Georgekatz Δημοσιεύτηκε July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2005 Γράφω για ένα πρόβλημα που λίγο πολύ έχει απασχολήσει τον καθένα μας. Μετά την έλευση του euro-νομίσματος έχει γεμίσει ο τόπος κέρματα και αφού "το euro έχει αξία" έχουμε και τα χάλκινα κέρματα. Προσωπικά δεν τα μπορώ, έχω ένα μπολάκι και τόσο καιρό άδειαζα τις τσέπες μου από τον χαλκό εκεί μέσα. Βέβαια το μπολάκι γέμισε, καθώς έβγαζα από εκεί € όταν είχα τρελές αφραγκίες. Το ζητούμενο τώρα είναι: τι να τα κάνω τόσα ψιλά; - Να τα πάω σε τράπεζα; Μήπως με βρίσει ο ταμίας; - Να τα πάω σε ένα περίπτερο; Μήπως θα με βρίσει ο περιπτεράς; - Να τα ξοδεύω λίγο-λίγο, χαλώντας την υπομονή μου μετρώντας και τις τσέπες μου κουβαλώντας; - Να πάρω δεύτερο μπολάκι; :p - Να τα λιώσω; Αλήθεια πόσο πάει η πλάκα χαλκού σήμερα; :D Εκτιμώ ότι έχω εκεί μέσα κανένα 20€ και σαν φοιτητής, ψάχνω κάθε λύση. Ευχαριστώ :cool: Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 σουπερ μάρκετ....περίπτερο...τα χρειάζονται τα ψηλά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Το εύκολο είναι να πας στην Τράπεζα της Ελλάδος. Είναι υποχρεωμένοι να σου τα αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τράπεζα της Ελλάδος Με άλλη τράπεζα τι γίνεται; Δοκίμασε κανείς; Αλήθεια τελείωσαν οι απεργείες των τραπεζών; Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 εκτος απο την τραπεζα που θα στα αλλαξουν απο υποχρεωση, τα περισσοτερα super market χρειαζοντε χαλκινα γιατι δινουν ακριβως τα ρεστα.... ρωτα πρωτα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Καποιες τραπεζες -η ΕΘΝΙΚΗ αν δεν κανω λαθος- εχουν ενα μηχανημα που τα ριχνεις μεσα χυμα, μετραει το βαρος τους και σου δινει το αντιστοιχο ποσον σε χαρτονομισματα Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 to idio problhma exo ki ego..bebaia oxi me eurocents alla me alla kermata ta opoia den einai kjan xalkina alla exoun ashmi kai xryso xroma :p ta mpolakia pleon de mou lene tpt kai exo parei mia ...glastra..kamia 50ara einai xalara:p sth trapeza de ta pao...pos na ta koubalhso?8a fao xontro mpineliki kai de 8elo... skefthka na ta dino liga liga sto super market alla einai ateliota ta atima!!xoria pou ena dineis 5 sou gyrizoun!! etsi katelhksa sto na dino men liga liga sto super market,dino me tis xouftes se zhtianous kai o,ti perisepsei 8a to kano diakosmhtiko:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Α παίδες εγώ τα κάνω συλλογή. Παίρνω ένα cilit bang(κάπως έτσι τέλως πάντως) βάζω αρκετό σε μια λεκάνη,ρίχνω μέσα τα κέρματα και σε λίγο αστράφτουν! Και αν μαζευτούν πανω από 50,αρχίζω να τα δίνω και μετά πάλι από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εγώ προτίνω να τα χρησημοποιήσεις..Αν π.χ. πας σε ένα σουπερ μαρκετ κ στο τέλος έχεις λογαριασμό 10,87 ευρά, γιατι να μην δώσεις 10,87 κ να δώσεις 11 με αποτέλεσμα να πάρεις κ άλλα ρέστα...Έτσι σιγα σιγα θα σου φύγουν... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πάρε δεύτερο μπωλάκι! Εγώ έχω φτάσει στο τέταρτο γουρουνάκι πάντως.... :p Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Εγώ προτείνω να τα χυτεύσεις και να τα κάνεις μπρελόκ! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 παρτα στο γηπεδο.1€ η 100αδα Πουλησε τα :P :P Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 porcupine na sou poulhso liges katostades?kai to maksilaraki doro :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekatz Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 παρτα στο γηπεδο.1€ η 100αδα Πουλησε τα :P :P Ωραίος! Ακού και αυτό: Στα 1.000 δώρο μια σφεντόνα! Στα 10.000 δώρο και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου :lol: Πρόβλημα πάντως τα λεφτά;;; Απίστευτο! Παράθεση Time is what keeps everything from happening at once. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο μετρο στα μηχανηματα που βγαζουν εισιτηρια...Εκει να ριχνετε ολα τα ψιλα σας!Σε κοιταζουν κομματακι περιεργα βεβαια που για 1 εισιτηριο ριχνεις 14 κερματακια αλλα την δουλεια σου την κανεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Το μηχάνημα στο μετρό παίρνει μόνο νομίσματα των 10cents και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο μετρο στα μηχανηματα που βγαζουν εισιτηρια...Εκει να ριχνετε ολα τα ψιλα σας!Σε κοιταζουν κομματακι περιεργα βεβαια που για 1 εισιτηριο ριχνεις 14 κερματακια αλλα την δουλεια σου την κανεις! Αφού παίρνει κέρματα απο 10 λεπτά και πάνω. Μάλλον 7 κερματάκια εννοείς... Αυτό που θα πρότεινα είναι να τα πας σε κάποιο μεγάλο σούπερ μάρκετ. Εκεί θα τα αλλάξουν. Ή το πολύ πολύ αγόρασε κανένα πακέτο τσίχλες και πλήρωσε με αυτά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Στο μετρο στα μηχανηματα που βγαζουν εισιτηρια...Εκει να ριχνετε ολα τα ψιλα σας!Σε κοιταζουν κομματακι περιεργα βεβαια που για 1 εισιτηριο ριχνεις 14 κερματακια αλλα την δουλεια σου την κανεις! Ας είχαμε μετρό και εμείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 tsixleS?? kai meta 8a psaxnoume mpolaki gia na vazoume tis tsixles e? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Αν μένεις Αθήνα ενδιαφέρομαι για όλα τα πορτογαλικά, ιρλανδικά, φινλανδικά και λουξεμβουργιανά που έχεις, καθώς επίσης και για το βέλγικο και ισπανικό δίλεπτο. Κάνω συλλογή με τα κέρματα όλων των χωρών της Ευρωζώνης και αυτά μου λείπουν. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Γράφω για ένα πρόβλημα που λίγο πολύ έχει απασχολήσει τον καθένα μας. Μετά την έλευση του euro-νομίσματος έχει γεμίσει ο τόπος κέρματα και αφού "το euro έχει αξία" έχουμε και τα χάλκινα κέρματα. Προσωπικά δεν τα μπορώ, έχω ένα μπολάκι και τόσο καιρό άδειαζα τις τσέπες μου από τον χαλκό εκεί μέσα. Βέβαια το μπολάκι γέμισε, καθώς έβγαζα από εκεί € όταν είχα τρελές αφραγκίες. Το ζητούμενο τώρα είναι: τι να τα κάνω τόσα ψιλά; - Να τα πάω σε τράπεζα; Μήπως με βρίσει ο ταμίας; - Να τα πάω σε ένα περίπτερο; Μήπως θα με βρίσει ο περιπτεράς; - Να τα ξοδεύω λίγο-λίγο, χαλώντας την υπομονή μου μετρώντας και τις τσέπες μου κουβαλώντας; - Να πάρω δεύτερο μπολάκι; :p - Να τα λιώσω; Αλήθεια πόσο πάει η πλάκα χαλκού σήμερα; :D Εκτιμώ ότι έχω εκεί μέσα κανένα 20€ και σαν φοιτητής, ψάχνω κάθε λύση. Ευχαριστώ :cool: \Εγώ θα τα πήγαινα στην τράπεζα και θα ήλπιζα να με "βρίσει" ο ταμίας. Είναι υποχρεωμένος να σε εξυπηρετήσει. Σε αντίθετη περίπτωση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 (edited) Ta 5lepta einai apodekta. Mporeis aneta na ta xrhsimopoihseis sto periptero h sto SUPER MARKET. Edited January 27, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παιδιά στο μετρό παίρνει και 5λεπτα. Έπαιρνε τουλάχιστον μέχρι πριν μερικούς μήνες (έχω καιρό να πάω με μετρό :O ). Δε νομίζω να τα κατήργησαν. Πάντως μην το λέτε ότι στα σούπερ μάρκετ δίνουν και ΟΛΑ τα ρέστα. Συνήθως γίνεται στρογγυλοποίηση στο 5λεπτο (προς τα πάνω φυσικά). :down: Σπάνια μου δίνει μέχρι το λεπτό. Δεν είναι το θέμα το ένα και δύο λεπτά αλλά φανταστείτε αυτό που το κάνουν στον καθένα. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Πάντως μην το λέτε ότι στα σούπερ μάρκετ δίνουν και ΟΛΑ τα ρέστα. Συνήθως γίνεται στρογγυλοποίηση στο 5λεπτο (προς τα πάνω φυσικά). :down: Σπάνια μου δίνει μέχρι το λεπτό. Δεν είναι το θέμα το ένα και δύο λεπτά αλλά φανταστείτε αυτό που το κάνουν στον καθένα. :shifty: Στα ΣΜ που ψωνίζω εγώ έχουν εμμονή με τα ψιλά! Και ένα λεπτό να είναι θα σου το δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Γράφω για ένα πρόβλημα που λίγο πολύ έχει απασχολήσει τον καθένα μας. Μετά την έλευση του euro-νομίσματος έχει γεμίσει ο τόπος κέρματα και αφού "το euro έχει αξία" έχουμε και τα χάλκινα κέρματα. Προσωπικά δεν τα μπορώ, έχω ένα μπολάκι και τόσο καιρό άδειαζα τις τσέπες μου από τον χαλκό εκεί μέσα. Βέβαια το μπολάκι γέμισε, καθώς έβγαζα από εκεί € όταν είχα τρελές αφραγκίες. Το ζητούμενο τώρα είναι: τι να τα κάνω τόσα ψιλά; - Να τα πάω σε τράπεζα; Μήπως με βρίσει ο ταμίας; - Να τα πάω σε ένα περίπτερο; Μήπως θα με βρίσει ο περιπτεράς; - Να τα ξοδεύω λίγο-λίγο, χαλώντας την υπομονή μου μετρώντας και τις τσέπες μου κουβαλώντας; - Να πάρω δεύτερο μπολάκι; :p - Να τα λιώσω; Αλήθεια πόσο πάει η πλάκα χαλκού σήμερα; :D Εκτιμώ ότι έχω εκεί μέσα κανένα 20€ και σαν φοιτητής, ψάχνω κάθε λύση. Ευχαριστώ :cool: εγω λεω να τα κανεις ολα σε 1 cent και να πας στην τραπεζα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts