nyor Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Συμφωνώ ότι την είχαν σκίσει... σήμερα δεν τσέκαρα καθόλου τη μπαταρία... οπότε θα σου πω αύριο τα συμπεράσματα... Ναι ρε γμτ και η C.29 ήταν ότι πιο σταθερό είχαν βγάλει σε Android 10. Σε ευχαριστώ dude, θα περιμένω αν το θυμηθείς γιατί δεν μου έχει έρθει το update ακόμα Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Κατέβασα από το official site , το firmware, και το πέρασα. Και επειδή το έχω root, φλασαρα και το vbmeta, magisk.zip, και ευτυχώς !!!!¡!!!! , δεν είχα κάποιο πρόβλημα, πχ να κολλήσει και να μην ανοίξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Φιλαράκι μπορείς να δεις αν διόρθωσαν καθολου το SOT μπαταρίας ειδικά στην "Έξυπνη Λειτουργία Απόδοσης"? Στην C.29 πήγαινε μπάλα στην C.31 την έσκισαν. Ελπίζω να την βελτίωσαν.Ψιλοπατατα πάλι η μπαταρία... απο 99% είμαι εδώ.... συνήθως έβγαζα 3 ώρες οθόνη μέχρι το 50% κανονικά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Ψιλοπατατα πάλι η μπαταρία... απο 99% είμαι εδώ.... συνήθως έβγαζα 3 ώρες οθόνη μέχρι το 50% κανονικά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κ συνήθως θέλει 3-4 Duty Cycles για να στρώσει αλλά βλέπω πάλι τα ίδια. Τι να πω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ήταν στην C.29 τι διάολο φτιάξανε? Όπως κ να έχει thnx mate για τον κόπο, το εκτιμώ! Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Αν κ συνήθως θέλει 3-4 Duty Cycles για να στρώσει αλλά βλέπω πάλι τα ίδια. Τι να πω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ήταν στην C.29 τι διάολο φτιάξανε? Όπως κ να έχει thnx mate για τον κόπο, το εκτιμώ! Συμφωνώ... έτσι πίστευα και εγώ στην 31 ότι μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης θα έστρωνε... αλλά δυστυχώς δεν έστρωσε ποτέ... για να δουμε τώρα... ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξει!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Δεν ξέρω τι έχει γίνει ή τι έχω κάνει... αλλα η μπαταρία είναι χάλια στην C.32 Εσάς πως είναι?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. September 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2020 Δεν ξέρω τι έχει γίνει ή τι έχω κάνει... αλλα η μπαταρία είναι χάλια στην C.32 Εσάς πως είναι?? Από την C.29 και μετά δεν ξέρω τι σκατα κάνανε αλλά και 31 και 32 μετά βίας μερα. Κάτι κάνανε κ τρέχει κάτι services στο background και έχει battery usage leak. Δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Από την C.29 και μετά δεν ξέρω τι σκατα κάνανε αλλά και 31 και 32 μετά βίας μερα. Κάτι κάνανε κ τρέχει κάτι services στο background και έχει battery usage leak. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν ξέρω τι έγινε... πάντως από χθες σε εμένα η μπαταρία έφτιαξε όπως παλιά... 15 περίπου μέρες μετά από το update... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δεν ξέρω τι έγινε... πάντως από χθες σε εμένα η μπαταρία έφτιαξε όπως παλιά... 15 περίπου μέρες μετά από το update... Μεχρι και 2 εβδομαδες μπορει να τυχει να χρειαστουν μετα απο update για στρωσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 χαιρετω. Μηπως καποιος φιλος ξερεις να μου πει οταν εχει εισερχομενη κληση απο προωθηση, εχει βαλει δηλαδη σταθερο εκτροπη στο κινητο του, αυτο φαινεται κατα την εισερχομενη? Γραφει δηλαδη ¨προωθηση κλησης" η οχι? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2020 Μάλλον όχι. Στάλθηκε από το KOB2-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Μήπως γνωρίζει ένας, αν θέλουμε, μια εφαρμογή , να έχουμε διπλό λογαριασμό,, που το έχει στις ρυθμίσεις; Να έχω δύο λογαριασμούς σε μια εφαρμογή δηλαδή,, δεν μου έχει ξαναχρειασθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Βρήκα στις ρυθμίσεις,, κλωνοποίηση εφαρμογών, έχει προεγκατεστημένα Facebook, Twitter κλπ. Πώς μπορώ να προσθέσω μια εφαρμογή που θέλω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Δεν έχει επιλογή από κάτω για να προσθέσεις και άλλες εφαρμογές; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2020 Αυτό έψαχνα, Και δεν είδα για επιλογή πρόσθεσης νέων εφαρμογών, Και είναι περίεργο!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Σας ήρθε νέα ενημέρωση?? κάπου τώρα δεν είναι η ώρα της?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Ισχύει... Υποτίθεται κάθε μήνα η realme θα προμήθευε τις συσκευές της με updates και ακόμα δεν έχουμε καν security patch Οκτωβρίου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Μόλις ήρθε σε μένα Η 33 Καλημέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Ναι ήρθε σήμερα... Security patch Οκτωβρίου... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Στο site τίποτα για κατέβασμα. Συνήθως δεν ανεβαίνει πρώτα εκεί και μετά έρχεται Ota; Στάλθηκε από το Realme x2 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2020 Στο site, Ινδίας, ευρωπαϊκή Δεν έχει, εγώ το έχω root, και πρέπει να κατεβάσω , το full firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς Poco F2 pro ή Mi 10?? Τι λένε σε σχέση με το X2 pro??? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2020 Έχω και το Poco Και το Χ2 Μείνε στο Χ2 Μικρές διαφορές Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Και εγώ το poco, realme. To poco είναι βαρύ κινητό. Νομίζω το realme έχει καλύτερη οθόνη, και αυτό χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 To poco είναι γουρούνι Το Realme υπερέχει σε πολλά Αλλά υστερεί σε αυτόνομια Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts