evris2013 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) η λίστα που βλέπεις είναι από xiaomi eu και είναι τα τηλέφωνα που έχουν πάρει miui 12 beta από china source, το note 8 pro είναι στην επίσημη λίστα ότι θα πάρει miui 12. Κι εγώ Global EU έχω! Η Κίνα πως έχει EU αφού μόνο εκεί πωλούνται; Edit: @pavlidisc Με πρόλαβες!!! Edited May 6, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Δεν έχει eu η Κίνα που το είδες αυτό; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Απαντήστε αν θέλετε και στα άλλα ερωτήματα για τον mediatek και το 9 pro να δω τι θα κάνω,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Απαντήστε αν θέλετε και στα άλλα ερωτήματα για τον mediatek και το 9 pro να δω τι θα κάνω,ευχαριστώ. Όχι, ο Mediatek δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Από αρχαιοτάτων χρόνων...τότε που Xiaomi είχαν μόνο 5 άτομα στην Ελλάδα :p και που οι συσκευές έβγαιναν μόνο για Κίνα...υπάρχει μια ομάδα η xiaomi.eu η οποία έπαιρνε τις rom με china source και της εξ-ευρωπάϊζε (:!:). Αυτοί, συνεχίσουν να υπάρχουν. Βγάζουν roms είτε από chinα source είτε από global. Είναι custom roms. ΔΕΝ έχουν όμως σχέση με αυτό το ΕU στο οποίο αναφέρεστε και έχει να κάνει με την ΕΕΑ official rom της Xiaomi. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απαντήστε αν θέλετε και στα άλλα ερωτήματα για τον mediatek και το 9 pro να δω τι θα κάνω,ευχαριστώ. O συγκεκριμένος mediatek πάει μπάλα. Επίσης (κάτι που ανακάλυψα κατά λάθος προχθές), το UFS 2.1 του RN8 pro πάει πάλι μπάλα. Βγάζει κάτι νούμερα στο read\write που θα ζήλευαν ακόμα και τα 3.0. Γενικά η συσκευή είναι ταχύτατη και δεν κωλώνει πουθενά. Το εάν θα βγάλει πρόβλημα ή ασυμβατότητες σε μελλοντικές αναβαθμίσεις, μόνο ένας Κινέζικος θεός το ξέρει. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ωραίες εποχές Χρήστο, τρελό φλασαρισμα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Όπως τα λέει ο @chios. Η EU rom στην οποία αναφέρεται το άρθρο είναι custom. Δεν είναι official. Και δεν έχει σχέση με την EU official (ΕΕΑ) της Xiaomi. To RN4 εχει miui 11. Το RN8 pro θα πάρει και 12 και 13 και 14 και βάλε. Το Android όμως θα είναι το 10. Σε Android μην περιμένεις άλλη αναβάθμιση.Μισό για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα ,μιλάς για official εκδοσεις Ρομ ότι θα πάρει όχι custom σωστά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Από αρχαιοτάτων χρόνων...τότε που Xiaomi είχαν μόνο 5 άτομα στην Ελλάδα :p και που οι συσκευές έβγαιναν μόνο για Κίνα...υπάρχει μια ομάδα η xiaomi.eu η οποία έπαιρνε τις rom με china source και της εξ-ευρωπάϊζε (:!:). Αυτοί, συνεχίσουν να υπάρχουν. Βγάζουν roms είτε από chinα source είτε από global. Είναι custom roms. ΔΕΝ έχουν όμως σχέση με αυτό το ΕU στο οποίο αναφέρεστε και έχει να κάνει με την ΕΕΑ official rom της Xiaomi. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- O συγκεκριμένος mediatek πάει μπάλα. Επίσης, το UFS 2.1 του RN8 pro επίσης πάει μπάλα. Βγάζει κάτι νούμερα στο read\write που θα ζήλευαν ακόμα και τα 3.0. Γενικά η συσκευή είναι ταχύτατη και δεν κωλώνει πουθενά. Το εάν θα βγάλει πρόβλημα ή ασυμβατότητες σε μελλοντικές αναβαθμίσεις, μόνο ένας Κινέζικος θεός το ξέρει. Χαχα αρχαιοτάτων χρόνων!!! 2010π.χ. :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Μισό για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα ,μιλάς για official εκδοσεις Ρομ ότι θα πάρει όχι custom σωστά ; Πάντα official. Το τί θα πάρει σε custom είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο και δεν τις δίνω καμία μα καμία σημασία. Δεν μετράνε σαν υποστήριξη οι custom (για μένα). Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Πάντα official. Το τί θα πάρει σε custom είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο και δεν τις δίνω καμία μα καμία σημασία. Δεν μετράνε σαν υποστήριξη οι custom (για μένα).Ωραία ,γιατί το είχα λίγο αγχος,μιας και η παραγγελία βρίσκεται πλέον στον δρόμο.Ελπιζω να μην το μετανιωσω και όλα να είναι όπως τα λέτε και να αξίζει η συσκευή,αλλιώς χαλάλι τα 200€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Custom τι συγκεκριμένο δεν έχει λόγο mediatek οπότε μιλάμε για official. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ωραία ,γιατί το είχα λίγο αγχος,μιας και η παραγγελία βρίσκεται πλέον στον δρόμο.Ελπιζω να μην το μετανιωσω και όλα να είναι όπως τα λέτε και να αξίζει η συσκευή,αλλιώς χαλάλι τα 200€.Δεν θα μετανιώσεις για τίποτα, λίγο στις αναβαθμίσεις μας τα χαλάει αλλά κατά τα άλλα πάει τρένο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Δεν θα μετανιώσεις για τίποτα, λίγο στις αναβαθμίσεις μας τα χαλάει αλλά κατά τα άλλα πάει τρένο Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ελπίζω,απο μπαταρία πως τα πάει;Μια μέρα βαριάς χρήσης την βγάζει;Σε βαριά χρήση(όχι παιχνίδια ),ζεσταινεται ιδιαίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Ωραία ,γιατί το είχα λίγο αγχος,μιας και η παραγγελία βρίσκεται πλέον στον δρόμο.Ελπιζω να μην το μετανιωσω και όλα να είναι όπως τα λέτε και να αξίζει η συσκευή,αλλιώς χαλάλι τα 200€. Είναι ένα Redmi με ποιότητα Mi. Έχει πολλά καλά επάνω του. "Έκατσε" και καλά το mediatek και έδεσε το γλυκό. Δεν πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις. Για τα χρήματα που έχει είναι πάρα πολύ καλή συσκευή. Ωραίες εποχές Χρήστο, τρελό φλασαρισμα. Αναγκαστικά φίλε. Τότε για να δουλέψει σωστά το Xiaomi στην Ελλάδα ήθελε eu αβλεπί. Οι οποίοι υποστήριζαν πολύ σωστά οφείλω να ομολογήσω. Edited May 6, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Είναι ένα Redmi με ποιότητα Mi. Έχει πολλά καλά επάνω του. "Έκατσε" και καλά το mediatek και έδεσε το γλυκό. Δεν πιστεύω ότι θα το μετανιώσεις. Για τα χρήματα που έχει είναι πάρα πολύ καλή συσκευή.Από reviews που είδα όντως ισχύουν αυτά που λες.Μένει να το δούμε και στην πράξη .Αύριο θα το έχω στα χέρια μου για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Το ελπίζω,απο μπαταρία πως τα πάει;Μια μέρα βαριάς χρήσης την βγάζει;Σε βαριά χρήση(όχι παιχνίδια ),ζεσταινεται ιδιαίτερα; Μια μέρα και κάτι σε βγάζει. Δεν θερμαίνεται ιδιαίτερα, έχει ψύκτη! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ωραία ,γιατί το είχα λίγο αγχος,μιας και η παραγγελία βρίσκεται πλέον στον δρόμο.Ελπιζω να μην το μετανιωσω και όλα να είναι όπως τα λέτε και να αξίζει η συσκευή,αλλιώς χαλάλι τα 200€.Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά θ πήγαινα σε note 9s πιο φρέσκο με android 10 out of box και σίγουρα θα πάρει επόμενη αναβάθμιση, Snapdragon με ότι καλό συνεπάγεται, και μπαταρία πολύ ανώτερη, τρελή αυτονομία βλέπω στα πρώτα review. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά θ πήγαινα σε note 9s πιο φρέσκο με android 10 out of box και σίγουρα θα πάρει επόμενη αναβάθμιση, Snapdragon με ότι καλό συνεπάγεται, και μπαταρία πολύ ανώτερη, τρελή αυτονομία βλέπω στα πρώτα review. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο note 9s δεν έχει nfc κάτι που θέλω ,αλλιώς θα πήγαινα σε note 9 pro αλλά θα έρθει με ανεβασμένη τιμή και εγώ χρειάζομαι τώρα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά θ πήγαινα σε note 9s πιο φρέσκο με android 10 out of box και σίγουρα θα πάρει επόμενη αναβάθμιση, Snapdragon με ότι καλό συνεπάγεται, και μπαταρία πολύ ανώτερη, τρελή αυτονομία βλέπω στα πρώτα review. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aκομα χειροτερο σε νυχτερινες το 9αρι απο το 8αρι.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά θ πήγαινα σε note 9s πιο φρέσκο με android 10 out of box και σίγουρα θα πάρει επόμενη αναβάθμιση, Snapdragon με ότι καλό συνεπάγεται, και μπαταρία πολύ ανώτερη, τρελή αυτονομία βλέπω στα πρώτα review. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα είναι ήδη στο δρόμο η συσκευή. Εγώ πάλι θα έπαιρνα το αντίστοιχο 9 με NFC. Κι αυτό ίδια μπαταρία έχει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις αλλά με τα δεδομένα τα σημερινά θ πήγαινα σε note 9s πιο φρέσκο με android 10 out of box και σίγουρα θα πάρει επόμενη αναβάθμιση, Snapdragon με ότι καλό συνεπάγεται, και μπαταρία πολύ ανώτερη, τρελή αυτονομία βλέπω στα πρώτα review. Συμφωνώ. Σήμερα και εγώ το 9s θα έπαιρνα. Εκτός εάν θές NFC. Υ.Γ Κάτσε βέβαια να δούμε πώς θα του φερθεί η Xiaomi του 9s γιατί ... είναι s και δεν είναι Pro. Εσύ ξες τί μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του. :rolleyes: Το note 9s δεν έχει nfc κάτι που θέλω ,αλλιώς θα πήγαινα σε note 9 pro αλλά θα έρθει με ανεβασμένη τιμή και εγώ χρειάζομαι τώρα συσκευή. Καλά έκανες. Άσε μας εμάς να λέμε τα δικά μας. Με το σκεπτικό που επόμενου...δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ συσκευή. Είναι πολύ καλό το RN8 Pro. Θα δείς. :-) Edited May 6, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Τώρα είναι ήδη στο δρόμο η συσκευή. Εγώ πάλι θα έπαιρνα το αντίστοιχο 9 με NFC. Κι αυτό ίδια μπαταρία έχει.Τι εννοείς το αντίστοιχο 9 me nfc;Το note 9 pro είναι,θα έρθει μέσα Ιουνίου περίπου στην Ελλάδα και με τιμή αρκετά υψηλή .Για να φτάσει επίπεδα τιμής rn8 pro τώρα ,θα περάσουν αρκετοί μήνες,αλλιώς και με 220€ να μπορούσα να το πάρω τώρα άμεσα θα το έπαιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Το note 8 Pro δεν είναι στην λίστα του MIUI 12 γιατί οι στις δοκιμές απο τους developers τους brickαρε και είχαν θέμα! λογικά θα το διορθώσουν και δεν θα έχει πρόβλημα. Η Xiaomi στα εκτός android one μοντέλα της και ειδικά σε αυτά με SnapDragon όπως και το note 9S(τηλεφωνάρα) θα έχει την κατάλληλη υποστήριξη για όσο πρέπει;) Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι εκδόσεις android ,μου φτάνει να πάρει και μια (την 10 που πήρε ),αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας.Αν τις δίνει κανονικά όλα καλά. Edited May 6, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι εκδόσεις android ,μου φτάνει να πάρει και μια ,αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας.Αν τις δίνει κανονικά όλα καλά. Για τις ενημερώσεις ασφαλείας στο παρελθόν σε mediatek τα είχε ξεγραμμένα, εδώ μέχρι στιγμής δίνει εύχομαι να συνεχίσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts