Jump to content

giannisproevo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giannisproevo

  1. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του watch 3. Μια ερώτηση μόνο.... Όταν το άνοιξα δεν είχε καθόλου μπαταρία. Επειδή συνήθως πάντα έχουν εκεί γύρω στη μέση.... Έτυχε σε κάναν άλλο? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το galaxy watch 3. Προέρχομαι από galaxy watch που μου παρουσίασε δυο φορες πρόβλημα το βαρόμετρο, Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά για την δουλειά μου. Αξίζει να κάνω το update σε στο galaxy watch 3? Από τις εμπειρίες σας? Ευχαριστώ!
  3. Έκανα επανεκκίνηση και επαναφορά... Δεν την γλιτώνω την πλακέτα... Έχω αλλάξει μια φορά μέσα στην εγγύηση... Τώρα είμαι εκτός γνωρίζει κανείς τιμή πάνω κάτω?
  4. Παιδιά ξαφνικά το αλτίμετρο και βαρόμετρο δεν δείχνει τίποτα..... Μαυρίλα.... Τι λέτε να φταίει?
  5. Μπορεί να μου πει ποια η διαφορά συσκευής L21 με L22. Ευχαριστώ.
  6. Είχα κάνει ένα post πιο παλιά ότι το ρολόι δεν μετράει σωστά το υψόμετρο. Δοκιμασμένο σε σημεία που πρώτα είχε σωστές ενδείξεις αλλά και σε σύγκριση με άλλα ρολόγια samsung. Στο self test ολα έβγαιναν.. pass. Τελικά το πήγα χθες στη Smartech, μετά από έλεγχο μου άλλαξαν πλακέτα. Πολύ καλό service και εξυπηρέτηση.
  7. Πως μπορώ να βρω πάλι την τελευταία ενημέρωση διότι κατά το κατέβασμα κάτι έγινε και διακόπηκε το download. Τώρα μου λέει πως δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. Υπάρχει τρόπος ή να περιμένω θα ξανά εμφανιστεί? Ευχαριστώ.
  8. Παρατήρησα οτι πλέον γίνεται πορτοκαλί απο 50% κάτω....
  9. Καλησπέρα. Με την νέα αναβάθμιση έχετε δει διαφορά σε εικονίδια όπως για παραδείγμα στο εικονίδιο της μπαταρίας? Ευχαριστώ
  10. Τον τελευταίο τρίμηνο έχω παρατηρήσει ότι στο μετρητή υψομέτρου έχει μια απόκλιση 60-70 μέτρα. Ακόμα και στην επιφάνεια της θάλασσας. Γνωρίζει κανείς κάτι περί τούτου?
  11. Το έκανε και σε μένα. Έχω Android 9 στο κινητό . Πήγα στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας και ότι εφαρμογές αφορούν το ρολόι τις έκανα να μην τις διαχειρίζεται το τηλέφωνο αυτόματα.
  12. Καλησπέρα παίδες. Παράγγειλα από ebay ένα bezel ring για το galaxy 46mm. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει τοποθετήσει ανάλογο bezel και αν κατά την αφαίρεση του αφήνει σημάδια κόλλες κτλ... στο ρολόι. Ευχαριστώ.
  13. Ναι το ίδιο και σε μένα... Δοκίμασα και με αγγλική γλώσσα τα ίδια... Θα δείξει... Νομίζω πως καταναλώνει περισσότερο μπαταρία....
  14. Καλημέρα.... Πλέον είμαι κάτοχος αυτού του εξαιρετικού κινητού. Σε όλα είμαι ευχαριστημένος. Απλά αν γνωρίζει κάποιος να μου πει μια εφαρμογή για διαφορετικό ραδιόφωνο (εννοείται offline). Ευχαριστώ.
  15. Μπορεί να μου πει κάποιος αν η συσκευή έχει ραδιόφωνο? Ευχαριστώ.
  16. Σε πέσιμο δικό μου ζουλιξα το τηλέφωνο από την πίσω τσέπη του παντελονιού μου. Στην αρχή δεν φάνηκε κάποιο πρόβλημα. Μετά διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει η κάμερα και το Led φως της. Για πείτε καμία ιδέα?
  17. Γνωρίζει κάποιος αν η οθόνη από το μονόκαρτο αν ταιριάζει σε δίκαρτο. Απλα εχω μια λειτουργική οθονη απο το απλο και λεω να κανω τραμπα Ευχαριστώ!
  18. Ευχαριστώ φίλε takaros31 Αυτό ήταν έβγαλα το Zedge και όλα κομπλέ. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι είχα παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτή η καθυστέρηση πριν κάνω την τελευταία αναβάθμιση στα LG G4 που έχω στην επανεκκίνηση της συσκευής Λογικά από τότε που εγκατέστησα το Zedge! Και μου είχε κάνει εντύπωση ότι έκανε αρκετή ώρα να κάνει εγκατάσταση. Ευχαριστώ και πάλι, τώρα όσο για το νέο λογισμικό δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά με πριν............
  19. Λοιπόν έγινε η αναβάθμιση στα δυο LG G4 που έχω Το ένα απευθείας από το κινητό, και το άλλο από Η/Υ μέσω LG Bridge Λίγο πριν γίνει η αναβάθμιση άλλα και μετά .....κατά την επανεκκίνηση γράφουν και τα δυο Το Android ξεκινάει .... Βελτιστοποιηση εφαρμογής 1 απο 1 κτλ........... Ανοίγουν μετά από 10 λεπτά.... Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι αυτό???? και τι μπορώ να κάνω ? Πλέον και τα δυο έχουν V20H-EUR-XX Ευχαριστώ!
  20. Για σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός jiayu G4S . Σήμερα στα καλά καθούμενα το τηλέφωνο φαίνεται νεκρό. Δεν ανοίγει....και όταν το βάζω να φορτίζει δεν δείχνει καν το led ότι φορτίζει . Πίσω η φύσα που κουμπώνει ο φορτιστής δεν φαίνεται χαλασμένη και το καλώδιο το έκανε αριστερά δεξιά μήπως δεν κάνει καλή επαφή ..... η τίποτα ....καμιά ιδέα πριν επικοινωνήσω με το Το2C για επιστροφή, υπάρχει?
×
×
  • Create New...