phobil Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Σε ευχαριστώ με βοήθησες πολύ! Τελικά, για το VoLTE με vodafone, δεν παίρνω και ορκο, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Το Wi-Fi calling πάντως λειτουργεί σίγουρα, όταν δεν είναι καλό το σήμα βγάζει ένα εικονίδιο με ένα τηλέφωνο και το σήμα του Wi-Fi και μια ειδοποίηση που λέει ότι έχει ενεργοποιηθεί και οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Το πήρα και εγώ. Το nfc πως δουλεύει;;; Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ήρθα κι εγω, μετα απο ενα σωρο updates έφτασα στην 10.0.0.212. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Μπορείς να κάνεις πληρωμή και με το κινητό;;; Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phobil Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Μπορείς να κάνεις πληρωμή και με το κινητό;;; Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, αρκεί το app της τράπεζας που χρησιμοποιείς να έχει την αντίστοιχη λειτουργία. Δυστυχώς Google Pay και Huawei Pay δεν είναι διαθέσιμα Ελλάδα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Στη συσκευασία περιλαμβάνει ακουστικά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ναι έχει ακουστικά με βύσμα usb c Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ναι έχει ακουστικά με βύσμα usb c Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, τα σκέφτομαι για δώρο στη σύζυγο, αντικαθιστώντας το P9 lite 2017. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 (edited) Τελικά, για το VoLTE με vodafone, δεν παίρνω και ορκο, μην σε πάρω στον λαιμό μου. Το Wi-Fi calling πάντως λειτουργεί σίγουρα, όταν δεν είναι καλό το σήμα βγάζει ένα εικονίδιο με ένα τηλέφωνο και το σήμα του Wi-Fi και μια ειδοποίηση που λέει ότι έχει ενεργοποιηθεί και οι κλήσεις έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμες. Δεν πειράζει μικρό το κακό αφου λειτουργεί καλα το wi fi είμαι ικανοποιημένος. Ο προβληματισμός μου είναι αν αγοράσω απο σκρουτζομάγαζο(στα 285€ περίπου) ή όχι. Βλέπω κάποιοι λένε εγγύηση δυο χρόνια αντιπροσωπείας απο το τάδε εξουσιοδοτημένο και προβληματίζομαι. Εντωμεταξύ το έβγαλε και το ΜediaMarkt στα 329€ με 3 χρόνια εγγύηση(ο τρίτος χρόνος δική του κάλυψη) και σκέπτομαι αν αξίζει την διαφορά των 50€ παραπάνω. Στη συσκευασία εχει αντάπτορα για το κλασικό 3,5 για ακουστικά και θήκη σιλικόνης; Ρωτάω γιατί στην ιστοσελίδα της Huawei γράφει εξαρτάται απο την αγορά. Edited July 19, 2020 by islanderfi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Δεν πειράζει μικρό το κακό αφου λειτουργεί καλα το wi fi είμαι ικανοποιημένος. Ο προβληματισμός μου είναι αν αγοράσω απο σκρουτζομάγαζο(στα 285€ περίπου) ή όχι. Βλέπω κάποιοι λένε εγγύηση δυο χρόνια αντιπροσωπείας απο το τάδε εξουσιοδοτημένο και προβληματίζομαι. Εντωμεταξύ το έβγαλε και το ΜediaMarkt στα 329€ με 3 χρόνια εγγύηση(ο τρίτος χρόνος δική του κάλυψη) και σκέπτομαι αν αξίζει την διαφορά των 50€ παραπάνω. Στο συγκεκριμένο μαγαζί που ανέφερες τρέχει αυτήν την περίοδο μέχρι τέλη Ιουλίου προσφορά, σύμφωνα με την οποία εάν το αγοράσεις με κάρτες συγκεκριμένης τράπεζας, έχεις 20% επιστροφή. Οπότε έτσι συμφέρει πάρα πολύ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Στο συγκεκριμένο μαγαζί που ανέφερες τρέχει αυτήν την περίοδο μέχρι τέλη Ιουλίου προσφορά, σύμφωνα με την οποία εάν το αγοράσεις με κάρτες συγκεκριμένης τράπεζας, έχεις 20% επιστροφή. Οπότε έτσι συμφέρει πάρα πολύ. Σωστά εχεις δίκιο το ξέχασα άρα στα 329€ έχει επιστροφή 65,80€. Οπότε είναι μονόδρομος σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Έρχεται στα ίδια χρήματα και έχεις διετή εγγύηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Θα μιλήσω αύριο με MediaMarkt για κάποιες λεπτομέρειες και θα προχωρήσω πιθανά στην αγορά του, είναι και το χρώμα που αρέσει στη γυναίκα μου το μπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Ίδια περίπτωση είμαστε φίλε! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Στα 280 το αδερφό honor 20 από Γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Στα 280 το αδερφό honor 20 από Γερμανό Τα ίδια πράγματα δεν είναι; Η Ηοnor είναι η πιο φθηνή της Huawei ή κάνω λάθος; Πρέπει να διαφοροποιείται στην κατασκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Τα ίδια πράγματα δεν είναι; Η Ηοnor είναι η πιο φθηνή της Huawei ή κάνω λάθος; Πρέπει να διαφοροποιείται στην κατασκευή; To nova 5t έχει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το honor https://www.notebookcheck.net/Huawei-Nova-5T-Smartphone-Review-Honor-Clone-With-Improvements.447299.0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω φάει την μέρα ξέρει κανείς πως βγάζω και βάζω εγώ το θόλωμα στο πίσω μέρος σε φωτογραφια με πορτρετο;;Σε κάποιες φωτογραφίες με πορτρετο επιλογή τις βγάζει με θόλωμα πίσω άλλες όχι. Γιατί στο p20 pro γινοταν με ένα κουμπί στις επιλογές. Ευχαριστώ Edited July 19, 2020 by BOOM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Πως σας φαίνονται η θήκη και η προστασία οθόνης. Η θήκη μου αρέσει που είναι διάφανη και φαίνεται το χρώμα της πίσω πλευράς. https://www.amazon.de/Ferilinso-Honor-Kratzfestes-Schutzh%C3%BClle-Transparent/dp/B07Q82V5H9/ref=sr_1_10?dchild=1&keywords=tpu+case+f%C3%BCr+huawei+nova+5t&qid=1595084326&sr=8-10 https://www.amazon.de/UniqueMe-Protector-Huawei-Nova-5T-transparent/dp/B07Z39D8LF/ref=sr_1_2_sspa?dchild=1&ie=UTF8&keywords=tempered%20glass%20huawei%20nova%205t&language=en_GB&psc=1&qid=1595083762&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzNzg3RTlNUUVBSklCJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNjkwODIzMkdYWFVRVkRaRE9TNCZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUExMDIwNzI5MURSNUxDM05WRVRMNCZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU%3D&sr=8-2-spons Αν πάρω και την προστασία πρέπει να βγάλω την μεμβράνη που εχει απο το εργοστάσιο; Η μεμβράνη προσφέρει καλή προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω φάει την μέρα ξέρει κανείς πως βγάζω και βάζω εγώ το θόλωμα στο πίσω μέρος σε φωτογραφια με πορτρετο;;Σε κάποιες φωτογραφίες με πορτρετο επιλογή τις βγάζει με θόλωμα πίσω άλλες όχι. Γιατί στο p20 pro γινοταν με ένα κουμπί στις επιλογές. ΕυχαριστώΠάτα πάνω στην οθόνη στο σημείο που είναι το φόντο. Θα σου αλλάξει το νεταρισμα και θα βγει χωρίς θολό φόντο Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Παραγγέλθηκε σήμερα απο MediaMarkt σε χρώμα μπλε με την προσφορά των yellows και 3 χρόνια εγγύηση(ο τρίτος από ΜΜ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Ψάχνω κι εγώ θήκη και προστασία οθόνης αν υπάρχουν προτάσεις . Το φοβάμαι πολύ όπως είναι ειδικά χωρίς θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Παραγγέλθηκε σήμερα απο MediaMarkt σε χρώμα μπλε με την προσφορά των yellows και 3 χρόνια εγγύηση(ο τρίτος από ΜΜ). Καλορίζικο φίλε μου, η επέκταση της εγγύησης έχει κάποιο επιπλέον κόστος; Και αν ναι πόσο είναι αυτό; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Καλορίζικο φίλε μου, η επέκταση της εγγύησης έχει κάποιο επιπλέον κόστος; Και αν ναι πόσο είναι αυτό; Όχι δεν εχει επιπλέον κόστος είναι δωρεάν και μάλιστα στην απόδειξη αναφέρει κόστος -0,01€ ώστε να μην πληρωθεί. Το κάνει και φαίνεται σαν έκπτωση, η επέκταση είναι του ΜΜ οχι της Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 (edited) Ευχαριστώ αρχικα για την απάντηση. Φίλε έχεις κάποιο τζάμι καλό φορεμένο που να μην βγάζει ασπριλα στην slefie camera γτ αυτό που έχω καλύπτει την μπροστινη κάμερα. Ευχαριστώ Edited July 20, 2020 by BOOM1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts