stapd_21 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Γνωρίζει κάποιος αν έχει αλτίμετρο (υψόμετρο βαρόμετρο) το ρολόι; δεν το βρήκα Δεν έχει αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από το galaxy store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Δεν έχει αλλά μπορείς να το κατεβάσεις από το galaxy store Είναι αξιόπιστο στις μετρήσεις; το χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Είναι αξιόπιστο στις μετρήσεις; το χρησιμοποιείς; Όχι ιδιαίτερα οπότε δεν έχω άποψη. Δεν είδα διάφορα από το s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Επιτέλους... https://news.samsung.com/global/new-software-updates-enable-galaxy-watch-active2-users-to-live-healthier-and-more-conveniently Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Να δούμε πότε θα έρθει, αλλά όντως καλά νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Το χρησιμοποιώ χρόνια το Samsung Health. Για τον μέσο άνθρωπο το βρίσκω τέλειο σ όλα. Μ έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Βλέπω πόσο ξοδεύω και πόσα βήματα κάνω. Ακόμα και στο τρέξιμο το προτιμώ από Garmin. Τα βήματα τα μετρά σωστά τουλάχιστον με τα περισσότερα ρολόγια της αγοράς. Οκ δεν έχω δοκιμάσει τόσα αλλά πάντως με όσα έχω δοκιμάσει έχει την πιο αξιόπιστη μέτρηση βημάτων. Αυτό που κάνει είναι να μην καταγράφει από την αρχή την οποία κίνηση του χεριού αλλά να περιμένει να περάσουν κάποια δευτερόλεπτα δέκα δεκαπέντε όπου συνεχίζεται η ίδια κίνηση που υποδηλώνει περπάτημα και μετά αρχίζει και μετρά προσθέτοντας και τα βήματα που δεν είχε γράψει στην αρχή. Αν θέλεις ρολόι να γράφει πολλά βήματα πάρε άλλη μάρκα. Έχω κάνει δοκιμαστικά μεταξύ Samsung και άλλων εταιριών ρολόγια και ενώ πάνω κάτω σ' ένα περπάτημα ή ένα τρέξιμο θα δείξουν όλα τον ίδιο αριθμό βημάτων , εντούτοις όταν τα φοράς όλη μέρα τα άλλα ρολόγια την παραμικρή κίνηση του χεριού την καταγράφουν σαν βήμα οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Το Samsung δείχνει για παράδειγμα δεκαπέντε χιλιάδες βήματα ενώ άλλων εταιριών μπορεί και πάνω από τριάντα χιλιάδες βήματα!!! Sent from my SM-G770F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 καλησπέρα και απο εμενα.αυριο έρχεται το ρολογακι,πρώτη φορά σε samsung watch χτες εδωσα το huawei gt..το πηρα πιο πολύ επειδή θα πάρει το update απο το 3..παιδια μια χαζή ερώτηση θα μπορώ να το φορτίζω το ρολοι απο το s10plus σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 καλησπέρα και απο εμενα.αυριο έρχεται το ρολογακι,πρώτη φορά σε samsung watch χτες εδωσα το huawei gt..το πηρα πιο πολύ επειδή θα πάρει το update απο το 3..παιδια μια χαζή ερώτηση θα μπορώ να το φορτίζω το ρολοι απο το s10plus σωστά? Ναι θα μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Για κάποιο λόγο σήμερα δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα το κινητό με το ρολόι... Έκανα επανεκκίνηση και στα δύο, προφανώς είναι ανοιχτά και στα 2 το Bluetooth, μπήκα και στις ρυθμίσεις του κινητού στο Bluetooth και πατάω και από κει συνδεση χωρίς αποτέλεσμα! Μόνο με επαναφορά λέτε να φτιάξει; Ή να δοκιμάσω και κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Για κάποιο λόγο σήμερα δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα το κινητό με το ρολόι... Έκανα επανεκκίνηση και στα δύο, προφανώς είναι ανοιχτά και στα 2 το Bluetooth, μπήκα και στις ρυθμίσεις του κινητού στο Bluetooth και πατάω και από κει συνδεση χωρίς αποτέλεσμα! Μόνο με επαναφορά λέτε να φτιάξει; Ή να δοκιμάσω και κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επέλεξε από το ρολόι την σύνδεση με νέο κινητό, θα σου ζητήσει να κάνεις backup, πάτα οκ.... φυσιολογικά θα ψάξει για το κινητό και θα συνδεθεί, μετά ακυρώνεις την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Όλα καλά συνδέθηκε με τον τρόπο που μου είπες! Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 Καλημέρα, έχω και 5 μέρες σχεδόν δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις του whats app, εχω κάνει restart την εχω απενεργοποιήση μετά την ξανά έβαλα τίποτα, όταν έρθει ένα καινούργιο μήνυμα δεν χτυπάει το ρολόι σαν αδιάβαστο μήνυμα εμφανίζεται. Σε viber και λοιπά όλα μια χαρα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 καλησπέρα παιδιά ευτυχής και εγω τωρα 2 ημέρες.το ρολογακι τα σπάει.να ρωτήσω βρε παιδιά, ειδα στο ίντερνετ ότι αλλάζεις το csc να βάλεις το samsung pay επειδή έχω την curve. αν το κάνω η εγγύηση χάνεται? επίσης updates θα παίρνω μετα? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 update θα παίρνεις τα ξένα. τωρα για εγγύηση δε ξέρω τι παιζει και αν ξερει κάποιος σιγουρα ας μας πει αλλά θεωρώ πως οχι γτ νομίζω το επαναφέρεις με τον ίδιο τρόπο αν θες (δε το χω δοκιμασει το εχω αφήσει αμερικάνικο λογο samsung pay) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 update θα παίρνεις τα ξένα. τωρα για εγγύηση δε ξέρω τι παιζει και αν ξερει κάποιος σιγουρα ας μας πει αλλά θεωρώ πως οχι γτ νομίζω το επαναφέρεις με τον ίδιο τρόπο αν θες (δε το χω δοκιμασει το εχω αφήσει αμερικάνικο λογο samsung pay) ευχαριστώ για την απαντηση.αλλα τι εννοείς θα παίρνω update από τα ξένα? μπερδεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 ευχαριστώ για την απαντηση.αλλα τι εννοείς θα παίρνω update από τα ξένα? μπερδεύτηκα.Δίκιο έχεις οπως το πα. Πχ εγω το εκανα αμερικα νικο οπότε οποτε παιρνει αυτες τις αναβαθμίσεις αν το κάνεις κορεάτικο θα παιρνει τις κορεατικες κτλ. Αν λοιπον στην Ευρώπη δωσουν κάποιο feature σε έκδοση πχ 4.0.0.9 και το ρολοι σου το χεις με την 4.0.0.8 της Αμερικής δε θα το λάβεις. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 καλημέρα.ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Έχουμε μήπως καμιά αναβάθμιση λογισμικού? Ποια είναι η τελευταία version που πρέπει να έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Από μέρα σε μέρα έρχεται το tizen 5.5! Αυτή την στιγμή η τελευταία version είναι ΒΤΑ1! Πριν ένα δεκαήμερο από τα ευρωπαϊκά μοντέλα πήρε το tizen 5.5 το γερμανικό active 2! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μόλις το παρήγγειλα! Ελπίζω να μη με κουράσει με τις φορτίσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Huawei GT2. Όμως το GT2, απ' ο,τι κατάλαβα είναι ένας απλός καταγραφέας και όχι smart watch. Θα δείξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μόλις το παρήγγειλα! Ελπίζω να μη με κουράσει με τις φορτίσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Huawei GT2. Όμως το GT2, απ' ο,τι κατάλαβα είναι ένας απλός καταγραφέας και όχι smart watch. Θα δείξει! Και ο ανταγωνισμός δλδ Apple watch.. 2 μέρες κρατάει άρα εκεί δεν έχεις επιλογές για Smartwatch όπως είπες. Το gt2 έχει πέσει πολύ στις προτιμήσεις γιατί τώρα ποιά έχει βγάλει πολλά προβλήματα και δεύτερον περιορίζεται στο θέμα smart που είπες και ο ίδιος. Αμα ήθελες 4 μέρες μπαταρία μόνο το galaxy watch 46mm σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μόλις το παρήγγειλα! Ελπίζω να μη με κουράσει με τις φορτίσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Huawei GT2. Όμως το GT2, απ' ο,τι κατάλαβα είναι ένας απλός καταγραφέας και όχι smart watch. Θα δείξει!Με τη φόρτιση να είναι τόσο απλή έχω το φορτιστή δίπλα στο γραφείο μου στο σπίτι και απλά όταν το βγάζω το ακουμπάω και φορτίζει...ούτως η άλλως τη μέρα τη βγάζεις άνετα, δύο βγάζω εγώ συνεπώς δεν με απασχολεί τελικά καθόλου παρολου που είχα τον ίδιο προβληματισμο Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Μόλις ήρθε το update σε ρολόι με αμερικάνικο csc. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Μόλις ήρθε το update σε ρολόι με αμερικάνικο csc. Sent from my SM-G965F using TapatalkΠολλοί παίρνουν απ' όσο είδα στο ίντερνετ...εμείς λογικά το 2021. Αλλάζει κάτι αν το γυρίσουμε σε αμερικάνικο; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts