Jump to content

Realme X2 Pro

PARGINOS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Προσωπικά το εφαρμόζω χρόνια και σε μικρές ενημερώσεις όποτε μπορώ (μηνιαία patch ασφαλείας), πόσο δε μάλλον σε μια τόσο μεγάλη αναβάθμιση...

Αυτό νομίζω ότι είναι τουλάχιστον υπερβολή. Χαράς το κουράγιο σου...:rolleyes:

Modpic.gif

Αυτό νομίζω ότι είναι τουλάχιστον υπερβολή. Χαράς το κουράγιο σου...:rolleyes:

Χαχα γι'αυτο είπα όποτε μπορώ. Ισχύει πάντως το συγκεκριμένο πως είναι μάλλον υπερβολή

Καλημέρα φίλε. Η έκδοση είναι η τελευταία επίσημη; Οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις διατηρούνται μετά την αναβάθμιση;

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα 100% επειδή δεν γνωρίζω ακόμα τα Rom κανάλια της Realme.:rolleyes:

Οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις ΝΑΙ διατηρήθηκαν ακριβώς όπως ήταν στο τηλέφωνο.:D

Θα συμφωνήσω με τους κυρίους πώς μετά από μια αναβάθμιση η καθαρή εγκατάσταση είναι ότι καλύτερο.Ποιος όμως κάθεται να ξαναστηνει το τηλέφωνο από την αρχή:cry:

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

Κάτι που πρόσεξα...μήπως ξέρει κάποιος να δώσει ένα χέρι βοηθείας... Αγόρασα χτες τα ακουστικά JBL T 110 (εξαιρετικά,ειδικά για τα χρήματά τους) και τα δοκίμασα στο X2 pro... Σαφώς η ποιότητα του ήχου άριστη αλλά απο ένταση δεν ικανοποιήθηκα πλήρως... Είχα τέρμα την ένταση αλλα ένιωθα οτι θα έπρεπε να σηκώνουν παραπάνω...

Τα έβγαλα και τα σύνδεσα στο Galaxy S8 μου, ακριβώς στο ίδιο τραγούδι και η διαφορά στην ένταση ήταν αρκετά αισθητή. Το S8 παίζει πολύ πιο δυνατά (εννοείται χωρίς παραμόρφωση κτλ...άριστη η ποιότητα ήχου).

Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό και αν θα μπορούσα κάπως να κάνω το x2 pro να παίζει στα ακουστικά πιο δυνατά ;

Φίλε μου το ίδιο θέμα είχα και εγώ που έχω παρά πολλά ακουστικά 3.5 jack και τα δοκίμασα και η ένταση δεν είναι καλή στο realme σε αντίθεση με τα Samsung που παίζουν πιο δυνατα. με Bluetooth ακουστικά είναι κομπλέ τουλάχιστον με αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τα meizou ep51. είναι θέμα του κινητού που έχει δυνατό ήχο αλλά στα ακουστικά χάνει πολύ και συμβαίνει σε πολλές εταιρείες αυτό πιστεύω είναι θέμα καθαρά λογισμικού τώρα που έχω ένα mate 20 pro με ακουστικά type c πάλι τις meizou όχι ακριβά του 20αρικου παίζει αρκετά δυνατά όταν τα έβαλα σε op7 pro καμία σχέση η ενταση και είναι σπαστικό ειδικά για μένα που ακούω μουσική και θέλω ενταση

Φίλε μου το ίδιο θέμα είχα και εγώ που έχω παρά πολλά ακουστικά 3.5 jack και τα δοκίμασα και η ένταση δεν είναι καλή στο realme σε αντίθεση με τα Samsung που παίζουν πιο δυνατα. με Bluetooth ακουστικά είναι κομπλέ τουλάχιστον με αυτά που χρησιμοποιώ εγώ τα meizou ep51. είναι θέμα του κινητού που έχει δυνατό ήχο αλλά στα ακουστικά χάνει πολύ και συμβαίνει σε πολλές εταιρείες αυτό πιστεύω είναι θέμα καθαρά λογισμικού τώρα που έχω ένα mate 20 pro με ακουστικά type c πάλι τις meizou όχι ακριβά του 20αρικου παίζει αρκετά δυνατά όταν τα έβαλα σε op7 pro καμία σχέση η ενταση και είναι σπαστικό ειδικά για μένα που ακούω μουσική και θέλω ενταση

σπαμαρα σε όλες τους τις διευθύνσεις email με την περιγραφή του θέματος ρωτώντας τους αν ειναι θεμα software που θα διορθωθεί με update ή αν υπάρχει κάποιο τρικ για να ξεκλειδώσω έξτρα ένταση (λέμε τώρα...). Δεν θα τους χαρίζομαι για τίποτα,όποτε έχω χρόνο σπαμ στο σπαμ μεχρι να στρώσουν :p

Απ'οτι έψαξα στο ιντερνετ πάρα πολλοί το έχουν αυτό το θέμα...μάλιστα κάποιοι λένε οτι με bluetooth ακουστικά δεν υπάρχει, η ένταση είναι κανονική... για να δουμε..

Μόλις πέρασα Android 10 Rom από εδώ...https://www.rmupdate.com/2020/03/30/download-realme-ui-for-realme-x2-pro/ και προς το παρόν είναι κατενθουσιασμένος..amoled black επιτέλους :D και αρκετές παραμετροποιήσεις που θυμίζουν miui.Φυσικά έχω κλειδωμένο bootloader και είναι η πρώτη συσκευή που έχω στα χέρια μου κοντά 2 μήνες και δεν την έχω πειράξει ακόμα:wacko:

Μου λείπει όμως η εφαρμογή θέματα να πω την αμαρτία μου:cry:

Πες μας κανενα νεάκι απο το realmeUI...Πως σου φαίνεται τελικά; Απο σημαντικές αλλάγες; Καμια διαφορά στην φωτογραφική μηχανή:

ΥΓ. Theme Store έχει ή πάλι μας κόβουν features ;

Την πέρασα και εγώ. Στο μενου της κάμερας πλέον έβαλαν τις λειτουργίες νύχτα , 64 mp κτλ όχι σε πτυσσόμενο μενού αλλά κανονικά. Όπου δηλ είναι και το βίντεο,φωτό κτλ.

Έβαλαν περιμετρικό φωτισμό σε κλήσεις και ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη.

Άλλαξε το εικονίδιο του δακτυλικου.

Έβαλαν στο εικονίδιο του ήχου στο πτυσσόμενο μενού , και λειτουργία δόνησης εκτός από αθόρυβο μια κανονικό.

Δίνει δυνατότητα να αλλάξεις το σχήμα εικονιδίων.

Άλλαξαν εικονίδια και μπήκαν κάποια εφέ πχ όταν μπαίνεις στο συρτάρι.

Απενεργοποιεί την οθόνη με διπλό κλικ οπουδήποτε στην οθόνη.

Δεν έψαξα άλλα...σιγά σιγά.

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε ! Όποτε εχεις νεότερα πες και σε εμάς :D

Όποιος άλλος γενικά δοκίμασε ας μας πει και αυτός εντυπώσεις.

Αν περάσουμε την global παιδιά, τις επόμενες OTA θα τις παίρνουμε κανονικά ξέρετε? Μας αλλάζει την ROM , απο EU σε GLOBAL ? Γνωρίζουμε ?

Πολύ το αργούν πάντως σε ΟΤΑ..Απρίλιος και ακομα είμαστε με febrauary patch..

Κάτι που παρατήρησα τώρα....χάθηκε η smart sidebar. Δεν ξέρω αν φταίει η συγκεκριμένη Ρομ που πέρασα. Ο φίλος που έκανε την αναβάθμιση μπορεί να μου πει αν την έχει;
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Κάτι που παρατήρησα τώρα....χάθηκε η smart sidebar. Δεν ξέρω αν φταίει η συγκεκριμένη Ρομ που πέρασα. Ο φίλος που έκανε την αναβάθμιση μπορεί να μου πει αν την έχει;

Και σε μένα εξαφανίστηκε:cry:... βέβαια δεν έκανα clean install αλλά νομίζω ότι έχει αφαιρεθεί σαν επιλογή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πες μας κανενα νεάκι απο το realmeUI...Πως σου φαίνεται τελικά; Απο σημαντικές αλλάγες; Καμια διαφορά στην φωτογραφική μηχανή:

ΥΓ. Theme Store έχει ή πάλι μας κόβουν features ;

Θα συμφωνήσω με τον φίλο geornirv:D

Miui θυμίζει αρκετά:p

Δεν έχει θέματα δυστυχώς:mad:

OnePlus 12R

Ανακάλυψα ότι δεν μου εμφανίζει τα backup που έχω κάνει απ την εφαρμογή του μενού. Επίσης δεν υπάρχει η επιλογή να κάνω sync στο λογαριασμό Google.

Λογικά επειδή δεν είχα κάνει clean install στο update.

Τώρα που το έχω ήδη κάνει μπορώ να κάνω factory reset και ξανά εγκατάσταση?

Μήπως είναι καλύτερο το clear data που έχει στο recovery?

Sent from my RMX1931 using Tapatalk

Και σε μένα εξαφανίστηκε:cry:... βέβαια δεν έκανα clean install αλλά νομίζω ότι έχει αφαιρεθεί σαν επιλογή.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα συμφωνήσω με τον φίλο geornirv:D

Miui θυμίζει αρκετά:p

Δεν έχει θέματα δυστυχώς:mad:

Όχι δεν έχει αφαιρεθεί. Από ότι διάβασα χρειάζεται clean και πέρασμα για να εμφανιστεί.

Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση φίλε ! Όποτε εχεις νεότερα πες και σε εμάς :D

Όποιος άλλος γενικά δοκίμασε ας μας πει και αυτός εντυπώσεις.

Αν περάσουμε την global παιδιά, τις επόμενες OTA θα τις παίρνουμε κανονικά ξέρετε? Μας αλλάζει την ROM , απο EU σε GLOBAL ? Γνωρίζουμε ?

Πολύ το αργούν πάντως σε ΟΤΑ..Απρίλιος και ακομα είμαστε με febrauary patch..

Αυτό θέλω να μάθω και γω Global με την EU τι διαφορά έχουν; θα παίρνουμε OTA μετά;

Αυτό θέλω να μάθω και γω Global με την EU τι διαφορά έχουν; θα παίρνουμε OTA μετά;

Και επίσης τι παίζει με την εγγύηση αν περάσουμε global...

Επίσης ανακάλυψα ότι όταν θέλω να τραβήξω φώτο απ το viber για κάποιο λόγω δεν μου εμφανίζει το κουμπάκι της αποστολής.

Απ την selfie το εμφανίζει κανονικά

Και επίσης τι παίζει με την εγγύηση αν περάσουμε global...

Λογικά θα μπορείς να γυρίσεις πάλι σε EU όταν βγει πιστεύω και να μην έχεις θέμα με εγγύηση αλλά ας απαντήσουν όσοι ξέρουν.

Λογικά θα μπορείς να γυρίσεις πάλι σε EU όταν βγει πιστεύω και να μην έχεις θέμα με εγγύηση αλλά ας απαντήσουν όσοι ξέρουν.

Κι εγώ έτσι πιστεύω, θα μπορούμε άραγε εφόσον πρόκειται όμως για την ιδια ενημέρωση να περάσουμε την EU πάνω απο την Global;

Κανείς δεν ξέρει σταντάρ ?

edit- Παιδιά βλέπω στο λινκ που κατεβάσατε την global λέει οτι είναι ΜΟΝΟ για συσκευές με Snapdragon 730G.... Ξέρετε τι παίζει ?

Edited by ethnikGR

Υπάρχει και εδώ το λινκ https://www.realme.com/in/support/software-update

Πάντως μέχρι τώρα όλα τα υpdate για Ινδία και Ευρώπη είχαν το ίδιο αρχείο

Όχι δεν έχει αφαιρεθεί. Από ότι διάβασα χρειάζεται clean και πέρασμα για να εμφανιστεί.

Από recovery με wipe data σβήνει και ο εσωτερικός χώρος σωστά;

OnePlus 12R

Επίσης ανακάλυψα ότι όταν θέλω να τραβήξω φώτο απ το viber για κάποιο λόγω δεν μου εμφανίζει το κουμπάκι της αποστολής.

Απ την selfie το εμφανίζει κανονικά

Και σε μένα το ίδιο.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από recovery με wipe data σβήνει και ο εσωτερικός χώρος σωστά;

Ναι,έτσι ξέρω.

Υπάρχει και εδώ το λινκ https://www.realme.com/in/support/software-update

Πάντως μέχρι τώρα όλα τα υpdate για Ινδία και Ευρώπη είχαν το ίδιο αρχείο

Αυτο παρατηρησα και γω στο Telegram και μαλιστα το ονομαζουν Global

OnePlus 12R

Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα σε συσκευή του 2017 (και μάλιστα αρχές) και σε μια συσκευή του 2019 (και μάλιστα τέλη). Συγκρίνεται την υποστήριξη και την παρεχόμενη ασφάλεια...

Realme X2 pro: SwsMSZ8 https://ibb.co/SwsMSZ8

Samsung Galaxy S8: CJB1YZ7 https://ibb.co/CJB1YZ7

Και για να μη ξεχνιόμαστε 3 Απριλίου έχουμε σήμερα..

Edited by ethnikGR

μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το ποια διαδικασία είναι σωστή για clean install όταν έχουμε ήδη κάνει το update?

1. factory reset ,ξανά εγκατάσταση και πάλι factory reset

2. μόνο factory reset

3. clear data στο recovery και ξανά εκατάσταση ?

για το smart sidebar διαβασα αυτό στο xda:

Settings, convenience tools, smart sidebar... If it's not showing up you need to factory reset.

και ένα changelog που βρήκα γράφει:

Smart Sidebar

Optimized user interface and improved one-handed operation.

Optimized Smart Sidebar: Replaced File Console with File Manager; removed OSIE Visual Effect and No Notification Alerts.

Drag an app out of Smart Sidebar to open it in Split-screen Mode.

Added two new features: “Assistive Ball Opacity” and “Hide Assistive Ball on Fullscreen App”.

Optimized the Floating Window feature for more apps.

Added Bubbles: A bubble is displayed when you open an app in a floating window from the Smart Sidebar. Tap the bubble to collapse or open the app.

μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το ποια διαδικασία είναι σωστή για clean install όταν έχουμε ήδη κάνει το update?

1. factory reset ,ξανά εγκατάσταση και πάλι factory reset

2. μόνο factory reset

3. clear data στο recovery και ξανά εκατάσταση ?

για το smart sidebar διαβασα αυτό στο xda:

και ένα changelog που βρήκα γράφει:

Smart Sidebar

Optimized user interface and improved one-handed operation.

Optimized Smart Sidebar: Replaced File Console with File Manager; removed OSIE Visual Effect and No Notification Alerts.

Drag an app out of Smart Sidebar to open it in Split-screen Mode.

Added two new features: “Assistive Ball Opacity” and “Hide Assistive Ball on Fullscreen App”.

Optimized the Floating Window feature for more apps.

Added Bubbles: A bubble is displayed when you open an app in a floating window from the Smart Sidebar. Tap the bubble to collapse or open the app.

Για εμένα reset to factory είναι το hard reset που γίνεται απο το recovery mode... Σαν format δηλαδή...

Εγώ προσωπικά θα εκανα απο τις ρυθμίσες επαναφορά,στα καπάκια hard reset απο το recovery mode , μετά εγκατάσταση την ενημέρωση, και ξανα επαναφορά απο ρυθμίσεις και hard reset απο recovery.

Όταν έχεις νεότερα ενημέρωσε μας.

Επίσης, δεν ξέρω αν ισχύει αυτο που γράφουν στο άρθρο, οτι δηλαδή οι developers της Realme θα δώσουν προτεραιότητα σε επομενα updates στις συσκευές που φαίνεται να χρησιμοποιούνται πιο πολύ, αλλά δεν χάνουμε τίποτα να ψηφίσουμε το Realme X2 Pro...

Μπείτε όλοι να ψηφίσουμε εδώ: https://www.rmupdate.com/2020/04/04/vote-for-the-realme-ui-update/

τελικά έκανα από τις ρυθμίσεις reset system settings & erase downloaded apps and their data.

Μετά πέρασα ξανά το update και ξανά reset. Δηλαδή δεν έκανα τίποτα απ το recovery. Όλα τα προβλήματα που είχα διορθώθηκαν και το sidebar υπάρχει κανονικά.

Το μόνο πρόβλημα που συνεχίζει να υπάρχει είναι αυτό με την κάμερα στο viber. Εαν δουλεύει και κανείς άλλος το viber ας κάνει μια δοκιμή αν του εμφανίζει το κουμπί της αποστολής όταν τραβήξει φωτογραφία μέσα απ την εφαρμογή.

• The title was changed to Realme X2 Pro