punisher24 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 μπήκε και ο Μάιος και ακόμα με ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου είμαστε.. :rolleyes: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 μπήκε και ο Μάιος και ακόμα με ενημέρωση ασφαλείας Δεκεμβρίου είμαστε.. :rolleyes: Με Φεβρουαρίου είμαι εγώ, αλλά και πάλι έχει αργήσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 ...κι εγώ με Φεβρουαρίου είμαι! @punisher24 Με ποιό Android είσαι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Με λίγη χρήση την μέρα αφού λόγω καραντίνας τα κάνω όλα απο το pc, οπότε το κινητό παίζει κυρίως για καμια βιντεοκληση viber msger, λιγο serfing πριν τον ύπνο και κλήσεις. Δεδομένα κ wifi πάντα ανοιχτά αν κ στο wifi ειναι μόνιμα κ αυτόματη φωτεινότητα οθόνης ενεργή κ αυτή. 'Οπως κ να χει, εγώ τέτοια νούμερα σε μπαταρία smartphone δεν έχω ξαναδει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 ...κι εγώ με Φεβρουαρίου είμαι! @punisher24 Με ποιό Android είσαι;Με το 9 προφανώς Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Εγώ που είμαι ακόμα με του Νοεμβρίου και Android 9 τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Εγώ που είμαι ακόμα με του Νοεμβρίου και Android 9 τι να πω... Δεν είσαι ο μόνος όπως φαίνεται... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Οπως κ να χει, εγώ τέτοια νούμερα σε μπαταρία smartphone δεν έχω ξαναδει ποτέ. Δεν είναι τόσο τα "εξωφρενικά" νούμερα που βαράει (τό έχω δεί να χτυπάει 15+ ώρες σε μία μερα...το 10ωρο+ στο 2ήμερο το έχει για πλάκα) όσο ότι τα πιάνει με Mediatek επεγεργαστή. :X Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Είπαμε έχει βελτιωθεί τρομερά η mediatek Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Και πάει και σφαίρα ε (για τα κυβικά του). Από το Samsung Α71 (SD730) που έχω, το RN8 Pro είναι πιό σβέλτο. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Είπαμε έχει βελτιωθεί τρομερά η mediatek Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Πάντως τον συγκεκριμένο Mediatek δεν τον έχω δει αλλού. Μόνο στη δικιά μας συσκευή. Ενώ ο 80άρης τον βάζουν και σε άλλες συσκευές! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ακόμη καλύτερα. Έχουμε την αποκλειστικοτητα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ακόμη καλύτερα. Έχουμε την αποκλειστικοτητα. Ελπίζω και στην υποστήριξη να την έχουμε κι αυτήν. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Πάντως τον συγκεκριμένο Mediatek δεν τον έχω δει αλλού. Μόνο στη δικιά μας συσκευή. Ενώ ο 80άρης τον βάζουν και σε άλλες συσκευές!Τον φοράει το realme 6. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Παιδιά επειδή είμαι έτοιμος να το αγοράσω για την γυναίκα. Από φωτογραφίες πως τα πάει; Από μπαταρία καταλαβαίνω ότι είναι θηρίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Παιδιά επειδή είμαι έτοιμος να το αγοράσω για την γυναίκα. Από φωτογραφίες πως τα πάει; Από μπαταρία καταλαβαίνω ότι είναι θηρίο. Άψογο, ούτε να το σκέφτεσαι. Θα το καταχαρει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ευχαριστώ παιδιά. Έχει το Mi A1 δύο χρόνια τώρα και πέθανε η μπαταρία. Δεν βγάζει μέρα ούτε για πλάκα. Απλά θυμάμαι τότε που το είχα πάρει δεν είχε ραδιόφωνο και η γκρίνια πηγαίνει στεφάνι μέχρι να το βάλει στην ρομ η ίδια η Xiaomi. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Να κάνω μια ερώτηση πώς θα δω αν τό βολτε δουλεύει? Βρήκα ένα μενού με ον και οφ για το κινητό πατώντας πολλές φορές στις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Να κάνω μια ερώτηση πώς θα δω αν τό βολτε δουλεύει? Βρήκα ένα μενού με ον και οφ για το κινητό πατώντας πολλές φορές στις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ Βγάζει επάνω δεξιά στην οθόνη, δίπλα στο δίκτυο ένα τετραγωνάκι που γράφει VoLTE. Αν το βγάλει αυτό, λογικά θα δουλεύει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Δεν έχει ανάψει πότε,στο μενού τα έχω ενεργοποιήσει πάντως,στο κρυφό μενού παίρνει εντολή οκ αλλά δεν το αποθηκεύει μόλις βγεις ξανά αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Σε Cosmote που έχω λειτουργεί κανονικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Ευχαριστώ παιδιά. Έχει το Mi A1 δύο χρόνια τώρα και πέθανε η μπαταρία. Δεν βγάζει μέρα ούτε για πλάκα. Απλά θυμάμαι τότε που το είχα πάρει δεν είχε ραδιόφωνο και η γκρίνια πηγαίνει στεφάνι μέχρι να το βάλει στην ρομ η ίδια η Xiaomi. Ευχαριστώ. Για να μην παθεις καμια εκπληξη, δεν πιανει σταθμους με ολα τα ακουστικα, εγω δοκιμασα 3 ζευγαρια για να μου πιασει με το ενα που παιζει ραδιο κανονικα. Δεν ξερω τι και πως, αλλα ρωτα εκει που θα το παρεις να σου δωσουν καποια που να του κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλησπέρα καλό μήνα... Έβαλα σε φίλη τη κάρτα σιμ της απτό παλιό κινητό της κ το email σε κινητό xiaomi . Τις είχε βγάλει με τη κάρτα σιμ ολες τις επαφές.. Μετά έβγαλε πολλές διπλές. Πάτησα για συγχώνευση διπλότυπων κ μετά από λίγη ώρα της έβγαζε άλλο τηλέφωνο σε άλλη επαφή της άλλα δεν είχαν καθόλου νούμερο.. Έκατσε τα έφτιαξε και πάλι τα ίδια της έκανε μετά.. Καμία ιδέα για να της το διορθώσω; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Να κάνω μια ερώτηση πώς θα δω αν τό βολτε δουλεύει? Βρήκα ένα μενού με ον και οφ για το κινητό πατώντας πολλές φορές στις ρυθμίσεις αλλά δεν βγάζω άκρη. ΕυχαριστώΣτο συγκεκριμένο τηλέφωνο το VoLTE και Wifi Calling δουλεύουν out of the box, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση. Ο πάροχος στο έχει ενεργοποιήσει; Το έχεις δει να δουλεύει σε άλλη συσκευή; Εννοείται επίσης ότι πρέπει να είσαι σε 4G και με data ανοιχτά για να δουλέψει. from my Samsung A71 Edited May 2, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εμένα δούλευε και στην προηγούμενη συσκευή και όταν την έβαλα την sim στο note 8 pro, ενεργοποιήθηκε άμεσα σχεδόν. Μετά από μια δυο μέρες ενεργοποιήθηκε και το HD voice. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts