dimgeo Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Όχι.. Ένα κάθε φορα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Πρέπει να την κλειδώσει στο παρασκήνιο την εφαρμογή και να την βάλει στο autostart.Την σκοτωνει η εξοικονόμηση ενέργειας της XIAOMI.Την κλειδαριά πρέπει να πατήσεις στο app (τα χαζά της xiaomi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Πήρα το band 5 είναι της infoquest και δεν έχει Ελληνικά;;; Με.το 3 που ήταν και από Σκρουτζ μια χαρά έχει Ελληνικά... Μήπως κάτι δεν έκανα.σωστα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Πήρα το band 5 είναι της infoquest και δεν έχει Ελληνικά;;; Με.το 3 που ήταν και από Σκρουτζ μια χαρά έχει Ελληνικά... Μήπως κάτι δεν έκανα.σωστα;;; Μηπως γραφεις σε λάθος νήμα; Εδώ είναι για το honor , οχι για το xiaomi. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2020 Μηπως γραφεις σε λάθος νήμα; Εδώ είναι για το honor , οχι για το xiaomi. Συγνώμη έχεις δίκιο...Τώρα το είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 ερώτηση σε ένα κιν ( applle ) εχω τον λογαριασμό για το Honor Band 5 στο health και θέλω και σε ένα άλλο κιν (android ) να περάσω τον ίδιο λογαριασμό στο health και όταν θέλω μια να συνδέομαι στο ένα και μια στο άλλο όχι ταυτόχρονα γινείτε αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 ερώτηση σε ένα κιν ( applle ) εχω τον λογαριασμό για το Honor Band 5 στο health και θέλω και σε ένα άλλο κιν (android ) να περάσω τον ίδιο λογαριασμό στο health και όταν θέλω μια να συνδέομαι στο ένα και μια στο άλλο όχι ταυτόχρονα γινείτε αυτό ? Eγω εχω περασμενο το Health se 2 samsung δεν εχω καποιο προβλημα αλλα οχι ταυτοχρονα και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 Eγω εχω περασμενο το Health se 2 samsung δεν εχω καποιο προβλημα αλλα οχι ταυτοχρονα και στα 2. αρα γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2020 αρα γίνεται ? σε iphone και android το δοκίμασα δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnano Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Καλησπέρα σας Έχει τύχει σε κάποιον να γράφει άλλα το band άλλα η εφαρμογή σε βήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 (edited) Καλησπέρα σας Έχει τύχει σε κάποιον να γράφει άλλα το band άλλα η εφαρμογή σε βήματα;Η εφαρμογή δείχνει σύνθετο αποτέλεσμα από τις μετρήσεις του band και του κινητού. Γι' αυτό και πολλές φορές διαφέρουν τα βήματα. Edited December 17, 2020 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πέρασα από το mi band 5 σε αυτό . Το ήθελα για χαλαρό τρέξιμο κ κυρίως το sp0 2 που το mi δεν έχει .Δεν βλεπω μεγάλες διαφορες γενικά . Παρολαυτα νομίζω ότι το huawei health είναι λίγο κάπως σε σχέση με το mi fit. Μετρήσεις μου φαίνονται ίδιες κ τo honor έχει μάλλον καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ευκρίνεια παρότι είναι πιο μικρή . Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πέρασα από το mi band 5 σε αυτό . Το ήθελα για χαλαρό τρέξιμο κ κυρίως το sp0 2 που το mi δεν έχει .Δεν βλεπω μεγάλες διαφορες γενικά . Παρολαυτα νομίζω ότι το huawei health είναι λίγο κάπως σε σχέση με το mi fit. Μετρήσεις μου φαίνονται ίδιες κ τo honor έχει μάλλον καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ευκρίνεια παρότι είναι πιο μικρή . ΑυτάΠιο μικρή η οθόνη του Honor από το mi band; Είσαι σίγουρος; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Πέρασα από το mi band 5 σε αυτό . Το ήθελα για χαλαρό τρέξιμο κ κυρίως το sp0 2 που το mi δεν έχει .Δεν βλεπω μεγάλες διαφορες γενικά . Παρολαυτα νομίζω ότι το huawei health είναι λίγο κάπως σε σχέση με το mi fit. Μετρήσεις μου φαίνονται ίδιες κ τo honor έχει μάλλον καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ευκρίνεια παρότι είναι πιο μικρή . Αυτά To Honor band 5 έχει αίγουρα μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση, πιο όμορφα γραφικά ( υποκειμενικό είναι αυτό ) και πιο ευδιάκριτους χαρακτήρες που είναι πολύ σημαντικό για όσους έχουν κάποιο πρόβλημα όρασης. Εμένα π.χ. λόγω ηλικίας και πρεσβυωπίας μου έβγαιναν τα μάτια με το mi band 5 για να το διαβάσω. Αφού το έδωσα την ίδια μέρα που το πήρα και αγόρασα το Honor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 https://www.gadgetsnow.com/compare-fitnessband/Honor-Band-5-vs-Xiaomi-Band-5 παιδιά εχει μικρότερη οθόνη . 0.95 vs 1.1 . Απλά θεωρώ ότι έχει καλύτερη ευκρίνεια στο honor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 (edited) https://www.gadgetsnow.com/compare-fitnessband/Honor-Band-5-vs-Xiaomi-Band-5 παιδιά εχει μικρότερη οθόνη . 0.95 vs 1.1 . Απλά θεωρώ ότι έχει καλύτερη ευκρίνεια στο honor Έχεις δίκιο τελικά, όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης. Λόγω όμως της ευκρίνειας και των γραφικών, το honor δίνει την αίσθηση ότι είναι κάπως μεγαλύτερο. Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα το honor band 6 από Κίνα και έχω βάλει αγγελία το Honor band 5. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο, 20μηνη εγγύηση αντιπροσωπείας, με απόδειξη από Κωτσόβολο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας δει τις αγγελίες του forum και ας στείλει pm. Edited January 22, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το. 6 εννοώ . Και επειδή δεν έρχεται για αυτό πήγα στο 5 και φυσικά λόγω μεγέθους. Ήθελα αποκλειστικά fitness tracker και όχι smartwatch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Το. 6 εννοώ . Και επειδή δεν έρχεται για αυτό πήγα στο 5 και φυσικά λόγω μεγέθους. Ήθελα αποκλειστικά fitness tracker και όχι smartwatch Έχει καθυστερήσει το 6 πράγματι. Όταν το παρήγγειλα, να φανταστείς ήταν προπαραγγελία. Δεν είναι smartwatch καθώς δεν έχει GPS, ούτε δυνατότητα απάντησης και ομιλίας σε κλήση. Το 5 είναι εξαιρετικό και θα το ευχαριστηθείς σίγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πόσο καλό είναι ,τουλάχιστον ως τώρα. Πολύ καλύτερη ευκρίνεια μεγαλύτερα γράμματα. Λιγότερες λειτουργίες μεν από το mi band 5..αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ πιο σημαντικά αυτά που έχει το honor band 5. Δηλαδή μεγαλύτερα γράμματα ευκρίνεια κ ελληνικά , κ φυσικά το sp02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πόσο καλό είναι ,τουλάχιστον ως τώρα. Πολύ καλύτερη ευκρίνεια μεγαλύτερα γράμματα. Λιγότερες λειτουργίες μεν από το mi band 5..αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ πιο σημαντικά αυτά που έχει το honor band 5. Δηλαδή μεγαλύτερα γράμματα ευκρίνεια κ ελληνικά , κ φυσικά το sp02Τι λιγότερες λειτουργίες έχει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Τι λιγότερες λειτουργίες έχει; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αν και το mi band 5 το κράτησα λίγες ώρες και μετά το έδωσα, δεν θυμάμαι να είχε κάποια λειτουργία περισσότερο από το honor 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Παιδιά και το Honor Band 6 φαίνεται ενδιαφέρουσα συσκευή, ένα κλικ πιο πάνω από το 5 (το οποίο νομίζω ήταν best buy πέρσι ~27 ευρώ). Μεγαλύτερη και πιο άνετη οθόνη + την μέτρηση stress - χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν είναι ουσιαστική ή μούφα βέβαια. Αλλά όχι στην τωρινή τιμή των 45-50 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Είχε πιο πολλους τύπους προπονήσης , έλεγχο άγχους , κ έλεγχο γενικής υγείας. PAI Κ τα τρία μου φάνηκαν άχρηστα .Ειδικά ο έλεγχος άγχους ήταν τελείως gimmick. Το ίδιο ακριβώς έχει το honor band 6 ,με εισπνοή εκπνοή . Δεν ξέρω μού φαίνεται πολύ άχρηστο σαν μέτρηση άγχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthStergius Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Καλησπέρα! Eχει δουλέψει κανείς το huawei health και σε ios και σε android να μου πει την εμπειρία του? Δηλαδή που δουλεύει καλύτερα κατά την γνώμη του? Τhanxxx Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Καλησπέρα! Eχει δουλέψει κανείς το huawei health και σε ios και σε android να μου πει την εμπειρία του? Δηλαδή που δουλεύει καλύτερα κατά την γνώμη του? ΤhanxxxΕγώ, σε όλα τα Android (πλην της huawei παίζει παρόμοια το ίδιο και στο ios) full full experience Μόνο στα huawei κινιτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts