evris2013 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Μόλις πήρα επίσημα Android 10 σε Global (MIUI 11.0.3.0 PGGEUXM). Το MIUI έμεινε στην ίδια version. :) Ναι, όταν πήρα Android 10 είχε κατέβει σε 11.0.2 στην αρχή. Τώρα το ανέβασαν ξανά στο 11.0.3 όπως ήταν με την pie. Απλά επειδή εσύ τώρα πήρες το 10 έμεινε στην 11.0.3. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Ναι, όταν πήρα Android 10 είχε κατέβει σε 11.0.2 στην αρχή. Τώρα το ανέβασαν ξανά στο 11.0.3 όπως ήταν με την pie. Απλά επειδή εσύ τώρα πήρες το 10 έμεινε στην 11.0.3. Θα πάρουμε MIUI 12,σε λίγο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laniel Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Θα κατεβάσεις το apk και θα το περάσεις.http://alvimod.com/miui-system-launcher-release-4-17-1-1491-05142205-latest-version-free-download-for-pc/ Κομπλε! Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Θα πάρουμε MIUI 12,σε λίγο καιρό. Σε κάνα δίμηνο από τώρα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Με MIUI 12.....Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει και η ηχογράφηση κλήσης η όχι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Με MIUI 12.....Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει και η ηχογράφηση κλήσης η όχι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω. Θα το είχαν αναφέρει. Η ηχογράφηση υπάρχει μόνο για τις ασιατικές αγορές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Δεν νομίζω. Θα το είχαν αναφέρει. Η ηχογράφηση υπάρχει μόνο για τις ασιατικές αγορές. Γιατί γμτ στο πηγάδι κατουρησαμε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Με MIUI 12.....Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει και η ηχογράφηση κλήσης η όχι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπάρχει μια περίπτωση να επανέλθει κάποια στιγμή ,αλλά κάθε φορά που θα κάνεις ηχογράφηση θα προειδοποιεί τον συνομιλητή ότι ηχογραφείται και στην αρχή και στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Τα RN8 Pro που φοράνε MI rom, έχουν τον dialer της Google ή της Xiaomi; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εγώ που είμαι με το 7άρι και android 9 με MIUI dialer και κανονικά ηχογράφηση υπάρχει περίπτωση εάν αγνοήσω το android 10 όταν έρθει και πάω κατευθείαν στο MIUI 12; ή για να πάρω MIUI 12 θα πρέπει να περαστεί πρώτα υποχρεωτικά το ad 10 για να πάρει και το MIUI 12; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα! Επειδή αύριο μεθαύριο θα το πάρω στα χέρια μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη φόρτιση του συγκεκριμένου κινητού και της μπαταρίας του: είναι καλό να το φορτίζεις συνέχεια με το φορτιστή του (γρήγορη) ή να προτιμώ την αργή και περιστασιακά τη γρήγορη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 (edited) Τα RN8 Pro που φοράνε MI rom, έχουν τον dialer της Google ή της Xiaomi; Εγώ πάντως από το κουτί του έχω συνέχεια τον Google dialler! Είτε στο Android 9 είτε στο 10. Μάλλον πρέπει να τον επιλέξεις της Xiaomi. Εγώ που είμαι με το 7άρι και android 9 με MIUI dialer και κανονικά ηχογράφηση υπάρχει περίπτωση εάν αγνοήσω το android 10 όταν έρθει και πάω κατευθείαν στο MIUI 12; ή για να πάρω MIUI 12 θα πρέπει να περαστεί πρώτα υποχρεωτικά το ad 10 για να πάρει και το MIUI 12; Έχεις όμως και την αναγνώριση της ηχογράφησης; Αλλιώς άχρηστο είναι! Δεν θα ξέρω ποιόν ηχογραφούσα και θα πρέπει να το ψάχνω! Edited May 27, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εγώ πάντως από το κουτί του έχω συνέχεια τον Google dialler! Είτε στο Android 9 είτε στο 10. Μάλλον πρέπει να τον επιλέξεις της Xiaomi. MI rom έχεις; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 MI rom έχεις; Όχι... Γράψε λάθος!!! :O Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα! Επειδή αύριο μεθαύριο θα το πάρω στα χέρια μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη φόρτιση του συγκεκριμένου κινητού και της μπαταρίας του: είναι καλό να το φορτίζεις συνέχεια με το φορτιστή του (γρήγορη) ή να προτιμώ την αργή και περιστασιακά τη γρήγορη; Εγώ το φορτιζω μόνιμα με τον δικό του, τον γρηγορο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα! Επειδή αύριο μεθαύριο θα το πάρω στα χέρια μου, θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη φόρτιση του συγκεκριμένου κινητού και της μπαταρίας του: είναι καλό να το φορτίζεις συνέχεια με το φορτιστή του (γρήγορη) ή να προτιμώ την αργή και περιστασιακά τη γρήγορη;Το κινητό έχει τούμπανο μπαταρία, αν δεν βιάζεσαι ή αφήνεις όλο το βράδυ τι κινητό στη φόρτιση καλύτερα με αργή φόρτιση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εγώ το φορτιζω μόνιμα με τον δικό του, τον γρηγορο. Το κινητό έχει τούμπανο μπαταρία, αν δεν βιάζεσαι ή αφήνεις όλο το βράδυ τι κινητό στη φόρτιση καλύτερα με αργή φόρτιση. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εγώ προσωπικά ούτε security patch ούτε τίποτα. Ξεχασμένος στην 11.0.3.0, με ενημερώσεις ασφαλείας Νοεμβρίου 2019. Η χειρότερη εταιρία στις ενημερώσεις γενικώς Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πώς εξηγείται αυτό; Λογικά τώρα έπρεπε να έρθει και σε σένα το update. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Εγώ προσωπικά ούτε security patch ούτε τίποτα. Ξεχασμένος στην 11.0.3.0, με ενημερώσεις ασφαλείας Νοεμβρίου 2019. Η χειρότερη εταιρία στις ενημερώσεις γενικώςΚάνε την manual για να μην περιμένεις, αλλά δεν εξηγείται αυτό , όταν κάνεις αναζήτηση για αναβάθμιση δεν σου βγάζει κάτι; Με πια ρομ είσαι EU, global. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisproevo Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Πως μπορώ να βρω πάλι την τελευταία ενημέρωση διότι κατά το κατέβασμα κάτι έγινε και διακόπηκε το download. Τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. Υπάρχει τρόπος ή να περιμένω θα ξανά εμφανιστεί? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Περίμενε και θα ξαναεμφανιστεί. Δεν θα γίνει όμως άμεσα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Παίδες καλημέρα.Το duo της google είναι βιντεοκλήση όπως στα σαμσουνκ μεταξύ τους;η με χρεώσεις δεδομένων πως λειτουργεί ακριβώς ξέρει κάποιος; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 και ένα στιγμιότυπο οθόνης για να δείτε τι έχει.... Αυτά είναι τα δικά μου..... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Παίδες καλημέρα.Το duo της google είναι βιντεοκλήση όπως στα σαμσουνκ μεταξύ τους;η με χρεώσεις δεδομένων πως λειτουργεί ακριβώς ξέρει κάποιος;Χρεώσεις δεδομένων κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts