evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) @highland1 Αφού η λήψη ολοκληρώθηκε με τα 794MB και μετά μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση. Απλά δεν έκανα επανεκκίνηση. Από το μεσημέρι που την κατέβασα την έβλεπα μέχρι και της 7:30 το απόγευμα περίπου. 8:30, 9 παρά το βράδυ που αποφάσισα να την εγκαταστήσω, εξαφανίστηκε! Μέχρι εκείνη τη στιγμή που καθόταν δηλαδή και μετά εξαφανίστηκε; Edited August 26, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 @highland1 Αφού η λήψη ολοκληρώθηκε με τα 794MB και μετά μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση. Απλά δεν έκανα επανεκκίνηση. Από το μεσημέρι που την κατέβασα την έβλεπα μέχρι και της 7:30 το απόγευμα περίπου. 8:30, 9 παρά το βράδυ που αποφάσισα να την εγκαταστήσω, εξαφανίστηκε! Μέχρι εκείνη τη στιγμή που καθόταν δηλαδή και μετά εξαφανίστηκε; Εμ και συ κάνε μια επανεκκίνηση 5 λεπτά και θα σου έπαιρνε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Εμ και συ κάνε μια επανεκκίνηση 5 λεπτά και θα σου έπαιρνε Δεν φανταζόμουν ότι θα φύγει. Σε καμία συσκευή δεν μου έφευγε update. Είτε την κατέβαζα είτε όχι. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Edited August 26, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Δεν ξέρω τι να πώ...και εδώ φαίνεται η νέα λειτουργεία εξοικονόμησης μπαταρίας που πρόσθεσαν,που λένε δείνει τόσες ώρες αυτονομίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Γύρω στις 18 μέρες δηλαδή η αυτονομία. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Έτσι λέει... Σου έχω και καλύτερο,στο mi note 10 lite δίνουν 23 ημέρες standby:rolleyes: Edited August 26, 2020 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αυτό το πράμα που όταν γίνετε επανεκκίνηση η το κλείνεις εξαφανίζεται η λειτουργία προγράμματιστη συμβαίνει και σε άλλους? Είναι ιδιετεροτητα του μοντέλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αυτό το πράμα που όταν γίνετε επανεκκίνηση η το κλείνεις εξαφανίζεται η λειτουργία προγράμματιστη συμβαίνει και σε άλλους? Είναι ιδιετεροτητα του μοντέλου? Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα! Όντως εξαφανίστηκε η λειτουργία για προγραμματιστές. Πριν δεν γινόταν αυτό όμως. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Αν δεν μου το έλεγες δεν θα το πρόσεχα! Όντως εξαφανίστηκε η λειτουργία για προγραμματιστές. Πριν δεν γινόταν αυτό όμως. Αυτό νομίζω από την 11.03 και μετά γίνετε σε μένα έστω. Θα δω όταν ξανά έρθει η 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Και μετά δεν υπάρχει τρόπος να ξαναμπεί η λειτουργία για προγραμματιστές; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε..σε όλες τις συσκευές το κάνει..τώρα για πιό λόγο δεν ξέρω..απλά πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός για να το προσέξεις..μόλις εξαφανιστεί ξαναπάς στο Σχετικά με το τηλέφωνο,πατάς 10 φορές πάνω στην έκδοση MIUI και σου ξαναδίνει δικαίωμα για προγραμματιστές Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Οκ, αφού μπορείς να το ξαναβάλεις δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Με την 12 λύθηκε αυτό το θέμα,η επιλογή προγραμματιστών παραμένει ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Και μετά δεν υπάρχει τρόπος να ξαναμπεί η λειτουργία για προγραμματιστές; Μπαίνει ξανά με τον ίδιο τρόπο αλλά πάλι ξανά βγαίνει δλδ τρολαρισμα αλλά.χιαομι ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά μην μπερδεύεστε..σε όλες τις συσκευές το κάνει..τώρα για πιό λόγο δεν ξέρω..απλά πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός για να το προσέξεις..μόλις εξαφανιστεί ξαναπάς στο Σχετικά με το τηλέφωνο,πατάς 10 φορές πάνω στην έκδοση MIUI και σου ξαναδίνει δικαίωμα για προγραμματιστές Αν και δεν είμαι 100% σίγουρος σε Huawei p8 lite παρέμενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μου ξανά ήρθε την πέρασα νομίζω λαγκαρει λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Κ σε μένα λαγκαρει λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγένετο φως. Την πέρασα κι εγώ. Λαγκαρισμα δεν είδα αλλά στην αρχή δεν δούλευαν οι χειρονομίες πλήρους οθόνης. Ευτυχώς λύθηκε με επανεκκίνηση Όλα καλά τώρα και πολύ smooth λειτουργία. Δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών, αν και παλαιότερα ήμουν ο πρωταθλητής του είδους. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μόλις ήρθε και σε μένα και την κατεβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μου ξανά ήρθε την πέρασα νομίζω λαγκαρει λίγο?Επανεκκίνηση κάνα δυο φορές,μια απενεργοποίηση ενεργοποίηση και είσαι κομπλέ. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κ σε μένα λαγκαρει λιγοΤο ίδιο και εσύ και δέν θα έχεις θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγένετο φως. Την πέρασα κι εγώ. Λαγκαρισμα δεν είδα αλλά στην αρχή δεν δούλευαν οι χειρονομίες πλήρους οθόνης. Ευτυχώς λύθηκε με επανεκκίνηση Όλα καλά τώρα και πολύ smooth λειτουργία. Δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών, αν και παλαιότερα ήμουν ο πρωταθλητής του είδους.Δεν χρειάζεται εκτός αν έχεις σοβαρά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Την περασα και εγω ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με την νεα εκδοση.Λαγκαρισματα ειδα μονο στο πρωτο μπουτ(μετα την αναβαθμιση)Αλλα με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων που εκανα.ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Την πέρασα και εγώ, μέχρι στιγμής όλα καλά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Δεν κάνω επαναφορά εργοστασιακών, αν και παλαιότερα ήμουν ο πρωταθλητής του είδους. Πάνε αυτές οι εποχές. :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγώ τώρα ανακάλυψα ότι ήρθε ξανά. Δεν θα περιμένω αυτή τη φορά. Κατευθείαν εγκατάσταση θα κάνω μόλις κατέβει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εγώ με global έκδοση, ακόμα περιμένω.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Κατέβηκε, μπήκε, επανεκκίνηση, όλα καλά, αναδυόμενα παράθυρα ακόμα δεν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts