evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Πραγματικά iPhonίζει το μενού μαζί με τον πλανήτη για φόντο. Μόνο τις φωτογραφίες δεν τις ρουφάει σαν τζίνι όταν τις διαγράφεις! :lol: Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Με τα αναδυόμενα παράθυρα τι γίνεται; Τα υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές; Μήπως πρέπει να γίνουν οι σχετικές ρυθμίσεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 ξεψυριζω καμποση ωρα ειδα και βιντεο αλλα καποιες δυνατοτητες δεν τις βρισκω η δεν δουλευεουν...οποιος μπορει ας δει αν δουλευουν σε σας. οσο αφορα τις νεες επιλογες περι ασφαλειας και αδειων,(προεπιλεγεις εσυ μονο οταν δουλευει η εφαρμογη))δεν δουλευει σε ολα αλλα σε ορισμενα.(εκτος και υσχυει για εφαρμογες που θα περασεις?) δειχνει οτι ''τρωει'' παραπανω ραμ σε σχεση με πριν?(ολα κλειστα με εκκαθαριση σαρωση κτλπ επαιζε 3 3+ gb στα 6 και τωρα στα 2.5) δεν υπαρχει always on display επιλογη στο μενου και η super wallpapers (ελπιζα οτι με την 12 θα μπει και σε μας τους πτωχους με τις lcd) περιστροφη οθονης σε ολα δεν γινεται mi health αφαντο?(ουτε στο playstore) η επιλογη εργαλειοθηκη βιντεο δεν κανει τπτ ακομα και ενεργοποιημενο. για μπαταρια θα δω τις επομενες μερες. τα αναδυωμενα παραθυρα θα μπορουσαν να τα κανουν πιο βολικα. καταταλα μαρεσει η 12....λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 help? εκανα backup τα πάντα με μια εφαρμογή, απο το κινητό στον υπολογιστή. τα αποθηκευσε ολα σε .bak τωρα παω να κανω restore και θελει 30 ευρω για να μου τα επαναφερει. Ξερει κανεις εφαρμογη που να το κανει δωρεαν? δοκιμασμένη κατα προτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Στη κάμερα είδα F ρύθμιση για μεταβλητό διάφραγμα ή κάνω λάθος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Βρήκατε πώς ακριβώς δουλεύουν τα αναδυόμενα παράθυρα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Πάνε στην εφαρμογή που θέλεις να σου έρχονται και ενεργοποίησε τα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Πάνε στην εφαρμογή που θέλεις να σου έρχονται και ενεργοποίησε ταΕνεργοποιημένα είναι, ειδοποιήσεις έρχονται, αναδυόμενες δεν είναι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ενεργοποιημένα είναι, ειδοποιήσεις έρχονται, αναδυόμενες δεν είναι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤις ενεργοποίησες από εδώ; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ενεργοποιημένες είναι λέμε αναδυόμενες δεν είναι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Πατήστε το τετράγωνο κουμπάκι κάτω και δείτε πάνω αριστερά τι γράφει!.. Μάλλον αυτό εννοούν με τα αναδυόμενα παράθυρα. Edited August 26, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ενεργοποιημένες είναι λέμε αναδυόμενες δεν είναι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιο bug του miui θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Zamek aplicaci και κάτι αλλά από κάτω,μετά από τρέξιμο της ασφάλειας, bug από τη 1 η μέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Zamek aplicaci και κάτι αλλά από κάτω,μετά από τρέξιμο της ασφάλειας, bug από τη 1 η μέρα? Τι εννοείς φίλε μου; Δεν κατάλαβα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Zamek aplicaci και κάτι αλλά από κάτω,μετά από τρέξιμο της ασφάλειας, bug από τη 1 η μέρα?Μπορεί να είναι καμία εφαρμογή η κανένα σκουπίδι,καθάρισε το.Αυτό το bug υπήρχε και πιο πρίν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Τι εννοείς φίλε μου; Δεν κατάλαβα. Αυτό μου έβγαλε αντί για ελληνικά μετά που έτρεξε την ασφάλεια. Το ξανά έκανα για πλάκα και έβγαλε άλλη γλώσσα Η ισπανικά η Πορτογαλίκα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.Τραγικό πάντως ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να είναι καμία εφαρμογή η κανένα σκουπίδι,καθάρισε το.Αυτό το bug υπήρχε και πιο πρίν. Δεν μου έχει ξαναβγεί κάτι πάντως,αυτή τη διαδικασία την κάνω κάθε βράδυ θα είχα δει κάτι. Εφαρμογές δεν έχω κατεβάσει κάτι καινούργιο καιρό τώρα.αρα φταίει η 12 υπόθετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Έτρεξα κι εγώ την ασφάλεια, αλλά δεν μου έβγαλε τέτοια. Ποιος ξέρει... Μεσα στο μενού της ασφάλειας σου τα είχε εμφανίσει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Έτρεξα κι εγώ την ασφάλεια, αλλά δεν μου έβγαλε τέτοια. Ποιος ξέρει... Μεσα στο μενού της ασφάλειας σου τα είχε εμφανίσει; Καλημέρα, ναι μέσα στο μενού ασφάλεια στο τέλος του ελέγχου, το ξανα έτρεξα τώρα και τα δείχνει όλα ελληνικα τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Προσπαθώ να βρω τρόπο για αφαίρεση των διαφημίσεων από την εκκαθάριση. Βρήκα κάποια λινκς που λένε ότι γίνεται πλέον στο miui 12 να μην εμφανίζονται διαφημίσεις στο συγκεκριμένο, αλλά δεν μπόρεσα να βρω άκρη. Καμία ιδέα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Υπάρχει μια ρύθμιση μέσα στην ασφάλεια που λέγεται "Λήψη προτάσεων" (ή κάπως έτσι). Εαν το κλείσεις αυτό, λογικά δεν θα πρέπει να έχεις διαφημίσεις. ΥΓ. Ήρθε και στο δικό μου η 12 εχθές. Έκανα την αναβάθμιση. Ολα καλά προς το παρόν. from my S10 lite Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Υπάρχει μια ρύθμιση μέσα στην ασφάλεια που λέγεται "Λήψη προτάσεων" (ή κάπως έτσι). Εαν το κλείσεις αυτό, λογικά δεν θα πρέπει να έχεις διαφημίσεις. ΥΓ. Ήρθε και στο δικό μου η 12 εχθές. Έκανα την αναβάθμιση. Ολα καλά προς το παρόν. from my S10 lite Αν εννοείς αυτό... Αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι σύμφωνα με αυτά που γράφει μέσα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Αν εννοείς αυτό... Αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι σύμφωνα με αυτά που γράφει μέσα.Αυτό που ανέβασες είναι άλλο πράγμα.Αυτό εννοεί (λήψη προτάσεων μέσα στην εφαρμογή!) Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Αυτό που ανέβασες είναι άλλο πράγμα.Αυτό εννοεί (λήψη προτάσεων μέσα στην εφαρμογή!) Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που το βρήκες αυτό το μενού και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ασφάλεια-ρυθμίσεις,είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Ασφάλεια-ρυθμίσεις,είναι. Μα δεν έχει τέτοιο μενού εμένα. Κωδικοί & ασφάλεια έχει μόνο. Αλλά και πάλι δεν το βρίσκω αυτό που έβγαλες πιο πάνω. :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts