Teo010 Δημ. January 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2021 λαθος θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2021 Πριν λίγο έβγαλα τη συσκευή από την τσέπη μου και την έβαλα στο τραπέζι επάνω. Ξαφνικά είδα ότι έκανε από μόνο του επανεκκίνηση. Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αντί να μου ζητήσει τον κωδικό pin ως συνήθως, με πήγε κατευθείαν στον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Είναι πρόβλημα; Ξέρει κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Πριν λίγο έβγαλα τη συσκευή από την τσέπη μου και την έβαλα στο τραπέζι επάνω. Ξαφνικά είδα ότι έκανε από μόνο του επανεκκίνηση. Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αντί να μου ζητήσει τον κωδικό pin ως συνήθως, με πήγε κατευθείαν στον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης. Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Είναι πρόβλημα; Ξέρει κανείς; Για να θυμηθείς λίγο το Lumia 950 το έκανε. :lol::lol::lol: Μπορεί καμιά εφαρμογή να έφαγε κάποιο κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2021 Για να θυμηθείς λίγο το Lumia 950 το έκανε. :lol::lol::lol: Μπορεί καμιά εφαρμογή να έφαγε κάποιο κόλλημα. Πολλές συσκευές έκαναν επανεκκίνηση. Όλες όμως με ζητούσαν το pin πρώτα, αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω για το 950. Πάντως το Nokia 8 που ήταν η πρώτη μου συσκευή με Android, με ζητούσε το pin της sim πρώτα, σε όλες τις επανεκκινήσεις. Το ίδιο και το Xiaomi, μέχρι χθες που άλλαξε τροπάριο! Αν δεν συνιστά πρόβλημα αυτό έχει καλώς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 (edited) μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM Edited January 28, 2021 by rupper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM Στην Global; Γιατί στην EU τίποτα δεν ήρθε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Στην Global; Γιατί στην EU τίποτα δεν ήρθε.Αφού στην global είναι πως θα έρθει στην eu; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Στην Global; Γιατί στην EU τίποτα δεν ήρθε. Αφού σου γράφει ο άνθρωπος αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Αφού σου γράφει ο άνθρωπος αναλυτικά. To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global.... Ρε παιδιά μήν ξαναγράφουμε τα ίδια... λέει: ''μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM''. Όταν βλέπετε στην μέση το MI σημαίνει global και όταν βλέπετε το EU σημαίνει την Ευρωπαϊκή. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global....QGGMIXM πόσο πιο αναλυτικά ; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γνώμες sos. Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω και λεφτά για ενημερώσεις εμένα ακόμα με 12.03 είμαι ΕU. Αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο τι νέο υπάρχει μου βγάζει ένα λουκέτο και λέει δεν έχω άδεια,που νομίζω πρίν είχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γνώμες sos. Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή .Μου έτυχε το ίδιο σε ένα note 7 φίλου, το άνοιξα και είχε λιώσει ο κονεκτορας της μπαταρίας από βραχυκύκλωμα, θεωρώ ότι πρέπει να ψάξεις για νέα συσκευή, την άνοιξες να δεις σε τι κατάσταση είναι μέσα; Έπρεπε άμεσα να την ανοίξεις και να βγάλεις μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γνώμες sos. Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή . Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή απο την άποψη οτι πρέπει να περιμένεις..σε έναν φίλο σε redmi note 3 κάποτε είχε πέσει υγρό μπόλικο μέσα απο το ακουστικό, στην αρχή δέν είχε καλή απόκριση οθόνης (μισή έπιανε) και έχοντας το στο ρύζι 10 μέρες (και ενώ το νόμιζε ''ξοφλημένο'') ξαφνικά δούλευε σαν να μην είχε πάθει τίποτα ποτέ...τα πιστολάκια δεν μπορούν να απομακρύνουν όλα τα ίχνη υγρασίας απο εκεί που πρέπει.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Μου έτυχε το ίδιο σε ένα note 7 φίλου, το άνοιξα και είχε λιώσει ο κονεκτορας της μπαταρίας από βραχυκύκλωμα, θεωρώ ότι πρέπει να ψάξεις για νέα συσκευή, την άνοιξες να δεις σε τι κατάσταση είναι μέσα; Έπρεπε άμεσα να την ανοίξεις και να βγάλεις μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να ανοίξω θα το κατέστρεφαν σίγουρα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global.... Ο κωδικός της ROM. Τα έχουμε γράψει 100 φορές. :) ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- QGGMIXM πόσο πιο αναλυτικά ; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός - απλός - δωρικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Γνώμες sos. Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή .Τίποτα δεν κάνουν τα ρύζια και τα μακαρόνια.Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι χωρίς να το ενεργοποιήσεις καθόλου να το άνοιγες και πολύ σχολαστικά να στέγνωνες- καθάριζες μέσα τα πάντα.Η αν δεν το κατέχεις το αντικείμενο να το πήγαινες σε σέρβις.Ισως να το έσωνες,πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Βλέπω και λεφτά για ενημερώσεις εμένα ακόμα με 12.03 είμαι ΕU. Αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο τι νέο υπάρχει μου βγάζει ένα λουκέτο και λέει δεν έχω άδεια,που νομίζω πρίν είχα? Κι εμένα τα ίδια γράφει. Δεν ξέρω αν αυτό το μήνυμα βγαίνει στα EU μόνο. Πάντως κι άλλους άκουσα να έχουν το ίδιο θέμα. Σε Note 7 πχ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Κι εμένα τα ίδια γράφει. Δεν ξέρω αν αυτό το μήνυμα βγαίνει στα EU μόνο. Πάντως κι άλλους άκουσα να έχουν το ίδιο θέμα. Σε Note 7 πχ. Όσοι βάλαμε την 03,στάνταρ το βγάζει. Στο επόμενο update θα ισιώσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2021 Στην αρχή της .03 δεν το είχε. Μετά το έβγαλε. Εκτός από αυτό, ελπίζω να φτιαχτεί και η ένδειξη της μπαταρίας στις ρυθμίσεις. Που δείχνει ότι νάνε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Το δικό μου πάντως έχει την 12.0.2 πάντως. Την EU έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 (edited) Ρε παιδιά μήν ξαναγράφουμε τα ίδια... λέει: ''μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM''. Όταν βλέπετε στην μέση το MI σημαίνει global και όταν βλέπετε το EU σημαίνει την Ευρωπαϊκή. το δικό μου γράφει στο > σχετικά με το τηλέφωνο> Έκδοση MIUI > MIUI Global 12.0.2 Σταθερή ( QGGEUXM ). Πως γίνεται να αναφέρει έκδοση Global Και να έχει μέσα το EU ;:rolleyes: Edited January 29, 2021 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 το δικό μου γράφει στο > σχετικά με το τηλέφωνο> Έκδοση MIUI > MIUI Global 12.0.2 Σταθερή ( QGGEUXM ). Πως γίνεται να αναφέρει έκδοση Global Και να έχει μέσα το EU ;:rolleyes: Kι εμενα ετσι ειναι,γι αυτο ρωτησα,αλλα οι "φωστηρες" πεσανε να με φανε..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Το δικό μου πάντως έχει την 12.0.2 πάντως. Την EU έχω. Γιατί έχεις ακόμα αυτήν. Εγώ με EU είμαι και έχω την 12.0.03 εδώ και καιρό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts