apos74 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Νεοτερες εξελιξεις περι επιστροφης μεταφορικων απο Antelife!!! Στο τελευταιο mail που τους ειχα στειλει, αφου τους ειχα ενημερωσει οτι πρεπει να μου επιστρεψουν τα μεταφορικα που πληρωσα γιατι ειναι στην πολιτικη επιστροφων που εχουν οι ιδιοι ως εταιρια, τους ειχα επισης αναφερει οτι απο τη μερια μου (εφοσον μου αρνουνται αυτο που δικαιουμαι ως πελατης), θα αναφερω το ζητημα σε οσα πιο πολλα forum μπορω, και Ελληνικα και ξενα. Μου εστειλαν mail οτι λυπουνται για το ολο θεμα και θα μου επιστρεψουν τα μεταφορικα σε λιγες μερες! Και σημερα ενημερωθηκα απο το paypal οτι μου επιστρεψανε 15$ !!! Καμια φορα και ο Αγιος φοβερα θελει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 φιλε μιλας για το Colorfly E708 Q1 η το Q2??.... Οι διαφορές είναι στο μέγεθος της ROM και την ύπαρξη πίσω κάμερας, πάρε όποιο σου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 υπάρχει κάποιος φίλος ο οποίος να έχει ταμπλετ βασισμένο στην πλακέτα rockchip 3066 το οποίο έχει εσωτερική μνήμη πανω απο 2 γιγα και γενικός μνήμη 16 ; αν ναι παρακαλώ πείτε μου πιο είναι αν υπάρχει η Ρομ του θέλω να πάρω ενα αρχείο απο μέσα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έχω ένα tablet Lenovo Α10-70 10.1", το οποίο το έχω για περίοδο μιας εβδομάδας περίπου και την Παρασκευή το αναβάθμισα σε Kit Kat από Jelly Bean που είχε από την αγορά του. Ο γιος μου εγκατέστησε σε αυτό, αμέσως μετά την αγορά του κάτι παιχνίδια (Τemple Run 2 και Subway Surf) στα οποία αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα : α. Εμφανίζει πλέον τα παιχνίδια μόνο σε landscape mode ενώ όταν περιστρέφεις το tablet, δεν τα περιστρέφει σε portrait mode (ναι η σχετική επιλογή αυτόματης περιστροφής είναι ενεργοποιημένη για όποιον ρωτήσει). β. Επιπρόσθετα την οθόνη την εμφανίζει κομμένη (φαίνονται κομμένες οι πάνω και κάτω περιοχές της οθόνης, σαν το παιχνίδι να είναι σε λάθος ανάλυση) γ. Τα παιχνίδια δεν μπορεί να παίξουν σωστά καθώς ορισμένες επιλογές είναι στο κομμένο μέρος της οθόνης Το πρόβλημα το παρατήρησε ο μικρός σήμερα και το παράξενο είναι ότι πριν την αναβάθμιση σε Kit Kat απ΄ότι μου λέει έπαιζαν κανονικά τα παιχνίδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroschios Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα, Μετά από 9 μήνες και απο μια εκκαθαριση προσωρινής μνήμης που επειχήρησα το ταμπλετ μου (Cube u55gt talk 79 ) έκλεισε μόνο του και άρχισε επανεκκινήσεις. Δεν μπορω ουτε να ανοιξω εφαρμογες και κατευθείαν κλείνει και ξανανοιγει. Του εκανα factory reset αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα να βάλω καινούριες ρομ από το site της cube αλλά και από εδω μέσα με recovery mode γιατι μονο ετσι δεν κλείνει αλλά βγάζει σφάλμα. Oταν ειναι σε κατασταση αναμονης με κλειδωμενη οθονη δεν κανει επανεκιννηση αλλα μολις το πειράξω αμέσως κλείνει..Το ταμπλετ ειναι ρουταρισμενο. Τι πιστευετε οτι μπορει να φταίει?? Η μητρική η κάτι αλλο στο hardware? H εχει κρασαρει το firmware ?? Έχετε να προτείνετε καμμία λύση?? Καμμία ρομ??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crypton110 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 καλησπέρα σε όλους έχω το tablet Crypto novapad 70 S124 FC πηγα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών έκανε κανονικά και μετά όταν πήγε να ανοιξη κόλλησε στο λόγω της crypto και αναβόσβηνε δοκίμασα και hard reset αλλά τίποτα έχει κανείς κάποια λύση να μου δόση γιαti στο google και στην σελίδα της ετερίας δεν βρίσκω λύση ευχαριστώ. και αν είναι εφικτό να βρω την android 4.0.4 ice cream sandwich official version για να κάνω φορμάτ από την μνήμη micto sd ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 καλησπερα θελω τη βοηθεια σας μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για οθονη στο παραπανω tablet γιατι δεν μπορω εγω να βρω? ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 2118888000 oktabit α.ε αγια παρασκευη αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Παιδιά θέλω να πάρω ένα ταμπλετ δώρο στο γιο μου Είναι 10 χρόνο και σκέφτηκα τα game tablet αφού για Παιχνίδια βασικά το θέλει. Έχει κάνεις εμπειρία πάνω σε αυτά. Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο ;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με ένα κινέζικο tablet που αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου για τη μικρή μου 4 ετών. Δούλευε κανονικά μέχρι που σήμερα μου δείχνει την οθόνη να γράφει "DEMO " στο κέντρο με μεγάλα γράμματα. Υπέθεσα ότι κάτι θα πάτησε και κάποια εφαρμογή έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Έκανα reboot, πάλι το ίδιο, έσβησα τον APEX launcher μήπως και έκανε καμία αναβάθμιση η μικρή μου χωρίς να το καταλάβει, πάλι το ίδιο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πάλι τα ίδια, σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές και έκανε επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς, μπορώ να κάνω κάτι ή να το πετάξω και να ησυχάσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsouktsouk Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλημέρα. Εχω το onda v975w εχει προβλημα με τον ηχο. Το πηρα απο το geekbuying μου ειπαν να το στειλω πισω και θα μου δωσουν τα λεφτα του shipping. Μηπως ξερετε τι να πω στα ελτα γιανα μην υπαρξει προβλημα και πληρωσουν τελωνεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με ένα κινέζικο tablet που αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου για τη μικρή μου 4 ετών. Δούλευε κανονικά μέχρι που σήμερα μου δείχνει την οθόνη να γράφει "DEMO " στο κέντρο με μεγάλα γράμματα. Υπέθεσα ότι κάτι θα πάτησε και κάποια εφαρμογή έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Έκανα reboot, πάλι το ίδιο, έσβησα τον APEX launcher μήπως και έκανε καμία αναβάθμιση η μικρή μου χωρίς να το καταλάβει, πάλι το ίδιο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πάλι τα ίδια, σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές και έκανε επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς, μπορώ να κάνω κάτι ή να το πετάξω και να ησυχάσω Ευχαριστώ Ξέρει κανείς πως κάνουμε update σε firmware ? Ο κινέζος μου έδωσε λινκ για νέο firmware το οποίο είναι αρχείο .exe Μετά τι πρέπει να κάνω, γνωρίζει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ξέρει κανείς πως κάνουμε update σε firmware ? Ο κινέζος μου έδωσε λινκ για νέο firmware το οποίο είναι αρχείο .exe Μετά τι πρέπει να κάνω, γνωρίζει κανείς Για να είναι exe τρέχει μέσω pc. Οδηγίες φλασαρισματος δεν σου έδωσε ο Κινέζος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Για να είναι exe τρέχει μέσω pc. Οδηγίες φλασαρισματος δεν σου έδωσε ο Κινέζος; Μου είπε συγκεκριμένα : pls download the firmware from link: http://pan.baidu.com/s/1dD5XEnR and update the tablet, it will be solve your problem. regards Περιμένω να μου δώσει περισσότερες οδηγίες, απλά είπα μήπως και γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τρέξε το αρχείο στο υπολογιστή θα έχει Μέσα Οδηγίες για το πώς θα το περάσεις Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Τρέξε το αρχείο στο υπολογιστή θα έχει Μέσα Οδηγίες για το πώς θα το περάσεις Το λινκ που μου έδωσε έχει δύο αρχεία και τα δυο είναι .exe Το πρώτο που έτρεξα είναι στα κινέζικα. Το δεύτερο μάλλον μου κάνει, γιατί το δικό μου τάμπλετ έχει ανάλυση 800x480. Αυτό λοιπόν όταν το τρέχω μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Καλησπέρα, και εμένα με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη μάρκα, το τετραπύρηνο που έχει και 3G, όσο για το root, μιας και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μέθοδος, δοκιμάζουμε με κάποια προγράμματα που υπάρχουν στο Internet, και όποιο δουλέψει, δεν έχουν μεγάλη διαφορά τα κινητά από τα Tablet Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Το λινκ που μου έδωσε έχει δύο αρχεία και τα δυο είναι .exe Το πρώτο που έτρεξα είναι στα κινέζικα. Το δεύτερο μάλλον μου κάνει, γιατί το δικό μου τάμπλετ έχει ανάλυση 800x480. Αυτό λοιπόν όταν το τρέχω μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. ...κατεβάζεις με λάθος τρόπο το αρχείο (ας ελπίσουμε τα .exe που κατέβασες δε σε "μόλυναν" με "ανεπιθύμητο" λογισμικό). Αρχικά πάτα στο εικονίδιο με το βελάκι προς τα κάτω και στο παράθυρο που ανοίγει πατάς το δεξί button (όχι το αριστερό μπλε). Έτσι θα σου κατεβάσει το σωστό .rar αρχείο και όχι το άσχετο .exe που ποιος ξέρει τι κάνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 ...κατεβάζεις με λάθος τρόπο το αρχείο (ας ελπίσουμε τα .exe που κατέβασες δε σε "μόλυναν" με "ανεπιθύμητο" λογισμικό). Αρχικά πάτα στο εικονίδιο με το βελάκι προς τα κάτω και στο παράθυρο που ανοίγει πατάς το δεξί button (όχι το αριστερό μπλε). Έτσι θα σου κατεβάσει το σωστό .rar αρχείο και όχι το άσχετο .exe που ποιος ξέρει τι κάνει. :) Ευχαριστώ emxa2k, θα το δοκιμάσω. Βλέπεις δε γνωρίζω κινέζικα. Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 παιδια βοηθεια !! εχω ενα ταμπλετ F&U ETB8554 και εχω φαει bootloop , μετα το logo ενω παει να μπει στην οθονη κανει bootloop . Το θεμα ειναι οτι δεν εχει πληκτρα εντασης ωστε με συνδυασμο με το on-off να κανω κανα reset η να μπω σε καναν recovery. ( δεν εχει ουτε καμια τρυπουλα μπας και ειναι για factor reset ) τι να κανω ??? μπορω να το σωσω η να το πεταξω στον καδο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γεια σας παιδια... εκανα root σε ενα ταμπλετ turbox που τρεχει 4.1.1 και στη συνεχεια εγκαταστησα το play-store . ενω ανοιγει κανονικα και εχω συνδεθει με τον λογαριασμο μου, οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη δε την κατεβαζει ποτε ενω δειχνει κανονικα την μπαρα να κινειται. Μπορει να βοηθησει κανεις; (ουτε αναβαθμισεις κανει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Γεια σας παιδια... εκανα root σε ενα ταμπλετ turbox που τρεχει 4.1.1 και στη συνεχεια εγκαταστησα το play-store . ενω ανοιγει κανονικα και εχω συνδεθει με τον λογαριασμο μου, οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη δε την κατεβαζει ποτε ενω δειχνει κανονικα την μπαρα να κινειται. Μπορει να βοηθησει κανεις; (ουτε αναβαθμισεις κανει) Δοκίμασε να κάνεις clear data στο play store και κανά reboot.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout78 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια αν μπορειτε βεβαια. εχω ενα tablet SANEI N83 και μετα απο 1,5 χρονο χρησης περιπου πλεον τα εχει παιξει πατας ενα κλικ και ανταποκρινετε μετα απο 1-2 λεπτα , οτιδηποτε ειναι αυτο ειτε ιντερνετ ειτε εφαρμογη. του εχω κανει ηδη 2 φορες εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα παλι τιποτα . υπαρχει τροπος να φτιαχτει? μπορω να βαλω καποια αλλη ρομ για να πηγαινει πιο στρωτα? και που μπορω να την βρω? και κανενα λινκ για το πως γινετε η αλλαγη ρομ γιατι δεν το εχω ξαναεπιχειρησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με την επιλογή να διαγραφεί και η εσωτερική SD; Ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5689141#post5689141 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με ένα κινέζικο tablet που αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου για τη μικρή μου 4 ετών. Δούλευε κανονικά μέχρι που σήμερα μου δείχνει την οθόνη να γράφει "DEMO " στο κέντρο με μεγάλα γράμματα. Υπέθεσα ότι κάτι θα πάτησε και κάποια εφαρμογή έχει βγάλει αυτό το μήνυμα. Έκανα reboot, πάλι το ίδιο, έσβησα τον APEX launcher μήπως και έκανε καμία αναβάθμιση η μικρή μου χωρίς να το καταλάβει, πάλι το ίδιο. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πάλι τα ίδια, σβήστηκαν όλες οι εφαρμογές και έκανε επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς, μπορώ να κάνω κάτι ή να το πετάξω και να ησυχάσω Ευχαριστώ Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα. Κατέβασα τελικά το firmware, μου έδωσε οδηγίες με το PhoenixCard πως να το κάνω Burn. Επειδή δεν κατέβαινε σωστά στην αρχή κατέβασα ένα άλλο Firmware της ίδιας εταιρίας (παλαιότερο αντίστοιχο μοντέλο με αυτό που έχω) και το πέρασα με update. Τελικά κατέβασα και το σωστό Firmware και το έκανα update και αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι από τη στιγμή που πέρασα το αντίστοιχο firmaware αλλά και τώρα με το σωστό έχω τα εξής προβλήματα : 1. Η οθόνη έχει μετακινηθεί λίγο πιο αριστερά οπότε πρέπει να πατάς τις εφαρμογές λίγο πιο δεξιά για να ανοίξουν 2. Το Wifi όταν πάω να το ανοίξω λέει turning Wi-Fi on... και μετά κλείνει μόνο του (άρα δεν έχω σύνδεση) 3. Η κάμερα δεν λειτουργεί (λίγο το κακό) Πως μπορώ να περάσω από την αρχή το λειτουργικό για να γίνει καινούργιο ? Δεν ξέρω καν αν γίνεται αυτό που λέω, δηλαδή σαν να κάνεις format και να περάσεις νέο λειτουργικό ξανά. Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που λέω αλλά μήπως μπορώ να περάσω καινούργια ROM ? Τι πρέπει να ξέρω για να βρω καινούργια ROM. Το tablet είναι αυτό : http://www.aliexpress.com/item/Gooweel-Q88pro-A23-Dual-core-tablet-pc-android-4-2-2-1-5GHz-RAM-DDR3-512MB/629186005.html Δεν αξίζει τα λεφτά που κάνει, αλλά το έχει η κόρη μου (4 ετών) για ζωγραφική και Youtube. Κάθε πρόταση δεκτή Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts