mr_47 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Γιατί γμτ στο πηγάδι κατουρησαμε; Γιατί, λόγω νομοθεσιών στην Ευρώπη, κοινώς GDPR, η google, όπως και οι κατασκευαστές που χρησιμοποιούν Android, πρέπει να ΜΗΝ έχουν την επιλογή της ηχογράφησης κλήσης. Εξ' ού και ο dialer της google. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Μου ήρθε η 11.03 από 11.0.2 σε android 10 χθες,δεν πρόλαβα να την περάσω και σήμερα μου ξανά ρθε και την πέρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 (edited) Καλησπέρα! Σε ένα δικό μου RN8Pro το οποίο έχει 11.0.6 Σταθερή PGGMIXΜ, μου γράφει ένα update σε 11.0.4 QGGMIXM. Είναι λογικό αυτό; Οκ, τώρα πήρα γραμμή πως θα μπει Android 10 :) Είναι ολοκαίνουρια η συσκευή. Edited May 28, 2020 by mclound Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 (edited) Καλησπέρα! Σε ένα δικό μου RN8Pro το οποίο έχει 11.0.6 Σταθερή PGGMIXΜ, μου γράφει ένα update σε 11.0.4 QGGMIXM. Είναι λογικό αυτό; Οκ, τώρα πήρα γραμμή πως θα μπει Android 10 :) Είναι ολοκαίνουρια η συσκευή. Ναι. Γιατί στο MIUI μπορεί να πέφτει σε αριθμούς η έκδοση, αλλά πας από Pie σε Android Q. Αυτό σημαίνει και το πρώτο γράμμα που έχει μετά τα νούμερα. Στο 11.0.6 έχει P και στην 11.0.4 έχει Q. Edited May 28, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Ναι. Γιατί στο MIUI μπορεί να πέφτει σε αριθμούς η έκδοση, αλλά πας από Pie σε Android Q. Αυτό σημαίνει και το πρώτο γράμμα που έχει μετά τα νούμερα. Στο 11.0.6 έχει P και στην 11.0.4 έχει Q. Ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 και εμένα μου ηρθε εχτές ενημέρωση MIUI V11.0.3.0...|Σταθερή 2.0G Ασφαλείας είναι ή αναβάθμιση; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 και εμένα μου ηρθε εχτές ενημέρωση MIUI V11.0.3.0...|Σταθερή 2.0G Ασφαλείας είναι ή αναβάθμιση; Μόλις την έκανα και να τα χαρακτηριστικά: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Μόλις την έκανα και να τα χαρακτηριστικά: Τώρα είσαι κομπλέ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Τώρα είσαι κομπλέ... τι αλλαγές έχω με πρίν; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Μετά από 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου.... ήρθε η αναβάθμιση του lancher με το συρτάρι!!!! Γιεεεεεεεε!!!! Χάχα!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Μετά από 5 μήνες που το έχω στην κατοχή μου.... ήρθε η αναβάθμιση του lancher με το συρτάρι!!!! Γιεεεεεεεε!!!! Χάχα!!! Οοοοοππππαααααα!!!!!! Σαμπάνιες!!!!! Πώς κι έτσι; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 τι αλλαγές έχω με πρίν; Καμία. Στο MIUI 12 θα δούμε πιο πολλές αλλαγές... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Από μπαταρία πως πάτε τώρα,με Android 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Από μπαταρία πως πάτε τώρα,με Android 10; Σε μένα δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό με τη μπαταρία. Αν και κατέβασα κι άλλες εφαρμογές από τότε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Καμία. Στο MIUI 12 θα δούμε πιο πολλές αλλαγές... Μακάρι φίλε μου.... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Στο MIUI 12 θα δούμε πιο πολλές αλλαγές... Που iphoneίζει πολύ και δε μου αρέσει καθόλου... :down: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Που iphoneίζει πολύ και δε μου αρέσει καθόλου... :down: Άλλο να iphonίζει και άλλο να είναι iPhone! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 καλησπερα και απο εμενα παιδια..μια ερωτηση να κανω μετα το ττην τελευταια ενημερωση που περασα και εγω χθες... το τηλ λιπον δεν μπαινει πια σε sleep mode....και απο τις πληροφοριες τηςμπαταριας βλεπω οτι ειναι το android system που το κραταει ξυπνιο....σημερα το πρωι το εκανα ρισετ το εστησα απο την αρχη....μεχρι να βγω απο το σπιτι ολα καλα...τωρα που βγηκα και πλεον δουλεουν τα δεδομενα και οχι το wifi , ξανα τα ιδια...ειμαι σχεδον δυο ωρες με το τηλ κλειστο και αυτο δεν κοιμαται με τιποτα... δεν ξερω αν ειναι τυχαιο γεγονος ή κατι αλλο.....παντως πριν την ενημερωση δεν ειχα ποτε αθτο το προβλημα και ουτε εγκατεστησα καποια εφαρμογη... αν μπορει καποιος να βοηθησει...γιατι η πτωση της μπαταριας ειναι ραγδαια ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 καλησπερα και απο εμενα παιδια..μια ερωτηση να κανω μετα το ττην τελευταια ενημερωση που περασα και εγω χθες... το τηλ λιπον δεν μπαινει πια σε sleep mode....και απο τις πληροφοριες τηςμπαταριας βλεπω οτι ειναι το android system που το κραταει ξυπνιο....σημερα το πρωι το εκανα ρισετ το εστησα απο την αρχη....μεχρι να βγω απο το σπιτι ολα καλα...τωρα που βγηκα και πλεον δουλεουν τα δεδομενα και οχι το wifi , ξανα τα ιδια...ειμαι σχεδον δυο ωρες με το τηλ κλειστο και αυτο δεν κοιμαται με τιποτα... δεν ξερω αν ειναι τυχαιο γεγονος ή κατι αλλο.....παντως πριν την ενημερωση δεν ειχα ποτε αθτο το προβλημα και ουτε εγκατεστησα καποια εφαρμογη... αν μπορει καποιος να βοηθησει...γιατι η πτωση της μπαταριας ειναι ραγδαια ευχαριστω πολυ Τι εννοείς sleep mode; Δεν κλειδώνει η οθόνη; Εννοώ δεν μαυρίζει όταν κλειδώσει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyk Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 Τι εννοείς sleep mode; Δεν κλειδώνει η οθόνη; Εννοώ δεν μαυρίζει όταν κλειδώσει; καλησπερα και παλι..εννοω οτι ενω η οθονη κλειδωνει και μαυριζει....το cpu δειχχνει παντα awake......me to cpu spy reloaded που βλεπω την κατασταση αδρανειας του τηλεφωνου ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 καλησπερα και παλι..εννοω οτι ενω η οθονη κλειδωνει και μαυριζει....το cpu δειχχνει παντα awake......me to cpu spy reloaded που βλεπω την κατασταση αδρανειας του τηλεφωνου ευχαριστω πολυ Κι εγώ αυτό το θέμα έχω. Από όταν πήρα android 10 έχω τρελό battery drain. Έχω κάνει 2-3 ρισετς αλλά τίποτα. Όλοι μιλάνε για 10ωρα σοτς κι εγω εχω 6 μαξ. Περιμένω miui 12 να δω αν αλλάξει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Άρα εμείς που δεν έχουμε πάρει ακόμα Android 10 αναμένουμε στο ακουστικό μας. Άλλο πράμα να κοιμάσαι ένα 8ωρο και να βλέπεις όταν ξυπνάς 1-2% την μπαταρία κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Άρα εμείς που δεν έχουμε πάρει ακόμα Android 10 αναμένουμε στο ακουστικό μας. Άλλο πράμα να κοιμάσαι ένα 8ωρο και να βλέπεις όταν ξυπνάς 1-2% την μπαταρία κάτω. Τόσο πέφτει και με το 10. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλημέρα και καλό μήνα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, όταν κλειδώνει η οθόνη, βλέπω ένα μήνυμα με ένα τρίγωνο και θαυμαστικό, που γράφει ότι δεν έχετε επιλέξει φωτογραφίες..... Δεν θυμάμαι ακριβώς. Το μήνυμα αυτό βγαίνει σαν να έχεις daydream. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Πάντως από μπαταρία, κανένα πρόβλημα. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλημέρα και καλό μήνα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση, όταν κλειδώνει η οθόνη, βλέπω ένα μήνυμα με ένα τρίγωνο και θαυμαστικό, που γράφει ότι δεν έχετε επιλέξει φωτογραφίες..... Δεν θυμάμαι ακριβώς. Το μήνυμα αυτό βγαίνει σαν να έχεις daydream. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Πάντως από μπαταρία, κανένα πρόβλημα. Μπα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι όταν κλειδώνει η οθόνη. Τι είναι το daydream; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts