DragonD Δημ. November 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Καινούργια ενημέρωση σήμερα για την global. Είμαστε πλέον στην 12.0.5 !!!! Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από Κίνα έχει το χρώμα Coral Orange που εξαντλήθηκε αμέσως στο 6/64 και στην έκδοση 6/128 στα :166,64€ τελική !!! ΚΟΥΠΟΝΙ :BGBF8P128EE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Καινούργια ενημέρωση σήμερα για την global. Είμαστε πλέον στην 12.0.5 !!!! Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά από Κίνα έχει το χρώμα Coral Orange που εξαντλήθηκε αμέσως στο 6/64 και στην έκδοση 6/128 στα :166,64€ τελική !!! ΚΟΥΠΟΝΙ :BGBF8P128EE Κατευθείαν στο 0.5 πήγε. Το 0.3 και 0.4 το προσπέρασαν; Εμένα με EU ακόμα στη 12.0.2 είμαι! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Κατευθείαν στο 0.5 πήγε. Το 0.3 και 0.4 το προσπέρασαν; Εμένα με EU ακόμα στη 12.0.2 είμαι! :( Κι εδω με Global stable στην 12.0.2 ειμαι.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Άλλη αρίθμηση έχει η eu άλλη η global . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2020 Άλλη αρίθμηση έχει η eu άλλη η global . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά σε κανέναν μας δεν ήρθε η 12.0.5. Ούτε EU ούτε Global! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Από ότι βλέπω η 05 αφορά την global η eu είναι στην 02 . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Καλημέρα, έχει έρθει σε global η 12.0.5 από εχθές Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 https://itechnews.gr/2020/11/miui-13-giati-emeis-mathame-pote-tha-tin/:happy: Τελικά θα πάρουμε MIUI 13; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 @evris2013 https://www.notebookcheck.net/MIUI-13-release-date-rumor-joins-predicted-eligibility-list-of-current-Xiaomi-smartphones-that-are-likely-to-land-an-update.506386.0.html MIUI 13 release date rumor joins predicted eligibility list of current Xiaomi smartphones that are likely to land an update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχετε προβλήματα με το μεσενγερ και εσείς? Είδα σε ομάδες ότι συμβαίνει, έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν βλέπω διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Έχω κι εγώ, είναι μάλλον θέμα της εφαρμογής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 Πάντως έχει γίνει τόσο πολύ δουλειά σε αυτό το κινητό που ότι έχει βγει τώρα δεν αποτελεί αναβάθμιση στην μεσαία κατηγορία. Κοιτάζω mi 10 t lite , απλό χωρίς t . Τα realme .κλπ κλπ.. Πραγματικά πρεπει να περιμένουμε το νέο έτος για κστι που θα είναι αρκετά καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2020 @evris2013 https://www.notebookcheck.net/MIUI-13-release-date-rumor-joins-predicted-eligibility-list-of-current-Xiaomi-smartphones-that-are-likely-to-land-an-update.506386.0.html MIUI 13 release date rumor joins predicted eligibility list of current Xiaomi smartphones that are likely to land an update ...τι εννοούν δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχετε προβλήματα με το μεσενγερ και εσείς? Είδα σε ομάδες ότι συμβαίνει, έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά δεν βλέπω διαφορά.Εξήγησε τι πρόβλημα σου συμβαίνει γιατί παίζει να σου έχω λύση Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 (edited) ...τι εννοούν δηλαδή; Γραφουν οτι το RN8Pro,ειναι αναμεσα στα επιλεγμενα που ίσως λαβουν MIUI 13,με πιθανή ημερομηνια.... Κατι αλλο για οποιον ξερει...Εχω βαλει ηχο κλησης και μυνηματων απο το Zedge,και μετα απο λιγο τον γυρναει σε προεπιλεγμενο ηχο κλησης και μυνηματων.Τι πρεπει να κανω για να αλλαξει και να παραμείνει??Ευχαριστω.... Edited December 1, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 .νομιζω πρεπει να το κατεβασεις πρωτα στη συσκευη, και μετα να το ορισεις ηχο μηνυματος. και εγω την ειχα παθει ετσι παλιοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 .νομιζω πρεπει να το κατεβασεις πρωτα στη συσκευη, και μετα να το ορισεις ηχο μηνυματος. και εγω την ειχα παθει ετσι παλιοτερα Eυχαριστω φιλε μου... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλημέρα παιδιά, δυστυχώς έχω θέμα με το wifi, δοκιμασμένο σε διάφορα μέρη. Δείχνει συνδεμένο αλλά δεν πιάνει καλά μάλλον δε ξέρω πως να το διατυπώσω. νόμιζα ότι είχα θέμα με το ρούτερ του σπιτιού αλλά και στη δουλειά τα ίδια. Μόλις μπουν σε δεδομένα δουλεύει ρολόι ακόμα κΙ το μεσενγερ που έχει θέμα αυτές τις μέρες. Τί να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλημέρα παιδιά, δυστυχώς έχω θέμα με το wifi, δοκιμασμένο σε διάφορα μέρη. Δείχνει συνδεμένο αλλά δεν πιάνει καλά μάλλον δε ξέρω πως να το διατυπώσω. νόμιζα ότι είχα θέμα με το ρούτερ του σπιτιού αλλά και στη δουλειά τα ίδια. Μόλις μπουν σε δεδομένα δουλεύει ρολόι ακόμα κΙ το μεσενγερ που έχει θέμα αυτές τις μέρες. Τί να κάνω? Έχεις το bluetooth ανοιχτό; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 (edited) Εξήγησε τι πρόβλημα σου συμβαίνει γιατί παίζει να σου έχω λύση Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είτε κολάει,δλδ έρχονται ειδοποιήσεις μετά από ώρα είτε δεν δείχνει ενεργούς φίλους ενώ έχει φουλ σήμα (μόλις αλλάζεις σε άλλο κανάλι wifi , η δεδομένα έρχονται καταριπας.αυτο δοκιμασμένο και σπίτι και δουλειά ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις το bluetooth ανοιχτό; Ναι αναγκαστικά λόγω ρολογιού και ακουστικών. Παρεμβάλει? Γίνετε και κλειστά αν το έχω βέβαια. Edited December 2, 2020 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Αν συνδεθείς σε δίκτυο στα 5GHz δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Αν συνδεθείς σε δίκτυο στα 5GHz δεν θα έχεις θέμα. πάλι έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή το πήρε ένας γνωστός μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό ringtone γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και έχει φασαρία και δεν το ακούει όταν χτυπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή το πήρε ένας γνωστός μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό ringtone γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και έχει φασαρία και δεν το ακούει όταν χτυπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η καλύτερη λύση είναι smart watch ρολόι συνδεδεμένο με bluetooth έτσι ώστε και να δονείται και να βλέπει ποιος τον παίρνει κλήση.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 (edited) Καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω, επειδή το πήρε ένας γνωστός μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιο δυνατό ringtone γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και έχει φασαρία και δεν το ακούει όταν χτυπάει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η να το βάλει στην κολοτσεπη να το καταλαβαίνει από τη δόνηση. Η ένα μπλε δοντι στο αυτί απλή λύση. Edited December 2, 2020 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts