zaras27 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Ακριβώς γιατί στο λινκ που παρέθεσες σου λέει κανε double tap να επιλέξεις πως θα πάει ..και άντε το προσπερνάς αυτό , το θέμα είναι ότι δεν έρχεται γι αυτό το απενεργοποίησα απ το να βάλω μια άλλη εφαρμογή γεμάτη διαφημίσεις επειδή έτσι αποφάσισε η Google . Πάλι όμως η απορία μου είναι γιατί δεν το λαμβάνει αν είσαι εκτός wifi/data ...εκεί είναι το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Αν για κάποιο λόγο δεν έχεις σύνδεση δεδομένων εκείνη τη στιγμή θα έπρεπε να έρθει σαν κανονικό sms. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν σου στείλει κάποιος μήνυμα chat και δεν είσαι συνδεδεμένος θα έπρεπε να έρθει σαν sms https://www.androidpolice.com/2020/08/14/two-quick-taps-in-google-messages-can-reroute-rcs-chat-messages-as-sms/ Μάλλον η google αφαίρεσε την επιλογή, έχω καιρό να δουλέψω Android https://support.google.com/messages/thread/70279075?hl=enΌχι απαραίτητα. Σαν SMS θα έρθει μόνο εάν επιλέξει ο αποστολέας να το ξαναστείλει έτσι. Ειδάλλως όταν ο παραλήπτης συνδεθεί στο ίντερνετ με WiFi η data, τότε έρχεται το chat μήνυμα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Όχι απαραίτητα. Σαν SMS θα έρθει μόνο εάν επιλέξει ο αποστολέας να το ξαναστείλει έτσι. Ειδάλλως όταν ο παραλήπτης συνδεθεί στο ίντερνετ με WiFi η data, τότε έρχεται το chat μήνυμα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Έχει αφαιρέσει την επιλογή να ως sms αν αποτύχει η αποστολή σαν chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Έχει αφαιρέσει την επιλογή να ως sms αν αποτύχει η αποστολή σαν chatΔεν ξέρω αν το αφαίρεσε πρόσφατα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Και εγώ έχανα sms για κάποιον περίεργο λόγο! Ή πολλές φορές κάποιο sms έρχονταν μετά από μέρες! Και έτσι έχω απενεργοποιήσει το Chat Features. Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Σας ηρθε εσας του Μαρτιου η ενημερωση? https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/main-components/main-components-2021-03-01-release/main-components-2021-03-01-android-apk-download/ Λετε να μην την εδωσαν ακομα ενω κυκλοφορησε η να θελει παλι χειροκινητα οπως τοτε με του Σεπτεμβριου νμζ?Μόλις ήρθε σε εμένα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 (edited) Μόλις ήρθε σε εμένα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Μολις και σ' εμενα! Μεγαλουτσικη! https://ibb.co/rw2R8qD Ποτε δεν καταλαβα ακριβως τι ενημερωσεις ειναι αυτες και τι αλλαζουν, αλλα οκ. Πουθενα δεν βρισκεις τι αλλαγες γινονται κλπ. Edited March 25, 2021 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Όσοι κάνετε αντίγραφα ασφαλείας στις φωτογραφίες,χρησιμοποιείται την αρχική ποιότητα,η την υψηλή ποιότητα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Όσοι κάνετε αντίγραφα ασφαλείας στις φωτογραφίες,χρησιμοποιείται την αρχική ποιότητα,η την υψηλή ποιότητα???Original quality πάντα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Original quality πάντα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Και εγώ αρχική ποιότητα,απλά κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας από το Pixel XL,που έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο...Τις φωτογραφίες που βγάζω από το 4XL τις συχρονιζει και στο XL και από εκεί κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Και εγώ αρχική ποιότητα,απλά κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας από το Pixel XL,που έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο...Τις φωτογραφίες που βγάζω από το 4XL τις συχρονιζει και στο XL και από εκεί κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας...Ναι αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να έχεις ταυτόχρονα και το Pixel XL. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Ναι αυτός ήταν ένας καλός λόγος για να έχεις ταυτόχρονα και το Pixel XL. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Αυτός ήταν ένας λόγος που ήθελα και έψαχνα το Pixel XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Και εγώ αρχική ποιότητα,απλά κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας από το Pixel XL,που έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο...Τις φωτογραφίες που βγάζω από το 4XL τις συχρονιζει και στο XL και από εκεί κάνω τα αντίγραφα ασφαλείας... Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό, τι εννοείς "τις συγχρονίζει και στο XL"? Γιατί εγώ τις μεταφέρω από την συσκευή που τις τραβάω με OTG USB stick στο XL για να ανέβουν από εκεί Γίνεται και με πιο απλό τρόπο δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό, τι εννοείς "τις συγχρονίζει και στο XL"? Γιατί εγώ τις μεταφέρω από την συσκευή που τις τραβάω με OTG USB stick στο XL για να ανέβουν από εκεί Γίνεται και με πιο απλό τρόπο δηλαδή? Λοιπόν λάθος δικό μου ήταν,τις μεταφέρω Και εγώ στο XL με τον ίδιο τρόπο...Και μετά τις ανεβαζω από το XL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Όσοι κάνετε αντίγραφα ασφαλείας στις φωτογραφίες,χρησιμοποιείται την αρχική ποιότητα,η την υψηλή ποιότητα??? Εγώ χρησιμοποιώ υψηλή ποιότητα! Αλλά ταυτόχρονα οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σε original ποιότητα στο Dropbox! Χρησιμοποιώ το Google Photos για αναζήτηση, δημιουργία album, αλλά και προβολή από PC, κινητό. Και από το Dropbox τις μεταφέρω σε εξωτερικούς δίσκους για backup... Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Το pixel 4 xl έχει πάρει android 12? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Το pixel 4 xl έχει πάρει android 12? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜα δεν έχει βγει ακόμα σε stable. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Έχεις δίκιο... Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Όσοι αλλαξοπιστήσατε και από Pixel μετακινήθηκατε σε άλλη συσκευή το μετσνοιωσατε?? Λατρεύω που όλα δουλεύουν απλά και ωραία ,χωρίς να ψάχνω file managers ,και να μπαίνω σε χρονοβόρες διαδικασίες .Επίσης μου αρέσει πολυ η εκτέλεση της φωτογραφίας.Απλα τραβάς και εχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.Στα αρνητικά αναμφίβολα η μπαταρία και ο λίγο αργός χρόνος που θέλει για να γεμίσει πάλι . Δε ξέρω δύσκολα πια θα άφηνα την τελειότητα της απλότητας του συνδυασμού της εν λόγω συσκευής.Εσεις ? 1 Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Όσοι αλλαξοπιστήσατε και από Pixel μετακινήθηκατε σε άλλη συσκευή το μετσνοιωσατε?? Λατρεύω που όλα δουλεύουν απλά και ωραία ,χωρίς να ψάχνω file managers ,και να μπαίνω σε χρονοβόρες διαδικασίες .Επίσης μου αρέσει πολυ η εκτέλεση της φωτογραφίας.Απλα τραβάς και εχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.Στα αρνητικά αναμφίβολα η μπαταρία και ο λίγο αργός χρόνος που θέλει για να γεμίσει πάλι . Δε ξέρω δύσκολα πια θα άφηνα την τελειότητα της απλότητας του συνδυασμού της εν λόγω συσκευής.Εσεις ?Η Google φαίνεται να σταμάτησε να βγάζει ναυαρχίδες, να δούμε μήπως βγάλει φέτος Εγώ πήγα σε OnePlus 8 pro, που επίσης όλα δουλεύουν ρολόι, απλά κι όμορφα όπως περιγράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2021 Πως και ειχαμε σημερα τετοια ησυχια με νεα ενημερωση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 εγώ τα έκοψα τα updates. Δεν βλέπω να δίνουν κάτι, θα ξανακάνω όταν ενεργοποιήσουν επίσημα voLTE, wifi calling, 5g Σε βλέπω να αργεις πολύ ακόμα..... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Πως και ειχαμε σημερα τετοια ησυχια με νεα ενημερωση :lol:Γιατί προφανώς έχουμε μια απροβλημάτιστη συσκευή που δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω. Άλλωστε η Google δεν έχει να δώσει και πολλά νέα features σε μια συσκευή που κοντεύει τα 2 χρόνια ζωής. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ τα έκοψα τα updates. Δεν βλέπω να δίνουν κάτι, θα ξανακάνω όταν ενεργοποιήσουν επίσημα voLTE, wifi calling, 5gΝα βάλω την ασφάλεια πιο κάτω από τα ασήμαντα voLTE και voWiFi, δεν θα το πρότεινα. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 εγώ τα έκοψα τα updates. Δεν βλέπω να δίνουν κάτι, θα ξανακάνω όταν ενεργοποιήσουν επίσημα voLTE, wifi calling, 5g Τα security patches είναι σημαντικότερα από τα διαφορά features... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Κάθε μήνα κλείνουν τρύπες για την ασφάλεια; Σοβαρά τώρα; Χα χα χα! Εσύ μην κάνεις αναβαθμίσεις... https://source.android.com/security/bulletin/pixel/2021-04-01 https://www.xda-developers.com/android-april-2021-security-update/ Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts