larrynick33 Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Κ εγώ προχθές ήμουν έτοιμος να το δώσω..με είχαν βομβαρδίσει.. αλλά το ξανασκέφτηκα κ την κατέβασα την αγγελία..δεν βρίσκω κάτι άλλο να πάρω.. και καλα εκανες εχω δοκιμασει τα παντα και θεωρω οτι ειναι η πιο VFM ΝΑΥΡΧΙΔΑ μακραν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Κ εγώ προχθές ήμουν έτοιμος να το δώσω..με είχαν βομβαρδίσει.. αλλά το ξανασκέφτηκα κ την κατέβασα την αγγελία..δεν βρίσκω κάτι άλλο να πάρω.. Μόνο αν θες να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες... αλλιώς δεν υπάρχει το κινητό... εγώ κάθε μέρα το ερωτεύομαι και περισσότερο!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Μπορω να χρησιμοποιω τον 15 watt fast charger της Samsung για να μην στρεσάρω την μπαταρία με το 50αρι watt Supervook που εχει ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Μπορω να χρησιμοποιω τον 15 watt fast charger της Samsung για να μην στρεσάρω την μπαταρία με το 50αρι watt Supervook που εχει ? :p Προφανώς. Εγώ σε όλα μου τα κινητά ελαχιστα χρησιμοποιούσα τη γρήγορη φόρτιση και μονονοταν ηταν πραγματικη αναγκη. Κυρίως φορτιζα το κινητό όταν επεφτα για υπνο, χρησιμοποιώντας ένα φορτιστή 5watt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Μόνο αν θες να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες... αλλιώς δεν υπάρχει το κινητό... εγώ κάθε μέρα το ερωτεύομαι και περισσότερο!!! για το βραδυ συμφωνω το πρωι μια χαρα ειναι και μακαρι να ειχε σταθεροποιητη στο βιντεο οχι μονο ηλεκτρονικο αλλα οκ ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 457,10 Παραγγελια στις 10/5 ευχαριστω φιλε μου αρα για 30 ευρω διαφορα με μεταχειρισμενο δεν αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Τελικά με την αυξανόμενη ένταση έστειλε κανείς mail στην εταιρεία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Προφανώς. Εγώ σε όλα μου τα κινητά ελαχιστα χρησιμοποιούσα τη γρήγορη φόρτιση και μονονοταν ηταν πραγματικη αναγκη. Κυρίως φορτιζα το κινητό όταν επεφτα για υπνο, χρησιμοποιώντας ένα φορτιστή 5watt.Νομίζω δεν έχει θέμα... όπως έχει πει και η εταιρεία... για το λόγο του ότι η μπαταρία του χωρίζεται σε 2 απο 2000mah έκαστη... για να μην φθείρεται τόσο εύκολα από το Super Vooc Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Στο έκανε κ εσένα???εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο.. Όχι ποτέ...απλά είδα ότι βρέθηκε λύση σε παραπάνω ποστ γι'αυτό είπα άκυρο.. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά με την αυξανόμενη ένταση έστειλε κανείς mail στην εταιρεία?? Εγώ δεν έχω αυξανόμενη ένταση. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Νομίζω δεν έχει θέμα... όπως έχει πει και η εταιρεία... για το λόγο του ότι η μπαταρία του χωρίζεται σε 2 απο 2000mah έκαστη... για να μην φθείρεται τόσο εύκολα από το Super Vooc Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η ιδια η Oppo το ειπε: "Oppo outright confirmed to us that their 40W degrades to 70% capacity in the same cycles 15W would to 90%." https://www.gizchina.com/2020/05/11/oppo-warns-40w-fast-charging-degrades-the-smartphone-battery/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Η ιδια η Oppo το ειπε: "Oppo outright confirmed to us that their 40W degrades to 70% capacity in the same cycles 15W would to 90%." https://www.gizchina.com/2020/05/11/oppo-warns-40w-fast-charging-degrades-the-smartphone-battery/ Ααα οκ.. αυτό δεν το ήξερα... θα πάρω τον φορτιστή του παλιού μου xiaomi τότε.. Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Η ιδια η Oppo το ειπε: "Oppo outright confirmed to us that their 40W degrades to 70% capacity in the same cycles 15W would to 90%." https://www.gizchina.com/2020/05/11/oppo-warns-40w-fast-charging-degrades-the-smartphone-battery/Τελικά δεν ξέρω τι να πιστέψω... για δες την παρακάτω φωτογραφία Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmeint Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 καλημέρα σε ολους . Εχω μια ερώτηση σχετικά με το ραδίοφωνο , εαν τελικά υπάρχει ή θα υπάρξει κάποιος τρόπος να ενεργοποιηθεί . Και μια ερώτηση για την αγορά του , έαν την έκδοση με τα 12GB την βρίσκουμε μόνο από amazon ισπανίας ? ( είναι safe , πόσες μέρες κάνει να έρθει ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ραδιόφωνο δεν έχει, πιο σίγουρα από Amazon δεν υπάρχει υπολόγισε περίπου 10 μέρες για να έρθει. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Παραλαμβάνω την Παρασκευή 22/5 τον ΔΙΚΑΣΤΗ, απο amazon Ισπανίας! Παραγγελία Σάββατο 16/5 Πέρασα και μια βολτα απο Κωτσοβολο να του ριξω ακομα μια ματια... beast! Edited May 20, 2020 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikGR Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Τελικά δεν ξέρω τι να πιστέψω... για δες την παρακάτω φωτογραφία Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παραπληροφόρηση ήταν αυτό με την φθορά της μπαταρίας σε πολλά watt. Η εταιρία διευκρινησε με αυτό ακριβώς το σχεδιάγραμμα ! Προφανώς κάποιοι κύκλοι για τα συμφέροντα τους από τα 10 μας προβάλαμε τα 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos17 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το προστατευτικό οθόνης που έχει το κινητό εγκατεστημένο είναι πολύ σκληρό στην κύλιση; Με τις ζέστες νομίζω έχει γίνει χειρότερο και ενοχλεί τα δάχτυλα... Έχει κανείς αλλάξει σε κάτι καλύτερο σε smoothness π.χ tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το προστατευτικό οθόνης που έχει το κινητό εγκατεστημένο είναι πολύ σκληρό στην κύλιση; Με τις ζέστες νομίζω έχει γίνει χειρότερο και ενοχλεί τα δάχτυλα... Έχει κανείς αλλάξει σε κάτι καλύτερο σε smoothness π.χ tempered glass? Προσωπικα χρησιμοποιω Ultimate Shield ..https://www.ultimateshield.co.uk/collections/realme-x2-pro ακριβουτσικο βεβαια αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν συστήνεται για χρήση με την μαμισια θήκη επειδή παίρνει αέρα (το σηκώνει) στις άκρες. Γιατι ρε Realme μας το κανεις τωρα αυτο;;;; ...https://news.xiaomi-miui.gr/ealme-x3-superzoom-landing-in-europe-on-may-26-43780-2/ Edited May 20, 2020 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos17 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Προσωπικα χρησιμοποιω Ultimate Shield ..https://www.ultimateshield.co.uk/collections/realme-x2-pro ακριβουτσικο βεβαια αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν συστήνεται για χρήση με την μαμισια θήκη επειδή παίρνει αέρα (το σηκώνει) στις άκρες. Γιατι ρε Realme μας το κανεις τωρα αυτο;;;; ...https://news.xiaomi-miui.gr/ealme-x3-superzoom-landing-in-europe-on-may-26-43780-2/ Καλή εταιρία φαίνεται... Δεν έχω ξαναδοκιμάσει tempered glass, κάνεις μεγάλη έκπτωση σε αισθητική; π.χ. "μπεζελιάζει" καθόλου την οθόνη ή κάνει μπαμ ότι έχεις κάτι πάνω από την οθόνη σου; Όσο για το https://news.xiaomi-miui.gr/ealme-x3-superzoom-landing-in-europe-on-may-26-43780-2/ ναι, είναι ξενέρα να είσαι ένα μοντέλο πίσω αλλά η realme δείχνει να κάνει σταθερά βήματα θυμίζοντας oneplus στα πρώτα χρόνια... Edited May 20, 2020 by Manos17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 (edited) Καλή εταιρία φαίνεται... Δεν έχω ξαναδοκιμάσει tempered glass, κάνεις μεγάλη έκπτωση σε αισθητική; π.χ. "μπεζελιάζει" καθόλου την οθόνη ή κάνει μπαμ ότι έχεις κάτι πάνω από την οθόνη σου; Όσο για το https://news.xiaomi-miui.gr/ealme-x3-superzoom-landing-in-europe-on-may-26-43780-2/ ναι, είναι ξενέρα να είσαι ένα μοντέλο πίσω αλλά η realme δείχνει να κάνει σταθερά βήματα θυμίζοντας oneplus στα πρώτα χρόνια... Σε θέμα αισθητικής φαίνεται ότι έχεις tempered glass αλλά το δάχτυλο γλυστραει λες και δεν το φοράς ενώ η απόκριση του είναι άψογη.Κουμπώνει σε όλη την οθόνη τέλεια αλλά θέλει "επαγγελματικό χέρι" στην τοποθέτηση για να μην σου τρώει-κλεβει λόγω του μαύρου γύρω γύρω την οθόνη. Υπάρχει και το brotect airglass screen protector ..https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-realme-x2-pro-2736752.html το οποίο ειναι ένα πολύ λεπτό και εύκαμπτο γυαλί όμως δεν καλύπτει όλη την οθόνη. Υπάρχουν βέβαια και στο skroutz κάποια γυαλιά (μακριά από mocolo) πχ το imak εάν συμβεί καμία ατυχία στο δικό μου και δεν την παλεύω να περιμένω να έρθει το ultimatel shield από Αγγλία θα το δοκιμάσω.Ελπιζω να βγάλει και η Nillkin σύντομα που για μένα και αυτή η μάρκα είναι εγγύηση . Edited May 21, 2020 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 και εγω το περιμενω στις 28 του μηνος σε Lunar white στο παρελθον το ειχα σε blue και ειπα να αλλαξω.εμπιστευτηκα τον φιλο πιο πανω και εκανα παραγγελια και το Tempered glass ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυσκολα θα βγαλει η νιλκιν tempered θα ειχε βγαλει ηδη οπως και θηκη συμφωνω τα προιντα της ειναι παρα πολυ καλα οταν αρχιζει να ανεβαινει η Realme ακομη περισσοτερο ισως ασχοληθει με θηκες και tempered glass αν και δεν ξερω αν καποιο Tempered glass της εταιρειας που εχει βγαλει για αλλο κινητο να κουμπωνει στο realme μιασ και πολλα κινητα εχουν την ιδια σταγονα Notch και μεγεθοσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 και εγω το περιμενω στις 28 του μηνος σε Lunar white στο παρελθον το ειχα σε blue και ειπα να αλλαξω.εμπιστευτηκα τον φιλο πιο πανω και εκανα παραγγελια και το Tempered glass ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυσκολα θα βγαλει η νιλκιν tempered θα ειχε βγαλει ηδη οπως και θηκη συμφωνω τα προιντα της ειναι παρα πολυ καλα οταν αρχιζει να ανεβαινει η Realme ακομη περισσοτερο ισως ασχοληθει με θηκες και tempered glass αν και δεν ξερω αν καποιο Tempered glass της εταιρειας που εχει βγαλει για αλλο κινητο να κουμπωνει στο realme μιασ και πολλα κινητα εχουν την ιδια σταγονα Notch και μεγεθοσ Όταν πήρα το κινητό το έψαξα αρκετά για tempered glass για να βάλω προσωρινό τουλάχιστον μέχρι να βγεί κάποιο για το δικό του και βρήκα ότι το Nillkin full face για το OnePlus 7T κάθεται καλά πάνω του απλά τρώει λίγο από την οθόνη οπότε είπα δεν πειράζει από το να μην έχω τίποτα πάνω του σιγά μικρό το κακό.Απλα περίμενα ότι η Nillkin θα έβγαζε άμεσα για την κινηταρα μας και γυαλί και θήκη ειδικά αυτές οι tpu οι διάφανες ή οι γκρί είναι λουκούμι,αλλά που;Πως μας πετσοκοψες έτσι ρε Nillkin:lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) Παρελαβα σημερα. Εχω μεινει αφωνος απο το τηλεφωνο. Του περναω και το μαμα android 10. Σε ποιότητα κλησεων που δοκιμασα το παταει το samsung s7 που εχω. Μενω σε περιοχη με δυσκολο σημα. Τουλαχιστον για την samsung. Edited May 22, 2020 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μεταξυ μας λογικο να εχεις πάθει σοκ εδω παταει σημερινές ναυαρχιδες το s7 εύκολα κι.καλοριζικο και εγω 28 το περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 (edited) H οθονη δινει πονο. Τα 90 hz γαζωνουν :kill: Του πέρασα αμέσως τον Nova Lancher Prime. :food: H ταχύτητα του ειναι τρομακτική. :w00t: Το HDR στο Youtube σπερνει σε συνδυασμό με τον στερεοφωνικό ήχο ! :D Η φωτογραφική σαφώς ανώτερη απο S7. Η ταχυφορτιση απλα δεν υπαρχει...πας για κατούρημα και τσιμπάς 20% στη μπαταρια....με ενα καλο χεσιμο, 100αρισες! :lol: Edited May 22, 2020 by Sebastian13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μπήκες αποτομα στα βαθιά και εχεις σοκαριστει λογικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts