evris2013 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Χαιρετώ. Δεν ξέρω πότε άρχισε το πρόβλημα. Παλιά, ανοίγοντας ένα αρχείο (πχ. φωτογραφία) και πατώντας στο κάτω μέρος το εικονίδιο της προώθησης, επέλεγα "Gmail", το έκανε "επισύναψη" και πατώντας "αποστολή" το έστελνε. Εδώ και κάμποσο καιρό το "επισυνάπτει" αλλά μετά δεν πατιέται το κουμπί "αποστολής" αλλά και κανένα από τα πάνω κουμπιά (πίσω, συνδετήρας επισύναψης, 3 τελείες του μενού κτλ.). Με όλα τα άλλα (Viber, WhatsApp κτλ) δουλεύουν κανονικά Αντιθέτως αν ανοίξω την εφαρμογή Gmail και πατώντας τον συνδετήρα κάνω "επισύναψη" οποιοδήποτε αρχείου λειτουργεί κανονικότατα. Ξέρει κάποιος φίλος ποιο είναι το πρόβλημα κι αν υπάρχει λύση ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κοινοποίηση γράφει, όχι προώθηση. Εγώ κοινοποίηση πάτησα και πήγε στο Gmail. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση γράφει, όχι προώθηση. Εγώ κοινοποίηση πάτησα και πήγε στο Gmail. evris2013 σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι "κοινοποίηση " γράφει. Κι εμένα ανοίγει η εφαρμογή του Gmail, το αρχείο επισυνάπτεται αλλά όταν πατάς για να το στείλεις...δεν πατιέται το κουμπί της αποστολής. Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και στο τηλέφωνο φίλης (Xiaomi redmi note 9T). Αν θέλεις δοκίμασε να το στείλεις πχ. στον εαυτό σου και πες μου σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2021 evris2013 σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι "κοινοποίηση " γράφει. Κι εμένα ανοίγει η εφαρμογή του Gmail, το αρχείο επισυνάπτεται αλλά όταν πατάς για να το στείλεις...δεν πατιέται το κουμπί της αποστολής. Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και στο τηλέφωνο φίλης (Xiaomi redmi note 9T). Αν θέλεις δοκίμασε να το στείλεις πχ. στον εαυτό σου και πες μου σε παρακαλώ Το έστειλα στο Yahoo που έχω και πήγε κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkokki Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 (edited) evris2013 σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Πράγματι "κοινοποίηση " γράφει. Κι εμένα ανοίγει η εφαρμογή του Gmail, το αρχείο επισυνάπτεται αλλά όταν πατάς για να το στείλεις...δεν πατιέται το κουμπί της αποστολής. Το ίδιο ξεκίνησε να γίνεται και στο τηλέφωνο φίλης (Xiaomi redmi note 9T). Αν θέλεις δοκίμασε να το στείλεις πχ. στον εαυτό σου και πες μου σε παρακαλώ Το Xiaomi της φίλης δεν είναι το Redmi Note 9T που έγραψα αλλά το Redmi Note 8Τ Το έστειλα στο Yahoo που έχω και πήγε κανονικά. Έκανα για δοκιμή email στην Yahoo αλλά και πάλι δεν τα στέλνει κι από τα 2 τηλέφωνα είτε με WiFi είτε με Data Edited July 26, 2021 by gkokki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Για κάνε μια επανεκκίνηση ή soft reset στο κινητό, να δούμε θα το κάνει; Ή κάνε απεγκατάσταση του Gmail και ξανά εγκατάσταση. Μήπως κόλλησε. Ξέρω εγώ, τι να πω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Ήρθε η 12.5, android 11. Τωρα κατεβαίνει, σε λίγο οι εντυπώσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Global ή EU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 (edited) EU. Όλα καλά. Ευχαριστώ τον φίλο geotzia, που σε άλλο νήμα είχε επισημάνει ότι τα gestures δουλεύουν με την εφαρμογή FNG. Μόλις τη δοκίμασα και πάει σούπερ. Edited July 26, 2021 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 EU. Όλα καλά. Ευχαριστώ τον φίλο geotzia, που σε άλλο νήμα είχε επισημάνει ότι τα gestures δουλεύουν με την εφαρμογή FNG. Μόλις τη δοκίμασα και πάει σούπερ. Ήρθαν και MIUI 12.5 και Android 11;;; Εγώ μέχρι τις 12 και κάτι που κοίταξα δεν είχε τίποτα προς ενημέρωση! Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχει τα θέματα όπως σε ορισμένα Note 9 pro που διάβαζα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Ήρθε η 12.5, android 11. Τωρα κατεβαίνει, σε λίγο οι εντυπώσεις. Εγώ τώρα που μπήκα δεν υπάρχει τίποτα! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Εγώ τώρα που μπήκα δεν υπάρχει τίποτα! :( Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδω https://xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/begonia/ και να την περάσετε μέσω updater. Παρακαλώ... Το Fng είναι εφαρμογάρα!! Κανει τα πάντα μεχρι απενεργοποιηση οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Η global έκδοση έχει βγεί stable, ενώ η EU είναι stable beta..Σε όσους έχει έρθει η EU μέσω ΟΤΑ τι έκδοση είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Η global έκδοση έχει βγεί stable, ενώ η EU είναι stable beta..Σε όσους έχει έρθει η EU μέσω ΟΤΑ τι έκδοση είναι;; 12.5.2.0 Σταθερή Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 12.5.2.0 Σταθερή Στο λινκ που ανέβασε πιο πάνω ο geotzia λέει EEA stable beta!!! Καλύτερα να περιμένω ΟΤΑ να μου έρθει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Στο λινκ που ανέβασε πιο πάνω ο geotzia λέει EEA stable beta!!! Καλύτερα να περιμένω ΟΤΑ να μου έρθει. Πιστεύω ότι είναι ακριβώς η ίδια αλλιώς θα ειχε άλλο νούμερο χωρίς να κόβω και τον λαιμό μου όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Μου ήρθε χθες το update , ευρωπαϊκό τηλέφωνο . Τώρα μου γράφει έκδοση λογισμικού 12.5.2.0 σταθερή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Αυτή είναι η έκδοση και είναι stable. Όπως λέει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Αυτή είναι η έκδοση και είναι stable. Όπως λέει. Η εταιρεία υποσχέθηκε πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό. Είναι όμως ελαφρύ το miui 12.5? Διότι περιμένω και εγώ σε RN8.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Η εταιρεία υποσχέθηκε πολύ πιο ελαφρύ λογισμικό. Είναι όμως ελαφρύ το miui 12.5? Διότι περιμένω και εγώ σε RN8.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Ναι, είναι μια χαρά και πολύ πιο γρήγορο από πριν. Οι μεταβάσεις πλοήγηση σε μενού κλπ γίνονται ακαριαία. Δεν συνάντησα πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Ναι, είναι μια χαρά και πολύ πιο γρήγορο από πριν. Οι μεταβάσεις πλοήγηση σε μενού κλπ γίνονται ακαριαία. Δεν συνάντησα πρόβλημα. Εκτός από το MIUI 12.5 έχει και Android 11 το update; Από χθες βράδυ που κοίταξα ως τώρα δεν έρθει τίποτα ακόμα. EU είμαι κι εγώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Στο ίδιο update είναι και τα δύο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Α ναι; Ωραία!!! Τι μέγεθος έχει το update; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 2,2 gb ήταν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Ποιο update;; :lol: Τίποτα σε σε συσκευή με ευρωπαϊκή rom. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Ποιο update;; :lol: Τίποτα σε σε συσκευή με ευρωπαϊκή rom. Προχθές το πρωί μου ήρθε, EU. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts