Jump to content

Redmi Note 8 Pro

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγο έβγαλα τη συσκευή από την τσέπη μου και την έβαλα στο τραπέζι επάνω. Ξαφνικά είδα ότι έκανε από μόνο του επανεκκίνηση.

Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αντί να μου ζητήσει τον κωδικό pin ως συνήθως, με πήγε κατευθείαν στον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Είναι πρόβλημα; Ξέρει κανείς;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πριν λίγο έβγαλα τη συσκευή από την τσέπη μου και την έβαλα στο τραπέζι επάνω. Ξαφνικά είδα ότι έκανε από μόνο του επανεκκίνηση.

Το περίεργο δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι ότι αντί να μου ζητήσει τον κωδικό pin ως συνήθως, με πήγε κατευθείαν στον κωδικό ξεκλειδώματος της οθόνης.

Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Είναι πρόβλημα; Ξέρει κανείς;

Για να θυμηθείς λίγο το Lumia 950 το έκανε. :lol::lol::lol:

Μπορεί καμιά εφαρμογή να έφαγε κάποιο κόλλημα.

Για να θυμηθείς λίγο το Lumia 950 το έκανε. :lol::lol::lol:

Μπορεί καμιά εφαρμογή να έφαγε κάποιο κόλλημα.

Πολλές συσκευές έκαναν επανεκκίνηση. Όλες όμως με ζητούσαν το pin πρώτα, αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω για το 950.

Πάντως το Nokia 8 που ήταν η πρώτη μου συσκευή με Android, με ζητούσε το pin της sim πρώτα, σε όλες τις επανεκκινήσεις.

Το ίδιο και το Xiaomi, μέχρι χθες που άλλαξε τροπάριο! Αν δεν συνιστά πρόβλημα αυτό έχει καλώς.

μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM Edited by rupper

μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM

Στην Global; Γιατί στην EU τίποτα δεν ήρθε.

Στην Global; Γιατί στην EU τίποτα δεν ήρθε.
Αφού στην global είναι πως θα έρθει στην eu;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αφού σου γράφει ο άνθρωπος αναλυτικά.

To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global....

Poco X3 nfc 6/128

To "αναλυτικα" ποιο ειναι??Γιατι κι εγω δεν καταλαβα αν προκειται για EU ή Global....

Ρε παιδιά μήν ξαναγράφουμε τα ίδια... λέει: ''μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM''. Όταν βλέπετε στην μέση το MI σημαίνει global και όταν βλέπετε το EU σημαίνει την Ευρωπαϊκή.

Redmi By Xiaomi

QGGMIXM πόσο πιο αναλυτικά ;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνώμες sos.

Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή .

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Βλέπω και λεφτά για ενημερώσεις εμένα ακόμα με 12.03 είμαι ΕU. Αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο τι νέο υπάρχει μου βγάζει ένα λουκέτο και λέει δεν έχω άδεια,που νομίζω πρίν είχα?

Γνώμες sos.

Έπεσε σε κουβά με νερό και έσβησε το φύσημα το έβαλα σε καλοριφέρ το έβαλα σε ρύζι 2 μέρες και το μόνο που κάνει ανάβει και σβήνει και δείχνει άδεια μπαταρία συνεχώς.το έβαλα να φορτίσει και κάνει το ίδιο για ώρες.Καηκε;να το πετάξω;Δε ξέρω αν συμφέρει η επισκευή .

Μου έτυχε το ίδιο σε ένα note 7 φίλου, το άνοιξα και είχε λιώσει ο κονεκτορας της μπαταρίας από βραχυκύκλωμα, θεωρώ ότι πρέπει να ψάξεις για νέα συσκευή, την άνοιξες να δεις σε τι κατάσταση είναι μέσα; Έπρεπε άμεσα να την ανοίξεις και να βγάλεις μπαταρία.

Γνώμες sos.

Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται υπομονή απο την άποψη οτι πρέπει να περιμένεις..σε έναν φίλο σε redmi note 3 κάποτε είχε πέσει υγρό μπόλικο μέσα απο το ακουστικό, στην αρχή δέν είχε καλή απόκριση οθόνης (μισή έπιανε) και έχοντας το στο ρύζι 10 μέρες (και ενώ το νόμιζε ''ξοφλημένο'') ξαφνικά δούλευε σαν να μην είχε πάθει τίποτα ποτέ...τα πιστολάκια δεν μπορούν να απομακρύνουν όλα τα ίχνη υγρασίας απο εκεί που πρέπει..

Redmi By Xiaomi

Μου έτυχε το ίδιο σε ένα note 7 φίλου, το άνοιξα και είχε λιώσει ο κονεκτορας της μπαταρίας από βραχυκύκλωμα, θεωρώ ότι πρέπει να ψάξεις για νέα συσκευή, την άνοιξες να δεις σε τι κατάσταση είναι μέσα; Έπρεπε άμεσα να την ανοίξεις και να βγάλεις μπαταρία.

Τι να ανοίξω θα το κατέστρεφαν σίγουρα.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ο κωδικός της ROM. Τα έχουμε γράψει 100 φορές. :)

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

QGGMIXM πόσο πιο αναλυτικά ;

Σωστός - απλός - δωρικός.

Γνώμες sos.

Τίποτα δεν κάνουν τα ρύζια και τα μακαρόνια.Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι χωρίς να το ενεργοποιήσεις καθόλου να το άνοιγες και πολύ σχολαστικά να στέγνωνες- καθάριζες μέσα τα πάντα.Η αν δεν το κατέχεις το αντικείμενο να το πήγαινες σε σέρβις.Ισως να το έσωνες,πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα.

Βλέπω και λεφτά για ενημερώσεις εμένα ακόμα με 12.03 είμαι ΕU. Αλλά μόλις παρατήρησα ότι στο τι νέο υπάρχει μου βγάζει ένα λουκέτο και λέει δεν έχω άδεια,που νομίζω πρίν είχα?

Κι εμένα τα ίδια γράφει. Δεν ξέρω αν αυτό το μήνυμα βγαίνει στα EU μόνο. Πάντως κι άλλους άκουσα να έχουν το ίδιο θέμα. Σε Note 7 πχ.

Κι εμένα τα ίδια γράφει. Δεν ξέρω αν αυτό το μήνυμα βγαίνει στα EU μόνο. Πάντως κι άλλους άκουσα να έχουν το ίδιο θέμα. Σε Note 7 πχ.

Όσοι βάλαμε την 03,στάνταρ το βγάζει. Στο επόμενο update θα ισιώσει .

Στην αρχή της .03 δεν το είχε. Μετά το έβγαλε.

Εκτός από αυτό, ελπίζω να φτιαχτεί και η ένδειξη της μπαταρίας στις ρυθμίσεις. Που δείχνει ότι νάνε.

Ρε παιδιά μήν ξαναγράφουμε τα ίδια... λέει: ''μόλις είδα ότι ήρθε καινούργιο update V12.0.6.0 QGGMIXM''. Όταν βλέπετε στην μέση το MI σημαίνει global και όταν βλέπετε το EU σημαίνει την Ευρωπαϊκή.

το δικό μου γράφει στο > σχετικά με το τηλέφωνο> Έκδοση MIUI > MIUI Global 12.0.2 Σταθερή ( QGGEUXM ).

Πως γίνεται να αναφέρει έκδοση Global Και να έχει μέσα το EU ;:rolleyes:

Edited by diamantis_69
Ζεις μονάχα μια φορά..

το δικό μου γράφει στο > σχετικά με το τηλέφωνο> Έκδοση MIUI > MIUI Global 12.0.2 Σταθερή ( QGGEUXM ).

Πως γίνεται να αναφέρει έκδοση Global Και να έχει μέσα το EU ;:rolleyes:

Kι εμενα ετσι ειναι,γι αυτο ρωτησα,αλλα οι "φωστηρες" πεσανε να με φανε.....

Poco X3 nfc 6/128

Το δικό μου πάντως έχει την 12.0.2 πάντως. Την EU έχω.

Γιατί έχεις ακόμα αυτήν. Εγώ με EU είμαι και έχω την 12.0.03 εδώ και καιρό.