nickgiat Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλημερα παιδες..εχω το s3 frontier κ κινητο το xiomi note 8t...ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο galaxy wearable,δε μπορω να κατεβασω τιποτα γιατι μου ζηταει συνδεση στο samsung account...πως να κανω συνδεση??? παταω για να κανω, κ δε κανει τιποτα,μου βγαζει error 315... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλημερα παιδες..εχω το s3 frontier κ κινητο το xiomi note 8t...ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικα στο galaxy wearable,δε μπορω να κατεβασω τιποτα γιατι μου ζηταει συνδεση στο samsung account...πως να κανω συνδεση??? παταω για να κανω, κ δε κανει τιποτα,μου βγαζει error 315... Εάν δεν έχεις Samsung account, φτιάξε έναν Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgiat Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Εάν δεν έχεις Samsung account, φτιάξε έναν Εχω αλλα δεν δεχεται την εφαρμογη της samsung...!!! πως αλλιως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Σας δουλεύει το wifi calling;δε δουλεύει εδώ κ 10 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Όχι δεν δουλεύει σωστά, αλλά εδώ δεν δουλεύει σωστά η σελίδα τους το WiFi calling θα δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Όχι δεν δουλεύει σωστά, αλλά εδώ δεν δουλεύει σωστά η σελίδα τους το WiFi calling θα δουλεύει Έτσι ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει.λογικα λόγω κοσμοτε όχι κινητού ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Κάνε ένα restart, βάλτο σε airplane mode και ξανά σε κανονική λειτουργία, συνήθως φτιάχνει, έχει να κάνει με την cosmote και όχι με το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Κάνε ένα restart, βάλτο σε airplane mode και ξανά σε κανονική λειτουργία, συνήθως φτιάχνει, έχει να κάνει με την cosmote και όχι με το τηλέφωνο Θα το δοκιμάσω.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Κάνε ένα restart, βάλτο σε airplane mode και ξανά σε κανονική λειτουργία, συνήθως φτιάχνει, έχει να κάνει με την cosmote και όχι με το τηλέφωνο Ούτε έτσι.εχει μουλαρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Ούτε έτσι.εχει μουλαρωσει. Είναι θέμα του παρόχου. Μη παιδεύεστε άδικα. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Kάτι από..update στον ορίζοντα για το Redmi Note 8T ??:confused: Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Oταν βαζω το κινητο στην φορτιση ξεκιναει να φορτιζει με 2500-3000mA. Μετα απο λιγα λεπτα ανεβαζει θερμοκρασια και σταδιακα ριχνει τα mA. Δηλαδη στους 39+κελσιου εχει ριξει τα mA στα 100 με αποτελεσμα να φορτιζει με ρυθμους χελωνας. Οσο φορτιζει δεν το χρησιμοποιω και ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες.Θερμοκρασια περιβαλλοντος 32-35. Πριν ξεκινησω την φορτιση εχει 36-37 βαθμους.Για παραλια δεν συζηταω,σε τσαντα και υπο σκια ειδα τυχαια 54! Φορτιζω με τον δικο του φορτιστη.Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα? Μετρησεις με το ampere app. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Και εμένα στο Nokia 9 τα είδα.. Άκρως λογικο γτ η εποχή είναι αρκετά θερμή Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavourakos Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 update παλι σημερα αλλα android 10 δεν ειδαμε..καμμια ενημερωση?? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Oταν βαζω το κινητο στην φορτιση ξεκιναει να φορτιζει με 2500-3000mA. Μετα απο λιγα λεπτα ανεβαζει θερμοκρασια και σταδιακα ριχνει τα mA. Δηλαδη στους 39+κελσιου εχει ριξει τα mA στα 100 με αποτελεσμα να φορτιζει με ρυθμους χελωνας. Οσο φορτιζει δεν το χρησιμοποιω και ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες.Θερμοκρασια περιβαλλοντος 32-35. Πριν ξεκινησω την φορτιση εχει 36-37 βαθμους.Για παραλια δεν συζηταω,σε τσαντα και υπο σκια ειδα τυχαια 54! Φορτιζω με τον δικο του φορτιστη.Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα? Μετρησεις με το ampere app. Ευχαριστω προκαταβολικα. Φυσιολογικο ειναι.Να φορτιζεις αν μπορεις, χωρις θηκη για να μη ζεσταινεται τοσο, oxi πανω σε στρωματα μαξιλαρια υφασματα και γενικα μερη που δεν επιτρεπουν την απαγωγη θερμοτητας και τελος αν μπορεις φορτιζε βραδυ που εχει χαμηλοτερη θερμοκρασια και με φορτιστη χαμηλοτερων ma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Δηλαδη καλοκαιρι φορτιζουμε με 100mA?! Τα προσεχω ολα τα παραπανω θηκες κτλ. Το ιδιο κανουν και οι δικες σας συσκευες? Προσωπικα το βρισκω απαραδεκτο . :/ Edited August 24, 2020 by ducati_46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Oταν βαζω το κινητο στην φορτιση ξεκιναει να φορτιζει με 2500-3000mA. Μετα απο λιγα λεπτα ανεβαζει θερμοκρασια και σταδιακα ριχνει τα mA. Δηλαδη στους 39+κελσιου εχει ριξει τα mA στα 100 με αποτελεσμα να φορτιζει με ρυθμους χελωνας. Οσο φορτιζει δεν το χρησιμοποιω και ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες.Θερμοκρασια περιβαλλοντος 32-35. Πριν ξεκινησω την φορτιση εχει 36-37 βαθμους.Για παραλια δεν συζηταω,σε τσαντα και υπο σκια ειδα τυχαια 54! Φορτιζω με τον δικο του φορτιστη.Ειναι φυσιολογικο ολο αυτο? Αντιμετωπιζει καποιος το ιδιο προβλημα? Μετρησεις με το ampere app. Ευχαριστω προκαταβολικα. Γενικά δεν είναι "δροσερή συσκευή" το 8T. Πρέπει να έχει να κάνει με τη rom, που δεν είναι και ό,τι καλύτερο, ακόμα και για xiaomi. Επίσης, οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού στην Ελλάδα είναι απαγορευτικές για τα κινητά, αφού το μέγιστο της θερμοκρασίας που πρέπει να λειτουργούν τα κινητά είναι 35°C. Σε gps ειδικά θερμαίνεται αρκετά. Τέλος, αυτό που μπορείς να κάνεις, άσχετα αν θερμαίνεται το κινητού σου, είναι να φορτίζεις με κάποιο "αργό" φορτιστή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ark4n1s Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Δηλαδη καλοκαιρι φορτιζουμε με 100mA?! Τα προσεχω ολα τα παραπανω θηκες κτλ. Το ιδιο κανουν και οι δικες σας συσκευες? Προσωπικα το βρισκω απαραδεκτο . :/ Δεν εχω το 8T για να σου πω στα σιγουρα αν εχει προβλημα μονο η δικη σου συσκευη η οχι, αλλα ξερω οτι αν ανεβει η θερμοκρασια αρκετα η φορτιση σχεδον σταματαει.Εχεις τσεκαρει τη θερμοκρασια που πιανει η μπαταρια σου?Μια εφαρμογη οπως το gsam θα αποκαλυψει πολλα πραγματα καθως εχει γραφηματα σε συναρτηση με τη θερμοκρασια.Θα δεις δλδ ολη την εξελιξη της φορτισης και σε ποιο σημειο εκανε throttling.Επισης να ξερεις οτι οσο πλησιαζει το 100 % πεφτουν τα ma, μηπως οταν το τσεκαρες εισουν πανω απο 95%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Οταν φτασει 38-39 ριχνει την φορτιση στα 100mA. Το θεμα ειναι οτι σε idle εχει 35-36 αρα οταν μπει στη φορτιση τους 39 τους πιανει σε λιγα λεπτα! Εχω δοκιμασει απο ολα τα επιπεδα μπαταριας και κανει το ιδιο. Μονη ισως "λυση" να δοκιμασω "αργο" φορτιστη οπως ειπατε. Μαλλον θα γυρισω στο ταπεινο mia1 μου. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Δεν έχει έρθει ακόμα κάποια ενημέρωση, σε φίλου όμως ήρθε η 11.0.11.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 να το προτιμήσω; είμαι μεταξύ αυτού και το note 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλησπέρα στην παρέα ειμαι ανάμεσα σε note 8t και redmi 9 Ποιο θεωρείται καλύτερο κ ποια η γενικη εικόνα του 8t Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εχει ασχοληθει κανεις με custom rom για τη συγκεκριμενη συσκευη; Απο μια ματια στο xda ειδα οτι μεσα στην καραντινα εγιναν αρκετες δουλιτσες και ρωταω μηπως ετυχε να τις δοκιμασει κανεις να μας πει τη γνωμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pagolino Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλησπερα σε όλους, ιδιαίτερα σε όσους έχουν το redmi Note 8T. Προσπαθώ να δουλέψω με τις "σημείωσεις" και διαπιστώνω ότι έχει παρα πολυ μεγάλη καθυστέρηση στην συνταξη των γραμμάτων από ένα μέγεθος κειμενου και μετά. φτάνει μέχρι και σε σημείο αδρανεια. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έβαλα μια 128 micro SC . Αν κάποιος έχει κάποιο παρομοιο προβλημα και την λυση του θα με βοηθούσε πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εχει ασχοληθει κανεις με custom rom για τη συγκεκριμενη συσκευη; Απο μια ματια στο xda ειδα οτι μεσα στην καραντινα εγιναν αρκετες δουλιτσες και ρωταω μηπως ετυχε να τις δοκιμασει κανεις να μας πει τη γνωμη του.Καλύτερα μείνε στο MIUI. Έχω διαβάσει σε φόρουμ ότι αρκετές Custom ROM έβαλαν CAF NFC Stack για να παίξει το NFC αλλά γυρνώντας στο Miui, σταματάει να λειτουργεί το NFC. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts