ampalaeos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Εχω δοκιμασει 3 ακουστικα κ δεν παιζει το ραδιο με κανενα.. Γυρναω σπιτι, το λεω στην γυναικα κ μου λεει να δοκιμασουμε με τα δικα της.. Ημαρτον βρε αγαπη μου τι να δοκιμασουμε, 3 εχω βαλει κ δεν παιζει λεμε το σκασμενο.. Τελικα με πειθει, βαζω τα ακουστικα της κ ξαφνικα σαρωνει οτι σταθμο υπαρχει κ παιζει τα παντα καμπανα!! Σουζα κ ο κινεζος ετσι απλά με ενα βλέμμα κ ενα ζευγαρι ακουστικα χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Εχω δοκιμασει 3 ακουστικα κ δεν παιζει το ραδιο με κανενα.. Γυρναω σπιτι, το λεω στην γυναικα κ μου λεει να δοκιμασουμε με τα δικα της.. Ημαρτον βρε αγαπη μου τι να δοκιμασουμε, 3 εχω βαλει κ δεν παιζει λεμε το σκασμενο.. Τελικα με πειθει, βαζω τα ακουστικα της κ ξαφνικα σαρωνει οτι σταθμο υπαρχει κ παιζει τα παντα καμπανα!! Σουζα κ ο κινεζος ετσι απλά με ενα βλέμμα κ ενα ζευγαρι ακουστικα χαχαχαχαχα Ποιάς εταιρείας ήταν τα ακουστικά που έπαιξαν; Εμένα πάντως με του Nokia που είχα τα ακουστικά έπαιζαν μια χαρά στο ραδιόφωνο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Έπρεπε να επέμβουν γυναικεια χέρια μάλλον! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Της πλακας, huawei ακουστικα δωρο με κινητο. ..κ εγω του εβαζα απο sony μεχρι κατι focal φοβερα που εχω για μουσικη. Αδιανοητα πραγματα, θα τα ξαναδοκιμασω αυριο να δω αν θα παιξουν τωρα.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ενημερωση σας εκατσε καλα? μεσα απο το κινητο ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Της πλακας, huawei ακουστικα δωρο με κινητο. ..κ εγω του εβαζα απο sony μεχρι κατι focal φοβερα που εχω για μουσικη. Αδιανοητα πραγματα, θα τα ξαναδοκιμασω αυριο να δω αν θα παιξουν τωρα.. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ενημερωση σας εκατσε καλα? μεσα απο το κινητο ΟΤΑ. Ποιά ενημέρωση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 (edited) Ειμαι στην 10.4.5.0., οπως ηρθε το κινητο, κ φυσικα μου λεει για ενημερωση σε νεοτερη.. ειδα στην προηγουμενη σελιδα για την 11.0.3.0 κλπ.. Απλα επειδη εχω φαει κατι φολες στο παρελθον με ενημερωσεις που δεν κατσανε καλα με ΟΤΑ κ μετα τρωγανε μπαταρια, ρωταω αν ειχατε κανα προβλημα με τις ενημερωσεις στο χιαομι. Edited February 24, 2020 by ampalaeos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ειμαι στην 10.4.5.0., οπως ηρθε το κινητο, κ φυσικα μου λεει για ενημερωση σε νεοτερη.. ειδα στην προηγουμενη σελιδα για την 11.0.3.0 κλπ.. Απλα επειδη εχω φαει κατι φολες στο παρελθον με ενημερωσεις που δεν κατσανε καλα με ΟΤΑ κ μετα τρωγανε μπαταρια, ρωταω αν ειχατε κανα προβλημα με τις ενημερωσεις στο χιαομι. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Αν και την έχω μόλις δύο βδομάδες τη συσκευή! Την 11.0.3 την πέρασα αμέσως όταν πήγα σπίτι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Είμαι και εγώ ένας happy customer του 8 pro . Παρόλα τα καλά του σε σχέση και με τις προηγούμενες συσκευές μου ένα θέμα με απασχολεί. Είνια πολύ χρήσιμα για μένα οι ειδοποιήσεις από mail και διάφορες εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ότι αν υπάρχει ήδη μία ειδοποίηση mail η εφαρμογής οπουδήποτε Lock screen , closed screen ή χρησιμποιώντας το η δεύτερη απλά προστίθεται από κάτω και δεν ακούγεται ο ήχος του notification παλι. Έχω χάσε έτσι πολλές ειδοποιήσεις γιατί ήμουν μαθημένος να ακούω και να κοιτάω. Είναι έτσι φτιαγμένο ή πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμισεις κάτι που το έχω προσπαθήσει κατα κόρον. Μήπως υπάρχει κάποια απάντηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Είμαι και εγώ ένας happy customer του 8 pro . Παρόλα τα καλά του σε σχέση και με τις προηγούμενες συσκευές μου ένα θέμα με απασχολεί. Είνια πολύ χρήσιμα για μένα οι ειδοποιήσεις από mail και διάφορες εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ότι αν υπάρχει ήδη μία ειδοποίηση mail η εφαρμογής οπουδήποτε Lock screen , closed screen ή χρησιμποιώντας το η δεύτερη απλά προστίθεται από κάτω και δεν ακούγεται ο ήχος του notification παλι. Έχω χάσε έτσι πολλές ειδοποιήσεις γιατί ήμουν μαθημένος να ακούω και να κοιτάω. Είναι έτσι φτιαγμένο ή πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμισεις κάτι που το έχω προσπαθήσει κατα κόρον. Μήπως υπάρχει κάποια απάντηση? Μάλλον πρέπει να βλέπεις το notification led για οτιδήποτε έρχεται στο κινητό σου! Η αλήθεια είναι ότι και οι ήχοι είναι λίγο χαμηλοί σχετικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerkyra2007 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το notification led ούτε που του δίνω σημασία. Ένα χρώμα και έιναι μονίμως αναμμένο. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω πολλά και συνεχές notification όλο το 24ωρο. Ήχους μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις. Έχει άνε με μπουρμπουλήθρες και με έχουνε κράξει για τον θόρυβο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το notification led ούτε που του δίνω σημασία. Ένα χρώμα και έιναι μονίμως αναμμένο. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω πολλά και συνεχές notification όλο το 24ωρο. Ήχους μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις. Έχει άνε με μπουρμπουλήθρες και με έχουνε κράξει για τον θόρυβο ;) Εμ γι αυτό είναι συνέχεια αναμμένο. Αν σε στέλνουν συνέχεια Mail και μηνύματα όλο το 24ωρο όπως λες, πως να μην ανάβει συνέχεια! Αυτό είναι το χρώμα του, δεν έχει άλλο. Καλά που έχει κι αυτό γιατί στην glance δεν έρχονται ειδοποιήσεις! Ούτε καν το ρολόι δείχνει εκεί!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Είναι φυσιολογική η κατανάλωση που έχω σε συστήμα Android και υπηρεσίες Google play;http://ibb.co/bFrcp88 Edited February 27, 2020 by linux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είναι φυσιολογική η κατανάλωση που έχω σε συστήμα Android και υπηρεσίες Google play; Nαι.Αυτα τα 3 παιζουν πρωτα σε στατιστικα και η καταναλωση οθονης .... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είναι φυσιολογική η κατανάλωση που έχω σε συστήμα Android και υπηρεσίες Google play;http://ibb.co/bFrcp88Στο Android one οι υπηρεσίες Google παίζουν πολύ χαμηλά, το 19% μου φαίνεται πολύ μεγάλο, ίσως να είναι έτσι σε miui. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linux Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Nαι.Αυτα τα 3 παιζουν πρωτα σε στατιστικα και η καταναλωση οθονης .... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Εγω παντος αυτο εκανα :p ,τρομερο εργαλειο το note 8 pro Φώτη...για πές; Πώς το βλέπεις το μηχανάκι; :rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Android one οι υπηρεσίες Google παίζουν πολύ χαμηλά, το 19% μου φαίνεται πολύ μεγάλο, ίσως να είναι έτσι σε miui. Οι υπηρεσίες Google εξαρτώνται πολύ από το πόσο "εκτός" κινείσαι. Εάν είσαι όλη μέρα έξω και χρησιμοποιείς την συσκευή μπορεί να δεις και 30%. Εάν είσαι εντός με wifi, πέφτει πολύ. 2-3-4%. Το Android System είναι ανεξήγητα υψηλό στο RN8 pro. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Θα το ελέγξω και το απόγευμα που θα πάω σπίτι. Αλλά τις 2-3 φορές που το είδα, ήταν πολύ υψηλά. 20-25% αν θυμάμαι καλά. Όπως και να έχει, το Android One σε αυτές τις υπηρεσίες είναι "πάτος". Λογικό. Αυτό μας έλειπε...να ήταν ψηλά. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει πάρει από Γερμανό τη συσκευή: 1) Πόσο sar αναφέρει; 2) Έχει Β20 (800) το συγκεκριμένο (από Γερμανό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει πάρει από Γερμανό τη συσκευή: 1) Πόσο sar αναφέρει; 2) Έχει Β20 (800) το συγκεκριμένο (από Γερμανό); https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_8_pro-9812.php Τα ίδια sar EU που λέει εδώ, τα αναφέρει και μέσα στο βιβλιαράκι του κουτιού! B20 έχει κανονικά. Κι εγώ από Γερμανό με επιδότηση το πήρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Καλησπέρα στην παρέα! Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για την αγορά του, είναι κάτι που πρέπει να ψάξω συγκεκριμένα στο Σκρούτζ; Θέλω να πω πρέπει να κοιτάξω να λέει "global version" π.χ. ή κάτι άλλο παρόμοιο, ή είναι όλα ίδια; Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Τόση μανία με την google camera, ούτε με το root στις αρχές του android.. Δεν έχει τέτοια επιλογή στον music player της συσκευής! :( Πήγαινε αλλιώς, τότε. Ρυθμίσεις -> Ήχοι και Δόνηση -> Ήχος κλήσης -> Όλοι οι ήχοι κλήσης -> Επιλογή τοπικού ήχου κλήσης. Μετά επιλέγεις την τοποθεσία που είναι ο ήχος κλήσης που θέλεις και τον επιλέγεις. P.S.: Sorry για την αργή απάντηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Ευχαριστώ πολύ. Έτσι έπιασε.... Α ρε αθάνατο Symbian! Επέλεγες το τραγούδι απευθείας και το έβαζες ως ήχο κλήσης με δύο κινήσεις! Εδώ θέλει ολόκληρη ιστορία... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Έχετε καταφέρει να απενεργοποιήσετε εφαρμογές της Google; π.χ το YouTube μπορείτε να το καταργήσετε ή έστω να το απενεργοποιήσετε; from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Έχετε καταφέρει να απενεργοποιήσετε εφαρμογές της Google; π.χ το YouTube μπορείτε να το καταργήσετε ή έστω να το απενεργοποιήσετε; from my 1+6t Δεν γίνεται ούτε απεγκατασταση, ούτε απενεργοποίηση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Για να δούμε πότε θα πάρουμε εμείς εδώ το Android 10!!! https://www.gsmarena.com/redmi_note_8_pro_android_10_update_escapes_china-news-41764.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Αndroid 10 μέχρι τα μέσα του μήνα κ εσείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts