minotavros Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Με το on screen δαχτυλικο είσαι κομπλέ εσύ; Εμένα κάποιες φορές αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει. Θα έδινα ποσοστό 6/10 φορές ξεκλειδώνει. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει θέλει λίγο απαλά και να βάζεις σωστά το δάχτυλο, στο κέντρο δηλαδή ούτε πιο δεξιά ούτε πιο αριστερά. Στα επίπεδα του δακτυλικου εκτός οθόνης σίγουρα δεν είναι. Θέλει δουλειά ακόμα. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sd κάρτα έχει ξεχωριστή και 2 sim η υβριδική και 1 sim? Επίσης το μπλε είναι καλό..καμιά φωτογραφία;Ή δύο σιμ ή μια σιμ και μια sd. Βάλε στο YouTube να το δεις έχει άπειρα βίντεο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 οκ περιμένω κι'εγω το κινητό,το έχει κάνεις σε άσπρο να μας πει πως δείχνει? Το πήρα αφού είδα ότι μπροστά τα bezel είναι μαύρα.(με λευκά bezel δεν λέει,ειδικά η amoled) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Sd κάρτα έχει ξεχωριστή και 2 sim η υβριδική και 1 sim? Επίσης το μπλε είναι καλό..καμιά φωτογραφία;Ορίστε το μπλεδακι.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 Αυτά τα σήματα ανακύκλωσης και ce να μην είχε θα ήταν καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) καλησπέρα.σκέφτομαι σοβαρά για αυτορ το διαμανυιρρ της Xiaomi.Απλώς θα ήθελα κάποιος να μου πει μερικά πραγματάκια Γενικά που εμφανίζονται σε Xiaomi συσκευές..1)Έχει το bug,όπου μένει κολλημένο στην ένδειξη ακουστικών,ακόμα και αν τα απισυνδεσεις;2)Πέφτει κατά πολύ η ταχύτητα του wifi όταν είσαι συνδεμένος ταυτόχρονα σε bluetooth συσκευή;3)Οι ειδοποιήσεις του Viber κυρίως..έρχονται στηξ ώρα τους και εμφανίζονται σωστά;Επίσης πόσο SOT περίπου βγάζει με χρήση wifi,apps και 50% brightness;Επίσης φαντάζομαι ότι έρχεται με ξεκλείδωτο camera2api για gcam..Επίσης αν οι κλασικοί φορτιστές usb το φορτίζουν κανονικά!Ευχαριστώ. Edited October 26, 2019 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 καλησπέρα.σκέφτομαι σοβαρά για αυτορ το διαμανυιρρ της Xiaomi.Απλώς θα ήθελα κάποιος να μου πει μερικά πραγματάκια Γενικά που εμφανίζονται σε Xiaomi συσκευές..1)Έχει το bug,όπου μένει κολλημένο στην ένδειξη ακουστικών,ακόμα και αν τα απισυνδεσεις;2)Πέφτει κατά πολύ η ταχύτητα του wifi όταν είσαι συνδεμένος ταυτόχρονα σε bluetooth συσκευή;3)Οι ειδοποιήσεις του Viber κυρίως..έρχονται στηξ ώρα τους και εμφανίζονται σωστά;Επίσης πόσο SOT περίπου βγάζει με χρήση wifi,apps και 50% brightness;Επίσης φαντάζομαι ότι έρχεται με ξεκλείδωτο camera2api για gcam..Επίσης αν οι κλασικοί φορτιστές usb το φορτίζουν κανονικά!Ευχαριστώ. 1)Δε γνωρίζω 2)Δεν το έχω τσεκάρει 3)Ναι έρχονται κανονικά Η μπαταρία μου βγάζει μέχρι το 50% πάνω από 3 ώρες sot. Για το camera2api δεν είμαι σίγουρος αλλά παίρνει κανονικά gcam. Δε βρίσκω λόγο να μην το φορτίζει οποιοσδήποτε φορτιστής. Θα φορτίζεται πιο αργά μόνο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Απλά το έχω πάντα απορία,καθώς το type-c είναι άλλο βύσμα..Πως δηλαδή γίνεται να ταιριάζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Απλά το έχω πάντα απορία,καθώς το type-c είναι άλλο βύσμα..Πως δηλαδή γίνεται να ταιριάζει..Άλλο το καλώδιο άλλο ο φορτιστής. Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Χμμ..Άρα εννοεί ό,τι μπορώ να το φορτίσω και με κανονικό φορτιστή,αλλά θα χρειαστώ αντάπτορα..Φτου..Έχω μία συνήθεια,το φορτίζω το βράδυ το κινητό με έναν φορτιστή κουρευτικής μηχανής 500mAh για καλύτερη φόρτιση.Κάνει βέβαια κάνα 5ωρο περίπου,αλλά είναι καλύτερο για την μπαταρία+ό,τι διαρκεί και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Χμμ..Άρα εννοεί ό,τι μπορώ να το φορτίσω και με κανονικό φορτιστή,αλλά θα χρειαστώ αντάπτορα..Φτου..Έχω μία συνήθεια,το φορτίζω το βράδυ το κινητό με έναν φορτιστή κουρευτικής μηχανής 500mAh για καλύτερη φόρτιση.Κάνει βέβαια κάνα 5ωρο περίπου,αλλά είναι καλύτερο για την μπαταρία+ό,τι διαρκεί και παραπάνω.Ναι μια λύση είναι να δοκιμάσεις με αντάπτορα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Μάλιστα,Ευχαριστώ..Μου κάνει εντύπωση όμως ό,τι,δε βλέπω υποστήριξη..Ούτε καν twrp και magisk δε βρήκα..Ίσως επειδή είναι νιούφι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Μάλιστα,Ευχαριστώ..Μου κάνει εντύπωση όμως ό,τι,δε βλέπω υποστήριξη..Ούτε καν twrp και magisk δε βρήκα..Ίσως επειδή είναι νιούφι;;Υπάρχει, απλώς είναι πολύ φρέσκο ακόμα. Δες στο telegram. Channel: @PyxisChannel https://t.me/mi9lite_micc9 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Όλα είναι πιθανά,αλλά δε το νομίζω αυτό,καθώς κατά κύριον η θερμοκρασία κατά την φόρτιση είναι αυτή που φθείρει τη μπαταρία..Το ίδιο συμβαίνει και με τους quickchargers.Δεν είναι η ταχύτητα φόρτισης που φθείρει τη μπατσρια,αλλά η υψηλότερη θερμοκρασία που αναπτύσσει η μπαταρία κατά τη φόρτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Το παρέλαβα και εγώ από εχθές, το σέταρα και μέχρι τώρα Όλα καλά. Για τους φίλους που ρωτάνε για το wi-fi calling δουλεύει μία χαρά με cosmote, και ενώ στη vodafone μου έχει την επιλογή, δεν πρέπει να την υποστηρίζει το δίκτυό τους. Παραθέτω screenshot.Από ποιο κατάστημα το πήρες; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 καλημέρα, φαίνεται ο αισθητήρας ξεκλειδώματος είναι μπροστά? αυτό με χαλάει λίγο, επειδή είμαι ακόμα με ένα note 3 pro, θεωρώ σοβαρή επιλογή να το τιμήσω σε σχέση με το note 8 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 καλημέρα, φαίνεται ο αισθητήρας ξεκλειδώματος είναι μπροστά? αυτό με χαλάει λίγο, επειδή είμαι ακόμα με ένα note 3 pro, θεωρώ σοβαρή επιλογή να το τιμήσω σε σχέση με το note 8 proΠοιος αισθητήρας? Τι εννοείς? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 καλημέρα, φαίνεται ο αισθητήρας ξεκλειδώματος είναι μπροστά? αυτό με χαλάει λίγο, επειδή είμαι ακόμα με ένα note 3 pro, θεωρώ σοβαρή επιλογή να το τιμήσω σε σχέση με το note 8 proΠοιος αισθητήρας? Τι εννοείς?Αν εννοεί το εφε με το δαχτυλικο αποτύπωμα πάνω στην οθόνη είναι απλα και μονο εκει για να σου δειχνει που να βαλεις το δαχτυλο. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις κανονικά. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Καλησπέρα, μια βοήθεια . Gcam χωρίς root παίρνει το κινητό; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Καλησπέρα, μια βοήθεια . Gcam χωρίς root παίρνει το κινητό; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι παίρνει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το widget "άμεση κλήση" σας δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το widget "άμεση κλήση" σας δουλεύει;Όχι... . . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Όχι... . . Πιθανότατα λόγο dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Πιθανότατα λόγο dialer.Ναι γι αυτό ο Miui dialer είναι καλύτερος σε πολλά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ναι γι αυτό ο Miui dialer είναι καλύτερος σε πολλά Σίγουρα θα τον μαγειρέψουν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Ναι παίρνειΕυχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts