highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 evris εδώ θα πάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Εμένα πάντως μου κρατάει λιγότερο η μπαταρία μετά την αναβάθμιση. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) evris εδώ θα πάς. ....και εδώ πήγα και πάλι δεν το βρίσκω! Μπας και δεν το έχω; Με τίποτα δεν το βρίσκω!!! Edit: Άκυρο το βρήκα. Πάνω δεξιά είχε τις ρυθμίσεις κι εγώ έψαχνα μέσα στο μενού της εφαρμογής. Το απενεργοποίησα. Για να δούμε. Edited August 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Δουλεύει. Δεν εμφανίζονται πλέον διαφημίσεις. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Εμένα πάντως μου κρατάει λιγότερο η μπαταρία μετά την αναβάθμιση.Δώσε λίγο χρόνο να κάτσει καλά η miui.Κανε και καμία επανεκκίνηση.Εμένα πάντως αυξήθηκε το sot ,είμαι στις 11,30-12,30 ώρες με δύο κάρτες,συνέχεια δεδομένα κινητού,φωτεινότητα 30-100% και με διάφορες εφαρμογές.Ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Edited August 27, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μα δεν έχει τέτοιο μενού εμένα. Κωδικοί & ασφάλεια έχει μόνο. Αλλά και πάλι δεν το βρίσκω αυτό που έβγαλες πιο πάνω. :( ΆΝ πάς στην ασφάλεια και μετά στο γρανάζι των ρυθμίσεων δεν το έχει εκει μέσα; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Και σε εμένα η διαχείριση της μπαταρίας είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με το 11, βλέπω αισθητή διαφορά προς το καλύτερο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 (edited) Παιδιά.δεν ξέρω τι χρόνους είχατε εσείς πριν ,αλλά εγώ τέτοιους χρόνους με αυτά που έγραψα ότι χρησιμοποιώ δεν είχα ούτε για πλάκα. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 27, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 4% μπαταρία;; Κρίμα είναι φίλε σε λίγο δεν θα έχεις αυτούς τους χρόνους, καλό είναι να μην πέφτει συνεχώς η μπαταρία τόσο χαμηλά. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Για δοκιμή το φόρτισα στο 100% και το άφησα τόσο ,συνήθως στο 20% μπαίνει για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μία στο τόσο δεν θα πάθει κάτι αν γίνεται συνεχώς την σκίζει την μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μία στο τόσο δεν θα πάθει κάτι αν γίνεται συνεχώς την σκίζει την μπαταρία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι φίλε,συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Και επανεκκίνηση έκανα αλλά τίποτα.Πρωτα είχα πχ 45. Ώρες αναμονή και 7 οθόνη ενεργή και τώρα 18 ώρες αναμονή με 6 ώρες οθόνη έχω χάσει τις μισές είμαι και με μια κάρτα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μήπως δεν κάθησε καλά η 12 η τρέχουν τίποτα εφαρμογές από πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ρε μάγκες πώς είστε σίγουροι οτι αυτούς τους αριθμούς που βλέπετε στα γραφήματα αντιστοιχούν στις πραγματικές ώρες; επι της πραγματικότητας είστε σίγουροι οτι έχετε περισσότερες ώρες; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ρε μάγκες πώς είστε σίγουροι οτι αυτούς τους αριθμούς που βλέπετε στα γραφήματα αντιστοιχούν στις πραγματικές ώρες; επι της πραγματικότητας είστε σίγουροι οτι έχετε περισσότερες ώρες;Προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι αντιστοιχούν,είναι μετρημένα όλα και με εξωτερικό ρολόι.Αν δεν βελτιονωταν θα το έλεγα ,δεν έχω πρόβλημα,σε εμένα κάνα δυο ώρες τις πήρε πάντως.Πριν είχα περίπου 10 ώρες,με την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Επιβεβαιώνω σκίζει η μπαταρία με την 12 αρσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Λοιπόν παιδιά το έδωσα παραγγελία χτες από Banggood.com το 6/128 στα 169 ευρω. Το πήρα για τη γυναίκα μου. Τώρα έχει το note 5 οπότε θεωρώ είναι καλή αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σίγουρα !✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 ΆΝ πάς στην ασφάλεια και μετά στο γρανάζι των ρυθμίσεων δεν το έχει εκει μέσα; Διάβασες το #3073; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Μετα την αναβάθμιση δεν ανοίγει το Netflix. Βγαζει κωδ 1001. Δοκιμασα τα παντα.... επανεγκατάσταση... εκκαθάριση δεδομένων....τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Τελικά έχει πολλές δυνατότητες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Φίλε με το πρόβλημα Netflix, δεν έχει σχέση το MIUI με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πάντως τώρα μπαίνει πιο γρήγορα σε γνωστά δίκτυα wifi από πριν. Αυτό διαπίστωσα μετά την αναβάθμιση. Επίσης το VoWifi το δείχνει σε γράμματα πλέον. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnspider Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 (edited) Φίλε με το πρόβλημα Netflix, δεν έχει σχέση το MIUI με αυτό. Πριν την αναβάθμιση έπαιζε κανονικα το Netflix. Να προσθέσω οτι εκανα και factory reset. Edited August 28, 2020 by dnspider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts