GMF80 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Εγω με τα πειραγματακια που του εχω κανει βλεπω πανω απο 8ωρο Sot απο 100 σε 20%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Εγω με τα πειραγματακια που του εχω κανει βλεπω πανω απο 8ωρο Sot απο 100 σε 20%... Μοίρασε την γνώση σου βρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Απλα εχω απενεργοποιησει σαβουρες και πραγματα που δεν μου χρειαζονται. Επισης συγχρονισμους και λειτουργιες. Σε καποιους χρειαζονται σιγουρα και αλλοι δεν θελουν να μπουν στη λογικη αλλα το θελουν ετοιμο. Μια ιδεα θα σου δωσει ο οδηγος του s_wind στο φορουμ των S9. Εγω χρησιμοποιω πολυ την εφαρμογη package disabler pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Με τι φωτεινότητα είχες 8 ώρες screen on time? Με 60 fps? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Κοντα στη μεση. Σε 60 hz στα 3200×1440. Στο S10e με 3100 μπαταρια ειχα 7μιση ωρες οθονη. Αλλα οπως ειπα τα πειραζω πολυ... Επισης πηρε 2 βδομαδες χρησης περιπου να στρωσει η μπαταρια. Και παντα παρακολουθω τις εφαρμογες που καταναλωνουν και τις εχω σε αδρανεια η ψαχνω για εναλλακτικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το έκανα και δουλεύει μια χαρά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Παιδιά ΖΕΣΤΑΊΝΕΤΑΙ, μη λέμε ότι θέλουμε. Είχα το LG V30 και δεν είχε ζεσταθεί ουτε στην παραλία 15Αυγουστο. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις YOUTUBE και να νιώθεις ότι έχει ζεσταθεί . έστω και λίγο, δεν το δικαιολογεί το φόρτο εργασίας του Youtube. Δηλαδή αν ο EXYNOS ζεσταίνεται στο Youtube , θα αντέξει να το δουλεύω σε DEX ή αν τραβάω βίντεο μισή ώρα? Που να δεις σε καταστασεις gaming. Ειναι 50% πιο ενεργοβορος απο τον snap. Mε τεστ εχουν δειξει οτι πεφτει σε επιπεδα πιο κατω και απο Redmi Note 8 Pro μετα απο 20 λεπτα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Απο games Call Of Duty παιζω μονο καποιες φορες και δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Ισα ισα που καιει και λιγοτερη μπαταρια απο το S10e που ειχα πριν. Επειδη ομως ειναι κινητο και οχι κονσολα δεν παιζω πανω απο 20-30 λεπτα... Και οι κονσολες με ενα σωρο ανεμιστηρες ζεματανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Απλα εχω απενεργοποιησει σαβουρες και πραγματα που δεν μου χρειαζονται. Επισης συγχρονισμους και λειτουργιες. Σε καποιους χρειαζονται σιγουρα και αλλοι δεν θελουν να μπουν στη λογικη αλλα το θελουν ετοιμο. Μια ιδεα θα σου δωσει ο οδηγος του s_wind στο φορουμ των S9. Εγω χρησιμοποιω πολυ την εφαρμογη package disabler pro. Για βάλε αν μπορείς μία λίστα με τις απενεργοποιημένες εφαρμογές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Για βάλε αν μπορείς μία λίστα με τις απενεργοποιημένες εφαρμογές. Android Auto Ant+ DUT ANT Radio Service Ant + Plugins service AR Emoji BBC Agent Οτι γραφει Bixby Briefing Carmodestub Device Health Services Dex Oτι γραφει facebook Health services One Drive Outllook Samsung Daily Samsung Health SmartThings upday Wearable Manager installer Aρχικη Samsung Dex Aυτοκολ Ar. Emoji Yπηρεσια ANT + HAL Linked in Galaxy Wearable Ψηφιακη ευεξια και γονικοι έλεγχοι Συγχρονισμοι χειροκινητοι Συνθετες λειτουργιες-Κινησεις και χειρονομιες ολα off Αναλυση 3200Χ1440 Always On: Off Dark Mode Αmoled friendly wallpapers Νυχτα σε λειτουργια πτησης Φωτεινοτητα 50% 4g δεν χρησιμοποιω πανω απο μιση ωρα τη μερα συνηθως Και παντα παρακολουθω ποιες εφαρμογες καταναλωνουν και ψαχνω εναλλακτικες Θα πει κανεις πολυ δουλεια αλλα εγω γουσταρω τετοια... Edited May 22, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Και ενα δειγμα σημερινης χρησης. Ξεκινησα με 98% το πρωι. Κυριως wifi, 10 λεπτα 4g και 10 λεπτα κλησεων. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλο 20% μειον. 40 λεπτα με 4g και αλλα 10 κλησεων... Edited May 22, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Κατά πάσα πιθανότητα από αύριο κάτοχος, το φέρνω γύρω γύρω πολύ καιρό.. Έχει έκπτωση 150 ευρώ public και mediamarkt. Μιας και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την μπαταρία, σε πόση ώρα φορτίζει στο 100%? Επίσης στην φωτογραφική του θα δω διαφορά ερχόμενος από το s9 plus? Κάποιος που έχει κάνει την μετάβαση... Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Κατά πάσα πιθανότητα από αύριο κάτοχος, το φέρνω γύρω γύρω πολύ καιρό.. Έχει έκπτωση 150 ευρώ public και mediamarkt. Μιας και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την μπαταρία, σε πόση ώρα φορτίζει στο 100%? Επίσης στην φωτογραφική του θα δω διαφορά ερχόμενος από το s9 plus? Κάποιος που έχει κάνει την μετάβαση...1 ώρα και 10 λεπτά χρειάζεται από άδειο. Για την φωτογραφική, έρχομαι από OnePlus 7 pro. Θα έλεγα ότι είναι στα ίδια. Για το s9 δεν γνωρίζω... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 (edited) Κατά πάσα πιθανότητα από αύριο κάτοχος, το φέρνω γύρω γύρω πολύ καιρό.. Έχει έκπτωση 150 ευρώ public και mediamarkt. Μιας και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την μπαταρία, σε πόση ώρα φορτίζει στο 100%? Επίσης στην φωτογραφική του θα δω διαφορά ερχόμενος από το s9 plus? Κάποιος που έχει κάνει την μετάβαση... Εχει 3 επιλογες ταχυτητας φορτισης: Στην αργη θελει 2 ωρο να φορτισει στην πολυ γρηγορη καπου μια ωρα αν φορτιζεις απο 15 με 20%. Οι γρηγορες φορτισεις βλαπτουν βεβαια την μπαταρια. Out of the box η μπαταρια ειναι ΟΚ αν θες να το πειραξεις λιγο την κανεις πολυ παραπανω απο ΟΚ. Αν ψαξεις σε reviews σε ολα τα high end κινητα ολοι κλαινε για τις μπαταριες. Προσωπικα ποτε δεν ειχα θεμα. Η καμερα σαφως ειναι ανωτερη απο του S9 αλλα οι διαφορες σε ορατο ματι σαφως δεν ειναι τεραστιες. Γενικως παρακολουθοντας τα φορουμ του S20 υπαρχει κλαμα, πολυ κλαμα... Στα τεστ ο Exynos χανει απο τον Snap, ζεσταινεται, midrange Χiaomi εχουν καλυτερες επιδοσεις σε games συμφωνα με youtubers, τα 120 hz δεν ειναι οπως θα πρεπε κλπ κλπ... Για μενα ολα αυτα ειναι αστεια... Σε καθημερινη χρηση το κινητο ειναι κινηταρα και τα κανει ολα αριστα. Η ποιοτητα κατασκευης δικαιολογει την τιμη, το Service της Samsung αχρειαστο να ναι δικαιολογει και παλι την τιμη. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν σε τεστ ο snap δινει 1.5 % παραπανω σκορ απο τον Exynos η οτι αλλο κινητο θα ζεσταθει λιγο λιγοτερο. Το κινητο δεν ειναι κονσολα να παιζω ολη μερα παιχνιδια και μετα να κλαιω για την μπαταρια... Αμα θες κονσολα παρε μια ειναι και πιο φτηνη και παιζεις για χρονια και δεν ξεφορτιζει ποτε, επισης οσο και να καιει δεν δινεις σημασια γιατι δεν την ακουμπας... Ακομα και με ενα midrange κανεις αψογα την δουλεια που θελεις. Μια ναυαρχιδα απλα προσφερει καποιες πολυτελειες παραπανω... Edited May 23, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 (edited) Με φορτιση απο προχθες το βραδυ εχω φτασει στις 7 ωρες Sot και εχω υπολοιπο 30% Σουπερ! Edited May 23, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Android Auto Ant+ DUT ANT Radio Service Ant + Plugins service AR Emoji BBC Agent Οτι γραφει Bixby Briefing Carmodestub Device Health Services Dex Oτι γραφει facebook Health services One Drive Outllook Samsung Daily Samsung Health SmartThings upday Wearable Manager installer Aρχικη Samsung Dex Aυτοκολ Ar. Emoji Yπηρεσια ANT + HAL Linked in Galaxy Wearable Ψηφιακη ευεξια και γονικοι έλεγχοι Συγχρονισμοι χειροκινητοι Συνθετες λειτουργιες-Κινησεις και χειρονομιες ολα off Αναλυση 3200Χ1440 Always On: Off Dark Mode Αmoled friendly wallpapers Νυχτα σε λειτουργια πτησης Φωτεινοτητα 50% 4g δεν χρησιμοποιω πανω απο μιση ωρα τη μερα συνηθως Και παντα παρακολουθω ποιες εφαρμογες καταναλωνουν και ψαχνω εναλλακτικες Θα πει κανεις πολυ δουλεια αλλα εγω γουσταρω τετοια...Πολλές από αυτές τις εφαρμογές δεν απενεργοποιούνται. Εσύ πως τις απενεργοποίησες; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Με την εφαρμογη package disabler pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 (edited) Για μενα ολα αυτα ειναι αστεια... Σε καθημερινη χρηση το κινητο ειναι κινηταρα και τα κανει ολα αριστα. Η ποιοτητα κατασκευης δικαιολογει την τιμη, το Service της Samsung αχρειαστο να ναι δικαιολογει και παλι την τιμη. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν σε τεστ ο snap δινει 1.5 % παραπανω σκορ απο τον Exynos η οτι αλλο κινητο θα ζεσταθει λιγο λιγοτερο. Το κινητο δεν ειναι κονσολα να παιζω ολη μερα παιχνιδια και μετα να κλαιω για την μπαταρια... Αμα θες κονσολα παρε μια ειναι και πιο φτηνη και παιζεις για χρονια και δεν ξεφορτιζει ποτε, επισης οσο και να καιει δεν δινεις σημασια γιατι δεν την ακουμπας... Ακομα και με ενα midrange κανεις αψογα την δουλεια που θελεις. Μια ναυαρχιδα απλα προσφερει καποιες πολυτελειες παραπανω... :D Τα ιδια ελεγε και η APPLE για να μαζεψει τα αμάζευτα οταν μοιρασε την παραγωγη του Α chip σε TSMC και Samsung. Mε το A chip της Samsung να ειναι 2πλασια ενεργοβόρο αν και σε λιγότερα nm απο της TSMC. Το επόμενο ετος λοιπον η APPLE εδωσε ολη την παραγωγη ξανα στην TSMC, αλλά οι δικαιολογίες, δικαιολογίες. Γιατι ρε apple αφου σε daily usage ηταν πανω κατω τα ιδια οπως μας ελεγες.... Η καθημερινη χρηση δεν οριζεται, ο καθε ενας εχει διαφορετικα γουστα. Πληρωνεις την ιδια τιμη με τον αλλο και απαιτεις την ιδια αποδοση κατω απο ολες τις συνθηκες. O Exynos του S20 απλα δεν ειναι πουθενα... Το Εxynos σαν τσιπακι ειναι μια χαρα, το εργοστασιο που τον κατασκευάζει ειναι για τα μπαζα. Kyrin, Snap, A chip by TSMC Exynos by Samsung Edited May 23, 2020 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Ωραια ολα αυτα. Απο τη στιγμη που τα γνωριζεις και σε επηρεαζουν δεν αγοραζεις Samsung με exynos και πας καπου αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Εγώ είμαι ευχαριστημένος γενικά το κινητό πάει σφαίρα και ότι έχει πάνω του είναι ποιότητα αλλα 2 θέματα έχω.Γενικα είναι ζεστό πίσω όσο το δουλεύω και χωρίς παιχνίδια (δεν ζεματάει αλλά είναι ζεστό παραπάνω από το ανεκτό στο χέρι γιαυτό δίνω σημασία) και επισης η μπαταρία αν ανοίξω 4G κατεβαίνει αρκετά γρήγορα...Οτι και να χω κάνει δεν μπορώ να βρω λύση,με WiFi μου βγάζει πολύ καλούς χρόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Εγώ είμαι ευχαριστημένος γενικά το κινητό πάει σφαίρα και ότι έχει πάνω του είναι ποιότητα αλλα 2 θέματα έχω.Γενικα είναι ζεστό πίσω όσο το δουλεύω και χωρίς παιχνίδια (δεν ζεματάει αλλά είναι ζεστό παραπάνω από το ανεκτό στο χέρι γιαυτό δίνω σημασία) και επισης η μπαταρία αν ανοίξω 4G κατεβαίνει αρκετά γρήγορα...Οτι και να χω κάνει δεν μπορώ να βρω λύση,με WiFi μου βγάζει πολύ καλούς χρόνους. πραγματι οπως ακριβως τα λες ειναι φιλε George... η συσκευη αρκετες φορες ειναι ζεστη στο πανω μερος της οθονης και πισω στην πλάτη αν το σκαλιζεις για αρκετη ωρα η πας να βγαλεις φωτογραφιες η βιντεο εκει η συσκευη βαραει τρελες θερμοκρασιες.... και επισης η καμερα δεν ειναι και τοσο καλη σε σχεση με αλλες συσκευες... ακομα πιστευω οτι με το S6 edge που ειχα πριν εβγαζα πιο καλες φωτο.... επισης το night mode ειναι απαράδεκτο.... ελπιζω με μελλοντικα updates να στρωσει η συσκευη....! επισης κανε enable την λειτουργεια ενεργείας και θα δεις οτι η συσκευη δεν θα ζεστενεται τοσο ευκολα οπως τωρα... ειναι αρκετά περίεργο αλλα δοκιμασε... το ειχε γραψει καποιος στο επισημο φορουμ της samsung και ειπα να το τσεκαρω και νομιζω οτι οντως εχει μια μικρη διάφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 πραγματι οπως ακριβως τα λες ειναι φιλε George... η συσκευη αρκετες φορες ειναι ζεστη στο πανω μερος της οθονης και πισω στην πλάτη αν το σκαλιζεις για αρκετη ωρα η πας να βγαλεις φωτογραφιες η βιντεο εκει η συσκευη βαραει τρελες θερμοκρασιες.... και επισης η καμερα δεν ειναι και τοσο καλη σε σχεση με αλλες συσκευες... ακομα πιστευω οτι με το S6 edge που ειχα πριν εβγαζα πιο καλες φωτο.... επισης το night mode ειναι απαράδεκτο.... ελπιζω με μελλοντικα updates να στρωσει η συσκευη....! επισης κανε enable την λειτουργεια ενεργείας και θα δεις οτι η συσκευη δεν θα ζεστενεται τοσο ευκολα οπως τωρα... ειναι αρκετά περίεργο αλλα δοκιμασε... το ειχε γραψει καποιος στο επισημο φορουμ της samsung και ειπα να το τσεκαρω και νομιζω οτι οντως εχει μια μικρη διάφορα... Η λειτουργία ενέργειας είναι εκεί που είναι η επιλογές για την εξοικονόμηση μπαταρίας κάτω κάτω ή κάπου αλλού λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Η λειτουργία ενέργειας είναι εκεί που είναι η επιλογές για την εξοικονόμηση μπαταρίας κάτω κάτω ή κάπου αλλού λες? ακριβως..! πες αν ειδες καποια διάφορα μετα την αλλαγη...! εγω παντως οσο περιεργο και αν ειναι ειδα αρκετή βελτίωση σε θερμοκρασιες και σε performance.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Όταν λέτε την λειτουργία ενέργειας τι εννοείτε ρε παιδιά; Εγώ έχω επιλεγμένη την βελτιστοποίηση... Αυτό εννοείτε; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Όταν λέτε την λειτουργία ενέργειας τι εννοείτε ρε παιδιά; Εγώ έχω επιλεγμένη την βελτιστοποίηση... Αυτό εννοείτε; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μετρια εξοικονομηση ενεργειας μαλλον εννοουν . Επισης εχει βγει τροπος να λειτουργει το κινητο με 120hz και 96 hz σε μετρια εξοικονομηση ενεργειας μεσω bixby routines !!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts