Jump to content

Λυπητερές ιστορίες (Τρακαρίσματα κ.λ.π.)


Hunter
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι παιδιά, τα τρακαρίσματα είναι εκτός θέματος. Και είναι πολύ "κρύο" να αναφέρονται σε αυτό το θέμα. Ας ανοιχτεί νέο θέμα όπου ο καθένας μπορεί να γράφει τα τρακαρίσματά του. ;)

Διαφωνώ,εδώ είναι το καλύτερο θέμα για να αναφέρονται τα τρακαρίσματα..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 222
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Διαφωνώ,εδώ είναι το καλύτερο θέμα για να αναφέρονται τα τρακαρίσματα..
Θα συμφωνήσω με τον Βασίλη, ιδίως όσον αφορά τα ατυχήματα λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Αν και όλοι έχουν την τάση να ρίχνουν αλλού την αιτία του ατυχήματος (π.χ. «κακός δρόμος», «φταίει ο άλλος που πήγαινε σιγά» και άλλα... ωραία) και όχι στο ότι έτρεχαν σαν να τους είχαν βάλει νέφτι στην... εξάτμιση.

 

Edit: Από ότι φαίνεται δεν συμφωνούν οι mods...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Εγω το '94 παραλιγο να χασω τον πατερα μου απο τρακαρισμα.Μολις εγινε και το μαθαμε,ολοι οι μ@λ@κες ελεγαν οτι ηταν νεκρος και εγω δεν ηξερα τι να κανω.5 ετων τοτε.Δεν μπορουσα...Συνεχως εκλαιγα..Αλλα τελικα ηταν ενταξει...

Κι αυτο συνεβη στην Εθνικη Οδο στο ρευμα προς Ξυλοκαστρο,οπου ο πατερας μου εχοντας βγαλει φλας για να στριψει,του επεσε ενας γερος με δυναμη απο πισω του (επειδη κοιταζε μια γκομενα το πουρο :angry: ),τον εβγαλε στο αντιθετο ρευμα και μετα πλαγιομετωπικη με αυτοκινητο του αντιθετου ρευματος.

Εχω φωτος με το αυτοκινητο μας τρακαρισμενο (Fiat Reggata) αλλα τις εχω κρυψει γιατι δεν θελω να το βλεπω :(

Link to comment
Share on other sites

2 φορές. Η πρώτη ήταν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, όπου και σταματά ο μπροστινός μου απότομα, σταμάταω κι εγώ ψιλοαπότομα και βλέπω απο τον καθρέφτη μια Mercedes να έρχεται προς τα πάνω μου. Έ τι να κάνω, χαλάρωσα, έκλεισα τα μάτια και περίμενα το μπαμ :p Αλλαγή προφυλακτήρα εμείς, γύρω στο 1 μύριο δραχμές ζημιά ο μπάρμπας. :lol:

 

Η άλλη ήταν ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όπου έσκασα με την όπισθεν στην πόρτα ενός φίλου μου :p Πάνω που του πληρώσαμε την πόρτα και την άλλαξε, το τράκαρε ο αδερφός του μετα από λίγες μέρς και το διέλυσε τελείως :w00t: Αυτό θα πει γκαντεμιά :p Το δικό μας ευτυχώς δεν έπαθε τπτ

 

Αποδείχθηκε τανκ το 405 τελικά :p

Link to comment
Share on other sites

2φορες και εγω...

Μια με το Peugeot 106 οπου επεσε στο αριστερο εμπρος φτερο μου ενα μηχανακι ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΑ με οδηγο ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ! Το αποτελεσμα ηταν φτερο, προφυλαχτηρας, παρμπριζ και ενα γερο σοκ μιας και προλαβα και σταματησα λιγο πριν τον χτυπησω και εχουμε παρατραγουδα!!

 

Και η δευτερη που εφταιγα τυπικα μιας και επεσα πισω απο μια 156 η οποια μου χωθηκε αποτομα με σφηνα και πλακωθηκε στα φρενα... Τελικα ουτε αυτος σταματησε και επεσε πισω απο εναν αλλο και τελευταιος επεσα επανω τους εγω!! Το περιεργο ηταν οτι ο μπροστινος μου δεν επαθε το παραμικρο ενω εγω αλλαξα καπο, μετωπη και εβαψα προφυλαχτηρα! Ευτυχως τα πληρωσε η ασφαλεια... (μεικτη γαρ)

 

Αλλο κακο να μην μας βρει...

Link to comment
Share on other sites

Μια φορα εχω τρακαρει και εφταιγα εγω θεωρητικα...

Κατεβαινα στις 04:00 ανημερα της Αγιας Αικατερινης την Τοσιτσα στα Εξαρχεια.Ειμασταν στο αμαξι του μπαμπα 5 ατομα συνολο.Στην παρεα και μια Κατερινα που γιορταζε.Αρκετο αλκοολ στον οργανισμο αλλα ειχε περασει 1 ωρα περιπου που ειχα συνελθει και ημουν ενταξει(ειχε πεσει και ενας τσακωμος και ειχα ξενερωσει εντελως)

Τελοςπαντων κατεβαινα την Τοσιτσα με 60-70χλμ(...) και φτανω σε διασταυρωση με ενα στενο οπου ειχα εγω STOP και μου βγαινει απο δεξια ενας ταριφας...προλαβαινω και γραφω 3.5 μετρα φρεναρισμα μετρημενα απο την ΤΟΤΑ,ο ταριφας τιποτα.Το αυτοκινητο εγινε μπιλιες,μπηκε μεσα σχεδον μεχρι τους καθαριστηρες,αφου να σκεφτητε πηρε 1.5 ποντο καλιμπρα.Το αμαξι του ταριφα ειχε ζημιες σε ολη την μπροστινη αριστερη πλευρα,πολυ λιγοτερες απο οτι φαινοταν.Ευτυχως ολοι δεν παθαμε τιποτα,εγω φορουσα ζωνη και ο συνοδηγος μου.Ο συνοδηγος του ταριφα παραπονεθηκε οτι ειχε προβλημα στον λαιμο του απο το τρανταγμα και φωναξε το 166 αλλα τελικα δεν ειχε τιποτα.Μαλλον τον επεισε ο ταριφας να το φωναξει για να δεσει το γλυκο πιο πολυ..

Τελικα για να μην πολυλογω γιατι πηρα φορα εγινε δικαστηριο και αθωωθηκα επειδη μπροστα ακριβως απο το στοπ υπηρχε μια μουρια η οποια το εκρυβε εντελως,κατι που ειχε γραψει και η ΤΟΤΑ στην εκθεση της.Ειχα και καλο δικηγορο,δεν ηθελε και ο ταριφας να μου κανει περαιτερω μηνυση οποτε εληξε εκει.Εκανα πολλες μερες να συνελθω και πιστευω οτι μετα απο αυτο εγινα πολυ καλυτερος οδηγος.

 

Σε τι μέρος βρήκες να τρακάρεις! Και τι ώρα!!!! Ευτυχώς που είσαστε όλοι καλά. Σου έκανε αλκοτέστ;

 

Βέβαια κατέβαινες σχετικά γρήγορα την Τοσίτσα...Αλλά να μου πεις, θα ήταν όλα άδεια....

 

Φυσικά έγινες πολύ καλύτερος οδηγός....

 

Όσο για μένα, ευτυχώς απλά σε μικρο-ανοησίες έχω εμπλακεί. Τρακάρισμα (ώστε να έρθει τροχαία και ασφάλειες) ευτυχώς δεν έχω πάθει....και δεν το εύχομαι :(

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:
Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικους μηνες (περιπου τα χρηστουγενα) γυριζουμε απο ενα μπιλιαρδαδικο με τον πατερα μου, ητανε νυχτα, εβρεχε και τα φωτα σε μια συγκεκριμενη περιχη δεν δουλευανε λογο διακοπης ρευματος. Παμε με 30 σε οδο που επητρεπετε με μεχρι 80 και οπως παμε με τα φωτα αναμενα στους προβολης δεν βλεπουτε τπτ μπροστα εκτος απο τα φωτα ενος μηχανακιου. Ξαφνικα αυτο κανει ελιγμο και βλεπουμε μπροστα μας στα 20 περιπου μετρα να αναβουν δυο κοκινα φωτα αυτοκινιτου απο το πουθενα... Κολαμε πανω, χωρις ζωνες, εγω πεταγομαι πανω στο παρ-πριζ, το παρ πριζ ραγιζει ο πατερας μου ευτιχος κρατουσε το τιμονι και δεν επαθε τπτ και εγω ευτιχος δεν παθενω τπτ. Το αμαξι (Daewoo Matiz) επαθε ζημια τριων χιλιαδων και θεωριτικα φταιγαμε εμεις μια και ειμαστα απο πισω... Ο οδηγος που δεν ειχε φωτα και ειχε αφησει το αμαξι στην μεση του δρομου κυριολεκτικα περιμενοντας την αδερφη του μεσα στο θεο σκατωδα που δεν εβλεπες ουτε 5μ μπροστα, φυσικα γυνεκα, και το αμαξι φυσικα δανεικο απο τον γκομενο... Μα καλα, πιος δεινη διπλοματα σε αυτες;

 

Επησης περιπτοση πριν απο πολλα χρονια ( 5-6). Το βραδυ γυριζουμε απο μια ταβερνα και ο πατερας μου παρκερνει το αμαξι (audi 80) δυπλα στην πιτσερια μας (πανω απο αυτην μεναμε τοτε). Κατα της 7 το πρωη ενα φορτιγο κολαει σε μια κλουβα πανω στον ανηφορο που απο κατεβενοντας τον εφτανεσ στο αμαξι μας. Τα φρενα της κλουβας δεν πιανουν, παραλιγο να πατυσει δυο πεζους και τα χονει πανω στο αμαξι μας, πεταει, κανει μια τουμπα και καταλιγει μεσα στην πιτσερια μας... Εκανε ζημια περιπου 5 εκατομυρια στην πιτσερια, 4 στο αμαξι μας (τα οπια ακομα διεκδυκουμε απο την επηκουρικη καθος το φορτιγο ουτε ασφαλια ειχε ουτε οδηγο με δηπλομα...) και ολη η κλουβα καταστραφηκε. Επησεις πηγανε στο νοσοκομιο 3 ατομα, δυο επιβενονταις της κλουβας για καλο και για κακο και ενας περαστικος με θραυσματα γυαλιου στο κεφαλι... Ευτιχος ολοι καλα σημερα και το μονο που λιπει ειναι τα λευτα για 2 αμαχια και εναν τοιχο + τζαμια + σομπα+ τραπεζια-καρεκλες πιτσεριας... Εμεις βεβεα κοιμομασταν και μας ξυπνισαν οι γειτονες.

 

χω και αλλους τρακους αλα ητανε μικρο πραγματα που δεν αξιζουν αναφορα

Link to comment
Share on other sites

Σε τι μέρος βρήκες να τρακάρεις! Και τι ώρα!!!! Ευτυχώς που είσαστε όλοι καλά. Σου έκανε αλκοτέστ;

 

Βέβαια κατέβαινες σχετικά γρήγορα την Τοσίτσα...Αλλά να μου πεις, θα ήταν όλα άδεια....

 

Φυσικά έγινες πολύ καλύτερος οδηγός....

 

Ε ναι ήταν αρκετά τα χλμ αλλά είχα απίστευτα νεύρα και συνήθως ξεσπάω εκεί,κακώς βέβαια αλλά τι να γίνει.Τα χιλιόμετρα βέβαια δεν φταίγανε τόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο αυτό το... το δέντρο που έκρυβε το stop.Αλκοτέστ δεν μου έκαναν,μου είπε ο αξιωματικός απο το ανακριτικό "τι να σου κάνω αλκοτέστ αφού φταις εσύ,δεν υπάρχει λόγος"..

Link to comment
Share on other sites

Πριν κανα 2 βδομάδες είχα πάει Πάρο. Κατά τις 3 τη νύχτα είχα πάρει το αυτοκίνητο (νοικιασμένο στο όνομα ενός άλλου παιδιού) να κάνω καμια βόλτα. Ήμουν κομμάτια, στεναχωρημένος, εκνευρισμένος, σε μια πολύ χάλια κατάσταση τελοσπάντων, είχα πιει και 1 ποτήρι σαμπούκα. Πήγαινα αρκετά γρήγορα σε ένα κωλόδρομο κοντά στη Νάουσα, με 80, και ω, στροφή-αναστροφή! Το άτος άρχισε να φεύγει πολύ άσχημα, και κάνω τη βλακεία και πατάω φρένο. Μπλοκάρουνε τα φρένα και bye bye! Το αμάξι πήγαινε όπου γούσταρε, και το μ@λ@κισμένο γούσταρε να με σκοτώσει, βγένω εκτός δρόμου, και τελικά σταματάει μετά απο καμια 10αριά μέτρα πορεία στα χώματα με μπλοκαρισμένα φρένα (τα "τρόμπαρα" αλλά τπτ...τελοσπαντων). Βγένω από το αμάξι και το πόδι μου δε χωρούσε στα αριστερά του αυτοκινήτου, στα 10-15 εκατοστά γκρεμούλης (καμια 3άρα μέτρα χαντάκι)!!! Και μπροστά από το καπώ στα 10 εκατοστά κυριολεκτικά (το κινητό ίσα ίσα που χώραγε ανάμεσα) κολώνα. Αφού ηρέμησα λιγάκι, και είδα ότι δεν είχε ζημιές εξωτερικά το αμάξι, μπένω μέσα να φύγω. Αμ δε όμως! είχε χτυπήσει κοτρώνα από κάτω το κιβώτιο και δεν έμπαινε καμία ταχύτητα. Τελικά ήρθε η εξπρές, το σηκώσαμε και ευτυχώς το αμάξι δούλευε και δε φαινόταν τπτ. Τώρα αν δουλεύει ακόμα είναι μια άλλη υπόθεση, λογικά έχει διαλυθεί από κάτω..

 

Γενικά έχω χτυπήσει άλλες 2 φορές, η μία 2500 ζημιά, και η αλλη η πίσω πόρτα του Τζιπ, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν έχω κινδυνεύσει (εκτός από την έξοδο στη πάρο), δεν εχω θέσει σε κινδυνο τη ζωή άλλου και δεν έχει έρθει τροχαία κλπ. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτε...

 

 

υ.γ. ναι, ήμουν τυχερός που δεν έγινα κομμάτια στη πάρο

Link to comment
Share on other sites

Πριν κανα 2 βδομάδες είχα πάει Πάρο. Κατά τις 3 τη νύχτα είχα πάρει το αυτοκίνητο (νοικιασμένο στο όνομα ενός άλλου παιδιού) να κάνω καμια βόλτα. Ήμουν κομμάτια, στεναχωρημένος, εκνευρισμένος, σε μια πολύ χάλια κατάσταση τελοσπάντων, είχα πιει και 1 ποτήρι σαμπούκα. Πήγαινα αρκετά γρήγορα σε ένα κωλόδρομο κοντά στη Νάουσα, με 80, και ω, στροφή-αναστροφή! Το άτος άρχισε να φεύγει πολύ άσχημα, και κάνω τη βλακεία και πατάω φρένο. Μπλοκάρουνε τα φρένα και bye bye! Το αμάξι πήγαινε όπου γούσταρε, και το μ@λ@κισμένο γούσταρε να με σκοτώσει, βγένω εκτός δρόμου, και τελικά σταματάει μετά απο καμια 10αριά μέτρα πορεία στα χώματα με μπλοκαρισμένα φρένα (τα "τρόμπαρα" αλλά τπτ...τελοσπαντων). Βγένω από το αμάξι και το πόδι μου δε χωρούσε στα αριστερά του αυτοκινήτου, στα 10-15 εκατοστά γκρεμούλης (καμια 3άρα μέτρα χαντάκι)!!! Και μπροστά από το καπώ στα 10 εκατοστά κυριολεκτικά (το κινητό ίσα ίσα που χώραγε ανάμεσα) κολώνα. Αφού ηρέμησα λιγάκι, και είδα ότι δεν είχε ζημιές εξωτερικά το αμάξι, μπένω μέσα να φύγω. Αμ δε όμως! είχε χτυπήσει κοτρώνα από κάτω το κιβώτιο και δεν έμπαινε καμία ταχύτητα. Τελικά ήρθε η εξπρές, το σηκώσαμε και ευτυχώς το αμάξι δούλευε και δε φαινόταν τπτ. Τώρα αν δουλεύει ακόμα είναι μια άλλη υπόθεση, λογικά έχει διαλυθεί από κάτω..

 

Γενικά έχω χτυπήσει άλλες 2 φορές, η μία 2500 ζημιά, και η αλλη η πίσω πόρτα του Τζιπ, αλλά ευτυχώς ποτέ δεν έχω κινδυνεύσει (εκτός από την έξοδο στη πάρο), δεν εχω θέσει σε κινδυνο τη ζωή άλλου και δεν έχει έρθει τροχαία κλπ. Ελπίζω να μη χρειαστεί ποτε...

 

 

υ.γ. ναι, ήμουν τυχερός που δεν έγινα κομμάτια στη πάρο

 

ela re?sto dromo opws pas apo paroikia naousa i apo ta xwria pros ti naousa,meta ti megali eytheia?pali kala pou eisai kala,i paros einai apo ta prwta nisia se arithmo traymation kai nekron,an den ksereis tous dromouskai pas panw apo 50 se exoune mazepsei.egw naousa menw

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3
Link to comment
Share on other sites

απο αγιους αναργυρους προς ναουσα. Κοντά σε ένα γεφυράκι. Ο τύπος από την εξπρές μου είπε ότι έχει φύγει κόσμος και κοσμάκης στη συγκεκριμένη στροφή
Link to comment
Share on other sites

ag anargirous exw ksenodoxeio,sti megali diastayrwsi ekei konta fantazomai,exw fygei kai egw se ayti ti strofi pou tin kserw na fantasteis,apla etreksa 20 xiliometra parapanw apo ayto pou eprepe,alla eytixos to kratisa to aytokinito.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3
Link to comment
Share on other sites

1)filos πηρε 206gti κ 2η μερα παει προς βουλα...κ στο φαναρι της bp ths κλειστης στροφης(πριν το περιπτερο με την κουταλα)σκαει ενα saxo k eftase μεχρι το λαστιχο η τρακα....

μετα απο κει ειχε 2-3 ακομη ωσπου αποφασισε να το φτιαξει κ βαζει αναρτηση,ελατηρια,φωτα πισω,εξατμιση,φιλτρα+προγραμμα

3χιλ km to polu na xe kanei:P

2ημερα βαρεσε μπιελα(k mesa se keinh thn bdomada θα βαζε+αλλο μπεκ,εκκεντροφορο κτλ..) ,λεει εχανε τρομπα λαδιου κ δεν εδειχνε δεικτης κ ο μαλακας αντι να κανει φασαρια το πουλησε 10χιλ.

 

2)μονιμο φαινομενο να κοβουν ευθεια την πλατεια στην περιοχη μου:P

μ.ο. 1 καθε 2-3 βδομαδες

Link to comment
Share on other sites

ag anargirous exw ksenodoxeio,sti megali diastayrwsi ekei konta fantazomai,exw fygei kai egw se ayti ti strofi pou tin kserw na fantasteis,apla etreksa 20 xiliometra parapanw apo ayto pou eprepe,alla eytixos to kratisa to aytokinito.

 

[off topic]

πως το λένε το ξενοδοχείο σου; είχα μείνει στον Κοσμίτη

[/off topic]

με συγχωρείτε για το οφφ τοπικ

Link to comment
Share on other sites

kai teliwnw to off topic!marinero to lene!
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3
Link to comment
Share on other sites

Πριν αρκετά χρόνια...γυρίζοντας από Κόρινθο, μπροστά από το Δαφνί σχεδόν...κάνανε κόντρα 2 αυτοκίνητα - ένα yugo φτιαγμένο και ένα astra νομίζω και σταματάμε στο φανάρι πρώτο το yugo μετά το astra και πίσω εμείς...εγώ ξαπλωμένη χαλαρά στο πίσω κάθισμα με τα πόδια στο τζάμι..και νιώθουμε ένα τράνταγμα δυνατό από μπροστά...τί είχε γίνει;! Τα ΄χε πάρει το yugo-παιδο, είχε σταματήσει στο φανάρι, είχε καρφώσει όπισθεν, είχε πέσει πάνω στο astra και αυτό με τη σειρά του πάνω μας...η πιο κουλή τράκα που έχω δει..μάλλον όχι ακριβώς "δει"..περισσότερο "νιώσει"...τρέχαμε όλο το βράδυ αυτόφωρο κτλ και αν δεν υπήρχε μάρτυρας που σταμάτησε άντε να αποδείξεις πως δεν έπεσες εσύ που είσαι πίσω πίσω με φόρα πάνω στα μπροστινά...βέβαια το yugo μετά από αυτό ούτε από το δρόμο δε μπορούσε να το βγάλει...δε δούλευε ούτε η όπισθεν, ούτε πρώτη, ούτε δευτέρα...ανεγκέφαλα άτομα..ουυφ
"In the morning u know u won't remember a thing.."
Link to comment
Share on other sites

Α! Και το άλλο το θεϊκό...έδινα εξετάσεις 2α λυκείου και με πήγαινε ο dad στο σχολείο με το αμάξι (atos) και σταματάμε σε ένα φανάρι..2 λωρίδες..στην αριστερή εμείς και στη δεξιά ένα τριαξονικό με άγγλο οδηγό από Αγγλία..με το τιμόνι δηλαδή δεξιά...σταματημένοι εμείς όπως ήμασταν αρχίσαμε να νιώθουμε περίεργα κάτι σαν σπρώξιμο από δεξιά πίσω...τον είχε πάρει ο ύπνος τον οδηγό της νταλίκας, είχε αφήσει το φρένο, δε μας είχε δει καν αριστερά του και είχε ακουμπήσει δεξιά πίσω μας και μας έσπρωχνε, μας έβαλε μέσα όλη την πίσω πλευρά και κόρναρε ο dad είχα βγάλει το κεφάλι μου από το window και του φώναζα αλλά αυτός χαμπάρι...ακόμα βαθουλωμένο είναι το πίσω μέρος μας....
"In the morning u know u won't remember a thing.."
Link to comment
Share on other sites

@amorphis με την ηλιοροφή τελικά τι έκανες; :D

 

Ωχ θα μας δείρουν για το off topic...τίπουτις δεν έκανα...με τρομάξατε!!!!!!

Άντε να του προσθέσω κανά αυτοκολλητάκι του τσαμένου...

"In the morning u know u won't remember a thing.."
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εγω...ειμαι 17χρ και εχω ενα μηχανακι....πηγαινα σημερα λοιπον κανονικα (σαντορινη μενω) και στην ευθεια φηρα-καρτεραδος ηταν μπροστα μου ενα αυτοκινητο...ξαφνικα κοκκαλωνει το αυτοκινητο και πεταει κωλαρακι δεξια , για να τον αποφυγω χωνωμαι δεξια του γιατι αν εμπαινα στο αντιθετο ρευμα θα ειχα γινει τωρα... και φρεναρω...και πεταγεται ενα@#%σκυλο μπροστα μου και μπλοκαρουν τα φρενα ,το αποφευγω αλλα δεν γλυτωσα την μαπα...εγω δεν επαθα τιποτα περα απο 2-3 γρατζουνιες. αλλα το παπι... οποιος ξερει το yamaha z θα καταλαβει ποσα πλαστικα εχει...τιμονοπλακα θελει αλλαγμα(απο μαυρη εγινε ασπρη ) , πλαινοφτερο κοπηκε στα 2 , τιμονι στραβωσε...φρικη...και δν εχω και οικονομ ευχερεια αυτον τον καιρο...γμτ 2 μηνες το εχω μονο...

 

μια αλλη...ειμαι με το μηχανακι ενως φιλου μου.του χει κοπει η ντιζα του συμπλεκτη και μπαινουν οι ταχυτητες μονο καρφωτες...ε ανοιγω λιγο γκαζι κ βαζω ταχυτητα. ορθιο το μηχανακι και γω να το κυνηγαω απο πισω... αχ...παλι καλα δεν επαθε τιποτα απο την πτωση.

FENDERAS RULEZ
Link to comment
Share on other sites

εγώ ξαπλωμένη χαλαρά στο πίσω κάθισμα με τα πόδια στο τζάμι..

 

Λιγο αργα...αλλα δεν υπαρχει πιο αηδιαστικο θεαμα. Αμα δεν σας φτανει ρε κοριτσια ο χωρος καντε το καθισμα πιο πισω, ελεος!!! :whip:

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε γμτ... Πολυ αηδια το θεαμα! Υπαρχουν και καποιες αλλες που τα βγαζουν και εξω απο το τζαμι για τα αερισουν!! Ημαρτον...
Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς δεν έχω εμπλακεί σε σοβαρά τρακαρίσματα.

 

- Μία φορά έκανα όπισθεν και δεν είχα υπολογίσει καλά τον μαντρότοιχο στα αριστερά μου. Απώλειες: ένα πίσω αριστερό φανάρι και γδαρσίματα στον προφυλακτήρα.

 

- Πέρυσι το καλοκαίρι βγήκε ένας από αριστερά μου έχοντας και STOP και με τράκαρε πλάγια. Απώλειες: αριστερό φλας, εμπρός αριστερό φτερό, εμπρός αριστερή πόρτα.

 

- Πρόπερσι καλοκαίρι είχα αφήσει το αυτοκίνητό μου για πρώτη φορά έξω από το γκαράζ μου για να ανέβω για λίγα λεπτά στο σπίτι. Μια γιαγιά έκανε όπισθεν στο δρόμο με μια Corolla και είχε στρίψει το τιμόνι λίιιγο παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Απώλειες: 2 δεξιές πόρτες. Το τραγικότερο κομμάτι: έβλεπα live τη σύγκρουση από το μπαλκόνι μου και η γιαγιά δε σταμάτησε μετά το ατύχημα (ευτυχώς πήρα τον αριθμό της πινακίδας). Κατεβαίνοντας κάτω διαπίστωσα πως είχε τρακάρει και ένα 206 πιο μπροστά από μένα, του οποίου ο ιδιοκτήτης... το άφησε για λίγα λεπτά έξω από το γκαράζ του (είναι να τρελαίνεσαι)!

:shifty:
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε γμτ... Πολυ αηδια το θεαμα! Υπαρχουν και καποιες αλλες που τα βγαζουν και εξω απο το τζαμι για τα αερισουν!! Ημαρτον...

 

Πού να δεις και οδηγούς να πάνε σε ευθεία και να βγάζουν απ'έξω την αριστερή ποδάρα...

Link to comment
Share on other sites

Πού να δεις και οδηγούς να πάνε σε ευθεία και να βγάζουν απ'έξω την αριστερή ποδάρα...

 

:lol: :lol: :lol: :lol: :w00t:

 

Εγώ τίποτα σοβαρό (6 μήνες οδηγάω :shifty: ).

Μόνο χτύπημα της εξάτμισης σε πεζοδρόμιο :wacko: ... Λάθος υπολογισμός :O ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...