dimitrisarta Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Ναι έχω κάνει 2 φορές, τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2020 Τα θέματα που έχω είναι Έχω όλες μου τις επαφές 3 & 4 φορές και δεν μπορώ να της κάνω συγχώνευση η να επιλέξω πιες θα εμφανίζονται. Δεν μου λειτουργεί το Νετφλιξ και άλλες δυο εφαρμογες ενώ πριν κανονικά. Όχι σημαντικό αλλά δεν παιζει ένα παιχνιδι που πριν λειτουργουσε το abe new & tasty. Μου έχει παγωσει 4 φορές και έπρεπε να το κάνω επανεκκίνηση από το κουμπί. Έχω κάνει και ρεσετ αλλά παλι τα ίδια. Netflix και το παιχνίδι που λες δεν τα έχω. Οι επαφές δεν είχαν κανένα πρόβλημα κατά την αναβάθμιση σε Android 10. Βασικά δεν είχα γενικώς κανένα θέμα μετά το upgrade. Κάποιες εφαρμογές όπως πχ Instagram που καθυστερούσε πολύ πριν, τώρα ανοίγει λίγο πιο γρήγορα. Εξακολουθεί όμως να ανοίγει πιο αργά σε σχέση με το Nokia 8 που είχα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Έμενε μετά την επαναφορά είδα οθόνη ανοιχτή 9 ώρες !!! Σταθερή φωτεινότητα στο 1/4 με μισό .Netflix δεν το χρησιμοποιώ για να σας πω. Πολύ σταθερό και πολύ γρήγορο το τηλέφωνο μας, το ξανά ερωτεύομαι !!! Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Έμενε μετά την επαναφορά είδα οθόνη ανοιχτή 9 ώρες !!! Σταθερή φωτεινότητα στο 1/4 με μισό .Netflix δεν το χρησιμοποιώ για να σας πω. Πολύ σταθερό και πολύ γρήγορο το τηλέφωνο μας, το ξανά ερωτεύομαι !!! Τι εννοείς οθόνη ανοιχτή 9 ώρες; Δεν κλειδώνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Προφανώς εννοεί 9 ώρες sot. Πολύ καλά θα έλεγα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Τι είναι το sot; Δεν τα πάω καλά με αυτές τις συντομογραφίες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Στο σύνολο ώρες λειτουργίας οθόνης μέχρι το 20% μπαταρίας ήταν 9ωρες Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Τι είναι το sot; Δεν τα πάω καλά με αυτές τις συντομογραφίες!Sot (Screen on Time*) πόση ώρα ήταν ανοιχτή η οθόνη του κινητού. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Στο σύνολο ώρες λειτουργίας οθόνης μέχρι το 20% μπαταρίας ήταν 9ωρες Όταν λέτε η οθόνη ήταν σε λειτουργία, δηλαδή ήταν ανοιχτή 9 ώρες χωρίς να κλειδώσει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ναι χωρίς να κλειδώσει . Νομίζω ότι μας τρολαρεις λίγο, πόσο ποιο απλά να το γράψουμε;; 9 ώρες οθόνη από την τελευταία φόρτιση. Κράτησε π.χ η μπαταρία 2 μέρες ε 9 ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη . Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδευεσαι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Ναι χωρίς να κλειδώσει . Νομίζω ότι μας τρολαρεις λίγο, πόσο ποιο απλά να το γράψουμε;; 9 ώρες οθόνη από την τελευταία φόρτιση. Κράτησε π.χ η μπαταρία 2 μέρες ε 9 ώρες ήταν ανοιχτή η οθόνη . Δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδευεσαι; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιός κάθεται πάνω από την οθόνη του κινητού 9 ώρες συνεχόμενα;;; Αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω! Χωρίς να κλείσει η οθόνη ούτε δευτερόλεπτο. Δεν τρολάρω... Edited March 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ποιός κάθεται πάνω από την οθόνη του κινητού 9 ώρες συνεχόμενα;;; Αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω! Χωρίς να κλείσει η οθόνη ούτε δευτερόλεπτο. Δεν τρολάρω... Βρε, πόση ωρα δουλεψε η οθόνη του κινητού απο την τελευταία φόρτιση. Οχι συνεχόμενα. Πόση ώρα ασχολήθηκες με το κινητό,πιο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ποιός κάθεται πάνω από την οθόνη του κινητού 9 ώρες συνεχόμενα;;; Αυτό δεν μπορούσα να καταλάβω! Χωρίς να κλείσει η οθόνη ούτε δευτερόλεπτο. Δεν τρολάρω... Τώρα πραγματικά κάνεις πλάκα..;- ) 15.000 μηνύματα σε site με αντικείμενο τηλέφωνα δεν...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Τώρα πραγματικά κάνεις πλάκα..;- ) 15.000 μηνύματα σε site με αντικείμενο τηλέφωνα δεν...:X Με τα μηνύματα το πας εσύ; Βρε, πόση ωρα δουλεψε η οθόνη του κινητού απο την τελευταία φόρτιση. Οχι συνεχόμενα. Πόση ώρα ασχολήθηκες με το κινητό,πιο απλά. Ναι και η 9 ώρες πως προέκυψαν; Δείχνει πουθενά το κινητό πόση ώρα δούλεψε η οθόνη ανοιχτή; Δεν τα ξέρω αυτά βρε παιδιά, πως κάνετε έτσι; Android συσκευή μόλις ενάμιση χρόνο έχω και ούτε... Άσχετα αν είναι ήδη η δεύτερη! Edited March 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 evris Θα πας ρυθμίσεις, μπαταρία και απόδοση, στατιστικά χρήσης μπαταρίας, οθόνη, πατάς εκεί και σου δείχνει το sot. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Μπαταρία και απόδοση, στατιστικά χρήσης μπαταρίας, και πατάς επάνω στην οθόνη, εκεί σου λέει ενεργός χρόνος . Το σωστό είναι μετά από πλήρη φόρτιση,και πριν το ξανά φόρτισης να δεις πόσο σου δείχνει . Edited March 27, 2020 by AIWA Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ήρθε σήμερα και έκανα την αναβάθμιση της global έκδοση σε 10, έκδοση 11.0.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Καλά λέει ο άνθρωπος sot τι πάει να πει sot;στην Ελλάδα βρισκόμαστε πρέπει να μιλάμε Ελληνικά όπως κάνουν όλες οι χώρες Γερμανοί Ιταλοί Γάλλοι .Λοιπόν με αυτόν τον όρο εννοεί ότι σε 47 ώρες πχ χρήσης η μη χρήσης του κινητού εκτός φόρτισης που περιλαμβάνει την αναμονή δηλαδή από τις 47 ώρες οι 9 ώρες η οθόνη είναι ενεργή ανοιχτή επειδή βλέπουμε ταινίες η παίζουμε παιχνίδια,σερφαρουμε,κλπ οπότε στις 47 ώρες μείον 9 ώρες ενεργής οθόνης τις 38 ήταν μη ενεργή σβηστή δηλαδή.Αυτα τα διαστήματα μετριούνται ανάμεσα στις φορτίσεις από φόρτιση σε φόρτιση.Αυτα σόρυ αν κούρασα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 (edited) Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Θα το δοκιμάσω. Τώρα φορτίζει. Ήρθε σήμερα και έκανα την αναβάθμιση της global έκδοση σε 10, έκδοση 11.0.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11.0.1.0;;; Πώς έγινε αυτό. Σε μας 11.0.2.0 ήρθε με το Q. Edited March 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εμένα η μπαταρία δεν πάει καλα. 20% τωρα και εχω 4 ωρες sot(με λιγο παιχνιδι βεβαια). Μάλλον θέλει κι άλλη επαναφορά μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Θα το δοκιμάσω. Τώρα φορτίζει. 11.0.1.0;;; Πώς έγινε αυτό. Σε μας 11.0.2.0 ήρθε με το Q.Εμένα είναι με global rom όχι eu. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. March 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2020 Εμένα η μπαταρία δεν πάει καλα. 20% τωρα και εχω 4 ωρες sot(με λιγο παιχνιδι βεβαια). Μάλλον θέλει κι άλλη επαναφορά μπας και στρώσει 20 τα 100 έμειναν;η κατέβηκε;Αν έχεις τέρμα φωτεινότητα λογικό είναι τα παιχνίδια ως γνωστόν καίνε τα άντερα τους.Αν έβλεπες πχ 4 ώρες γιουτιουμπ πχ θα έπεφτε πολύ λιγότερο.Τα κινητά παίζουν παιχνίδια αλλά δεν είναι παιχνιδομηχανές Ο κατασκευαστής τα φτιάχνει κυρίως ως κινητά και άσχετα αν γίνονται περισσότερες λειτουργίες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 Τώρα πραγματικά κάνεις πλάκα..;- ) 15.000 μηνύματα σε site με αντικείμενο τηλέφωνα δεν...:X Προφανώς ήταν 15 χιλιάδες ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 (edited) Μόλις βρείτε τι είναι, πέστε μου να ξέρω! :p Όρεξη που την έχετε... Εμένα η μπαταρία δεν πάει καλα. 20% τωρα και εχω 4 ωρες sot(με λιγο παιχνιδι βεβαια). Μάλλον θέλει κι άλλη επαναφορά μπας και στρώσει Εμένα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ανοιχτής οθόνης 43% πήγε. Edited March 28, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. March 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2020 evris, εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το νόημα που έχει ένα φόρουμ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts