Tabletistas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 To γνωστό πρόβλημα με τις κάθετες ροζ ή πράσινες γραμμές στην εικόνα του PC κατά την συνομιλία μέσω skype φαίνεται να διορθώνεται για τα tablets που χρησιμοποιούν επεξεργαστή Allwinner A10 με την χρήση της έκδοσης 2.5.0.160 του skype. H συγκεκριμένη έκδοση λειτούργησε σωστά στο LY-F1 και στο Sanei N90 που δοκίμασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ήρθε το sanei ρε φίλε;εμείς ένα ταπεινο review δεν δικαιουμαστε;:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ήρθε το sanei ρε φίλε;εμείς ένα ταπεινο review δεν δικαιουμαστε;:D:D Φυσικά και το δικαιούστε αλλά μόλις εχθές το έπιασα στα χέρια μου για κάνα 5λεπτο :) Η πρώτη πρώτη μου εντύπωση είναι ότι το μηχάνημα λέει κανονικά και επειδή ήμουν πολύ περίεργος αρχικά για το βάρος του, το ζύγισα και μου βγήκε 587 γραμμάρια. 25γρ. πιο ελαφρύ από το Μ19. Και περιμένω από chinagrabber σε καμια βδομάδα και ένα 7ιντσο με μπρος πίσω κάμερα και πολύ ιδιαίτερο σχήμα, και ένα android tv box και έναν 2D σε 3D converter, οπότε θα έχω πολύ δουλειά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Τι ακριβώς είναι το 2D σε 3D converter..; κάποιο λογισμικό που μετατρέπει τις ταινίες σε 3D..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Off Topic Starts - H μεταφορά του θέματος εντός του συγκεκρμένου από τον mod είναι λανθασμένη. Η πλειονότητα των tabs βασίζεται στον Allwinner και μία από τις πρώτες εφαρμογές που αναζητείται είναι το skype. Η τελευταία έκδοση του, την οποία θα κατεβάσει ο χρήστης ενός Allwinner δεν θα λειτουργεί σωστά και αν απευθυνθεί στο εν λόγω sub forum για βοήθεια, δύσκολα θα βρει την απάντηση θαμμενη μέσα εδώ, οπότε ή θα φύγει ή θα ανοίξει νέο θέμα. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική για να έχει το δικό της thread, μέχρι τουλάχιστον να διορθωθεί το εν λόγω πρόβλημα ή ακόμη και να εμπλουτιστεί με άλλες αναφορές μελών για εκδόσεις skype για άλλα επίσης δημοφιλή tablets που παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Off Topic Ends. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Off Topic Starts - H μεταφορά του θέματος εντός του συγκεκρμένου από τον mod είναι λανθασμένη. Η πλειονότητα των tabs βασίζεται στον Allwinner και μία από τις πρώτες εφαρμογές που αναζητείται είναι το skype. Η τελευταία έκδοση του, την οποία θα κατεβάσει ο χρήστης ενός Allwinner δεν θα λειτουργεί σωστά και αν απευθυνθεί στο εν λόγω sub forum για βοήθεια, δύσκολα θα βρει την απάντηση θαμμενη μέσα εδώ, οπότε ή θα φύγει ή θα ανοίξει νέο θέμα. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική για να έχει το δικό της thread, μέχρι τουλάχιστον να διορθωθεί το εν λόγω πρόβλημα ή ακόμη και να εμπλουτιστεί με άλλες αναφορές μελών για εκδόσεις skype για άλλα επίσης δημοφιλή tablets που παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Off Topic Ends. Δεν χρειάζεται η δημιουργία ξεχωριστού θέματος για κάτι τέτοιο. Ωστόσο μιας και πρόκειται για σημαντική πληροφορία για τα δεδομένα των tablet, προστέθηκε το σχετικό link στο πρώτο post για την εύκολη εύρεσή της από όλα τα μέλη. Αν τα δεδομένα αλλάξουν, μας ενημερώνετε και εμείς με τη σειρά μας ενημερώνουμε και το πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 To γνωστό πρόβλημα με τις κάθετες ροζ ή πράσινες γραμμές στην εικόνα του PC κατά την συνομιλία μέσω skype φαίνεται να διορθώνεται για τα tablets που χρησιμοποιούν επεξεργαστή Allwinner A10 με την χρήση της έκδοσης 2.5.0.160 του skype. H συγκεκριμένη έκδοση λειτούργησε σωστά στο LY-F1 και στο Sanei N90 που δοκίμασα. Σε εμένα πάντως αυτή η έκδοση δεν ανοίγει καθόλου η κάμερα.όσες έχω δοκιμάσει κάνουν το ίδιο. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ξερει κανενας να μου προτείνει καμια καλή custom rom για superpad 3 και από που θα την κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_LAVRIO Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 ok παρελαβα την ταμπλετα. Ειναι καλή, αλλα το Market ειναι στα κινέζικα και δεν εχει πολλές εφαρμογές... Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtapodakis Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 γεια σας παιδια θελω τα φωτα σας για το ct 1002 το πηρα τον νοεμβριο αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα θελω λοιπον καποιον να με βοηθησει γιατι δεν το ξερω το αντικειμενο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tabletistas Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 γεια σας παιδια θελω τα φωτα σας για το ct 1002 το πηρα τον νοεμβριο αλλα δεν εχω ασχοληθει ακομα θελω λοιπον καποιον να με βοηθησει γιατι δεν το ξερω το αντικειμενο ευχαριστω Έτσι όπως τα έγραψες, ακόμα και να ήθελε κάποιος να σου πει οτιδήποτε, από που να άρχιζε και που να τέλειωνε? Είναι παντελώς ασαφές και αόριστο αυτό που ζητάς. Οπότε : 1. Googlάρεις το tablet σου και βρίσκεις ότι υπάρχει στα ελληνικά forums και το διαβάζεις. 2. Αν αυτά που διάβασες δεν καλύπτουν σε αυτό που ψάχνεις, το ρωτάς όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται σε αυτό ή και άλλα forums. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Για όποιον θέλει να έχει ics πληκτρολόγιο με Ελληνικά μπορεί να δοκιμάσει αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4070995#post4070995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Επειδη πηρα ενα ταμπλετ και ο "εξυπνος" ξεχασε να βαλέι φορτιστη αυτος κανει..; http://www.ebay.co.uk/itm/EURO-Plug-5V-Power-Adapter-Anti-interference-Charger-F-Capacitive-Tablet-2-5mm-/140731313172?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item20c43d6c14 και αν υπαρχει καπου απο ελλαδα σε καλη τιμη.. το χρειαζομαι επειγοντος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ποιο ταμπλετ πήρες; επίσης γιατί δε ζητάς από τον πωλητή να στον στείλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titus_the_fox Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ρε παιδιά η ταμπλέτα αυτή έχει GPS? Υπάρχει εικονίδιο πλοήγηση αλλά ψάχνει να εντοπίσει location και τπτ. Είναι το εικονίδιο του Android και τπτ άλλο? Επίσης αν έχει GPS ποιο πρόγραμμα προτείνετε? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamioan Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Ρε παιδιά η ταμπλέτα αυτή έχει GPS? Υπάρχει εικονίδιο πλοήγηση αλλά ψάχνει να εντοπίσει location και τπτ. Είναι το εικονίδιο του Android και τπτ άλλο? Επίσης αν έχει GPS ποιο πρόγραμμα προτείνετε? Ευχαριστώ. Φίλε Titus δυστυχώς το συγκεκριμένο tablet δεν έχει GPS. Αναλυτικά χαρακτηριστικά μπορείς να βρεις στο http://www.cryptoelectronics.gr/catalog/partdetail.aspx?partno=W003853 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 αν και εδω ειναι για το G9 εχω το G3 και δεν εχει android market.. παω απο το play.google μεσω browser αλλα ετσι εμρικες εφαρμογες δεν τις παιζει. ξερετε τι να κανω..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) θα το κανω απλα βιαζομαι και λεω να παρω εναν απο εδω.. το G3 και δεν εχει android market.. παω απο το play.google μεσω browser αλλα ετσι εμρικες εφαρμογες δεν τις παιζει. ξερετε τι να κανω..; Edited May 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 αν και εδω ειναι για το G9 εχω το G3 και δεν εχει android market.. παω απο το play.google μεσω browser αλλα ετσι εμρικες εφαρμογες δεν τις παιζει. ξερετε τι να κανω..; παιδια καποιος να γνωριζει γι αυτο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 παιδια καποιος να γνωριζει γι αυτο..; Έχεις ήδη ρωτήσει σε λάθος θέμα και δεν έχεις πάρει απάντηση γιατί το πιό πιθανόν είναι να μην υπάρχει λύση. Εγώ κοίταξα στο google και δεν βρήκα κάτι. Μάλλον και εσύ. Και πιθανόν και άλλοι που να είδαν το μήνυμα σου. Νομίζω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στο google ξανά* και στο slatedroid. *Θα μπορούσες να ψάξεις για Google market or play store force install in any tablet Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δοκίμασε να περάσεις άλλο firmware. Εδώ δείχνει ότι έχει play store: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Δοκίμασε να περάσεις άλλο firmware. Εδώ δείχνει ότι έχει play store: και πως να το κανω αυτο φιλε μου? το ξερω οτι το εχει σε αλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Με αναζήτηση. Κατεβάζεις από εδώ το firmware που θέλεις: http://www.gemeitech.com/en/Download.asp?id=1 Απ' ότι διάβασα εδώ μπορείς να το περάσεις σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://www.gp32spain.com/foros/showthread.php?89721-Procedimiento-de-actualizaci%F3n-de-Yinlips-YDPG18%28A10%29 Χρησιμοποίησε κάποιον μεταφραστή. Ίσως βρεις κι αλλού κάποιον άλλον καλύτερο οδηγό. Ότι κάνεις είναι με δικό σου ρίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Καλημερα και καλη εβδομαδα. Εχω την ταμπλετα viewpad10s ομως εχω καποιους περιορισμους σχετικα με τα apps. Θελω να το αναβαθμισω ως προς την rom το εχει κανει κανεις να προτεινει συγκεκριμενη αναβαθμιση πριν φαω τα μουτρα μου και δω κανα black screen of death >? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πλέον οι τιμές του Νοοκ Color το κάνουν αρκετά πιο ανταγωνιστικό από τα περισσότερα κινέζικα. Στα 149 δολλάρια (105€) χωρίς μεταφορικά, είναι πραγματικά από τις καλύτερες προτάσεις ταμπλέτας με εξαιρετικό IPS Panel και τρομερό support από XDA. Πλέον και ICS τρέχει αφού έχει βγει Rom που τρέχει είτε από την emmc ή από sdcard. :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts