ippotis Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο. Μήπως να κάνεις το κλασσικό; Επανεκκίνηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Ούτε σε εμένα έχει τέτοια επιλογή. Πρώτη φορά άνοιξα αυτήν την εφαρμογή. Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω με τίποτα αν υπάρχει επιλογή να το κλείσω. Κατεβάζω ένα pdf αρχείο σήμερα για παράδειγμα το ανοίγω κάνω την δουλειά μου και τέλος. Την επόμενη μέρα το πρωί βρίσκω ειδοποίηση πως έχει βρεθεί μια νέα λήψη στα αρχεία μου κάπως έτσι το γράφει. Δεν θέλω να με ειδοποιεί! Για να μην βγάλει ειδοποίηση πρέπει μετά την λήψη του αρχείου να μπω στις λήψεις για να φύγει η κόκκινη κουκίδα που δηλώνει νέο αρχείο. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Καλησπέρα, δείτε ένα παράξενο θέμα που βλέπω στην εφαρμογή "Ασφάλεια" στο κινητό. Όταν ανοίξει, κάτω αριστερά βγάζει ότι υπάρχει στην "Διαχείριση Εφαρμογών" 1 διαθέσιμη ενημέρωση. Πατώντας πάνω της, ανοίγουν οι εφαρμογές όλες και φυσικά δεν βλέπω καμία ενημέρωση να υπάρχει. Ούτε από την διαδρομή Ρυθμίσεις - Ενημέρωση Εφαρμογών Συστήματος βγάζει κάποιο Update. Τι γίνεται; Υπάρχει ή όχι update και πως το βλέπω; Είναι bug; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, τελικά με ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή και μια επανεκκίνηση του κινητού, εξαφανίστηκε το πρόβλημα. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ξέχασα την εκκαθάριση να σου πω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Το είχα ξεχάσει πως πέρα από την ειδοποίηση για το νέο αρχείο μου βγάζει και για εκκαθάριση. Για την εκκαθάριση πάτησα πάνω στην ειδοποίηση και μετά πάνω δεξιά αρι γρανάζι και επέλεξα να μην με ειδοποιεί για καθαρισμό κάπως έτσι το έγραφε. Για το άλλο όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά επιλογή! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα για κάνα μισάωρο ούτε wifi ούτε data. Βρίσκομαι σε χώρο με συναδέλφους άλλους και κάνεις δεν είχε το ίδιο θέμα. Θέλω να πω δεν ήταν θέμα Cosmote.. Κουράστηκα... (τελικά έκανα 2-3 restart και ξαφνικά δούλεψαν ολα) Τι να πω :wacko: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Σκεφτόμουν να πάω στο POCO F2 αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα και εκεί. Λέω τώρα να περιμένω μπας και έρθει το F2 ή F3 τέλος πάντων. Ξέρουμε για πότε μπορεί να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Σκεφτόμουν να πάω στο POCO F2 αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα και εκεί. Λέω τώρα να περιμένω μπας και έρθει το F2 ή F3 τέλος πάντων. Ξέρουμε για πότε μπορεί να έρθει;Δες τα καινούργια note 10 pro τούμπανο και πλήρες, το f3 βλέπω το πετσοκοψαν Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Τι προτείνετε να κάνω για αυτό? Έχει φάει κόλλημα κανενός άλλου το σύστημα android και έχει drain? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Μόλις μου ήρθε ειδοποίηση: Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Την έκανα την ενημέρωση και όλα καλά. Για να δούμε τώρα μήπως έτσι που ενημερώθηκε το security patch έχει γίνει και τίποτα με την μπαταρία και το σύστημα android.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Την έκανα την ενημέρωση και όλα καλά. Για να δούμε τώρα μήπως έτσι που ενημερώθηκε το security patch έχει γίνει και τίποτα με την μπαταρία και το σύστημα android.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Global δεν ήρθε ακόμα. Αλλά μ' ένα security patch, δεν αλλάζει κάτι. Να δούμε πότε θα πάρουμε Android 11... Μιλάμε για 1,5 έτους συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Στην Global δεν ήρθε ακόμα. Αλλά μ' ένα security patch, δεν αλλάζει κάτι. Να δούμε πότε θα πάρουμε Android 11... Μιλάμε για 1,5 έτους συσκευή.Εγώ με global είμαι. Ναι το ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, απλά ξέρεις επειδή κάτι έγινε μια εγκατάσταση update κάτι ότι είναι αρχείο του λειτουργικού μήπως στρώσει και το σύστημα android ελπίζω.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Εγώ με global είμαι. Ναι το ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, απλά ξέρεις επειδή κάτι έγινε μια εγκατάσταση update κάτι ότι είναι αρχείο του λειτουργικού μήπως στρώσει και το σύστημα android ελπίζω.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΟΚ. Είδα στη φωτογραφία που γράφει EU ο κωδικός. Εμένα πάντως ακόμα δεν ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Εγώ με global είμαι. Ναι το ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, απλά ξέρεις επειδή κάτι έγινε μια εγκατάσταση update κάτι ότι είναι αρχείο του λειτουργικού μήπως στρώσει και το σύστημα android ελπίζω.. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ βλέπω και έχεις eu τώρα που βλέπεις εσύ το global δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Από τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ βλέπω και έχεις eu τώρα που βλέπεις εσύ το global δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός!!! Έτσι και αλλιώς security patch είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Νόμιζα πως είναι global γιατί αυτό γράφει εδώ. Πώς καταλαβαίνω ότι είναι eu ή global; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Νόμιζα πως είναι global γιατί αυτό γράφει εδώ. Πώς καταλαβαίνω ότι είναι eu ή global; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk QFCEUXM το EU είναι Europe αλλιώς θα είχε MI γιά Global δηλαδή QFCMIXM:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Έκανα το λάθος να κατεβάσω την ενημέρωση 12.0.6 στη Global. Πλέον πολλές εφαρμογές όπως το speedtest και το Cellmapper ΔΕΝ ανοίγουν. Κρασαρουν αμέσως... :( EDIT: Διορθώθηκαν προσωρινά με εκκαθάριση δεδομένων. Φαίνεται να έχουν χάσει όλες τις άδειες που τους έχω παραχωρησει και τις ζητάνε από την αρχή. Γι αυτό χρειάζονται εκκαθάριση... Ακόμα και να τις περάσω χειροκίνητα, πάλι δεν λειτουργούν. Αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια... Άκυρο τελικά. Στην επόμενη σελίδα μάλλον το βρήκαμε. Edited March 23, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Ελεγξε μήπως σου αναβαθμίστηκε το android system webview. Υπάρχει κάποιο bug στην τελευταία έκδοση που οδηγει σε τέτοια προβλήματα. Απεγκατασταση των τελευταίων ενημερώσεων, λύνει το πρόβλημα μέχρι να το διορθώσει η Google Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 (edited) Ελεγξε μήπως σου αναβαθμίστηκε το android system webview. Υπάρχει κάποιο bug στην τελευταία έκδοση που οδηγει σε τέτοια προβλήματα. Απεγκατασταση των τελευταίων ενημερώσεων, λύνει το πρόβλημα μέχρι να το διορθώσει η Google Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To έψαξα και βρήκα το παρακάτω βίντεο. Γιατί μου έβγαζε errors και το MSA, εφαρμογή του συστήματος. Απ' ό,τι φαίνεται, όλοι στον κόσμο με Xiaomi έχουν πρόβλημα από χθες. Με οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται άδεια στο χώρο αποθήκευσης. :wacko: Έκανα ό,τι λέει και θα δείξει... Ίσως όντως να έφταιγε το webview. Edited March 23, 2021 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Φίλε πως συμπεριφέρεται τώρα μετά το fix; Αποκαταστάθηκε η λειτουργικότητα των εφαρμογών που κρασάρουν; Μας προτείνεις να προβούμε σε αυτή την ενέργεια κι εμείς οι ομοιοπαθείς ή να περιμένουμε επίσημο patch; Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Εγώ σήμερα το πρόβλημα που υπήρξε με τα κρασαρισματα το κατάλαβα μόνο στον έναν λογαριασμό viber δεν ξεκινούσε η εφαρμογή από το πρωί. Η διπλότυπη που έχω στο viber λειτουργούσε κανονικά. Δεν είχα κάνει πάντως κανένα update στο android webview ούτε αυτόματα έκανε κάτι μόνο του. Μερικές ώρες μετά χωρίς καμία ενέργεια από μένα έστρωσε μόνο του και δεν είχα πρόβλημα σε καμία άλλη εφαρμογή. Συνάδελφος με xiaomi δεν μπορούσε να ανοίξει σχεδόν τίποτα από τις εφαρμογές google. Επίσης συνάδελφος με s21 δεν του άνοιγε το viber και οι google maps. Στο xiaomi έστρωσε με update του webview και στο s21 με εκκαθάριση προσωρινής μνήμης δούλευε για λίγο και μετά τα ίδια γιατί δεν έβγαζε να κάνει update το webview. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Σε συνέχεια του προβλήματος που έχω με τις χαμένες κλήσεις, η cosmote είπε ότι φταίει το κινητό γιατί δεν μπορεί να γυρίσει αυτόματα από 4g σε 3g και πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα. Ισχύει αυτό; Και πριν πώς δούλευε κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. March 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2021 To έψαξα και βρήκα το παρακάτω βίντεο. Γιατί μου έβγαζε errors και το MSA, εφαρμογή του συστήματος. Απ' ό,τι φαίνεται, όλοι στον κόσμο με Xiaomi έχουν πρόβλημα από χθες. Με οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται άδεια στο χώρο αποθήκευσης. :wacko: Έκανα ό,τι λέει και θα δείξει... Ίσως όντως να έφταιγε το webview. Πράγματι, έκανα κι εγώ το fix του βίντεο και όλα τα θέματα λύθηκαν αμέσως. Πλέον λειτουργεί και πάλι αψεγάδιαστα. Ευχαριστώ φίλε μου που το μοιράστηκες!:cool: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts