katsiletra Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Kι εμενα ετσι ειναι,γι αυτο ρωτησα,αλλα οι "φωστηρες" πεσανε να με φανε..... Η EU προορίζεται για την Ε.Ε. ενώ η ΜΙ είναι όλες οι χώρες εκτός Ε.Ε., Ρωσία και Κίνα, γι αυτό και σε πολλά site που πουλάνε Xiaomi γράφει EU version ή Other Area Version. ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί έχεις ακόμα αυτήν. Εγώ με EU είμαι και έχω την 12.0.03 εδώ και καιρό. Δεν ξέρω κι εγώ όταν βγήκε το MIUI 12 με πήγε στην 12.0.2. Μετά δεν έβγαλε ξανά update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Όταν βγήκε η 12 έδειχνε 12.0.01. Μετά στην επόμενη έγινε 12.0.02 και κάπου τέλη Νοεμβρίου ήρθε η 12.0.03 σε μένα. Κάποιοι με Global πήραν τώρα την 12.0.06. Που μάλλον θα έρθει και στις EU συσκευές κάποια στιγμή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Όταν βγήκε η 12 έδειχνε 12.0.01. Μετά στην επόμενη έγινε 12.0.02 και κάπου τέλη Νοεμβρίου ήρθε η 12.0.03 σε μένα. Κάποιοι με Global πήραν τώρα την 12.0.06. Που μάλλον θα έρθει και στις EU συσκευές κάποια στιγμή.V12.0.3.0.QGGEUXM αυτήν λογικά φοράς εσύ, έχει βγει από 18/12/20 Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 (edited) V12.0.3.0.QGGEUXM αυτήν λογικά φοράς εσύ, έχει βγει από 18/12/20 Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αυτό εχω, και επίπεδο ασφάλειας Android 1-11-2020. Είχα την εντύπωση ότι ήρθε μεταξύ 31-11 και 1-12-2020 η V12.0.3.0.QGGEUXM σε μένα. Edited January 29, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Στην αρχή της .03 δεν το είχε. Μετά το έβγαλε. Εκτός από αυτό, ελπίζω να φτιαχτεί και η ένδειξη της μπαταρίας στις ρυθμίσεις. Που δείχνει ότι νάνε. Στο έδειχνε μέχρι να την αποσύρουν. Μετά μας έβγαζε αυτά τα περίεργα,όταν θα ανεβάσουν νέα EU θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2021 Στο έδειχνε μέχρι να την αποσύρουν. Μετά μας έβγαζε αυτά τα περίεργα,όταν θα ανεβάσουν νέα EU θα μπορείς να κάνεις αναβάθμιση πλέον. Να κάνω τι αναβάθμιση; Δεν κατάλαβα τι εννοείς.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλό μήνα. Από τότε που είμαι σε αυτή την εταιρία, όλο παράξενα βλέπω....Από αναβαθμίσεις του κ@λου, μια έρχεται, μια την παίρνουν πίσω...γελεία πράγματα. Δεν νομίζω να γίνονται αυτά σε άλλες εταιρίες... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Στο χωριό μου λένε το φθηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα, αλλά οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι κανένας έλεγχος πριν δώσουν το update. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Καλό μήνα. Από τότε που είμαι σε αυτή την εταιρία, όλο παράξενα βλέπω....Από αναβαθμίσεις του κ@λου, μια έρχεται, μια την παίρνουν πίσω...γελεία πράγματα. Δεν νομίζω να γίνονται αυτά σε άλλες εταιρίες... Ποιά ήρθε και πήραν πίσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Λοιπόν θυμάστε που είχε πέσει σε νερό και δεν δούλευε τίποτα;Το στέγνωσα το έβαλα σε ρύζι Κλπ κλπ αλλά τίποτα. Πάω σε έναν επισκευαστη του λέω την ιστορία και μου λέει 50 ευρω να του κάνουμε χημικό καθαρισμό και ότι βρουν παρακάτω.Λεω 50; Άσε 100 κάνει καινούργιο λ.χ. Πάω και σε δεύτερο μια από τα ίδια σχεδόν.Λεω δε μπορεί είστε εσείς γατάκια πιο μάγκες να μου τα πάρετε; Μια και δυο πάω σπίτι και λέω αφού όπως είναι τι να πάθει χειρότερο;οπότε θα το ανοίξω να δω τι μπορώ να κάνω έτσι και αλλιώς πιάνουν τα χέρια μου αν και κινητό πρώτη φορά θα άνοιγα. Βάζω ένα βιντεάκι στο τιουμπ και βλέπω ότι το ανοίγουν με κάτι πλαστικές σκληρές σπάτουλες που να να τα βρω εγώ αυτά;την κάτσαμε. Εν τέλει το άνοιξα δεν είχε τίποτα ορατό.Το ταμποναρισα με χαρτί κουζίνας το φύσημα και με πιστολάκι μαλλιών 2 λεπτά με το ρολόι.Το κλείνω και λέω ότι έγινε έγινε.Το κινητό δουλεύει ΑΨΟΓΑ σε όλα με τα λαμόγια που έχουμε γύρω μας. Και το κλου;το άνοιξα με τη ρόδα που κόβουμε την πίτσα . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Και το κλου;το άνοιξα με τη ρόδα που κόβουμε την πίτσα . Εντάξει,κλαίω. :lol: Ωραίος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Λοιπόν θυμάστε που είχε πέσει σε νερό και δεν δούλευε τίποτα;Το στέγνωσα το έβαλα σε ρύζι Κλπ κλπ αλλά τίποτα. Πάω σε έναν επισκευαστη του λέω την ιστορία και μου λέει 50 ευρω να του κάνουμε χημικό καθαρισμό και ότι βρουν παρακάτω.Λεω 50; Άσε 100 κάνει καινούργιο λ.χ. Πάω και σε δεύτερο μια από τα ίδια σχεδόν.Λεω δε μπορεί είστε εσείς γατάκια πιο μάγκες να μου τα πάρετε; Μια και δυο πάω σπίτι και λέω αφού όπως είναι τι να πάθει χειρότερο;οπότε θα το ανοίξω να δω τι μπορώ να κάνω έτσι και αλλιώς πιάνουν τα χέρια μου αν και κινητό πρώτη φορά θα άνοιγα. Βάζω ένα βιντεάκι στο τιουμπ και βλέπω ότι το ανοίγουν με κάτι πλαστικές σκληρές σπάτουλες που να να τα βρω εγώ αυτά;την κάτσαμε. Εν τέλει το άνοιξα δεν είχε τίποτα ορατό.Το ταμποναρισα με χαρτί κουζίνας το φύσημα και με πιστολάκι μαλλιών 2 λεπτά με το ρολόι.Το κλείνω και λέω ότι έγινε έγινε.Το κινητό δουλεύει ΑΨΟΓΑ σε όλα με τα λαμόγια που έχουμε γύρω μας. Και το κλου;το άνοιξα με τη ρόδα που κόβουμε την πίτσα . Δεν χάνει την εγγύηση έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Δεν χάνει την εγγύηση έτσι; Έγραψες!!! :lol: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Ερώτηση κρίσεως έκανε ο evris, έγραψε όντως. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Έγραψες!!! :lol: Το αστείο που είναι; Αν ανοιχτεί η συσκευή δεν χάνεται η εγγύηση; Εδώ ούτε για μπαταρία μπορείς να την ανοίξεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Το αστείο είναι ότι εδώ γέμισε νερό η συσκευή και αυτοματος είναι εκτός εγγύησης, τι ότι το άνοιξε σε πείραξε;; αυτονόητο ότι είναι εκτός εγγύησης. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Δεν χάνει την εγγύηση έτσι; Σιγά μη σκάσω δε μου χάλασε ποτέ κινητό και ειδικά τα ξιαομι που έχουν περάσει από τα χέρια μου κιχ δεν έκαναν. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Ρε εδώ δεν δούλευε καν το κινητό. Για την εγγύηση συζητάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Σιγά μη σκάσω δε μου χάλασε ποτέ κινητό και ειδικά τα ξιαομι που έχουν περάσει από τα χέρια μου κιχ δεν έκαναν. Εμένα είναι το πρώτο. Τώρα αν θα κάνει κιχ ή όχι, θα δείξει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Λοιπόν θυμάστε που είχε πέσει σε νερό και δεν δούλευε τίποτα;Το στέγνωσα το έβαλα σε ρύζι Κλπ κλπ αλλά τίποτα. Πάω σε έναν επισκευαστη του λέω την ιστορία και μου λέει 50 ευρω να του κάνουμε χημικό καθαρισμό και ότι βρουν παρακάτω.Λεω 50; Άσε 100 κάνει καινούργιο λ.χ. Πάω και σε δεύτερο μια από τα ίδια σχεδόν.Λεω δε μπορεί είστε εσείς γατάκια πιο μάγκες να μου τα πάρετε; Μια και δυο πάω σπίτι και λέω αφού όπως είναι τι να πάθει χειρότερο;οπότε θα το ανοίξω να δω τι μπορώ να κάνω έτσι και αλλιώς πιάνουν τα χέρια μου αν και κινητό πρώτη φορά θα άνοιγα. Βάζω ένα βιντεάκι στο τιουμπ και βλέπω ότι το ανοίγουν με κάτι πλαστικές σκληρές σπάτουλες που να να τα βρω εγώ αυτά;την κάτσαμε. Εν τέλει το άνοιξα δεν είχε τίποτα ορατό.Το ταμποναρισα με χαρτί κουζίνας το φύσημα και με πιστολάκι μαλλιών 2 λεπτά με το ρολόι.Το κλείνω και λέω ότι έγινε έγινε.Το κινητό δουλεύει ΑΨΟΓΑ σε όλα με τα λαμόγια που έχουμε γύρω μας. Και το κλου;το άνοιξα με τη ρόδα που κόβουμε την πίτσα . Εκεί που θα γέλαγες, μετά την τιμή που άκουσες, είναι τον τρόπο που γίνεται το καθάρισμα. Ούτε 10 ευρώ δεν κοστίζει η διαδικασία, τόσο σε χρόνο, όσο και εργαλεία. Ένα tip για επόμενες "εγχειρήσεις": Μη χρησιμοποιείς ποτέ μεταλλικό εργαλείο για να ανοίξεις smartphones, είτε είναι να βγάλεις το πίσω μέρος, είτε την οθόνη. Τόσο για τα σημάδια στο πλαίσιο, όσο για να μη σπάσει η οθόνη ή το πίσω γυαλί, τόσο και για πιθανό βραχυκύκλωμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 (edited) Δηλαδή αν μου το πατήσει (το κινητό )καμία νταλίκα και το κάνει χαρτοπετσέτα και κάνω το λάθος να το ανοίξω,χάνω εγγύηση;OMG.Εγώ βέβαια θα το ανοίξω με μαχαίρι του σεφ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. Edited February 3, 2021 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 (edited) Δηλαδή αν μου το πατήσει (το κινητό )καμία νταλίκα και το κάνει χαρτοπετσέτα και κάνω το λάθος να το ανοίξω,χάνω εγγύηση;OMG.Εγώ βέβαια θα το ανοίξω με μαχαίρι του σεφ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό. :lol::lol::lol::lol: Άμα δώσεις 200 ευρώ στην εταιρεία να στο επισκευάσει τότε θα σώσεις και την εγγύησή σου :p Edited February 3, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Άμα δώσεις 200 ευρώ στην εταιρεία να στο επισκευάσει τότε θα σώσεις και την εγγύηση σου :pΤο σκέφτομαι πολύ σοβαρά,νομίζω συμφέρει...αλλά και να μην συμφέρει τουλάχιστον δεν χάνεις την εγγύηση που είναι πιο σημαντική από το ίδιο το κινητό .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Εκεί που θα γέλαγες, μετά την τιμή που άκουσες, είναι τον τρόπο που γίνεται το καθάρισμα. Ούτε 10 ευρώ δεν κοστίζει η διαδικασία, τόσο σε χρόνο, όσο και εργαλεία. Ένα tip για επόμενες "εγχειρήσεις": Μη χρησιμοποιείς ποτέ μεταλλικό εργαλείο για να ανοίξεις smartphones, είτε είναι να βγάλεις το πίσω μέρος, είτε την οθόνη. Τόσο για τα σημάδια στο πλαίσιο, όσο για να μη σπάσει η οθόνη ή το πίσω γυαλί, τόσο και για πιθανό βραχυκύκλωμα. Δεν πρόκειται αλλά σε διαβεβαιω ότι εκτός από ένα μικρό οι σημαδακι στην αρχή του ανοίγματος δε σπάει ούτε γιαλί ούτε μπορεί κάτι να βραχυκυκλωσει το εργαλείο έχει πατουριτσα απλά μεταβξεκουμπωνει το κινητό γύρω γύρω με αγάπη όμως ε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Ευτυχώς υπάρχουν και μερικά τέτοια νήματα και μας φτιάχνουν την διάθεση μέσα σ'όλη αυτή την παλιοκατάσταση... keep on guys ✌️ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts