VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 30 minutes ago, cu2goup said: Αυτό που τα βάζετε και αυτό και το άλλο από το insta ώρες που ο κόσμος δουλεύει να το δείτε λιγάκι ε... Λένε οι φλωροευρωπαίοι ότι οι Έλληνες κάθονται, το ενστερνίζεστε κι εσείς.. @eridion25προφανώς δεν πάει σε εσένα το κράξιμο. Το target group του cu είναι το φοιτηταριό αφού! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Το target group του cu είναι το φοιτηταριό αφού! Α, γεια σου.. όπως το forg με τους μετανάστες.. 😉 (Μην παρεξηγηθώ δεν το λεω ρατσιστικά) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Ποιοι Ευρωπαίοι, ποιες δουλειές; Πάμε όλοι για τα δώρα της βονταφον, το πε κι ο Τζιμάκος από παλιά: Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδεύει δώρο-συσκευή σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο😝🤑 Edited 18 Μαρτίου by sycorpios 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 27 minutes ago, cu2goup said: Α, γεια σου.. όπως το forg με τους μετανάστες.. 😉 (Μην παρεξηγηθώ δεν το λεω ρατσιστικά) Εγώ έχω βατραχάκι και δεν είμαι μετανάστης. Εκτός εάν έκανε καμιά βλακεία πάλι ο (ξέτε ποιός).... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ έχω βατραχάκι και δεν είμαι μετανάστης. Εκτός εάν έκανε καμιά βλακεία πάλι ο (ξέτε ποιός).... Κι εγώ έχω 1 χρόνο unlimited στο cu και δεν είμαι φοιτηταριό.. Εσύ όμως πληρώνεις. Εγώ όχι!!! 😉 Edited 18 Μαρτίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 8 minutes ago, cu2goup said: Κι εγώ έχω 1 χρόνο unlimited στο cu και δεν είμαι φοιτηταριό.. Εσύ όμως πληρώνεις. Εγώ όχι!!! 😉 Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις... στα τάρταρα.. 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις... Το νου σας ρεμάλια 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Προλάβατε τίποτα; Εγώ κι οι υπόλοιποι ευρωπαί(έ)οι δουλεύαμε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Το ηχείο προλαβα εγω, να δούμε αν θα σταλει στην πραξη και δε φαω άκυρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 minutes ago, kmpatra said: Το ηχείο προλαβα εγω, να δούμε αν θα σταλει στην πραξη και δε φαω άκυρο. Και γω το το ίδιο, θα ρθει στάνταρ μετά από κάνα μήνα, υπομονή! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Lol, ανεβηκαν οι απαιτούμενοι πόντοι στα υψη... Deja Vu 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sycorpios Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 minute ago, petrost8 said: Lol, ανεβηκαν οι απαιτούμενοι πόντοι στα υψη... Deja Vu Πώς έπιασαν κάποιοι 31.000; Από Δευτέρες πρωί; Έδιναν και στα madpoints παραπάνω; Ξέρει κανείς να πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Αφού τα συγκεκριμένα μέχρι πρότινος είχαν 6500 και 7000 πόντους πρόλαβαν κάποιοι και τα πήραν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, sycorpios said: Πώς έπιασαν κάποιοι 31.000; Από Δευτέρες πρωί; Έδιναν και στα madpoints παραπάνω; Ξέρει κανείς να πει; Και εκει που λες οτι δεν προκειται να κανουν παγαποντια αυξησαν τους ποντους χωρις να υπαρχει καποιος λογος για αντικειμενα ουτως η αλλως χαμηλης αξιας. Ισως ειναι και το τελευταιο March Madness οι ανθρωποι ειναι ανικανοι να διοργανωσουν εναν διαγωνισμο με ισους ορους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου Ντροπή τους! Πρώτα δεν καταμέτρησαν τους πόντους, χάνοντας μια ολόκληρη εβδομάδα και τώρα αυξάνουν τους πόντους. Αφού δεν έχετε άλλα προϊόντα να μας δώσετε, βάλτε πακέτα 6 μήνα και ετήσια για εξαργύρωση με πόντους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου 17 ώρες πριν, CamuCamu said: Και εκει που λες οτι δεν προκειται να κανουν παγαποντια αυξησαν τους ποντους χωρις να υπαρχει καποιος λογος για αντικειμενα ουτως η αλλως χαμηλης αξιας. Εγώ το είπα από την αρχή.. παίρνω ποπ-κορν και αράζω να διαβάζω το κράξιμο που θα πέσει. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς.. παίζουν με τη νοημοσύνη μας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 22 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαρτίου ρε σεις έχει δώσει καθόλου 700αρια φέτος; περσυ θυμαμαι έδινε που και που, φέτος μονο 600αρια κι ενα 360 δωρακι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Οι πίστες των εμπόρων 250* 5= 1250. 1250* 4 (εβδ)= 5000 Οι πίστες των πλανητών 600* 15= 9000. 9000* 4 (εβδ)= 36000 5000+36000= 41.000 Και όλα αυτά με βάση το ακατόρθωτο να μην χάσεις ούτε ένα πόντο. Δηλαδή, δεν βγαίνει το 44.000 που ζητάει για το πρώτο έπαθλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου (edited) που πήγαν τα δώρα οεο; δεν δείχνει πια τον διαγωνισμό στην εφαρμογή. Edited 31 Μαρτίου by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 7 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Οι πίστες των εμπόρων 250* 5= 1250. 1250* 4 (εβδ)= 5000 Οι πίστες των πλανητών 600* 15= 9000. 9000* 4 (εβδ)= 36000 5000+36000= 41.000 Και όλα αυτά με βάση το ακατόρθωτο να μην χάσεις ούτε ένα πόντο. Δηλαδή, δεν βγαίνει το 44.000 που ζητάει για το πρώτο έπαθλο. αυτη και εγω ειχα την απορια 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Τα 2 μεγάλα δώρα πάντως είναι ακόμα μέσα... Όλααα... 😳🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου (edited) Εδωσαν παραταση στον διαγωνισμο ως τις 7 Απριλιου, ωστε να μπορεσει να πιασει καποιος τα madpoints που χρειαζονται Edited 1 Απριλίου by petrost8 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts