minotavros Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Δεν μου βγάζει τπτΜε Global είσαι ή EU? Έχει έρθει σε πολλούς με Global η αναβάθμιση. Αλλιώς αν θες δοκιμάζεις να την περάσεις χειροκίνητα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Για την 10 μιλατε τωρα??:confused: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Έχεις την ΕU εσύ Ποια η διαφορά με την global;έχω μπερδευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Η eu απευθύνεται στην Ευρώπη και συμμόρφωνετε με τους κανόνες της Ευρώπης, η global είναι για τον υπόλοιπο κόσμο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Με Global είσαι ή EU? Έχει έρθει σε πολλούς με Global η αναβάθμιση. Αλλιώς αν θες δοκιμάζεις να την περάσεις χειροκίνητα Global έχω... Πως κάνουμε εκκαθάριση της εφαρμογής αναβαθμίσης; . Χειροκίνητα φοβάμαι μην το μπρικαρω αλλά πες μου πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Επιτέλους adroid 10. Μόλις την κατεβάζω Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Δεν λέει να κατέβει. 2 φορές στο 85% κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Global έχω... Πως κάνουμε εκκαθάριση της εφαρμογής αναβαθμίσης; . Χειροκίνητα φοβάμαι μην το μπρικαρω αλλά πες μου πως γίνεται;Κατεβάζεις τη ρομ Πας στον updater πάνω δεξιά τρεις τελιτσες Και πατάς επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Κατεβάζεις τη ρομ Πας στον updater πάνω δεξιά τρεις τελιτσες Και πατάς επιλογή πακέτου ενημέρωσης. Θα μου μπρικαρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Eγω δεν κατεβαζω τιποτα.Καντε την και αν δεν εχει θεματα,βλεπουμε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Επιτέλους adroid 10. Μόλις την κατεβάζω Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα την είδα κι εγώ. Παίζει το κινητό σου ή μπρικαρε; Να ξέρω αν την κατεβάσω... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ το κινητό θελει μετά hard reset . Δεν ανοίγει και πετάει συνέχεια μαύρη οθόνη με αποστολή αναφοράς στην xiaomi. Ποιος το στήνει από την αρχή .....πφφφφφφφφ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ το κινητό θελει μετά hard reset . Δεν ανοίγει και πετάει συνέχεια μαύρη οθόνη με αποστολή αναφοράς στην xiaomi. Ποιος το στήνει από την αρχή .....πφφφφφφφφ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk A ωραία...... Άρα μην κάνετε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ το κινητό θελει μετά hard reset . Δεν ανοίγει και πετάει συνέχεια μαύρη οθόνη με αποστολή αναφοράς στην xiaomi. Ποιος το στήνει από την αρχή .....πφφφφφφφφ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά. Όλα καλά. Έχουμε ξανά κ την εφαρμογή θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε ο μαύρος φοντος στην ασφάλεια ξέρει κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει? θέλει hard reset το κινητό μετά, εχω την stable 11.3.4 να προχωρήσω κανονικά στο update για την 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά. Όλα καλά. Έχουμε ξανά κ την εφαρμογή θέματα Εσένα σου πέτυχε το update; Το έχω κατεβάσει εδώ και ώρα και περιμένω ενημέρωση από μερικούς "κασκαντέρ" από εδώ, για να δω αν θα προχωρήσω στην εγκατάσταση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) Άκυρο παρακαλώ να διαγραφεί Edited March 17, 2020 by tolios32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ το κινητό θελει μετά hard reset . Δεν ανοίγει και πετάει συνέχεια μαύρη οθόνη με αποστολή αναφοράς στην xiaomi. Ποιος το στήνει από την αρχή .....πφφφφφφφφ Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον η δική σου συσκευή είναι προβληματική, μιας και θυμάμαι ότι σου έχει βγάλει κι άλλα θέματα παλιότερα. Εγώ που δεν είχα ποτέ θέμα με την συσκευή μου, είπα να ρισκάρω, κι έκανα κανονικά την εγκατάσταση και μετά από 15 λεπτά έχω κανονικά Android 10, με όλα όσα είχα και πριν. Προς το παρόν όλα φαίνονται ΟΚ! :) Edited March 17, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μάλλον η δική σου συσκευή είναι προβληματική, μιας και θυμάμαι ότι σου έχει βγάλει κι άλλα θέματα παλιότερα. Εγώ που δεν είχα ποτέ θέμα με την συσκευή μου, είπα να ρισκάρω, κι έκανα κανονικά την εγκατάσταση και μετά από 15 λεπτά έχω κανονικά Android 10, με όλα όσα είχα και πριν. Προς το παρόν όλα φαίνονται ΟΚ! :) Εκανες hard reset μετά το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) Εκανες hard reset μετά το update? Δεν έκανα τίποτα. Έκανε 5-6 λεπτά να φτάσει η εγκατάσταση στο 100%, μετά έκανε αυτόματα restart κι έφαγε άλλα 5-6 λεπτά στο first boot (έδειχνε το πολύχρωμο Mi logo) και μετά απλά άνοιξε. Όλα ήταν όπως πριν και μάλιστα πήρα ειδοποίηση για επιτυχή εγκατάσταση και να δω τι καινούργιο υπάρχει. Υ.Γ. Για τους ενδιαφερόμενους, το Netflix παίζει κανονικά, δεν έχει το πρόβλημα της 10.3.9... ;) Edited March 17, 2020 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 (edited) Δεν έκανα τίποτα. Έκανε 5-6 λεπτά να φτάσει η εγκατάσταση στο 100%, μετά έκανε αυτόματα restart κι έφαγε άλλα 5-6 λεπτά στο first boot (έδειχνε το πολύχρωμο Mi logo) και μετά απλά άνοιξε. Όλα ήταν όπως πριν και μάλιστα πήρα ειδοποίηση για επιτυχή εγκατάσταση και να δω τι καινούργιο υπάρχει. Υ.Γ. Για τους ενδιαφερόμενους, το Netflix παίζει κανονικά, δεν έχει το πρόβλημα της 10.3.9... ;) Αυτό λέω κ εγώ, κανένα θέμα προς το παρόν, κ πολύ θετικό εφαρμογή θέματα, όπως παλιά. Βέβαια σε 2 ώρες δεν είναι ασφαλής συμπέρασμα, αλλά θέμα εγκατάσταση δεν υπάρχει. Edit: πάει νεράκι το εργαλείο ρολαρει καλύτερα Edited March 17, 2020 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Και σε μένα όλα οκ, προσπαθώ να βρω καμμιά gcam που να παίζει με την 10, αλλα προς το παρόν τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Η eu απευθύνεται στην Ευρώπη και συμμόρφωνετε με τους κανόνες της Ευρώπης, η global είναι για τον υπόλοιπο κόσμο. Πώς μπορώ να πάω σε global από ΕU; Είναι εύκολη διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Μπορεί να μου πει κάποιος τι έκδοση είναι το δικό μου γιατί εγώ δεν το γνωριζω; global ,η EU; Το mui λέει 11.3.4 σταθερή, 11.3.4.0 PFCEUXM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts