ethnikGR Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 (edited) Δεν μου λες κι εμένα τι σου φάνηκε αστείο στην ερώτηση που έκανα; Ναι προφανώς...πολύ μάλιστα!όταν εδώ και δέκα σελίδες στα μηνυματα ακριβώς από πάνω αναφέρουν πολλοί χρήστες ότι την έχουν βάλει και μάλιστα λένε τις απόψεις τους , τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Δεν μιλάω για 20 σελίδες πισω καν...μιλάω για τα μηνύματα ακριβώς πάνω από το δικό σου εωςβκαι πόσες σελιδες πίσω..... Προφανώς στο ότι έχει πάρει Android 10 αρκετό καιρό τώρα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς γίνεται οι άλλοι χρήστες να κατάλαβαν τι μου φάνηκε αστείο , εκτός από εσένα φίλε conkara ; Τέλος πάντων ας μη κάνουμε off topic Ακριβώς γιαυτό ρώτησα για εμπειρία από όποιον έχει βάλει την 26 μέσω OTA Και για να μη συνεχιστεί το off topic αν γελάσω πάλι , θα σου απαντήσω όπως και πιο πάνω. Στις σελίδες ακριβώς από πάνω εκφέρουν διαφοροι χρήστες τις απόψεις και τις εμπειρίες τους σχετικά με την έκδοση που ρωτάς.... Edited May 8, 2020 by ethnikGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Έβαλες κάποιο xml? Sent from my RMX1931 using Tapatalk Ένα από τα δύο που έχει ενσωματωμένα μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 (edited) Κάτι που με χαλάει και δεν ξέρω πως απενεργοποιειται είναι ότι πολλές φορές στο ξεκλείδωμα... αντί για δακτυλικο η face unlock.... ζητάει έναν έξαψηφιο κωδικό...τον ίδιο που ζητάει κατά την επανεκκίνηση... ξέρει κανείς πως το βγάζουμε αυτό?? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 8, 2020 by Eldir Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αυτό το κάνει μόνο στην εκκίνηση ή αν δεν αναγνωρίσει πρόσωπο ή δάχτυλο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Κάτι που με χαλάει και δεν ξέρω πως απενεργοποιειται είναι ότι πολλές φορές στο ξεκλείδωμα... αντί για δακτυλικο η face unlock.... ζητάει έναν έξαψηφιο κωδικό...τον ίδιο που ζητάει κατά την επανεκκίνηση... ξέρει κανείς πως το βγάζουμε αυτό?? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν γίνεται, είναι του Android, κάθε 48 ή 72 ώρες δεν θυμάμαι ζητάει password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 δεν γίνεται, είναι του Android, κάθε 48 ή 72 ώρες δεν θυμάμαι ζητάει passwordΑυτό ακριβώς. Κάθε 72 ώρες ζητάει τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Δεν φταίει η συσκευή, σε όλες τις συσκευές συμβαίνει, το λειτουργικό έτσι είναι, ασφάλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου μια εβδομάδα, και πραγματικά είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει . Πολύ ωραία οθόνη, μπαταρία σούπερ και οι φωτογραφίες του μου αρέσουν πολύ. Πάντα φωτογραφίες μόνο την ημέρα, οι νυχτερινές ποτέ δεν μου άρεσαν. Στα 490€ που το πήρα από Ελλάδα πράγματι είναι vfm. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Κάτοχος και εγώ του τηλεφώνου μια εβδομάδα, και πραγματικά είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει . Πολύ ωραία οθόνη, μπαταρία σούπερ και οι φωτογραφίες του μου αρέσουν πολύ. Πάντα φωτογραφίες μόνο την ημέρα, οι νυχτερινές ποτέ δεν μου άρεσαν. Στα 490€ που το πήρα από Ελλάδα πράγματι είναι vfm. Sent from my iPad using TapatalkΣυμφωνώ σε όλα όσα λες... εκτός από την μπαταρία... εμενα μου βγάζει γύρω στο 6ωρο SoT... δεν ξέρω τι λάθος κάνω... Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Κοίτα, να τό εξηγήσω καλύτερα. Τό φορτίζω πάντα τό πρωί από 30 έως 70 . Για 8 ώρες είμαι με δεδομένα, συνδεδεμένο με ρολόι,gps, nfc, ανοιχτό. Κανά μισάωρο σερφαρισμα αρκετή συνομιλία σέ messenger, Viber, 4 emailνα συγχρονίζουν καί επιστρέφω το απόγευμα με 55% καί την άλλη μέρα είναι πάλι στο 30. Δεν κοιτάζω ώρες... Αυτή είναι η χρήση μου με όλα μου τα κινητά. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάπως έτσι είμαι τώρα. Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 6-6.5 ώρες sot και εμενα Μετριοτατο Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 6-6.5 ώρες sot και εμενα Μετριοτατο Sent from my RMX1931 using Tapatalk Αν το γυρισεις στα 60hz ποσο παραπανω θα παει σε SOT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Αν το γυρισεις στα 60hz ποσο παραπανω θα παει σε SOT?Δεν νομίζω ότι είναι λύση αυτή... τότε τι το έχουμε το 90αρι?? Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Εμένα με φουλ δεδομένα όλη μέρα σερφάρισμα Facebook Messenger Instagram και καμιά φώτο γύρω 7:20 SOT βγάζει μέχρι 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Εντάξει πόσο να βγάλει δλδ? νομίζω 6 ώρες κ κάτι είναι ικανοποιητικό sot.. μην ξεχνάμε ότι είναι 6.5 ιντσες οθόνη στα 90 hz.. υπάρχουν άλλα πολύ χειρότερα εκεί έξω.. χαρείτε το τηλέφωνο κ μην κολλάτε στα νούμερα.. εξάλλου μέχρι να κάνεις κιχ φόρτισε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καμία θήκη πέραν της μαμάς, έχει πάρει κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καμία θήκη πέραν της μαμάς, έχει πάρει κανείς??Περιμένω αυτήν #Aliexpress € 1,77 5%OFF | For OPPO Realme 3 5 X2 Pro A5 A9 2020 Case Soft TPU Slim plating transparent Back cover case For oppo reno 2 2Z 2F 10x zoom ACE https://a.aliexpress.com/_dTCzdBp Αν και περιμένω και skin από gadgets shields. Είπα να δοκιμάσω μετά από πολύ καιρό να μην βάλω θήκη σε κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καμία θήκη πέραν της μαμάς, έχει πάρει κανείς??https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B081YVYNVF/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1 Εγώ πήρα αυτή και με βόλεψε γιατί αφήνει χώρο για τα τζαμακια συν ότι έχει τον μαγνήτη για την βάση στο αυτοκίνητο. Επίσης μου έπεσε 2 φορές το κινητό και δεν έπαθε τίποτα. Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B081YVYNVF/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o0_img?ie=UTF8&psc=1 Εγώ πήρα αυτή και με βόλεψε γιατί αφήνει χώρο για τα τζαμακια συν ότι έχει τον μαγνήτη για την βάση στο αυτοκίνητο. Επίσης μου έπεσε 2 φορές το κινητό και δεν έπαθε τίποτα. Sent from my RMX1931 using Tapatalk Δίνει αρκετό όγκο?από βάρος αισθητή..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σε κατοχους που αγορασαν τη συσκευη απο το ισπανικο amazon. Αν και η τιμη παραμενει στα 439 ευρω στο τελευταιο σταδιο πληρωμης μου βγαζει ενα 10κο παραπανω. Αυτο εχει να κανει με τη διαφορα ΦΠΑ Ισπανιας - Ελλαδας? 12% με 24%? Εσεις ποσο πληρωσατε συνολικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σε κατοχους που αγορασαν τη συσκευη απο το ισπανικο amazon. Αν και η τιμη παραμενει στα 439 ευρω στο τελευταιο σταδιο πληρωμης μου βγαζει ενα 10κο παραπανω. Αυτο εχει να κανει με τη διαφορα ΦΠΑ Ισπανιας - Ελλαδας? 12% με 24%? Εσεις ποσο πληρωσατε συνολικα?457€ Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σε κατοχους που αγορασαν τη συσκευη απο το ισπανικο amazon. Αν και η τιμη παραμενει στα 439 ευρω στο τελευταιο σταδιο πληρωμης μου βγαζει ενα 10κο παραπανω. Αυτο εχει να κανει με τη διαφορα ΦΠΑ Ισπανιας - Ελλαδας? 12% με 24%? Εσεις ποσο πληρωσατε συνολικα? Μηπως τα παραπανω ειναι τα μεταφορικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση σε κατοχους που αγορασαν τη συσκευη απο το ισπανικο amazon. Αν και η τιμη παραμενει στα 439 ευρω στο τελευταιο σταδιο πληρωμης μου βγαζει ενα 10κο παραπανω. Αυτο εχει να κανει με τη διαφορα ΦΠΑ Ισπανιας - Ελλαδας? 12% με 24%? Εσεις ποσο πληρωσατε συνολικα? Είναι η διαφορά ΦΠΑ και τα μεταφορικά μετά σου τα γράφει. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Εγώ ίσως ήρθε η ώρα να το δώσω..να δοκιμάσω κ τίποτα άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2020 Εγώ ίσως ήρθε η ώρα να το δώσω..να δοκιμάσω κ τίποτα άλλο..Γιατί; Sent from my RMX1931 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts