Linuxisti Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Έτσι πέστα, η συσκευή λέμε οτι κενταει στα 120 και πλέον με πολύ καλή αυτονομία. Δηλαδή να τα έχω εκεί και να μη τα δουλεύω μη τυχόν το βάλω 10 15 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση. Θα καταπονεθει η μπαταρία λένε, ρε εδώ έχουμε καταπονεθει εμείς και θα σκεφτώ τη μπαταρία. Το πάω στο σέρβις 1 μηνα πριν λήξει η εγγύηση και έχω καινούρια μπαταρία. Χαρείτε ρε το βούτυρο το Lurpak λέμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Έτσι πέστα, η συσκευή λέμε οτι κενταει στα 120 και πλέον με πολύ καλή αυτονομία. Δηλαδή να τα έχω εκεί και να μη τα δουλεύω μη τυχόν το βάλω 10 15 λεπτά στη γρήγορη φόρτιση. Θα καταπονεθει η μπαταρία λένε, ρε εδώ έχουμε καταπονεθει εμείς και θα σκεφτώ τη μπαταρία. Το πάω στο σέρβις 1 μηνα πριν λήξει η εγγύηση και έχω καινούρια μπαταρία. Χαρείτε ρε το βούτυρο το Lurpak λέμε....αν δεν υπάρχει προσωπική ζωή η ασχολία θα ειναι αν θα πατησεις 60 η 120....... κοιτα με τι ασχολείται ο κόσμος Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Με οτι και αν ασχολειται καποιος νομιζω ειναι δικαιωμα του εφοσον δεν παρενοχλει τους αλλους... Αν σκασεις τοσα λεφτα για ενα κινητο πιθανον να σε απασχολει αυτη η επιλογη. Εγω μπορω να ζησω και χωρις αυτη φυσικα αλλα αφου υπαρχει οποιος θελει την εκμεταλλευεται. Ο φιλος κανει μια προταση δεν βαζει το μαχαιρι στο λαιμο κανενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Είναι σαν να έχεις αμάξι 7 ταχυτήτων και να λες πάω με 4 5 για να μη καίω βενζίνη.. Αν είναι δυνατόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Τι μου θύμισες... Φιλαράκι μου με seat Ibiza 1.4 όλη την εθνική με 4η πήγε να την βγάλει σε ένα ταξίδι πριν μερικά χρόνια... Ανδρέα βάλε 5η αγόρι μου μας πήρε τα αυτιά ο θόρυβος χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Χαχαχα έτσι, βάλτε 5ηη λεμεεεε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 ετσι μπράβο λίγο ζωή Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Lurpak! Ωραίος ο φίλος! Σωστός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Μα ισχύει Απόστολε, έτσι είναι ;) ✌️ Απόστολος? Μπα λάθος κάνεις... Γιώργος εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Sorry my friend,σε μπέρδεψα με το μέλος redcon ;) :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Σε αλλα νεα,ενα απο τα πράγματα που με ενόχλησαν στην καινούρια έκδοση είναι οτι στις πρόσφατες κλήσεις δεν εμφανίζει φωτογραφία της επαφής δίπλα απο το όνομα,με βοηθούσε αρκετά! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 (edited) Παιδία έχετε παρατηρήσει αποσυνδέσεις στο Bluetooth μετά το update σε 11? Edited December 17, 2020 by XP130TD Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Με bluetooth χρησιμοποιω ακουστικα της Xiaomi καθημερινα για 1 ωρα περιπου χωρις καμια αποσυνδεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 αν δεν υπάρχει προσωπική ζωή η ασχολία θα ειναι αν θα πατησεις 60 η 120....... κοιτα με τι ασχολείται ο κόσμος Και αν σου πω ότι υπάρχουν και αυτοί οι λίγοι ευτυχώς) που βάζουν 96hz... χαχαχα Δεν είναι μόνο Ολυμπιακός (120) vs Παναθηναϊκός (60)... υπάρχει και η ΑΕΚ (96) χαχαχχααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Και για να κάνουμε μια σύνοψη για το Ανδροιδ 11 μια βδομάδα μετά. Η συσκευή απλά κενταει, ρολαρει σαν Φεραρι στον αυτοκινητοδρομο να πούμε, πάει μπάλα, κυλάει σαν λαδωμένο ρουλεμάν λέμε. Τρέχει σα νεράκι γάργαρο πως να το πούμε αλλιώς. Μπαταρία βελτιωμένη σε αναμονή και χρήση. Η κάμερα επίσης βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Επιτέλους καθάρισε το θέμα... Να ρωτήσω εγώ τώρα... Όταν έχουμε 2 κάρτες και έχουμε δεδομένα στη 2η και κάνουμε κλήση από την 1η τα δεδομένα στη 2η κλείνουν.. Και επανέρχονται όταν κλείσεις την κλήση... Πως γίνεται να μη κλείνουν; ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Επιτέλους καθάρισε το θέμα... Να ρωτήσω εγώ τώρα... Όταν έχουμε 2 κάρτες και έχουμε δεδομένα στη 2η και κάνουμε κλήση από την 1η τα δεδομένα στη 2η κλείνουν.. Και επανέρχονται όταν κλείσεις την κλήση... Πως γίνεται να μη κλείνουν; ξέρουμε; μηπως με volte ενεργο? αν και δεν το εχω δοκιμασει αλλα το volte γενικα κραταει ανοιχτα τα δεδομενα σε κλησεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 (edited) Επιτέλους καθάρισε το θέμα... Να ρωτήσω εγώ τώρα... Όταν έχουμε 2 κάρτες και έχουμε δεδομένα στη 2η και κάνουμε κλήση από την 1η τα δεδομένα στη 2η κλείνουν.. Και επανέρχονται όταν κλείσεις την κλήση... Πως γίνεται να μη κλείνουν; ξέρουμε; Λογικό μου ακούγεται. Η συσκευή είναι Dual Standby. Χρησιμοποιεί έναν πομποδέκτη. Οι δύο SIM είναι ταυτόχρονα ενεργές σε standby mode, αλλά όταν η μια μπεί σε active mode, η άλλη απενεργοποιείται, γίνεται δηλαδή inactive. Ο μόνος τρόπος για να έχεις DATA εν ώρα ομιλίας είναι να έχεις ενεργό πακέδο Data στην SIM με την οποία μιλάς (την ώρα αυτή η άλλη SIM βγαίνει εκτός) και να είναι ενεργό το VoLTE στην γραμμή αυτή. Υ.Γ : Ας με διορθώσει κάποιος εάν λέω κάτι λάθος. Edited December 18, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έχει κανείς το μοντέλο 5G? Με κοσμοτε δούλεψε ή το δίνει μόνο στο ultra ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έχει κανείς το μοντέλο 5G? Με κοσμοτε δούλεψε ή το δίνει μόνο στο ultra ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικα αφορα μονο τις συσκευες που ειναι στη λιστα αρα ουτε το note 20 ultra εχει 5G προς το παρον ουτε το δικο μας στην εκδοση 5G. Στο διπλανο φορουμ τα παιδια που εχουν S20 FE στην 5G εκδοση δεν εχουν 5G. Aρα λογικα ουτε αυτοι που εχουν S20+ 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Λογικα αφορα μονο τις συσκευες που ειναι στη λιστα αρα ουτε το note 20 ultra εχει 5G προς το παρον ουτε το δικο μας στην εκδοση 5G. Στο διπλανο φορουμ τα παιδια που εχουν S20 FE στην 5G εκδοση δεν εχουν 5G. Aρα λογικα ουτε αυτοι που εχουν S20+ 5G.Στα 600 που βρίσκω την 5g έκδοση, αξίζει λες ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Στα 600 που βρίσκω την 5g έκδοση, αξίζει λες ? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λες για το S20+ 5G ή για το S20 FE 5G γιατι μπερδευτηκα. Παντως στο S20+ 5G το μονο που αλλαζει απ οσο ξερω ειναι οτι εχει 12 gb ram αντι για 8. Περα απο τη δυνατοτητα 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Λες για το S20+ 5G ή για το S20 FE 5G γιατι μπερδευτηκα. Παντως στο S20+ 5G το μονο που αλλαζει απ οσο ξερω ειναι οτι εχει 12 gb ram αντι για 8. Περα απο τη δυνατοτητα 5G.Για το s20+ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Βαλε την εφαρμογη FILES του Marc Apps & Software απο Playstore. Οχι το Google Files που καθαριζει κτλ. Εγω μονο μ αυτο τα καταφερα Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Για το s20+ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν τη βρισκεις στα 600, σαφως και αξιζει. Εδω καλα καλα δεν βρισκεις το 4G μοντελο στα 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts