evris2013 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Αν δεν κάνω λάθος είναι μόνο για Κίνα, γι'αυτό και δεν έχει την Β20 στο 4G Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί στο Note 8pro γράφει την 20 μπάντα; Αλλά κυκλοφόρησε εδώ. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8_pro-9812.php Έτσι όπως φένεται είναι το Mi 10T lite το δικό μας οπότε μάλλον δεν έρχεται Ελλάδα.. Καμία σχέση. Το Mi 10T Lite έχει 64άρα κάμερα. Αυτό που ανέβασα εγώ έχει την 108άρα! Edited December 8, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Είναι το ινδικό μοντέλο αυτό και δεν έχειB20 https://www.phonemore.com/models/xiaomi/redmi-note-8-pro/ Εδώ είναι όλες οι εκδόσεις του μπεγκονια Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλος ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι είναι για Κίνα είναι το model number M2007J17C το c στο τέλος δηλώνει china, τα global μοντέλα έχουν g στο τέλος. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Καλησπέρα έχει κανείς άλλος προβλήμα με τα μυνήματα?? Δλδ οταν θέλω να στείλω βάζω στην αναζήτηση το γράμμα και ανοίγει τα ονόματα μετα από περίπου 3 με 4 λεπτά.. το έχει κανείς άλλος??? Έχω κάνει επανεκκίνηση και τπτ. Ευχαριστώ πολύ Καλησπέρα σας .. κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει??? Μονο εμενα το κανει αυτο να κανει 5 λεπτα να βρει την επαφή για να στείλω μήνυμα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 (edited) Είναι το ινδικό μοντέλο αυτό και δεν έχειB20 https://www.phonemore.com/models/xiaomi/redmi-note-8-pro/ Εδώ είναι όλες οι εκδόσεις του μπεγκονια Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άλλος ένας τρόπος για να καταλάβεις ότι είναι για Κίνα είναι το model number M2007J17C το c στο τέλος δηλώνει china, τα global μοντέλα έχουν g στο τέλος. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο λινκ έχουν E στο τέλος. Δηλαδή είναι ινδικό. Στη συσκευή μας έχει ένα I στον έναν αριθμό και στο άλλο έχει G. Αλλά από πάνω λείπει η 20άρα μπάντα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8_pro-9812.php Υ.Γ. Έχει και έναν σκέτο αριθμό χωρίς γράμματα. Edited December 9, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Καλησπέρα σας .. κάνεις δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει??? Μονο εμενα το κανει αυτο να κανει 5 λεπτα να βρει την επαφή για να στείλω μήνυμα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. η εφαρμογη δεν ειναι και η καλυτερη μετα το update σε miui 12. εμενα δεν μου το κανει αυτο που λες αλλα δεν συγχρονιζει τις επαφες μου με τα μηνυματα σωστα, πχ μπορει ο γιωργος να μου στειλε ενα μηνυμα και τη μια φορα να μπω στην εφαρμογη και να μου γραφει μηνυμα απο γιωργο και την αλλη να μου γραφει μηνυμα απο +30697...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα προς το παρόν. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Μέχρι και MIUI 12,5!!! Κάτι σαν τις 9,5 εβδομάδες... :lol: Τι άλλο θα δούμε από αυτήν την εταιρεία. https://techmaniacs.gr/stis-14-dekemvrioy-kykloforei-to-miui-12-5-dokimastike-idi-se-12-montela/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εμένα μου βγάζει κατά διαστήματα, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη ή όταν πάω να ενεργοποιήσω δίκτυο, αυτό:"μην καλύπτετε την θύρα ακουστικών" και δείχνει την περιοχή πάνω από τα κουμπιά έντασης Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εμένα μου βγάζει κατά διαστήματα, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη ή όταν πάω να ενεργοποιήσω δίκτυο, αυτό:"μην καλύπτετε την θύρα ακουστικών" και δείχνει την περιοχή πάνω από τα κουμπιά έντασηςΈχεις ανοιχτή την λειτουργία τσέπης γι'αυτό. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-confirms-android-11-update-for-select-2019-devices-54659-2/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. December 12, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Το περίμενα αυτό evris... Και Android 11!! Το τηλέφωνό μας πουλάει ακόμα δεν θα το αφήσει η εταιρεία χωρίς υποστήριξη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-confirms-android-11-update-for-select-2019-devices-54659-2/ Αυτά είναι ωραία νέα... Είδες evris ότι το κινητό ήταν τρομερή επιλογή;; Επίσης καλό θα ήταν να το δουν αυτό κάποιοι που θεωρούσαν δεδομένο ότι θα εγκαταλειφθεί το εν λόγω τηλέφωνο... Αν και προτίμησα το redmi note 9 pro σαν πιο νέα συσκευή μιας και έχει βελτιωσεις στα σημεία που με ενδιέφεραν... Θεωρώ το Redmi Note 8 pro ακόμα στα λεφτά του κορυφαία επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Το κινητό συνεχίζει να είναι μία εξαιρετική επιλογή και μία συσκευή σταθμός στην εξέλιξη της εταιρείας. Ειδικά ο επεξεργαστής του, ο συγκεκριμένος mediatek, παραδίδει μαθήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχίζει να πουλάει ακατάπαυστα και να βρίσκεται στις top προτιμήσεις. Τόσο καλή υλοποίηση σε κινητό είαμε καιρό να δούμε, ανεξαρτήτως εταιρειών. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ένας από αυτούς που εκραζα το κινητό λόγω mediatek ήμουν και εγώ , γιατί είχα καεί με το redmi pro, χαίρομαι πραγματικά που με αυτό το τηλέφωνο η xiaomi άλλαξε το κακό παρελθόν, το έχω προτείνει σε αρκετούς γνωστούς και όσοι το πήραν είναι πολύ ευχαριστημένοι. Για όσους δεν ασχολούνται με custom rom είναι πολύ καλή επιλογή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Είναι τρομερό τηλέφωνο. Η κόρη μου του έχει βγάλει την Παναγία και δεν έχει κάνει κιχ. Και πάει με 1000. Αισθητά ταχύτερο από Α71 και πολύ κοντά (μην πω ίσα...) με S10 lite. Αν και η τιμή του ήταν υψηλότερη από ότι μας είχε συνηθίσει η Xiaomi στα Redmi Note, πιστεύω ότι όποιος το πήρε καταλαβαίνει ότι θα άξιζε τα λίγα παραπάνω ευρώ. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Αυτά είναι ωραία νέα... Είδες evris ότι το κινητό ήταν τρομερή επιλογή;; Επίσης καλό θα ήταν να το δουν αυτό κάποιοι που θεωρούσαν δεδομένο ότι θα εγκαταλειφθεί το εν λόγω τηλέφωνο... Αν και προτίμησα το redmi note 9 pro σαν πιο νέα συσκευή μιας και έχει βελτιωσεις στα σημεία που με ενδιέφεραν... Θεωρώ το Redmi Note 8 pro ακόμα στα λεφτά του κορυφαία επιλογή.. Το κατάλαβα λίγο αργότερα. Απλά είχα και κάποιες επιφυλάξεις λόγο ότι πρώτη φορά έπαιρνα Xiaomi. Νάνε καλά ο p.k.... @pavlidisc 269€ είχε αρχική τιμή το Note 8 pro όταν το πήρα. Πόσο είχε το S10 Lite; Edited December 12, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 @evris2013 Η αρχική τιμή του 8/128 ήταν εξωφρενική. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι πλησίαζε το 700αρι! Σε κάποια φάση το έβγαλε προσφορά ο Γερμανός κοντά στα 400. Εκεί το πήραν... όσοι το πήραν. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) @evris2013 Η αρχική τιμή του 8/128 ήταν εξωφρενική. Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι πλησίαζε το 700αρι! Σε κάποια φάση το έβγαλε προσφορά ο Γερμανός κοντά στα 400. Εκεί το πήραν... όσοι το πήραν. from my S10 lite 269€ είχε το 6/64 Note 8pro. Το 6/128 έβγαινε τότε στα 299€. Είχε και εκδόσεις 8/128 και 8/256, αλλά νομίζω δεν τα έφερναν Ελλάδα. Δεν είμαι και σίγουρος. Από Γερμανό κι εγώ δωρεάν το πήρα το 6/64. Είχα επιδότηση. Edited December 12, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Ένας από αυτούς που εκραζα το κινητό λόγω mediatek ήμουν και εγώ , γιατί είχα καεί με το redmi pro, χαίρομαι πραγματικά που με αυτό το τηλέφωνο η xiaomi άλλαξε το κακό παρελθόν, το έχω προτείνει σε αρκετούς γνωστούς και όσοι το πήραν είναι πολύ ευχαριστημένοι. Για όσους δεν ασχολούνται με custom rom είναι πολύ καλή επιλογή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θυμάμαι που τονίζες τους ενδοιασμούς σου για την υποστήριξη του. Αλλά από την άλλη όμως είσαι αντικειμενικοτατος ..Εύγε από εμενα... Και χαρείτε όλοι τα smartphone σας, διότι πλέον είναι εργαλεία... Με μέτρο πάντα έτσι... Χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Οι G versions της Mediatek φαίνεται δεν έχουν τα θέματα των προηγούμενων Mediatek. Κι ας έχουν τα ίδια nm. Τώρα και με τους νέους Mediatek των 7nm, θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτεροι, αν και άργησαν λίγο. Πάντως όσο οι Mediatek ανανεώνονται και μπαίνουν σε περισσότερα Xiaomi και ναυαρχίδες, πιστεύω θα έχουν καλύτερη υποστήριξη από την Xiaomi. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Το πρόβλημα με τις εφαρμογές συνεχίζει ασχέτως bluetooth, υπάρχει λύση? Παίζει να έχει η συσκευή θέμα? Με δεδομένα δουλεύουν ολα ρολόι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Το πρόβλημα με τις εφαρμογές συνεχίζει ασχέτως bluetooth, υπάρχει λύση? Παίζει να έχει η συσκευή θέμα? Με δεδομένα δουλεύουν ολα ρολόι...Σε ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι φίλε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 (edited) Σε ποιο πρόβλημα αναφέρεσαι φίλε; Κάτι με το WiFi και το Messenger νομίζω. 3-4 σελίδες πίσω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8105527#post8105527 Edited December 12, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 καλημερα οπως ειπε ο εβρις ειχα ξανα ρωτησει χωρις τυχη,με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβαινω οτι εχει η συσκευη θεμα η κεραια? με δεδομενα δεν κολαει καμια εφαρμογη σοσιαλ,με wifi και χωρις bluetooth (καταλαβα οτι με bluetooth και wifi παθαινει πατατρακ οκ!!!!) δεν ερχονται ειδοποιησεις messenger instagram και στο facebook κολανε και δειχνει μυνηματα κτλπ. και ο ο browser αργει να φορτωσει. και σε 5ghz καναλιο το ιδιο οπως ειχε πει αλλος φιλος,ακομα και στην δουλεια με δικο μας σερβερ και ταχυτητα 50αρα. εχω δοκιμασει διαγραφη cache των εφαρμογων χωρις αλλαγη. να το στειλω σερβις με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2020 καλημερα οπως ειπε ο εβρις ειχα ξανα ρωτησει χωρις τυχη,με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβαινω οτι εχει η συσκευη θεμα η κεραια? με δεδομενα δεν κολαει καμια εφαρμογη σοσιαλ,με wifi και χωρις bluetooth (καταλαβα οτι με bluetooth και wifi παθαινει πατατρακ οκ!!!!) δεν ερχονται ειδοποιησεις messenger instagram και στο facebook κολανε και δειχνει μυνηματα κτλπ. και ο ο browser αργει να φορτωσει. και σε 5ghz καναλιο το ιδιο οπως ειχε πει αλλος φιλος,ακομα και στην δουλεια με δικο μας σερβερ και ταχυτητα 50αρα. εχω δοκιμασει διαγραφη cache των εφαρμογων χωρις αλλαγη. να το στειλω σερβις με την εγγυηση? Δεν ξέρω αν δοκίμασες και hard reset. Η έσχατη λύση είναι το service όσο είναι στην εγγύηση ακόμα η συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts