Giannis_95 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Αυτοί οι αριθμοί από ότι είχα δει ειναι σε κινητά που τα διέθετε η Samsung για review σε YouTubers ώστε αν γινόταν κάποιο review πριν την ανακοίνωση να ήξεραν ποιος το έβγαλε!! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsari Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι. Τις εμφάνισε χωρίς να έχεις πειράξει κάτι φαντάζομαι... Πάρε τηλ στο service της Samsung στο Χαϊδάρι (Σμαρτεκ) μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν. Υπήρχαν από την αρχή που το πήρα μεταχειρισμένο . ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτοί οι αριθμοί από ότι είχα δει ειναι σε κινητά που τα διέθετε η Samsung για review σε YouTubers ώστε αν γινόταν κάποιο review πριν την ανακοίνωση να ήξεραν ποιος το έβγαλε!! Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι παρόμοιο μου είπε και η Samsung , οτι είναι τηλέφωνο παρουσίασης χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Ο πωλητής δεν σε ενημέρωσε για την ύπαρξή τους φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsari Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Ο πωλητής δεν σε ενημέρωσε για την ύπαρξή τους φαντάζομαι. Οχι το αγόρασα από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Δεν ξέρω αν θα έπιανε αλλά μια ιδέα θα ήταν να περάσεις custom rom. Αλλά και πάλι είναι άγνωστο αν θα τα αφαιρούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Οχι το αγόρασα από ebay Δοκίμασε με odin να περάσεις μια official stock rom να δεις τι θα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsari Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Παιδιά αυτοί οι αριθμοί απ' ότι έχω καταλάβει είναι σαν υδατογραφικά πάνω στην οθόνη όπως στα χαρτονομίσματα ,υπάρχουν και όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο και όταν είναι σε λειτουργία δεν φαίνονται στο home screen για παράδειγμα ή στον brawser δεν φαίνεται τίποτα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsari Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Παιδιά αυτοί οι αριθμοί απ' ότι έχω καταλάβει είναι σαν υδατογραφικά πάνω στην οθόνη όπως στα χαρτονομίσματα ,υπάρχουν και όταν είναι απενεργοποιημένο το τηλέφωνο και όταν είναι σε λειτουργία δεν φαίνονται στο home screen για παράδειγμα ή στον brawser δεν φαίνεται τίποτα !! Σήμερα ανακάλυψα ότι υπάρχει ο ιδιος αριθμός και στην πλάτη του τηλεφώνου στο κάτω μέρος !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 1η φορά που αργεί τόσο η ενημέρωση ασφαλείας για EUR στα S20. Να σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα έρχεται αργά μέσα στο μήνα αντί τις πρώτες μερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Άσε στα 1+ & Xiaomi ξεπερνάνε το δίμηνο, φτάνει και τρίμηνο ορισμένες φορές σε αντίστοιχα μοντέλα, δηλαδή ναυαρχίδες που έχουν κλείσει ένα έτος από την παρουσίαση τους. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Προσωπικά δεν με πειράζει και στο τέλος του μήνα να έρθει. Θυμάμαι το 2017 είχα το Mi Note 2 για λίγο που ήταν η ναυαρχίδα της Xiaomi τότε και η ενημέρωση ασφάλειας ήταν 5 μήνες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 1η φορά που αργεί τόσο η ενημέρωση ασφαλείας για EUR στα S20. Να σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα έρχεται αργά μέσα στο μήνα αντί τις πρώτες μερες? Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα πριν κανα 2μηνο την ιδια συζητηση ειχαμε να φανταστειτε οτι η Γερμανία εδωσε 2 update και μαλιστα το ενα αφορουσε βελτιωσεις απορω οι αλλοι τι κανουνε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Δυστυχως δεν ειναι η πρωτη φορα πριν κανα 2μηνο την ιδια συζητηση ειχαμε να φανταστειτε οτι η Γερμανία εδωσε 2 update και μαλιστα το ενα αφορουσε βελτιωσεις απορω οι αλλοι τι κανουνε..... Μολις εσκασε ...αφου μας εσκασε το update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 390 mb. Περιέχει και άλλα εκτός της ενημέρωσης ασφαλείας. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Άρα ένωσαν τα 2 updates που πήραν τα γερμανικά... Και μας το έδωσαν σε ένα. Γι αυτό άργησε αυτή τη φορά... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ήρθε η ενημέρωση σήμερα και λύθηκε το πρόβλημα με τς αναπάντητες, που δεν τς εμφάνιζε,ολα καλά πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ήρθε η ενημέρωση σήμερα και λύθηκε το πρόβλημα με τς αναπάντητες, που δεν τς εμφάνιζε,ολα καλά πλέον...Και το πρόβλημα με το μηνύματα λύθηκε μιας και εμφανίστηκε η επιλογή για συνομιλίες. Στάλθηκε από το SM-G986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Να κάνω μια ερώτηση, η εφαρμογή μηνύματα γίνεται όταν μου έρχεται ένα μήνυμα να μην ανάβει η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Αν τα απενεργοποιησεις εδώ? Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teolilio Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Ευχαριστώ πολύ βρήκα την λύση από εκεί που με είπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Εδώ και 10 μέρες έχω το Samsung Galaxy Tab A7 2020 με Exynos και 7800 μπαταρία... Έχω κάνει κάποιες τροποποιήσεις αλλά η μπαταρία πάει 5ωρο SOT μόνο με media (Netflix, YouTube, NBA App). Σε σύγκριση το S20+ χρησιμοποιεί 8 με 9 % μπαταρία για 1 ώρα Νετφλιξ ενώ το Tab πάνω από 20%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 Εδώ και 10 μέρες έχω το Samsung Galaxy Tab A7 2020 με Exynos και 7800 μπαταρία... Έχω κάνει κάποιες τροποποιήσεις αλλά η μπαταρία πάει 5ωρο SOT μόνο με media (Netflix, YouTube, NBA App). Σε σύγκριση το S20+ χρησιμοποιεί 8 με 9 % μπαταρία για 1 ώρα Νετφλιξ ενώ το Tab πάνω από 20%... To tablet έχει LCD οθόνη ενώ το S20+ έχει Amoled. Επίσης έχεις περισσότερες ίντσες, οι οποίες καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 (edited) Δεν διαφωνώ αλλά περιμένα κάτι καλύτερο σε σχέση με το S20+ που πολλοί παραπονιουνται με την αυτονομία του Exynos. Αν μην τι άλλο πίστευα ότι θα δίνει τις ίδιες ώρες που μου δίνει στο κινητό... Κατα λάθος έγραψα για Εxynos ότι έχει το ταμπλετ ενώ έχει Snapdragon. Edited May 30, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Μου ήρθε το πρωί το update με το security patch Ιουνίου... 184mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Μου ήρθε το πρωί το update με το security patch Ιουνίου... 184mb και εμενα.........:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts