rapsodos1979_ Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Σε safe mode, πάντως, δε μου το κάνει...Τώρα, το ξαναγύρισα και το κανει...Δεν γλιτώνω την επαναφορά! ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΕΚΑΝΑ και μετα απο μερικες προσπαθειε δουλεψε.τι να πω... Όλα οκ για εσένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Επαναφορά κι όλα έφτιαξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Επαναφορά κι όλα έφτιαξα!Άντε...άλλο "κακό" να μην σε βρει. :-) Ποιος ξέρει τί είχε μουλαρώσει.... from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου. Έχει η γυναίκα μου το Α50 έβαλα και εκεί το ερώτημα αλλά επειδή δεν βλέπω το θέμα να είναι πολύ ζωηρό δεν ξέρω αν θα πάρω απάντηση. Γνωρίζει κανείς πως θα απενεργοποίησω τον Password manager της Samsung; θέλω να χρησιμοποιώ τον password manager της Google αλλά κάθε φορά που βάζω κάποιο κωδικό και με ρωτάει αν θέλω να τον σώσω μου βγάζει μόνο της Samsung. Αν και διαφορετικό μοντέλο φαντάζομαι η λογική είναι η ίδια. Το πάλεψα αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου. Έχει η γυναίκα μου το Α50 έβαλα και εκεί το ερώτημα αλλά επειδή δεν βλέπω το θέμα να είναι πολύ ζωηρό δεν ξέρω αν θα πάρω απάντηση. Γνωρίζει κανείς πως θα απενεργοποίησω τον Password manager της Samsung; θέλω να χρησιμοποιώ τον password manager της Google αλλά κάθε φορά που βάζω κάποιο κωδικό και με ρωτάει αν θέλω να τον σώσω μου βγάζει μόνο της Samsung. Αν και διαφορετικό μοντέλο φαντάζομαι η λογική είναι η ίδια. Το πάλεψα αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ. Καλημέρα. ΕΔΩ είναι η απάντησή σου. :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Άντε...άλλο "κακό" να μην σε βρει. :-) Ποιος ξέρει τί είχε μουλαρώσει.... from my S10 lite Χαχα..Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Καλημέρα. ΕΔΩ είναι η απάντησή σου. :) Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Άντε...άλλο "κακό" να μην σε βρει. :-) Ποιος ξέρει τί είχε μουλαρώσει.... from my S10 lite Το πρόβλημα επανήλθε...Αντε, να βρω που βρίσκεται το bug του συστήματος..Κάποια εφαρμογή το κομπλάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Το πρόβλημα επανήλθε...Αντε, να βρω που βρίσκεται το bug του συστήματος..Κάποια εφαρμογή το κομπλάρει Και η οθόνη τρεμοπαίζει ή μόνο η ρύθμιση χάνεται; Το δικό μου, 3 μέρες μετά, συνεχίζει να είναι 3 μπλέ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Και η οθόνη τρεμοπαίζει ή μόνο η ρύθμιση χάνεται; Το δικό μου, 3 μέρες μετά, συνεχίζει να είναι 3 μπλέ. Η ρύθμιση κομπλέ...Η οθόνη μόνο μου κάνει νερά..Τώρα τα κάνει και σε safe mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ευρηκα..Όταν αλλάζω το μέγεθος γραμματοσειράς, συμβαίνει το φαινόμενο που τρέμει η οθόνη στο μενού των sensors..Αν μπορεί κάποιος, ας τεστάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Ευρηκα..Όταν αλλάζω το μέγεθος γραμματοσειράς, συμβαίνει το φαινόμενο που τρέμει η οθόνη στο μενού των sensors..Αν μπορεί κάποιος, ας τεστάρει.. Ε ρε γμτ...και θα σου το έλεγα...μήπως έφταιγε κάνα theme η καμία γραμματοσειρά! Τα κόλπα αυτά δημιουργούν διάφορα...σε όλες τις συσκευές. Αφού το βρήκες...είσαι οκ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Το τσέκαρες κι εσύ? Επίσης, βλέπω ι ένα θέμα στο YouTube.. Όταν βλέπεις βίντεο, δεν προχωράει εύκολα μπρος ή πίσω με πάτημα, παρά μόνο με σκλοράρισμα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2020 Γνωρίζει κανένας, κάποιο καλό τζαμακι από Κίνα μεριά, που να κάθεται κομπλέ με spigen rugged armor θήκη; Ή καλύτερα να το αφήσω χώρο temperd glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εχω το κινητο εδω κ καιρο Πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα Επειδη θα παρω σημερα το honor magicbook σκεφτομαι μηπως αλλαξω σε honor 20 pro γιατι εχουν καλη διαδραστικοτητα Το θεμα ειναι αν το honor ειναι εξισου καλο οπως το galaxy ή να μην κανω ανταλλαγη κ να μεινω ως εχει Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εχω το κινητο εδω κ καιρο Πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα Επειδη θα παρω σημερα το honor magicbook σκεφτομαι μηπως αλλαξω σε honor 20 pro γιατι εχουν καλη διαδραστικοτητα Το θεμα ειναι αν το honor ειναι εξισου καλο οπως το galaxy ή να μην κανω ανταλλαγη κ να μεινω ως εχειΕξίσου καλό σε τι;; Όχι σε οθόνη Όχι σε μπαταρία Όχι σε επεξεργαστή. Κάμερα δε γνωρίζω. Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εχω το κινητο εδω κ καιρο Πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα Επειδη θα παρω σημερα το honor magicbook σκεφτομαι μηπως αλλαξω σε honor 20 pro γιατι εχουν καλη διαδραστικοτητα Το θεμα ειναι αν το honor ειναι εξισου καλο οπως το galaxy ή να μην κανω ανταλλαγη κ να μεινω ως εχει Με το δαχτυλικο γιατι δεν εισαι ? Δεν πιανει αμεσως κ δεν πιανει ολες τι φορες ? Δοκιμασες να το ξαναπερασεις μετα το 2.5 ?? Οσο αφορα το honor 20 pro εξισου καλο δεν ειναι ... Αν βαλεις το συνολο θα πας σε ενα κατωτερο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Εχω το κινητο εδω κ καιρο Πολυ ευχαριστημενος εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα Επειδη θα παρω σημερα το honor magicbook σκεφτομαι μηπως αλλαξω σε honor 20 pro γιατι εχουν καλη διαδραστικοτητα Το θεμα ειναι αν το honor ειναι εξισου καλο οπως το galaxy ή να μην κανω ανταλλαγη κ να μεινω ως εχει Βρέξε λίγο το δάκτυλο πριν περάσεις αρχικά το αποτύπωμα..Και πέρνα το 2 φορές..Εμένα λειτουργεί άψογα! Αλλά,τώρα που έχω βγάλει το tempered glass,είναι ακόμα πιο τέλειο..Βέβαια, ψάχνω πάλι να βάλω γιατί τα προηγούμενα είχαν πάντα ψεγάδια ( χνουδι,στραβοκολημμα κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 ok παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας Θα δοκιμασω ξανα με το δαχτυλικο Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. October 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2020 Προσπάθησε να βρεις κατάστημα που τοποθετεί το tempered glass. Εμένα αυτό με βοήθησε και όλα είναι κομπλέ. Έκανα και κάποιες αλλαγές στα σετινγκς να είναι πιο ευαίσθητο και κάτι ακόμα, το έχω γράψει εδώ αλλά δε το θυμάμαι τώρα και το δακτυλικό πιάνει πάντα μα πάντα ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο σα να μην έχω tempered glass. Μπορώ να σου πω με σιγουριά επομένως 100% πως το δακτυλικό αποτύπωμα δεν είναι θέμα. Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. October 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2020 Όταν ανοίγω τις πρόσφατες εφαρμογές και πατήσω στο εικονίδιο οποιασδήποτε εφορμογης, η επιλογή "να διατηρείτε ανοιχτό για γρήγορη εκκίνηση" είναι αχνή και δεν μπορώ να την επιλέξω ακόμα και για εφαρμογές που έχω ρυθμίσει να μην μπαίνουν ποτέ σε αδράνεια. Πρεπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2020 Βγάζει σε κανέναν ότι "δεν βρέθηκε sim" μετά το τελευταίο update; Με επανεκκίνηση επανέρχεται αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Βγάζει σε κανέναν ότι "δεν βρέθηκε sim" μετά το τελευταίο update; Με επανεκκίνηση επανέρχεται αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί το κάνει. Εμένα όχι...Δοκίμασες clean cache partition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Εμένα όχι...Δοκίμασες clean cache partition? Όχι δεν δοκίμασα, μου θυμίζεις πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Για να μη γράφω ολόκληρο κατεβατό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts