Γ : Ας με διορθώσει κάποιος εάν λέω κάτι λάθος.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Έχει κανείς το μοντέλο 5G? Με κοσμοτε δούλεψε ή το δίνει μόνο στο ultra ?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς το μοντέλο 5G? Με κοσμοτε δούλεψε ή το δίνει μόνο στο ultra ?

Λογικα αφορα μονο τις συσκευες που ειναι στη λιστα αρα ουτε το note 20 ultra εχει 5G προς το παρον ουτε το δικο μας στην εκδοση 5G.

Στο διπλανο φορουμ τα παιδια που εχουν S20 FE στην 5G εκδοση δεν εχουν 5G. Aρα λογικα ουτε αυτοι που εχουν S20+ 5G.

Λογικα αφορα μονο τις συσκευες που ειναι στη λιστα αρα ουτε το note 20 ultra εχει 5G προς το παρον ουτε το δικο μας στην εκδοση 5G.

Στο διπλανο φορουμ τα παιδια που εχουν S20 FE στην 5G εκδοση δεν εχουν 5G. Aρα λογικα ουτε αυτοι που εχουν S20+ 5G.

Στα 600 που βρίσκω την 5g έκδοση, αξίζει λες ?

Στα 600 που βρίσκω την 5g έκδοση, αξίζει λες ?

Λες για το S20+ 5G ή για το S20 FE 5G γιατι μπερδευτηκα.

Παντως στο S20+ 5G το μονο που αλλαζει απ οσο ξερω ειναι οτι εχει 12 gb ram αντι για 8. Περα απο τη δυνατοτητα 5G.

Λες για το S20+ 5G ή για το S20 FE 5G γιατι μπερδευτηκα.

Παντως στο S20+ 5G το μονο που αλλαζει απ οσο ξερω ειναι οτι εχει 12 gb ram αντι για 8. Περα απο τη δυνατοτητα 5G.

Για το s20+

Βαλε την εφαρμογη FILES του Marc Apps & Software απο Playstore. Οχι το Google Files που καθαριζει κτλ. Εγω μονο μ αυτο τα καταφερα

Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το s20+

Αν τη βρισκεις στα 600, σαφως και αξιζει. Εδω καλα καλα δεν βρισκεις το 4G μοντελο στα 600.

• The title was changed to Samsung Galaxy S20+