Linuxisti Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Έχω βάλει σε πολλές συσκευές skin δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις θήκες είναι πολύ λεπτό για να δημιουργήσει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ωραία, δώστε ένα link από το συγκεκριμένο skin :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ωραία, δώστε ένα link από το συγκεκριμένο skin :p https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s20-plus-skins Έχει διάφορα.. προσωπικά το ήθελα ματ μαύρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s20-plus-skins Έχει διάφορα.. προσωπικά το ήθελα ματ μαύρο Ευχαριστώ. Το black leather ειναι αυτο των παραπάνω φωτογραφιών? Υπάρχει κάποιο skin που να ειναι πιο λεπτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Δε νομίζω να υπάρχει πιο λεπτό. Το Black leather το έχω εγώ. Έχει την αίσθηση του δέρματος κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Ευχαριστώ. Το black leather ειναι αυτο των παραπάνω φωτογραφιών? Υπάρχει κάποιο skin που να ειναι πιο λεπτό?Το πιο πάνω είναι το matte black Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. August 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2020 Το dbrand έρχεται απο Αμερική? Τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ναι από Αμερική εγώ δεν είχα τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ναι από Αμερική εγώ δεν είχα τελωνείο. Αν ξεπεράσει τα 22$ η παραγγελία λογικα θα περάσει κανονικά τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αν ξεπεράσει τα 22$ η παραγγελία λογικα θα περάσει κανονικά τελωνείο. εμένα ήταν πάνω απο 22$ και δεν πέρασε τελωνείο Ξεκίνησε απο Καναδά, πήγε Γερμανία και μετά ήρθε Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Τελειο το Samsung Notes με το νεο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εμείς με ελληνικό πότε θα πάρουμε το νέο update ui 2.5 .???? Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καποιοι εχουν παρει ηδη. Απο μερα σε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καποιοι εχουν παρει ηδη. Απο μερα σε μερα...Οκ.. ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγώ με ΤΜΚ/ΤΜΚ/ΤΜΚ δεν έχω πάρει κάτι εδώ κι ένα μήνα. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Μια ερώτηση. Στην επιλογή από το πλαίσιο edge για εξαγωγή κειμένου από επιλογή δεν μου βγάζει τα ελληνικά. Γνωριζει κανεις τι ρυθμιση χρειαζεται? Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλησπέρα σας. Μόλις το πήρα και εγώ. Liquid air ή Rugged Armor για το κινητό μας; ή μια άλλη Spigen? Θέλω μαύρη κλασική με καλή προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Παρομοιες ειναι απλα η Liquid εχει καλυτερο grip πλατης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Liquid air φίλε απίστευτη την έχω σε όλα τα κινητά τα τελευταία χρόνια ιδανική ισορροπία όγκου προστασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Μου ηρθε η ενημερωση για το One UI 2.5 σε EUR... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλημέρα, καλή εβδομάδα,και σε μενα ήρθε το update se eur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλημέρα, ναι όντως ηρθε σε ελληνικά Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Linuxisti Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Για να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Δεν εχω χρονο τα ψαξω γιατι ειμαι διακοπες αλλα απο αυτα που ειδα στα γρηγορα ανανεωσαν το look της εφαρμογης του καιρου, το edge panel, υποστηριξη για χειρονομιες σε launchers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Είχα S10+ και ήρθα σε S20+ Ο ήχος στο S10+ ήταν κρυστάλλινος στα βίντεο.. Εδώ το νιώθω σαν να είναι βράχνος... Σαν να είμαι μακριά από το ηχείο πχ. Βασικά κάνω την ίδια σύγκριση. Όπως τραβούσα με το S10 έτσι τραβάω και τώρα και η διαφορά είναι χαοτική.. Ξέρουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts