Cris4524 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Παρέλαβα και εγώ το s20 ultra την Παρασκευή. Αν και στην αρχή ομολογώ ότι με πέρασε από το μυαλό να κάνω ακύρωση, τελικά είπα ένα κινητό είναι, θα το πουλήσω. Χαίρομαι με αυτή την απόφαση. Το κινητό είναι απίστευτο, αν και 45 ετών κάνω σαν μικρό παιδί, καλορίζικο σε όλους να είμαστε καλά και να τα χαιρόμαστε Από που το πήρες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Ποιο μοντέλο s20 πήρες και από ποιο κατάστημα; Από πλαίσιο, μου ήρθε delivery. S20 ultra Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Με τα ακουστικα ακόμα τίποτα ε; Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Με τα ακουστικα ακόμα τίποτα ε; ΟΧΙ ακομα .Δεν εμφανιζει τιποτα στην καρτελα πλεονεκτηματα στο Samsung members Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. March 15, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Η μοναδική εφαρμογή που χαλάει την βουτυρενια εμπειρία είναι το tapatalk.... και στο s10+ τα ίδια.... Από την 10 και μετά την χάλασαν τελείως.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Ναι Αλεξ. Είναι το πρώτο πράγμα που έκανα γιατί το back up που είχα είχε αυτό το "πρόβλημα" και ψαχνόμουν. Το τίμησες τελικά ή όχι? Πάντως update με διόρθωση κάμερας δεν μου ήρθε.... Μπα όχι δεν με συγκίνησε ούτε τα Sammy είναι τόσο του γούστου μου :p Καμία ξεπέτα λίγων ημερών πιο αργότερα δεν το αποκλείω έτσι έθιμο τυπικά αν πετύχω καμία προσφορά και αν μου τη βαρέσει :lol::p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Υπάρχει browser να εκμετάλλευεται όλη την οθόνη? Να βλεπω την τρύπα της καμερας δηλαδή. (όπως στο YouTube) Ότι έβαλα κανείς δεν το κανει. Έβαλα και την εφαρμογή granular immersive mode (θέλει adb) αλλά δουλεύει σε ελάχιστα app, και κανένα από όσους browser έβαλα. Όλοι κρύβουν την καμερα βάζοντας μαύρη μπάρα..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Υπάρχει browser να εκμετάλλευεται όλη την οθόνη? Να βλεπω την τρύπα της καμερας δηλαδή. (όπως στο YouTube) Ότι έβαλα κανείς δεν το κανει. Έβαλα και την εφαρμογή granular immersive mode (θέλει adb) αλλά δουλεύει σε ελάχιστα app, και κανένα από όσους browser έβαλα. Όλοι κρύβουν την καμερα βάζοντας μαύρη μπάρα..) Ο VIA browser εχει επιλογη για fullscreen αλλιως μεσω adb μπορεις μονος σου να βαλεις οποια εφαρμογη θες σε οτι mode θες. Οδηγιες εδω https://www.howtogeek.com/302194/how-to-force-any-android-app-into-fullscreen-immersive-mode-without-rooting/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) Ο VIA browser εχει επιλογη για fullscreen αλλιως μεσω adb μπορεις μονος σου να βαλεις οποια εφαρμογη θες σε οτι mode θες. Οδηγιες εδω https://www.howtogeek.com/302194/how-to-force-any-android-app-into-fullscreen-immersive-mode-without-rooting/ Thanks! Θα το μελετήσω.. (αν και δεν ξέρω αν κάνει αυτό που λέω γιατί είναι παλαιο το άρθρο. Immersive mode βάζω και με την εφαρμογή που γράφω, αλλά στις περισσότερες εφαρμογές, εκεί που είναι η καμερα, μπαίνει μαύρο, δε βλέπεις εικόνα, όπως πχ γίνεται στο YouTube. Στο Facebook πάντως δουλεύει με την εφαρμογή που λεω. Σε browser ούτε σε ένα από τους πολλούς που δοκίμασα). Λογικά δε γίνεται, μετα απο πολύ ψάξιμο στο xda, όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουν, γίνεται σε λίγες εφαρμογές. Edited March 15, 2020 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Παίδες θα συνεχίσω στα στα θέματα την κουβέντα για το κινητό, εδώ αφορά τη διαθεσιμότητα, ελάτε όπου πρέπει λοιπόν Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Από που το πήρες αν επιτρέπεται; Κωτσοβολο την Παρασκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Κωτσοβολο την Παρασκευή Το είχες κάνει προπαραγγελία; Αν ναι, θυμάσαι μήπως ημερομηνία που το παρήγγειλες; Σε ποιο χρώμα το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Μόλις έλαβα αυτό το μήνυμα από τον Κωτσόβολο για το S20 Ultra Black. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Μόλις έλαβα αυτό το μήνυμα από τον Κωτσόβολο για το S20 Ultra Black. :cry:Μου έχουν στείλει το ίδιο μνμ από τις 2 Μαρτίου. Τους πήρα τηλ και μου είπαν αρχές Απριλίου θα παραλάβουμε!!!! Είναι τρελοί. Θα γίνει πανηγύρι. Έχω πάρει ήδη τη Samsung. Θα τους τρέξω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Μου έχουν στείλει το ίδιο μνμ από τις 2 Μαρτίου. Τους πήρα τηλ και μου είπαν αρχές Απριλίου θα παραλάβουμε!!!! Είναι τρελοί. Θα γίνει πανηγύρι. Έχω πάρει ήδη τη Samsung. Θα τους τρέξω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως γίνεται να σου στείλανε μήνυμα 2 Μαρτίου αφού το κινητό έκανε λανσάρισμα στις 13 Μαρτίου; Επίσης σε ποιο μοντέλο και χρώμα αναφέρεσαι; Εγώ που πήρα δεν μου δώσανε ακριβή ημερομηνία και ούτε μου είπανε στο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πως γίνεται να σου στείλανε μήνυμα 2 Μαρτίου αφού το κινητό έκανε λανσάρισμα στις 13 Μαρτίου; Επίσης σε ποιο μοντέλο και χρώμα αναφέρεσαι; Εγώ που πήρα δεν μου δώσανε ακριβή ημερομηνία και ούτε μου είπανε στο περίπου.S20 ultra black. Σήμερα κάλεσα κ μου είπαν ότι πάμε για αρχές Απριλίου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 S20 ultra black. Σήμερα κάλεσα κ μου είπαν ότι πάμε για αρχές Απριλίου. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πότε είχες κάνει την προπαραγγελία και σε ποιο μοντέλο και χρώμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πότε είχες κάνει την προπαραγγελία και σε ποιο μοντέλο και χρώμα;S20 ultra black. Αρχικά είχα κάνει προπαραγγελια στις 15/2, αλλά άλλαξα τον τρόπο παραλαβής στις 22/2. Οπότε θεωρείται σαν ημερομηνία προπαραγγελιας η 22/2. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 S20 ultra black. Αρχικά είχα κάνει προπαραγγελια στις 15/2, αλλά άλλαξα τον τρόπο παραλαβής στις 22/2. Οπότε θεωρείται σαν ημερομηνία προπαραγγελιας η 22/2. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ το ίδιο 25/2. Καλό Πάσχα δηλάδη... :mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Το είχες κάνει προπαραγγελία; Αν ναι, θυμάσαι μήπως ημερομηνία που το παρήγγειλες; Σε ποιο χρώμα το πήρες; Πριν 10 μέρες έριξα την παραγγελία, μαύρο το πήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πριν 10 μέρες έριξα την παραγγελία, μαύρο το πήρα Ρε σεις λέτε να παίζει ρόλο η περιοχή; πχ. για την Κατερίνη το κατάστημα έχει παραλαβές από τις αποθηκες κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Μήπως δεν πρόλαβε να έρθει την Παρασκευή και έρθει αύριο που έχει παραλαβή; Από ότι θυμάμαι όταν είχα πάρει το P20 Pro πριν 2 χρόνια με προπαραγγελία έλεγε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία και ξαφνικά μια μέρα έσκασε τηλέφωνο να περάσω να το παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Πριν 10 μέρες έριξα την παραγγελία, μαύρο το πήραΠες μας από που κ μοντελο. Να ξέρουμε ποιον να κραξουμε Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Παιδιά βγάλανε ανακοίνωση ότι από Τετάρτη 18/3 κλείνουν για 14 μέρες όλα τα μαγαζιά λιανικής τεχνολογίας λόγο Κορωναϊού. Οπότε όσοι επιλέξαμε παραλαβή από το κατάστημα μέχρι αύριο ότι παραλάβουμε. ☹️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Ρε παιδιά, συγγνώμη δηλαδη....δεν ξέρετε οτι δεν προ-παραγγέλουμε ποτέ από Κωτσόβολο?..? το μαγαζί είναι γιά τα πανηγύρια, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Τόσες αλυσιδες υπάρχουν...παμπλικ, πλαίσιο, media markt,,, κωτσόβολο επιλέξατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Ρε παιδιά, συγγνώμη δηλαδη....δεν ξέρετε οτι δεν προ-παραγγέλουμε ποτέ από Κωτσόβολο?..? το μαγαζί είναι γιά τα πανηγύρια, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Τόσες αλυσιδες υπάρχουν...παμπλικ, πλαίσιο, media markt,,, κωτσόβολο επιλέξατε?Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν το ήξερα. Πρώτη φορά δίνω προπαραγγελια. Βλέπω να το ακυρώνω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts