pavlidisc Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Συμπέρασμα... Όταν σου έρχεται κάτι πρέπει να το κάνεις εκείνη τη στιγμή. Αλλιώς χάνεται! ;) Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω εγώ day 1 αναβάθμιση σε Xiaomi. Καταρχήν στα δικά μου κινητά Xiaomi (έχω 3-4 redmi note) οι αυτόματες αναβαθμίσεις είναι απενεργοποιημένες. Εάν δεν περάσουν 15-20 μέρες, να "κόψω" αντιδράσεις από τα forum, εγώ ΔΕΝ... Επειδή έδωσα "μόνο" 150-200 ευρώ, δεν σημαίνει ότι ανέχομαι να βρίσκομαι συνεχώς σε καθεστώς beta test. Γιατί αυτό είσαι όταν έχεις Xiaomi. 24/24 7/7 31/31 12/12 είσαι beta tester. Εάν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, θα το καταλάβεις σε βάθος χρόνου. Edited May 18, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Αν μείνω σε Xiaomi... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Εντάξει, έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το καλό είναι ότι δεν ζεσταίνεται.... Ακόμα και με τη θήκη σιλικόνης επάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Πλησιάζει η ώρα για το security patch Μαΐου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Παίδες καλησπέρα, επειδή θα προβώ στην αγορά του Remdi note 8 pro 6/64 τέλος του μήνα θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος κάτοχος της συσκευής έχει τοποθετήσει 256GB SD card και λειτουργεί απρόσκοπτα. Επίσης η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής κλήσης όπως τα παλιότερα Redmi Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Για το πρώτο ερώτημα δεν γνωρίζω. Η εγγραφή κλήσης έχει αφαιρεθεί, λόγω περιορισμών της Google. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Το καλό είναι ότι δεν ζεσταίνεται.... Ακόμα και με τη θήκη σιλικόνης επάνω. Sorry, αλλά πιστεύω ότι ζεσταίνεται αρκετά... Το συγκρίναμε με redmi note 6 pro με μια ώρα χρήσης στο insta & το πίσω μέρος άναψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Sorry, αλλά πιστεύω ότι ζεσταίνεται αρκετά... Το συγκρίναμε με redmi note 6 pro με μια ώρα χρήσης στο insta & το πίσω μέρος άναψε! Εμένα δεν άναψε ακόμα και όταν το χρησιμοποιούσα φορτίζοντας! ;) Πλησιάζει η ώρα για το security patch Μαΐου. Σήμερα το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες; Edited May 18, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Πού να ξέρω; Οι κάτοχοι rn6 και 7 το πήραν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Καμία θερμοκρασία δεν έχω δει . Ποτέ 10 12 μέρες που το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Παιδιά καλησπέρα μια φίλη μου έχει θέμα με το βίντεο ενώ βγάζει κανονικά, όταν πάει στην συλλογή να το παίξει δεν κάνει τίποτα δεν ανοίγει. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχει μέσα sd card γιατί όταν πάω στις λεπτομέρειες του βίντεο βλέπω διαδρομή ότι το αποθηκεύει στην sd και μέσα από την διαχείριση αρχείων ανοίγουν, μήπως πρέπει να βγάλει τελείως την sd να αποθηκευτεί στο κινητό για να παίξει? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Εάν το βίντεο είναι αποθηκευμένο στην SD τότε κανονικά θα πρέπει να παίζει από εκεί Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Αντιμετωπίζω κάτι περίεργο και για πρώτη φορά.Μερικές φορές (όχι πάντα),όταν μιλάω κάπου ακούω έναν περίεργο ήχο από το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση έναν περίεργο ήχο τσακ τσακ δεν ξέρω πως να το πω ,κάτι σαν να χτυπάει ένα κομμάτι ψιλού πλαστικού σε μια επιφάνεια Έχει συμβεί σε κανέναν;Να είναι χαλασμένο το ηχείο σε καινούριο τηλέφωνο;Σε βίντεο πχ δεν το έχω ακούσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Καμία θερμοκρασία δεν έχω δει . Ποτέ 10 12 μέρες που το έχω Εγώ από τον Φεβρουάριο το έχω και δεν ανέβηκε καθόλου η θερμοκρασία. Ακόμα κι αυτές τις μέρες που έκανε αρκετή ζέστη! Πού να ξέρω; Οι κάτοχοι rn6 και 7 το πήραν. Πάντως και οι κάτοχοι του 9s πήραν την 11.0.8 απ' ότι είδα πριν λίγο, στο νήμα τους! Είμαι περίεργος ποιά έκδοση θα έρθει σε μας. Edited May 18, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Αντιμετωπίζω κάτι περίεργο και για πρώτη φορά.Μερικές φορές (όχι πάντα),όταν μιλάω κάπου ακούω έναν περίεργο ήχο από το ηχείο στην ανοιχτή ακρόαση έναν περίεργο ήχο τσακ τσακ δεν ξέρω πως να το πω ,κάτι σαν να χτυπάει ένα κομμάτι ψιλού πλαστικού σε μια επιφάνεια Έχει συμβεί σε κανέναν;Να είναι χαλασμένο το ηχείο σε καινούριο τηλέφωνο;Σε βίντεο πχ δεν το έχω ακούσει ποτέ. Σε συγκεκριμένο μέρος (π.χ σπίτι) συμβαίνει ή παντού (σπίτι, γραφείο, εξωτερικούς χώρους κλπ); Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Καλησπέρα παλικάρια,2 μέρες τώρα στο ξεκλείδωμα μου βγάζει ρυθμίσεις και κινέζικα γράμματα,έχω σκρινσοτ αλλά δε μπορώ να το περάσω δυστυχώς.τι γίνεται να ανησυχώ? Συμβαίνει σε κάποιον άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Καλησπέρα παλικάρια,2 μέρες τώρα στο ξεκλείδωμα μου βγάζει ρυθμίσεις και κινέζικα γράμματα,έχω σκρινσοτ αλλά δε μπορώ να το περάσω δυστυχώς.τι γίνεται να ανησυχώ? Συμβαίνει σε κάποιον άλλο? Όχι. Προσωπικά δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Αν μπορέσεις να ανεβάσεις screenshot... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 (edited) Σε συγκεκριμένο μέρος (π.χ σπίτι) συμβαίνει ή παντού (σπίτι, γραφείο, εξωτερικούς χώρους κλπ);Το έχω παρατηρήσει και σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς αλλά ξέρω ότι με το άτομο που μιλάω συνήθως δεν έχει πολύ καλό σήμα ,αλλά δεν ξέρω αν είναι λογικό να γίνεται αυτό. Edited May 19, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Αν βγει έτσι το πήρα χθες... που λέει ο λόγος... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το έχω παρατηρήσει και σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς αλλά ξέρω ότι με το άτομο που μιλάω συνήθως δεν έχει πολύ καλό σήμα ,αλλά δεν ξέρω αν είναι λογικό να γίνεται αυτό. Μάλιστα. Έλεγα μήπως είναι κάποια παρεμβολή από άλλη συσκευή. Το είχα και εγώ σε κάποια συσκευή και έφταιγε...ένα ποντίκι που είχα συνδεδεμένο σε PC...απίστευτο ε...κι όμως...έκλεινα το ποντίκι (σε άλλο δωμάτιο το ποντίκι με το PC) και το τσικ-τσικ σταματούσε. :blink: Εάν στο κάνει με συγκεκριμένο άτομο δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί. Μήπως στο κάνει όταν ανεβάζεις πολύ την ένταση; Μήπως έχεις επάνω στο κινητό καμία συσκευή συνδεδεμένη με bluetooth την ώρα που μιλάς; Κλείστο μπάς και... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Μάλιστα. Έλεγα μήπως είναι κάποια παρεμβολή από άλλη συσκευή. Το είχα και εγώ σε κάποια συσκευή και έφταιγε...ένα ποντίκι που είχα συνδεδεμένο σε PC...απίστευτο ε...κι όμως...έκλεινα το ποντίκι (σε άλλο δωμάτιο το ποντίκι με το PC) και το τσικ-τσικ σταματούσε. :blink: Εάν στο κάνει με συγκεκριμένο άτομο δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολεί. Μήπως στο κάνει όταν ανεβάζεις πολύ την ένταση; Μήπως έχεις επάνω στο κινητό καμία συσκευή συνδεδεμένη με bluetooth την ώρα που μιλάς; Κλείστο μπάς και...Η ένταση είναι τέρμα στην ανοιχτή συνομιλία,μου το έχει κάνει και με άλλο άτομο,αν είχε όμως πρόβλημα το ηχείο δεν θα το εκανε πάντα;Η ακόμα και στα video; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Να υποθέσω ότι θα πάμε στην V11.0.3.0 ξανά; :confused: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/roms-eea-stable/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Να υποθέσω ότι θα πάμε στην V11.0.3.0 ξανά; :confused: https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/begonia/roms-eea-stable/Για ποιο λόγο;; 11.0.2.0 είναι η τελευταία δεν βλέπω άλλη. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Καλησπέρα μια ερώτηση... Οταν έρχεται μύνημα που μου εχει στείλει κάποιος και εχει μεσα τηλέφωνο η κάποιο λινκ δεν μπορώ να το ανοίξω με 11.0.2 qggeuxm ειμαι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts