evris2013 Δημ. January 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2022 (edited) 13 ώρες πριν, katsiletra said: Απορία, έχει κάποια χρήση ή δημιουργία Mi λογαριασμού; Π.χ. εγώ δεν έχω κάνει. Ίσως να μη δυσκολευτείς να μεταφέρεις αρχεία από την παλιά συσκευή στη καινούργια, σε περίπτωση που πάρεις Xiaomi πάλι. Αυτή την εντύπωση έχω. Edited January 17, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετή πτώση της μπαταρίας, δεν κρατάει όπως παλιά,το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Ήρθε η ώρα για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. January 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2022 Έχει κανείς πρόβλημα να ενεργοποιήσει το VoWiFi με Vodafone; Ενώ είναι ενεργοποιημένο, δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 On 22/1/2022 at 3:38 ΜΜ, manousos4 said: Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ αρκετή πτώση της μπαταρίας, δεν κρατάει όπως παλιά,το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Πότε την πήρες τη συσκευή; Γιατί εγώ την έχω από Φεβρουάριο του 2020 και δεν έχω θέμα με την μπαταρία μέχρι στιγμής. Σε τρεις βδομάδες συμπληρώνει 2 χρόνια. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 7 ώρες πριν, evris2013 said: Πότε την πήρες τη συσκευή; Γιατί εγώ την έχω από Φεβρουάριο του 2020 και δεν έχω θέμα με την μπαταρία μέχρι στιγμής. Σε τρεις βδομάδες συμπληρώνει 2 χρόνια. Από το 19 το έχω, μισή μέρα Bluetooth λόγω ρολογιού, πάντα μαμά λογισμικά. Παλιά έβγαζε μέρα πλέον δεν ειδικά αν παίξει4g. Πάω για μπαταρία?και αν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 3 ώρες πριν, manousos4 said: Από το 19 το έχω, μισή μέρα Bluetooth λόγω ρολογιού, πάντα μαμά λογισμικά. Παλιά έβγαζε μέρα πλέον δεν ειδικά αν παίξει4g. Πάω για μπαταρία?και αν αξίζει. Άλλαξε την να μας πεις και τη γνώμη σου. Να μην αλλάζουμε κινητό στα καλά καθούμενα τουλάχιστον! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Πριν την αλλαγή μπαταρίας εγώ θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν χαλάει εύκολα η μπαταρία εκτός και αν την έχεις σκίσει με κακές φορτίσεις.Επίσης σε Xiaomi γνήσια μπαταρία δεν θα βρεις μπορεί αυτή που θα βάλεις να είναι χειρότερη από αυτήν που έχεις. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 4 ώρες πριν, chios said: Πριν την αλλαγή μπαταρίας εγώ θα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν χαλάει εύκολα η μπαταρία εκτός και αν την έχεις σκίσει με κακές φορτίσεις. Επίσης σε Xiaomi γνήσια μπαταρία δεν θα βρεις μπορεί αυτή που θα βάλεις να είναι χειρότερη από αυτήν που έχεις. Γιατί στις άλλες εταιρείες πιο γνήσιες είναι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Εννοείται ότι είναι γνήσιες, γιατί πολύ απλά έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και σου βάζουν γνήσια. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 7 ώρες πριν, chios said: Εννοείται ότι είναι γνήσιες, γιατί πολύ απλά έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και σου βάζουν γνήσια. Εκτός από Apple και Samsung ποιά άλλη αντιπροσωπεία υπάρχει εδώ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Realme, Huawei ξέχασες. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Νομίζω και Asus. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 4 ώρες πριν, chios said: Realme, Huawei ξέχασες. Έχει η Realme και δεν έχει η Xiaomi; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 30 minutes ago, fotisbasm said: Apple δεν υπαρχει αντιπροσωπεία, επίσημος διανομεας οπως και η xiaomi , αντίθετα η samsung και η huawei εχουν επισημη αντιπροσωπεία και service Δεν είναι και πολλοί! Με αυτή τη λογική ούτε από Apple θα πάρεις γνήσια μπαταρία! Ή είναι εξαίρεση κι εδώ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Just now, evris2013 said: Με αυτή τη λογική ούτε από Apple θα πάρεις γνήσια μπαταρία! Επίσημη αντιπροσωπεία δεν υπάρχει, υπάρχει όμως επίσημο service το οποίο φυσικά παρέχει γνήσια ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Τελικά πρέπει να έχει αντιπροσωπεία ή service για να έχεις γνήσια μπαταρία; Σε όλες τις υπόλοιπες δίνουν imitation; Κι αφού πωλούνται κανονικά εδώ τα Xiaomi γιατί να μη φέρνουν γνήσιες μπαταρίες ή οτιδήποτε άλλο; Τότε τι να τη κάνουμε την εγγύηση αν δεν μπορούν να μας δώσουν γνήσια ανταλλακτικά; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Γιατί είπε κανένας ότι η Xiaomi δεν βάζει γνήσια ανταλλακτικά; Αν το τηλέφωνο το έχεις αγοράσει από τον επίσημο δίκτυο και χρειάζεται σέρβις εννοείται ότι θα σου βάλουν γνήσια ανταλλακτικά και μπαταρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 12 minutes ago, evris2013 said: Τελικά πρέπει να έχει αντιπροσωπεία ή service για να έχεις γνήσια μπαταρία; Σε όλες τις υπόλοιπες δίνουν imitation; Κι αφού πωλούνται κανονικά εδώ τα Xiaomi γιατί να μη φέρνουν γνήσιες μπαταρίες ή οτιδήποτε άλλο; Τότε τι να τη κάνουμε την εγγύηση αν δεν μπορούν να μας δώσουν γνήσια ανταλλακτικά; Μη μπερδεύεσαι άδικα, οποιοδήποτε επίσημο service καλύπτει πλήρως την εγγύηση της εκάστοτε συσκευής και κάθε επισκευή γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 7 minutes ago, athanaso77 said: Μη μπερδεύεσαι άδικα, οποιοδήποτε επίσημο service καλύπτει πλήρως την εγγύηση της εκάστοτε συσκευής και κάθε επισκευή γίνεται με γνήσια ανταλλακτικά. Τότε ο παραπάνω φίλος που ήθελε να αλλάξει μπαταρία γιατί ειπώθηκε ότι δεν θα του δώσουν γνήσια; Επειδή βγήκε από την εγγύηση η συσκευή του; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2022 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Just now, evris2013 said: Τότε ο παραπάνω φίλος που ήθελε να αλλάξει μπαταρία γιατί ειπώθηκε ότι δεν θα του δώσουν γνήσια; Επειδή βγήκε από την εγγύηση η συσκευή του; Η εγγύηση έχει να κάνει μόνο με το αν σε καλύπτει ή θα πρέπει να πληρώσεις. Από τη στιγμή που η επισκευή θα γίνει σε επίσημο service, η μπαταρία είναι γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 (edited) Πριν μισή ώρα περίπου κατέβασα το security update Ιανουαρίου 12.5.6.0 (RGGEUXM) στα 334MB. Edited January 26, 2022 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. January 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2022 Και σε μένα ήρθε και την έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 Ξέρει κανείς γιατί το VoWiFi δεν δουλεύει σωστά; Vodafone CU στο κινητό και έχω δοκιμάσει από Nova μέχρι Vodafone DSL και δεν δουλεύει. Μόνο με tethering από iPhone με Cosmote σύνδεση δούλεψε για λίγο (εμφάνισε το εικονίδιο)... Τι παίζει; Bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. January 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2022 6 ώρες πριν, bedazzled said: Καλή Χρονιά σε όλους! Η κινητάρα μας κλείνει 2 χρόνια & είμαι ευχαριστημένος σε όλα! Παρόλα αυτά σκέφτομαι για αλλαγή αλλά φοβάμαι μήπως το μετανιώσω,γιατί διαβάζω ότι νέες συσκευές έχουν προβλήματα.... Εάν είχατε στη διάθεσή σας 400€, τι θα επιλέγατε σε Xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts