Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets

AlexR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μπορει καποιος που ξερει ποια ταμπλετ χοντρικα ποιες μαρκες εχουν ΕΙΔΙΚΟ ΒΥΣΜΑ για τον φορτιστη ωστε οταν χρησιμοποιεις το usb για otg να μπορεις να το φορτιζεις παραληλλα γιατι στα specs πολλα δεν το λενε .ευχαριστω!

Πριν λίγο καιρό κυκλοφορούσε στην Ελληνική αγορά, ένα μοντέλο της Vero to A8860, το οποίο και καταργήθηκε.

Μήπως κανένας έχει ιδέα ποιο ήταν το original Κινέζικο μοντέλο?

Καλημέρα, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη ( και έψαξα αρκετά ! ), θα το εκτιμούσα εάν κάποιος συμφορουμίτης γνωρίζει, να μας δώσει τα φώτα του

Καλησπερα σας,θα θελα την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει φυσικά,έχω αγοράσει το f&u ETB1064 10,1` το οποίο είναι κ ρουταρισμενο...το θέμα μου φυσικά είναι το playstore,ή μάλλον το οτι δεν μου αναγνωρίζει τα google accounts μου με συνέπεια να μην μπορω να μπω σε games που τα απαιτούν κ που παίζω ηδη...υπάρχει περιπτωση εγκατάστασης play store ή αλλαγής rom στο συγκεκριμένο ταμπλετ?

καλημερα....εχω ενα ταμπλετ freelander pd103gs το οποιο το εχω κανει ροοτ....ξερεις κανενας να μου πει αν εχει βγει γι'αυτο το μοντελο καμια custom rom;;;

Καλησπερα παιδες....επειδη θα παραγγειλω 2 ταμπλετες και 2 θηκες για πρωτη φορα απο κινα (αγορα απο banggood)

υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο?? θα επιλεξω Air Mail Register Free shipping....?

λογο του οτι θα ειναι ολα μαζι υπαρχει θεμα?? οποιος γνωριζει ας απαντησει...ευχαριστω

Καλησπερα παιδες....επειδη θα παραγγειλω 2 ταμπλετες και 2 θηκες για πρωτη φορα απο κινα (αγορα απο banggood)

υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο?? θα επιλεξω Air Mail Register Free shipping....?

λογο του οτι θα ειναι ολα μαζι υπαρχει θεμα?? οποιος γνωριζει ας απαντησει...ευχαριστω

Μην τα παραγγείλεις μαζί, χωριστά κάθε τάμπλετ και μαζί οι θήκες, 3 δέματα. Αλλοιώς αυξάνονται οι πιθανότητες να το ελέγξουν στο τελωνείο και να πληρώσεις γιά όλα.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Μην τα παραγγείλεις μαζί, χωριστά κάθε τάμπλετ και μαζί οι θήκες, 3 δέματα. Αλλοιώς αυξάνονται οι πιθανότητες να το ελέγξουν στο τελωνείο και να πληρώσεις γιά όλα.

με μια μερα διαφορα?? η αμεσως η μια παραγγελια και στο καπακι η αλλη?

με μια μερα διαφορα?? η αμεσως η μια παραγγελια και στο καπακι η αλλη?

Καλύτερα με διαφορά, αλλά και την ίδια ημέρα να γίνουν, πάλι καλά θα είναι, δύσκολο να περάσουν τελωνείο το ένα πίσω από το άλλο .... :)

Edited by evansarmor

Καλησπερα το εχω ξαναρωτησει αλλα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει. Εχω το ταμπλετ f&u etb1065 και εχω προβλημα με το Google play μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλεψει; ειναι μια χαρα το ταμπλετ και ειναι κριμα να μη δουλευει. Να σημειωσω πως δεν υπαρχει υποστηριξη πουθενα στο ιντερνετ η τουλαχιστον δεν βρηκα εγω

"αποφυγή κακής σύνδεσης στο δια/κτιο"

είναι το μήνυμα που λαμβάνω

στο cube 55

συμβαίνει όταν προσπαθώ να συνδεθώ μέσω microsoft virtual wifi adapter ή μέσω της εφαρμογής virtual router (codplex.com) και να μοιραστώ τη σύνδεση στο ενσύρματο router μου

Τι σημαίνει και πως μπορώ να το προσπεράσω ;

Βοήθεια please

geekbuying λοιπόν, :lol::lol::lol:

Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα ταμπλετ ( το 1 απο τα δύο που είχα παραγγείλει - οι κινεζοι είχαν σπάσει το δέμα σε 2 αποστολες με 2 tracking numbers)

Σήμερα λοιπόν παρέλαβα το πρώτο ( το οποίο και στάλθηκε και τελευταίο απο εκεί οτι να'ναι δηλαδή) και έχει πρόβλημα με to digitizer μάλλον.

Μίλησα με το customer service και μου είπαν οτι μάλλον θέλει refreshing το software και άλλες τέτοιες κινεζιές.

Έστειλα και mail στο aftersales ( aftershave :lol::lol::lol: ) και τους εξηγώ το πρόβλημα.

Τους είπα οτι έχω βγάλει και βίντεο να δείχνει το πρόβλημα.

Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσω με το Paypal και να ανοίξω case σωστά?

Μήπως να κάνω τον κινέζο και εγώ και να μήν παραλάβω το δευτερο δεματάκι? ( που περιέχει το ίδιο τάμπλετ?) και να ζητήσω φούλ ρεφάντ και για τα δύο?

Edited by maksi_katsiki
:)

Εντάξει, παρέλαβε το 2ο κομμάτι άφοβα! Είναι φαίνεται "στανταράκι" του geek το ένα στα δύο προϊόντα που στέλνει να είναι προβληματικό:down: Έτσι κ με τη δική μου περίπτωση , 2 είδη πήρα -1 ταμπλετ κ 1 κινητό-, το ένα το γύρισα πίσω (κινητό zopo zp998) γιατί μετά από 2 εβδομάδες αποφάσισε να μην ξαναδουλέψει ποτέ του. Αλλά το άλλο όμως (τάμπλετ) , θηρίο, φτου -φτου , μέχρι τώρα. Ε,ρε τι τραβάμε με τα κινεζομάγαζα, για κάποια ευρώ φθηνότερα:(

Απορώ που διαβάζω οτι το geek είναι αξιόπιστο μαγαζί.

Με έχουν φλομώσει στο ψέμα και την *******. Χτές το customer service έλεγε ότι είναι θέμα software και οτι μπορούσε να μου στείλει το link για να κατεβάσω το νέο software.

Σήμερα σε απάντηση σε mail μου απάντησαν :

hi dear

good morning, thank you so much for your email to pay our attention,

just now we confirmed with the tech, they informed us the trouble you met is almost be a soft ware problem,

they are contacting the factory to get the firmware which may solve the trouble you met, after they get it, will upload to internet,

could you wait days? firstly you can reset it to factory, and reboot the tablet,

take it easy, we will keep in touch with you until the trouble is solved

best regards

Anna

Το could you wait days ήταν το καλύτερο. :lol:

Να ανοίξω dispute ή να περιμένω το δεύτερο tablet?

Και άν το δεύτερο είναι σαν το πρώτο? Μιλάμε για 10άρια τάμπλετ noname μάρκας

Αν και το δεύτερο είναι προβληματικό τί κάνουμε? πάλι dispute και το στέλνω πίσω?

Θα πάει πάνω απο 50άρικο τα έξοδα αποστολής και για τα δύο τάμπλετ τότε ανάθεμα την κίνα τους τί ήθελα και έμπλεξα.

Εντωμεταξύ μέσα στο δεύτερο υπάρχει και μία θήκη για τάμπλετ. Με αυτή τί κάνω?

Πώς ζητάω μερικώς refund ( άν έχει πρόβλημα μόνο το πρώτο ταμπλετ?)

20 Μαρτίου έγινε η συναλλαγή στο paypal

Τα φώτα σας please

Edited by maksi_katsiki
:)

'Εστειλα κι εγώ σήμερα18 Δεκ 2013 το Ainol Fire πίσω από εκεί που ηρθε...για επισκευή( geekbuying):(

Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που άντλησα από εδώ σχετικά με επιστροφες :)

Κόστος λοιπόν 8,50€(τέλη)+1,00€(φάκελλος)=9,00€

... Οπότε γύρω στο ....Πάσχα περιμένω να γυρίσει πίσω (επισκευασμένο???)

Σήμερα λοιπόν το παρέλαβα...μόλις το έπιασα στα χέρια μου κατάλαβα ότι δεν ήταν το ίδιο που έστειλα...Το διαπίστωσα όταν τσέκαρα το Ser.No. (είχα βγάλει φωτό πριν το στειλω πισω ;) ) που ήταν διαφορετικό από αυτό που μου έστειλαν...το οποίο έιναι και κτυπημένο στις γωνίες !!! ¨Ηρθε βέβαια χωρις το screen protector που του είχα βάλει(τουλάχιστον ας με ενημέρωναν να παράγγελνα άλλο ) και με έκδοση Android 4.0.4. Η απάντησή τους αναμένεται με ενδιαφέρον ...

Τα παραπάνω τα γράφω περισσότερο για ενημέρωση ''της τράπεζας πληροφοριών'' σχετικά με τα after sales των διαφόρων Κινεζομάγαζων μιας και ειναι γνωστό τα ''ρισκα'' που λαμβάνει κάθε υποψήφιος αγοραστής...και για να προλάβω κάποιους ότι άλλη αντιμετώπιση έχεις σε ''μαζικές αγορές''(προσωπικά αυτό ενισχύει τη κακή εικόνα ενός πωλητή), έχω καταθέσει αξιοσέβαστα ποσά για αγορές από τα περισσότερα ''καταστήματα'' που έχουν προβληθεί εδώ κι αλλού...

υ.γ.παραδόξως το μηχανάκι έφυγε από Κίνα 4-4-14 και 11-4-14 έφτασε εδώ !!!

Χα!χα! μόλις ανακάλυψα ότι επίσης δεν βγάζει και φωτογραφίες...μόνο video :p

Σήμερα που το κράτησαν και τα παιδιά μου διαπίστωσαν (κι αυτά) ότι είναι διαφορετικό στην υφή δηλαδή πιο παχύ στις διαστάσεις του. !!!

Edited by Theodoros68

Καλησπέρα παιδιά,

ψάχνομαι να αγοράσω το Colorfly E708 Q1. Το έχω βρει στο geekbuying (http://www.geekbuying.com/item/Colorfly-E708-Q1-Allwinner-A31s-1-0GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Quad-Core-IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-1G-8G-320768.html)

Πάνω στην αναζήτηση μου για reviews κλπ πέτυχα το εξής site στην γερμανία να το έχει στα 59 ευρώ

http://www.notebooksbilliger.de/colorfly+e708+q1+7+ips+quad+core+7+zoll/nbb/fc887b/ref/675447/affmt/2/affmn/18/eqsqid/c4512134-02b2-4936-a949-833ea728b0a3

Έχει αγοράσει κανείς από κει; Σκεφτόμουν να το αγοράσω από αυτούς μιας και είναι Γερμανία, άρα θα έρθει λογικά πιο γρήγορα και δεν θα υπάρχει φόβος για τελωνεία κλπ. Πείτε μου και σεις την γνώμη σας.

Καλημερα παιδες...

Εχω ενα Q88pro A23 ( http://www.geekbuying.com/item/Q88pro-Allwinner-A23-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-512MB-4GB---Black-323801.html)

Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω στην τηλεοραση μεσω του micro usb, ασυρματα.... οτιδηποτε...?

Καλημερα παιδες...

Εχω ενα Q88pro A23 ( http://www.geekbuying.com/item/Q88pro-Allwinner-A23-1-2GHz-7-inch-Tablet-PC-Android-4-2-Dual-Core-Capacitive-Touch-Screen-800-480-512MB-4GB---Black-323801.html)

Υπαρχει καποιος τροπος να το συνδεσω στην τηλεοραση μεσω του micro usb, ασυρματα.... οτιδηποτε...?

Εάν η τηλεόρασή σου έχει θύρα USB, χρειάζεσαι καλώδιο τέτοιου τύπου:

http://www.ebay.com/itm/Universal-10Ft-3M-Extra-Long-USB-2-0-A-Male-to-Micro-B-data-Sync-Charger-Cable-/141074907603?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item20d8b841d3

Ή εφ'όσον θέλεις να το συνδέσεις με HDMI, εκτός από το καλώδιο HDMI, θα χρειασθείς και έναν αντάπτορα τέτοιου τύπου:

http://www.ebay.com/itm/K1BO-Micro-USB-5-Pin-to-11-Pin-MHL-HDMI-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/261318209207?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3cd7c76eb7

Θα ήθελα την βοήθειά σας για να μεταφέρω στην ταμπλέτα τις επαφές από ένα λογαριασμό pop mail που βρίσκεται στον υπολογιστή.

Μάλλον έχω καταλάβει πως γίνεται χρησιμοποιώντας vcard, αλλά νομίζω ότι σε αυτή τη περίπτωση οι επαφές θα είναι εικόνα της στιγμής και δεν θα είναι συγχρονισμένες πάντα με τον υπολογιστή (που είναι σε outlook express).

Ακριβώς αυτό ισχύει.

Εάν θέλεις συγχρονισμό, σου προτείνω το open-source Go Contact Sync Mod, το οποίο χρησιμοποιώ για το συγχρονισμό του Microsoft Outlook (όχι Express) με το Gmail (Contacts, Notes).

Ίσως λειτουργεί με το Windows Live Mail (τα contacts του) αλλά δεν το γνωρίζω.

Δοκίμασα με το πρόγραμμα contacts+ αλλά κόλλησα. Σίγουρα λόγω ασχετοσύνης.

Να σας πω τι κάνω κι αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα.

Του πατάω + για να προσθέσει επαφές και μετά "add new account" / "corporate". Το corporate είναι για pop λογαριασμούς. Η άλλη επιλογή που δίνει είναι "google" για λογαριασμούς gmail.

Του γράφω το mail και το password.

Θα σας δώσω κάποια εικονικά στοιχεία για να καταλάβετε τι γίνεται. Ας πούμε ότι το mail είναι anna@abc.gr και το password 1234.

Βγάζει ένα μήνυμα "retrieving account information" και αμέσως μετά ανοίγει μια οθόνη με τίτλο server settings.

Εδώ το πράγμα με ξεπερνάει και δεν ξέρω τι να βάλω στα διάφορα πεδία. Και ποια είναι αυτά;

1. domain/username - ως προεπιλογή βγάζει \anna

2. password - ως προεπιλογή βγάζει το password που έδωσα στη προηγούμενη οθόνη

3. server - ως προεπιλογή βγάζει abc.gr

4. use secure connection (ssl) - το έχει τσεκαρισμένο

5. accept all ssl certificates - το έχει ατσεκάριστο

5. client certificate - προεπιλογή none. Εδώ αν πατήσω select μου βγάζει μήνυμα attention, yoy need to set a lock screen pin or password before yoy can use credential storage, cancel ok

6. port - προεπιλογή 443

Αυτό δεν αφορά τη μεταφορά των επαφών αλλά των λογαριασμών e-mail που έχεις.

Λογαριασμοί τύπου POP3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την εφαρμογή Mail που έχουν όλα τα Android tablets, αλλά όχι από το Gmail app. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίσεις στις web ρυθμίσεις του pop3 λογαριασμού να γίνονται forward όλα τα μηνύματα σε gmail λογαριασμό.

Τις παραμέτρους σύνδεσης στον POP3/SMTP λογαριασμό, τους βλέπεις από το Outlook Express.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

γεια σας

αν νομιζετε οτι το παρακατω μηνυμα ειναι σε λαθος κατηγορια (ειμαι λιγο ασχετος) τοτε παρακαλω εναν moderator να το μεταφερει ή να μου πει εμενα να το μεταφερω αλλου.

Εχω το bitmore tab 746 και η κορη μου εβαλε κελιδωμα μοτιβου και τωρα κατι εχει γινει λαθος και το μοτιβο βγαινει λαθος συνεχεια. Στην αρχη το μοτιβο το δεχοταν αλλα απο χτες το μεσημερι μετα απο επανεκινηση το μοτιβο δεν το δεχεται. επειδη λοιπον το ταμπλετ δεν εχει τιποτα το βασικο στην μνημη του αποφασισα να το γυρισε σε εργοστασιακες ρυμθμισεις. Παταω λοιπον το κουμπι ανοιγματος με την ενταση φωνης μαζι και με βαζει στο μενου για να την επαναφορα. Βγαινει ενα ρομποτακι στην οθονη και απλα δεν κανει τιποτα. Μετα απο περιπου 2 - 3 λεπτα κανει επανεκινηση μονο του αλλα χωρις να εχει γυρισει στις εργοστασιακες. Ξερει κανεις αλλο τροπο παρακαμψης του μοτιβου κλειδωματος ή επαναφορας στις εργοστασιακες ή οτιδηποτε αλλο που θα μπορουσε να με βοηθησει?

Σας ευχαριστω

Ο Κυριος Προεδρος

Καλησπερα.ζαχαρωνω το http://www.buyincoins.com/s/teclast-a10h.html

Ηθελα τη γνωμη σας.δεν την ακουω πολυ συχνα τη μαρκα εδω μεσα.παντως σε αυτο το site με αυτα τα λεφτα δειχνει μια καλη επιλογη στα χαρακτηριστικα που ψαχνω.καθε συμβουλη ευπροσδεκτη

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Ή εφ'όσον θέλεις να το συνδέσεις με HDMI, εκτός από το καλώδιο HDMI, θα χρειασθείς και έναν αντάπτορα τέτοιου τύπου:

http://www.ebay.com/itm/K1BO-Micro-USB-5-Pin-to-11-Pin-MHL-HDMI-Adapter-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-/261318209207?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3cd7c76eb7

Δεν εχει usb η τηλεοραση....

Πιστευεις με αυτο το ανταπτορακι θα δουλεψει μεσω hdmi?

Δεν εχει usb η τηλεοραση....

Πιστευεις με αυτο το ανταπτορακι θα δουλεψει μεσω hdmi?

Πρέπει να δουλέψει φίλε μου, εγώ παρήγγειλα ένα σήμερα γιατί το θέλω γιά ένα CHWUEI V88, παραδόξως, ένα 7" φθηνό που έχω, είχε κανονική θύρα HDMI και δουλεύει κανονικά. Με την μίνι, θα δούμε όταν έλθει ο αντάπτορας ....

Έχει αγοράσει κανείς από κει; Σκεφτόμουν να το αγοράσω από αυτούς μιας και είναι Γερμανία, άρα θα έρθει λογικά πιο γρήγορα και δεν θα υπάρχει φόβος για τελωνεία κλπ. Πείτε μου και σεις την γνώμη σας.

Απλά βεβαιώσου για το κόστος αποστολής και ότι όντως αυτή θα γίνει από Γερμανία.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για Tablets
  • The topic was pinned