nikaki71 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Tι γινεται ρε παιδια?Αντροιντ 10 ακουγαμε απο πριν τις γιορτες και αντροιντ 10 δεν βλεπουμε...Μεχρι και το Ποκο πηρε....:rolleyes::( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Δεν ξέρω τι γίνεται... Άλλοι έγραψαν ότι το ενεργοποιησαν μέσω κλήσης, άλλοι ότι το είδαν αυτόματα ενεργοποιημενο. Η ουσία είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί σε όλες τις κατηγορίες συνδρομητών, με απλό και άμεσο τρόπο. Εμένα στο Nokia 8 ήρθε αυτόματα το VOLTE. Αν πάρω το Note 8 pro και βάλω την SIM εκεί, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα; Γενικώς αναβαθμίζομαι αν πάρω την συσκευή; Ή θα μου λείψει το OIS, ο 835 (10nm) και το 4G+; Edited February 10, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Κάτσε στο Nokia 8 γιατί να υποβαθμιστεις; από sd835 και όπως λες OIS θα πας σε mtk με μηδέν υποστήριξη;; αν θες αναβάθμιση πας αλλού. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Εμένα στο Nokia 8 ήρθε αυτόματα το VOLTE. Αν πάρω το Note 8 pro και βάλω την SIM εκεί, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα; Γενικώς αναβαθμίζομαι αν πάρω την συσκευή; Ή θα μου λείψει το OIS, ο 835 (10nm) και το 4G+; Και το απλό να πάρεις για την χρήση που το θες σε καλύπτει. Έχω και τα δύο. Το 8T για προσωπικό και το pro εταιρικό. Στο 8T έχω 4g+ στο άλλο όχι. Στο pro έχει πολύ καλή κάμερα, αλλά και το 8Τ με gcam είναι δυνατό.. Ότι και να πάρεις θα είσαι καλυμμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Και το απλό να πάρεις για την χρήση που το θες σε καλύπτει. Έχω και τα δύο. Το 8T για προσωπικό και το pro εταιρικό. Στο 8T έχω 4g+ στο άλλο όχι. Στο pro έχει πολύ καλή κάμερα, αλλά και το 8Τ με gcam είναι δυνατό.. Ότι και να πάρεις θα είσαι καλυμμένος. Το 8T αν και έχει Snapdragon, δεν ξέρω γιατί του βάλανε Bluetooth 4.2 αντί για 5.0! Εσωτερική μνήμη τύπου eMMC αντί UFS. Βγήκε και δύο μήνες αργότερα από το Note 8pro! Ενώ στο 8pro με χαλάει ο Mediatek και το 4G+ που δεν έχει. Ενώ είναι cat12 και αυτό! Ένα χρειάζομαι μόνο. Ή τουλάχιστον ένα μπορώ να πάρω δωρεάν από την επιδότηση... Έπειτα η μεταφορά αρχείων από Nokia σε Xiaomi είναι εύκολη υπόθεση ή θέλει κάτι το ιδιαίτερο; Υ.Γ. Θα διαβάσω και το νήμα του 8T που έχει και πιο λίγες σελίδες, να δω τι παίζει κι εκεί. Edited February 10, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Το 8T αν και έχει Snapdragon, δεν ξέρω γιατί του βάλανε Bluetooth 4.2 αντί για 5.0! Εσωτερική μνήμη τύπου eMMC αντί UFS. Βγήκε και δύο μήνες αργότερα από το Note 8pro! Ενώ στο 8pro με χαλάει ο Mediatek και το 4G+ που δεν έχει. Ενώ είναι cat12 και αυτό! Ένα χρειάζομαι μόνο. Ή τουλάχιστον ένα μπορώ να πάρω δωρεάν από την επιδότηση... Έπειτα η μεταφορά αρχείων από Nokia σε Xiaomi είναι εύκολη υπόθεση ή θέλει κάτι το ιδιαίτερο; Υ.Γ. Θα διαβάσω και το νήμα του 8T που έχει και πιο λίγες σελίδες, να δω τι παίζει κι εκεί. Βρε καλό μου παιδί κολλάς σε κάτι πράγματα που δεν θα σου χρησιμεύσουν ποτέ για την χρήση που θα κάνεις. Εγώ δεν βλέπω διαφορές μεταξύ τους τεράστιες γιατί η χρήση που κάνω είναι νορμάλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 (edited) Επίσης το 8pro δεν παίρνει ούτε gcam. Εκτός κι αν δεν την χρειάζεται ιδιαίτερα... Δεν ξέρω. Σε μεγάλο δίλημμα είμαι. Δεν έχω δει και καμία συσκευή live από τις δύο! Υ.Γ. Α επίσης το 8T μου το δίνουν δωρεάν μόνο στην έκδοση 3/32. Ενώ το 8pro αποκλειστικά στην έκδοση 6/64. Αυτά!... Edited February 11, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 (edited) Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί, αλλά στο συγκεκριμένο κινητό εδώ και λίγες ημέρες το Google Play μου βγάζει κάποιες πολύ μικρές διαθέσιμες ενημερώσεις για FB και Instagram οι οποίες συννεχώς αποτυγχάνουν. Έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση δεδομένων κτλ. αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Παρουσιάζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Edited February 11, 2020 by princeG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί, αλλά εδύ στο συγκεκριμένο κινητό εδώ και λίγες ημέρες το Google Play μου βγάζει κάποιες πολύ μικρές διαθέσιμες ενημερώσεις για FB και Instagram οι οποίες συννεχώς αποτυγχάνουν. Έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση δεδομένων κτλ. αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Παρουσιάζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? Εγώ έχω το ίδιο φαινόμενο,αλλά δεν δίνω σημασία. Μου βγαζει που και που Facebook ενημέρωση 12ΚΒ και messenger το ιδιο, έκανα ενημέρωση(αποτυχημένη φυσικά) μια φορά γιατί δεν ήξερα,αλλά μετά είδα ότι το κάνει τακτικά και κατάλαβα ότι είναι μούφα. Τώρα γιατί τις βγάζει ,δεν ξέρω... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Επίσης το 8pro δεν παίρνει ούτε gcam. Εκτός κι αν δεν την χρειάζεται ιδιαίτερα... Δεν ξέρω. Σε μεγάλο δίλημμα είμαι. Δεν έχω δει και καμία συσκευή live από τις δύο! Υ.Γ. Α επίσης το 8T μου το δίνουν δωρεάν μόνο στην έκδοση 3/32. Ενώ το 8pro αποκλειστικά στην έκδοση 6/64. Αυτά!... Πάρε το pro τότε αν στο δίνουν δωρεάν, μια χαρά θα το ευχαριστηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. February 11, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Επίσης το 8pro δεν παίρνει ούτε gcam. Εκτός κι αν δεν την χρειάζεται ιδιαίτερα... Δεν ξέρω. Σε μεγάλο δίλημμα είμαι. Δεν έχω δει και καμία συσκευή live από τις δύο! Υ.Γ. Α επίσης το 8T μου το δίνουν δωρεάν μόνο στην έκδοση 3/32. Ενώ το 8pro αποκλειστικά στην έκδοση 6/64. Αυτά!... Αν το χρειάζεσαι τώρα το κινητό παίρνεις το 8pro με κλειστά τα μάτια...δώσε κάτι ψιλά παραπάνω και παίρνεις το 6/128, αν έχεις 2 SIM. Το 8T είναι καλό αλλά ψόφιο στον επεξεργαστή ...και μην ακους τον Χίο που πήρε το MiA3 ενώ είχε το πολύ καλό Meizu Pro 6 Plus!!! Αυτός πρέπει να είναι αλλεργικός και στο ΜΙUΙ:lol::lol::lol:- Δημήτρη, σόρυ για το πείραγμα, περί ορέξεως.... Αλλιώς περιμένεις και γύρω στο Πάσχα κτυπάς το Pocophone X2 που (θα) είναι τηλεφωνάρα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Κλάσης ανωτέρω το A3 από το Meizu, δεν είμαι αλλεργικός στο miui, αλλά στον mediatek εγώ σαπίλα δεν αγοράζω, (όσο δέρμα και αν αλλάξει mediatek είναι δεν θα αλλάξει) που λέει και το άσμα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Με 3/32 που το δίνουν δωρεάν το 8T το απορρίπτω. 4/64 έχω στο Nokia, να υποβαθμιστώ και εκεί; Θα ρισκάρω τον Mediatek. Άλλωστε τα παιδιά που το έχουν μιλάνε για το τώρα πως είναι. Όχι τι έκανε ο Mediatek παλιά! Απλά θα με λείψει το 4G+ λίγο. Ελπίζω να μην το καταλάβω έντονα αυτό! Τα υπόλοιπα είναι όπως τα θέλω. Αν και θα προτιμούσα να είχαν βάλει και OIS. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Με 3/32 που το δίνουν δωρεάν το 8T το απορρίπτω. 4/64 έχω στο Nokia, να υποβαθμιστώ και εκεί; Θα ρισκάρω τον Mediatek. Άλλωστε τα παιδιά που το έχουν μιλάνε για το τώρα πως είναι. Όχι τι έκανε ο Mediatek παλιά! Απλά θα με λείψει το 4G+ λίγο. Ελπίζω να μην το καταλάβω έντονα αυτό! Τα υπόλοιπα είναι όπως τα θέλω. Αν και θα προτιμούσα να είχαν βάλει και OIS. Ρισκαρε οπως λες για τον mediatek και πιστεψε με δεν θα το μετανειωσεις καθολου:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Το 4G+ θα είχε νόημα αν δεν είχαμε τραγικά caps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ακόμη για τον επεξεργαστή μιλάνε, παρά τη φοβερή εμπειρία χρήσης όσων είναι κάτοχοι της συσκευής... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Ακόμη για τον επεξεργαστή μιλάνε, παρά τη φοβερή εμπειρία χρήσης όσων είναι κάτοχοι της συσκευής... Σήμερα θα πάω να το πάρω κατά πάσα πιθανότητα, αν το έχουν και διαθέσιμο. Βλέπω το έχει σε πολλά χρώματα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Θα το κατευχαριστηθεις, θα δεις. Εγώ το έχω σε μαύρο χρώμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Θα το κατευχαριστηθεις, θα δεις. Εγώ το έχω σε μαύρο χρώμα. Έρχεται σε όλα τα χρώματα που αναφέρει ή στην Ελλάδα έχουν κάποιον περιορισμό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Εγώ ξέρω ότι έχει γκρι-μαύρο, λευκό και πράσινο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Έρχεται σε όλα τα χρώματα που αναφέρει ή στην Ελλάδα έχουν κάποιον περιορισμό; Σε ότι χρώμα και να το πάρεις η εμπειρία θα είναι καταπληκτική θα το δεις?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα η μάνα μου ένα κινητό κ σκέφτομαι να της πάρω αυτό στο είδα κ από κοντά κ είναι πολύ ωραίο. Απλά ερώτηση: λόγω επεξεργαστή δεν έχει 4G+; Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Δυστυχώς δεν το είχαν το 64άρι και το έκαναν παραγγελία. Θα έρθει την Πέμπτη. Έχουν τα 128άρια με είπαν, γιατί η τιμή του είναι μόλις 30€ πάνω από το 64άρι και φεύγει πιο πολύ. 299€ έναντι 269€. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Δυστυχώς δεν το είχαν το 64άρι και το έκαναν παραγγελία. Θα έρθει την Πέμπτη. Έχουν τα 128άρια με είπαν, γιατί η τιμή του είναι μόλις 30€ πάνω από το 64άρι και φεύγει πιο πολύ. 299€ έναντι 269€. Μια χαρά σε δύο μέρες περιμένουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Κι εγώ το 64άρι έχω. Με γειά από τώρα η κινηταρα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts