evris2013 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Δεν είναι αυτό. Είναι ότι η Mediatek είχε κλειδωμένο τον κώδικα της επάνω στα chipsets της, και έτσι οι προγραμματιστές δεν μπορούσαν να γράψουν κώδικα εφαρμογών βασισμένο επάνω στα chipsets των εκάστοτε συσκευών. Απαράδεκτη Mediatek. Δηλαδή το ξεκλειδώσανε τώρα; Ή η σειρά G το έχει ξεκλειδώσει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Gcam για το RN8 pro εχουν βγει αρκετες.Η τελευταια ειναι η 7.4.1 Που το είδες αυτό φίλε; Βάλε λινκ αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Δηλαδή το ξεκλειδώσανε τώρα; Απλά τώρα έδωσε περισσότερους source codes διαθέσιμους ανοίγοντας τον κώδικα της περισσότερο (open source) για τους προγραμματιστές σε σχέση με παλαιότερα. Προφανώς έχει ακόμα περιορισμούς στον κώδικα της για να μην υπάρχει όλο αυτό το development που υπάρχει στους Qualcomm. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Προφανώς όσο θα βγάζει συσκευές με mtk να αρχίσει να δίνει κι άλλους κωδικούς. Έτσι λέω εγώ.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. July 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2020 Υπήρχε το Mi PC Suite αλλά η εταιρία το εγκατέλειψε...μπορείς να κάνεις δουλειά με την εφαρμογή "Τηλέφωνο" των Windows 10, αντιστρόφως δηλ. Θα την βρεις στον πίνακα ελέγχου των Windows. Αν δεν σου κάνει κοίτα κι εδώ > https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite/[/ ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 https://piunikaweb.com/2020/07/23/xiaomi-redmi-note-8-pro-miui-12-beta-update-released-download-link-inside/. Μάλλον αργεί λιγάκι για μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 , σε κάποιους ήρθε ήδη , αλλά σίγουρα δεν είναι e.u αυτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Αυτό διάβασα και εγώ σε κάτι ομάδες στο Facebook αλλά ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι προς το παρόν. Πάντως υπολογίζω ότι θα το πάρουμε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμένουμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Αυτό διάβασα και εγώ σε κάτι ομάδες στο Facebook αλλά ούτε σε μένα έχει έρθει κάτι προς το παρόν. Πάντως υπολογίζω ότι θα το πάρουμε πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περιμένουμε. Αν η διαφορά των ημερών είναι όπως στο α3 τότε το περιμένουμε ή αύριο ή το Σάββατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Αν η διαφορά των ημερών είναι όπως στο α3 τότε το περιμένουμε ή αύριο ή το Σάββατο Ετσι είχε γίνει στο Α3; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Μόλις μου ήρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Μόλις μου ήρθε! Global έκδοση έχεις ή EU φίλε μου ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Global έκδοση έχεις ή EU φίλε μου ; Global 12.0.2 σταθερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Μόλις μου ήρθε! Καλοδούλευτη η 12άρα! Προσπαθούμε να κάνουμε factory reset μετά απο τόσο μεγάλες αναβαθμίσεις, όπου το ιδανικό είναι να στήνετε το κινητό απο την αρχή ακόμη και με τις εφαρμογές. Όμως επειδή αυτό είναι δύσκολο (αν και ιδανικό επαναλαμβάνω), τουλάχιστον φροντίστε να πάρετε δύο backup (mi cloud και Google). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Σε ευχαριστώ. Η σκέψη μου είναι να το αφήσω ως έχει Και βλέποντας και κάνοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Ωραία η 12 παιδιά. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Ωραία η 12 παιδιά. Περιμένουμε κι άλλες εντυπώσεις μέχρι να έρθει και σε μας με EU. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. July 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2020 Ετσι είχε γίνει στο Α3; Στο Α3 έτσι γινόταν ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 (edited) Μετά από δύο μέρες συμβίωσης με την 12 έχω δύο θέματα: 1. Η εφαρμογή Amazfit δεν περνάει στο T-Rex το Caller ID, ενώ όλες οι άλλες ειδοποιήσεις (mail-viber κλπ) έρχονται κανονικά. 2. Το Greek Caller ID δεν πετάει το pop-up window. Μέχρι προχθές με την 11 όλα έπαιζαν άψογα. Έχει άλλος τέτοια προβλήματα; Και τρίτο bug: Όταν είμαι συνδεμένος σε wifi στα 2.4 και μιλάω στο τηλέφωνο δεν κατεβάζω data. Στα 5 όλα οκ. Edited July 25, 2020 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Μετά από δύο μέρες συμβίωσης με την 12 έχω δύο θέματα: 1. Η εφαρμογή Amazfit δεν περνάει στο T-Rex το Caller ID, ενώ όλες οι άλλες ειδοποιήσεις (mail-viber κλπ) έρχονται κανονικά. 2. Το Greek Caller ID δεν πετάει το pop-up window. Μέχρι προχθές με την 11 όλα έπαιζαν άψογα. Έχει άλλος τέτοια προβλήματα; Και τρίτο bug: Όταν είμαι συνδεμένος σε wifi στα 2.4 και μιλάω στο τηλέφωνο δεν κατεβάζω data. Στα 5 όλα οκ. Κυρία Άννα,σαν πολλά προβλήματα βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Κυρία Άννα,σαν πολλά προβλήματα βλέπω. Γιώργος περικαλώ:) Ναι δυστυχώς. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Γιώργος περικαλώ:) . Διάβασα Άννα,σόρρυ. :lol: Εγώ έχω την άλλη έκδοση ,την EU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 εμας με eu ποτε λετε να ερθει? να την περασουμε οταν ερθει η θα το μετανιωσουμε???:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 εμας με eu ποτε λετε να ερθει? να την περασουμε οταν ερθει η θα το μετανιωσουμε???:worry: Πλησιάζει η ώρα και για μας, εγώ θα την κάνω προσωπικά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Πλησιάζει η ώρα και για μας, εγώ θα την κάνω προσωπικά. Θα ακούσω πρώτα εντυπώσεις και μετά θα την περάσω. 1-2 μέρες μετά δηλαδή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts