Jump to content

Xiaomi Mi 9 Lite

DragonD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν έχει κάτι τέτοιο. Μήπως να κάνεις το κλασσικό; Επανεκκίνηση. :)

Ούτε σε εμένα έχει τέτοια επιλογή. Πρώτη φορά άνοιξα αυτήν την εφαρμογή.

Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω με τίποτα αν υπάρχει επιλογή να το κλείσω.

Κατεβάζω ένα pdf αρχείο σήμερα για παράδειγμα το ανοίγω κάνω την δουλειά μου και τέλος. Την επόμενη μέρα το πρωί βρίσκω ειδοποίηση πως έχει βρεθεί μια νέα λήψη στα αρχεία μου κάπως έτσι το γράφει. Δεν θέλω να με ειδοποιεί! Για να μην βγάλει ειδοποίηση πρέπει μετά την λήψη του αρχείου να μπω στις λήψεις για να φύγει η κόκκινη κουκίδα που δηλώνει νέο αρχείο.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, δείτε ένα παράξενο θέμα που βλέπω στην εφαρμογή "Ασφάλεια" στο κινητό.

Όταν ανοίξει, κάτω αριστερά βγάζει ότι υπάρχει στην "Διαχείριση Εφαρμογών" 1 διαθέσιμη ενημέρωση. Πατώντας πάνω της, ανοίγουν οι εφαρμογές όλες και φυσικά δεν βλέπω καμία ενημέρωση να υπάρχει.

Ούτε από την διαδρομή Ρυθμίσεις - Ενημέρωση Εφαρμογών Συστήματος βγάζει κάποιο Update.

Τι γίνεται; Υπάρχει ή όχι update και πως το βλέπω; Είναι bug;

ec3036ccd27126716ac0906809eeebe7.jpg

Καλησπέρα, τελικά με ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή και μια επανεκκίνηση του κινητού, εξαφανίστηκε το πρόβλημα.

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Το είχα ξεχάσει πως πέρα από την ειδοποίηση για το νέο αρχείο μου βγάζει και για εκκαθάριση.

Για την εκκαθάριση πάτησα πάνω στην ειδοποίηση και μετά πάνω δεξιά αρι γρανάζι και επέλεξα να μην με ειδοποιεί για καθαρισμό κάπως έτσι το έγραφε.

Για το άλλο όμως δεν μπορώ να βρω πουθενά επιλογή!

672e23c621450707a4b2f4a94178df00.jpg

Καλησπέρα σε όλους!

Σήμερα για κάνα μισάωρο ούτε wifi ούτε data.

Βρίσκομαι σε χώρο με συναδέλφους άλλους και κάνεις δεν είχε το ίδιο θέμα.

Θέλω να πω δεν ήταν θέμα Cosmote..

Κουράστηκα...

(τελικά έκανα 2-3 restart και ξαφνικά δούλεψαν ολα)

Τι να πω :wacko:

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Σκεφτόμουν να πάω στο POCO F2 αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα και εκεί. Λέω τώρα να περιμένω μπας και έρθει το F2 ή F3 τέλος πάντων. Ξέρουμε για πότε μπορεί να έρθει;

Σκεφτόμουν να πάω στο POCO F2 αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα και εκεί. Λέω τώρα να περιμένω μπας και έρθει το F2 ή F3 τέλος πάντων. Ξέρουμε για πότε μπορεί να έρθει;
Δες τα καινούργια note 10 pro τούμπανο και πλήρες, το f3 βλέπω το πετσοκοψαν

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τι προτείνετε να κάνω για αυτό? Έχει φάει κόλλημα κανενός άλλου το σύστημα android και έχει drain?

b8eda90ae7db9de604ffc3b6de49bc1b.jpg98a218c35d1d1e61a5ba53d48222ff6d.jpg

Την έκανα την ενημέρωση και όλα καλά. Για να δούμε τώρα μήπως έτσι που ενημερώθηκε το security patch έχει γίνει και τίποτα με την μπαταρία και το σύστημα android..

Την έκανα την ενημέρωση και όλα καλά. Για να δούμε τώρα μήπως έτσι που ενημερώθηκε το security patch έχει γίνει και τίποτα με την μπαταρία και το σύστημα android..

Στην Global δεν ήρθε ακόμα. Αλλά μ' ένα security patch, δεν αλλάζει κάτι. Να δούμε πότε θα πάρουμε Android 11... Μιλάμε για 1,5 έτους συσκευή.

Στην Global δεν ήρθε ακόμα. Αλλά μ' ένα security patch, δεν αλλάζει κάτι. Να δούμε πότε θα πάρουμε Android 11... Μιλάμε για 1,5 έτους συσκευή.
Εγώ με global είμαι. Ναι το ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, απλά ξέρεις επειδή κάτι έγινε μια εγκατάσταση update κάτι ότι είναι αρχείο του λειτουργικού μήπως στρώσει και το σύστημα android ελπίζω..

Εγώ με global είμαι. Ναι το ξέρω πως δεν αλλάζει κάτι, απλά ξέρεις επειδή κάτι έγινε μια εγκατάσταση update κάτι ότι είναι αρχείο του λειτουργικού μήπως στρώσει και το σύστημα android ελπίζω..

ΟΚ. Είδα στη φωτογραφία που γράφει EU ο κωδικός. Εμένα πάντως ακόμα δεν ήρθε.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ βλέπω και έχεις eu τώρα που βλέπεις εσύ το global δεν ξέρω.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασες εγώ βλέπω και έχεις eu τώρα που βλέπεις εσύ το global δεν ξέρω.

Σωστός!!!

Έτσι και αλλιώς security patch είναι...

Νόμιζα πως είναι global γιατί αυτό γράφει εδώ. Πώς καταλαβαίνω ότι είναι eu ή global;

7a360c27329a99f811743fca06d30cea.jpg

Νόμιζα πως είναι global γιατί αυτό γράφει εδώ. Πώς καταλαβαίνω ότι είναι eu ή global;

7a360c27329a99f811743fca06d30cea.jpg

QFCEUXM το EU είναι Europe αλλιώς θα είχε MI γιά Global δηλαδή QFCMIXM:)

• 2 weeks later...

Έκανα το λάθος να κατεβάσω την ενημέρωση 12.0.6 στη Global. Πλέον πολλές εφαρμογές όπως το speedtest και το Cellmapper ΔΕΝ ανοίγουν. Κρασαρουν αμέσως... :(

EDIT: Διορθώθηκαν προσωρινά με εκκαθάριση δεδομένων. Φαίνεται να έχουν χάσει όλες τις άδειες που τους έχω παραχωρησει και τις ζητάνε από την αρχή. Γι αυτό χρειάζονται εκκαθάριση... Ακόμα και να τις περάσω χειροκίνητα, πάλι δεν λειτουργούν. Αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια...

Άκυρο τελικά. Στην επόμενη σελίδα μάλλον το βρήκαμε.

Edited by MitsosDaBest13

Ελεγξε μήπως σου αναβαθμίστηκε το android system webview. Υπάρχει κάποιο bug στην τελευταία έκδοση που οδηγει σε τέτοια προβλήματα. Απεγκατασταση των τελευταίων ενημερώσεων, λύνει το πρόβλημα μέχρι να το διορθώσει η Google

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ελεγξε μήπως σου αναβαθμίστηκε το android system webview. Υπάρχει κάποιο bug στην τελευταία έκδοση που οδηγει σε τέτοια προβλήματα. Απεγκατασταση των τελευταίων ενημερώσεων, λύνει το πρόβλημα μέχρι να το διορθώσει η Google

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To έψαξα και βρήκα το παρακάτω βίντεο. Γιατί μου έβγαζε errors και το MSA, εφαρμογή του συστήματος. Απ' ό,τι φαίνεται, όλοι στον κόσμο με Xiaomi έχουν πρόβλημα από χθες. Με οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται άδεια στο χώρο αποθήκευσης. :wacko: Έκανα ό,τι λέει και θα δείξει... Ίσως όντως να έφταιγε το webview.

Edited by MitsosDaBest13

Καλησπέρα σε όλους. Φίλε πως συμπεριφέρεται τώρα μετά το fix; Αποκαταστάθηκε η λειτουργικότητα των εφαρμογών που κρασάρουν; Μας προτείνεις να προβούμε σε αυτή την ενέργεια κι εμείς οι ομοιοπαθείς ή να περιμένουμε επίσημο patch;
Xiaomi Mi Max3 4/64

Εγώ σήμερα το πρόβλημα που υπήρξε με τα κρασαρισματα το κατάλαβα μόνο στον έναν λογαριασμό viber δεν ξεκινούσε η εφαρμογή από το πρωί. Η διπλότυπη που έχω στο viber λειτουργούσε κανονικά. Δεν είχα κάνει πάντως κανένα update στο android webview ούτε αυτόματα έκανε κάτι μόνο του. Μερικές ώρες μετά χωρίς καμία ενέργεια από μένα έστρωσε μόνο του και δεν είχα πρόβλημα σε καμία άλλη εφαρμογή. Συνάδελφος με xiaomi δεν μπορούσε να ανοίξει σχεδόν τίποτα από τις εφαρμογές google. Επίσης συνάδελφος με s21 δεν του άνοιγε το viber και οι google maps. Στο xiaomi έστρωσε με update του webview και στο s21 με εκκαθάριση προσωρινής μνήμης δούλευε για λίγο και μετά τα ίδια γιατί δεν έβγαζε να κάνει update το webview.

Σε συνέχεια του προβλήματος που έχω με τις χαμένες κλήσεις, η cosmote είπε ότι φταίει το κινητό γιατί δεν μπορεί να γυρίσει αυτόματα από 4g σε 3g και πρέπει να το κάνω εγώ χειροκίνητα. Ισχύει αυτό; Και πριν πώς δούλευε κανονικά;

To έψαξα και βρήκα το παρακάτω βίντεο. Γιατί μου έβγαζε errors και το MSA, εφαρμογή του συστήματος. Απ' ό,τι φαίνεται, όλοι στον κόσμο με Xiaomi έχουν πρόβλημα από χθες. Με οποιαδήποτε εφαρμογή χρειάζεται άδεια στο χώρο αποθήκευσης. :wacko: Έκανα ό,τι λέει και θα δείξει... Ίσως όντως να έφταιγε το webview.

Πράγματι, έκανα κι εγώ το fix του βίντεο και όλα τα θέματα λύθηκαν αμέσως. Πλέον λειτουργεί και πάλι αψεγάδιαστα. Ευχαριστώ φίλε μου που το μοιράστηκες!:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64