athanasios1112 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Στις ρυθμίσεις, >> διαχείριση εφαρμογών >> προεπιλεγμένη εφαρμογή >> εφαρμογή αρχικής οθόνης Έχω τον nova launcher prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ορίστε μια βραδινή με gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Tο αστειο ειναι οτι μολις δωσανε update την C25 στην Ευρωπη ...https://www.realme.com/eu/support/software-update :lol: Να σε ρωτήσω: όταν πέρασες την c25, μετα την orange fox, magisk.zip, και μετά φλασαρες το vbmeta, το κινητό, δεν άνοιγε,, η ,, άνοιξε αλλά δεν πέτυχε ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Να σε ρωτήσω: όταν πέρασες την c25, μετα την orange fox, magisk.zip, και μετά φλασαρες το vbmeta, το κινητό, δεν άνοιγε,, η ,, άνοιξε αλλά δεν πέτυχε ρουτ; Ανοιγε αλλα ειχα stock recovery και δεν ειχα root.Μολις περασα το orangefox δεν διαβαζε τον εσωτερικο χωρο οποτε του εκανα format data και μετα προσπαθουσα αλλα δεν περνουσε το magisk :wacko:.Ξανα wipe ολα ακομα και το system αλλα τζιφος...με το .ozip κολλουσε στο realme :cry:ενω με το .zip δεν μπουταρε καν ουτε με το vbmeta.img:mad: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καταρχήν δεν υπάρχουν τόσα προβλήματα! Ειδικά με την c.25 λύθηκαν πολλά και ήδη εργάζονται οι άνθρωποι για τα επομενα updates ! Στα λεφτά αυτά δεν παίρνεις κάτι ισάξιο. Θες πολλά περισσότερα και μάλιστα έχει πλεονεκτήματα έναντι πολύ ακριβότερων συσκευών. Προσωπικά επιμένω να το θεωρώ καλύτερο του op7 pro , η κάμερα του είναι εξαιρετική.Το app για νύχτα θέλει δουλεια αλλά με gcam ταπωνει πολλά χιλιάρικα. Το κινητό είναι εξαιρετικό. Δεν μπορούν όλοι να είναι ικανοποιημένοι αλλά το κινητό σαν κινητό συνολικά είναι αστέρι και σε πολλά πράγματα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το λογισμικό του είναι εξαιρετικό και απ' οτι διαβάζω στο επόμενο διάστημα θα πάρει πολύ καλά updatesLink Gcam? Κάτι αξιόλογο; Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ανοιγε αλλα ειχα stock recovery και δεν ειχα root.Μολις περασα το orangefox δεν διαβαζε τον εσωτερικο χωρο οποτε του εκανα format data και μετα προσπαθουσα αλλα δεν περνουσε το magisk :wacko:.Ξανα wipe ολα ακομα και το system αλλα τζιφος...με το .ozip κολλουσε στο realme :cry:ενω με το .zip δεν μπουταρε καν ουτε με το vbmeta.img:mad: Σε ευχαριστώ, δεν το θα το επιχειρήσω καν. Μια ερώτηση: όταν είχα το orange fox, την επιλογή format data, που την έχει στο μενού; Εγώ μόνον τα wipe έβλεπα. Και θα μείνω στην C24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Στις ρυθμίσεις, >> διαχείριση εφαρμογών >> προεπιλεγμένη εφαρμογή >> εφαρμογή αρχικής οθόνης Έχω τον nova launcher prime. Ευχαριστώ... μήπως ξέρουμε πως αποκρύπτεται το ευαίσθητο περιεχόμενο σε κλειδωμένη οθόνη?? Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Και πως.ενεργοποιειται το πλαίσιο στην οθόνη όταν έχουμε ειδοποίηση; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ευχαριστώ... μήπως ξέρουμε πως αποκρύπτεται το ευαίσθητο περιεχόμενο σε κλειδωμένη οθόνη?? Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί... Ρυθμίσεις... απόρρητο... οθόνη κλειδώματος Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Link Gcam? Κάτι αξιόλογο; Sent from my RMX1931 using Tapatalk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ρυθμίσεις... απόρρητο... οθόνη κλειδώματοςΕυχαριστώ πολύ... και μια τελευταία ερώτηση... πως αλλάζει η αυξανόμενη ένταση κλήσης?? Θέλω από την αρχή να βαράει δυνατά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ευχαριστώ πολύ... και μια τελευταία ερώτηση... πως αλλάζει η αυξανόμενη ένταση κλήσης?? Θέλω από την αρχή να βαράει δυνατά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην C24 δεν έχει τέτοια επιλογή αλλά αν θυμάμαι καλα βρίσκεται στις ρυθμίσεις...ήχος και δόνηση Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ευχαριστώ πολύ... και μια τελευταία ερώτηση... πως αλλάζει η αυξανόμενη ένταση κλήσης?? Θέλω από την αρχή να βαράει δυνατά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ντε μια εβδομάδα το ψάχνω.. όποιος ξέρει ας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Και πως.ενεργοποιειται το πλαίσιο στην οθόνη όταν έχουμε ειδοποίηση; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εάν κατάλαβα καλά... ρυθμίσεις...μην ενοχλείτε.... επιτρεπόμενοι τύποι γνωστοποιησεων Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σε ευχαριστώ, δεν το θα το επιχειρήσω καν. Μια ερώτηση: όταν είχα το orange fox, την επιλογή format data, που την έχει στο μενού; Εγώ μόνον τα wipe έβλεπα. Και θα μείνω στην C24. Κανένας πρόθυμος να δοκιμάσει την C26 ; Φρέσκια φρέσκια μόλις βγήκε:lol: Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) To τι βριισμο έριξα στη Realme.....Για το απαράδεκτο λειτουργικο.... Σε email. Πάω να κατεβάσω Realme EU? Η C26? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 27, 2020 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Από που κατεβάζω 26...??στο σάιτ την 25 έχει ακόμη Edited April 27, 2020 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Σε απευθείας σύγκριση με ΟΡ7 8/256 το ΟΡ απλά δε συγκρίνεται....... Ταχύτερο Καλύτερη κάμερα Καλύτερο βίντεο..... Τραγική Realme.... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατεβάζω 26...Λινκ Από πού; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Από που κατεβάζω 26...??στο σάιτ την 25 έχει ακόμη Στο telegram την έχουν ανεβάσει και είναι global δηλ EU/India και μόνο για custom recovery Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Στο telegram την έχουν ανεβάσει και είναι global δηλ EU/India και μόνο για custom recovery Α όχι επίσημα.. προχθές δώσανε την 25 είπα και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Beta Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απογοήτευση το κινητό Εν συγκρίσει με ΟΡ7/7Τ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ.... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Beta Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απογοήτευση το κινητό Εν συγκρίσει με ΟΡ7/7Τ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ.... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο εσύ τόσα αρνητικά??ε δωστο λοιπόν να ησυχάσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Beta Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απογοήτευση το κινητό Εν συγκρίσει με ΟΡ7/7Τ ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ.... Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει φίλε μου το καταλάβαμε. Τραγικό. Δώσε το να σωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Βγήκε σε αγγελία Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Εγώ από την άλλη... σήμερα το πηρα το κινητό και μου φαίνεται μια χαρά... δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει ο καθένας... αλλα για τα λεφτά του είναι παραπάνω από αξιοπρεπεστατο σε όλα... στα δικά μου μάτια πάντα... Edited April 27, 2020 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts