tolios32 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και γω την πέρασα με αφορμή το μήνυμα σου και βγάζει, viber, mail, gmail, phone κλπ... Επιτέλους!!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκιμάσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το δοκίμασα και δουλεύει. Τουλάχιστον σε viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το δοκιμάσατε; Βγαζει σε ολα ειδοποιησεις.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Υπάρχει gcam που αποδεδειγμένα δουλεύει καλά με την 10? Σε ένα λινκ που έβαλε ένας φίλος 2 σελίδες πριν Αλλά δουλεύει καλά; Αλλιώς μένω όπως είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Το δοκίμασα και δουλεύει. Τουλάχιστον σε viberΚαι εγώ επιτέλους!!! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κινητό με βασικό γνώμονα το Wifi Calling (μου ειναι απαραίτητο γιατι δεν εχω σήμα μόνο wifi στη δουλεια) και να κοστίζει στα 200 -250€ μαξ. Το θέμα ειναι οτι το Note 8 pro ειναι μεγάλο και φοβάμαι δεν θα το συνηθίσω και έτσι καταλήγω οτι το Mi9 Lite που ειναι μια χαρά αλλα δεν εχει Wifi Calling (Cosmote). Τι να κάνω ; Δεν μπαίνει με κανένα τρόπο..??? Διαφορετικά θα πάω σε Note 8 pro.. :worry: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κινητό με βασικό γνώμονα το Wifi Calling (μου ειναι απαραίτητο γιατι δεν εχω σήμα μόνο wifi στη δουλεια) και να κοστίζει στα 200 -250€ μαξ. Το θέμα ειναι οτι το Note 8 pro ειναι μεγάλο και φοβάμαι δεν θα το συνηθίσω και έτσι καταλήγω οτι το Mi9 Lite που ειναι μια χαρά αλλα δεν εχει Wifi Calling (Cosmote). Τι να κάνω ; Δεν μπαίνει με κανένα τρόπο..??? Διαφορετικά θα πάω σε Note 8 pro.. :worry: Μπορεις να το ενεργοποιησεις ναι,θα πρεπει να βαλεις την καρτα σιμ σε ενα κινητο που να υποστηριζει wifi calling στελνεις μνμ ενεργοποιεις και την ξαναβαζεις στο κινητο σου τοσο απλα. Το εχω κανει και λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gairf Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Δουλεύει κανονικά το wifi calling με κοσμοτε, απλώς τους τηλεφωνείς και τους λες να στο ενεργοποιήσουν σαν mi 9, γιατί δεν εισάγεται επίσημα η συσκευή στην Ελλάδα και δεν την έχουν στην λίστα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Μπορεις να το ενεργοποιησεις ναι,θα πρεπει να βαλεις την καρτα σιμ σε ενα κινητο που να υποστηριζει wifi calling στελνεις μνμ ενεργοποιεις και την ξαναβαζεις στο κινητο σου τοσο απλα. Το εχω κανει και λειτουργει. Σε ευχαριστώ για την άμεσα απάντηση φίλε μου. Στο Site της Cosmote ομως δεν το εχει σαν συσκευή που το υποστηρίζει... https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html τι παιζει ? :worry: Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σε ευχαριστώ για την άμεσα απάντηση φίλε μου. Στο Site της Cosmote ομως δεν το εχει σαν συσκευή που το υποστηρίζει... https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html τι παιζει ? :worry: Το τι παιζει δεν ξερω,στην αρχη τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι εχω το mi 9 οπως ειπε ο φιλος παραπανω αλλα δεν μπορεσαν να το ενεργοποιησουν κι ετσι το εκανα με αυτο τον τροπο.βρες ενα κινητο απο την λιστα της κοσμοτε και θα γινει η δουλεια σου αμεσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σε ευχαριστώ για την άμεσα απάντηση φίλε μου. Στο Site της Cosmote ομως δεν το εχει σαν συσκευή που το υποστηρίζει... https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html τι παιζει ? :worry:Εγώ το είχα ενεργοποιήσει με ένα παλιό iphone και λειτουργούσε μια χαρά στο mi8 που είχα και στο mi9 που έχω τώρα χωρίς να κάνω κάτι άλλο από τότε . Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Και εγώ το είχα ενεργοποιήσει στοv mate 10 lite πάρε στο 13788 ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει gcam που αποδεδειγμένα δουλεύει καλά με την 10? Σε ένα λινκ που έβαλε ένας φίλος 2 σελίδες πριν Αλλά δουλεύει καλά; Αλλιώς μένω όπως είμαι Ναι δουλευουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :) Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Πολυ θετικές εντυπώσεις το 10ρι μετά απο δυο μερες χρησης σιγουρα λίγο πιο σπιρτοζικο στις καθημερινες εφαρμογες κανενα προβλημα και σιγουρα η μπαταρια βελτιωμένη σε σχεση με το τελευταίο 9ρι. 5ωρες οθονη σημερα 13 ωρες αναμονη ακομα 44 μπαταρία με τα παντα ανοιχτα πλην νφς μπλε δόντι Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) Πάντως παίδες απο gcam καλύτερα να το ξεχάσετε, ειδικά την σειρά 7, δυστυχώς δεν δουλεύει καμία...κρίμα Edited March 21, 2020 by matrix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω κινητό με βασικό γνώμονα το Wifi Calling (μου ειναι απαραίτητο γιατι δεν εχω σήμα μόνο wifi στη δουλεια) και να κοστίζει στα 200 -250€ μαξ. Το θέμα ειναι οτι το Note 8 pro ειναι μεγάλο και φοβάμαι δεν θα το συνηθίσω και έτσι καταλήγω οτι το Mi9 Lite που ειναι μια χαρά αλλα δεν εχει Wifi Calling (Cosmote). Τι να κάνω ; Δεν μπαίνει με κανένα τρόπο..??? Διαφορετικά θα πάω σε Note 8 pro.. :worry: ποιος είπε οτι δεν έχει ??? εγώ το ενεργοποίησα με τηλέφωνο στην cosmote. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 H 10 ποτε πρβλεπεται να ερθει ρε παιδια ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 H 10 ποτε πρβλεπεται να ερθει ρε παιδια ; Την πήραμε αυτή την εβδομάδα,δεν σου έχει έρθει?(κανε έναν έλεγχο) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Δεν ήρθε τίποτα γιατί το πήρα χτες... Πατάω πατάω τίποτα. Ελβετία το έχω ως region. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Και εγώ το είχα ινδία και μου ήρθε η global. Κάνε λίγη υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Η Global, EU με Android 10 έχουν έρθει κανονικά και το WiFi calling δουλεύει κανονικά μην ρωτάμε τα ίδια συνεχόμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μέχρι χτες το απόγευμα μου την έβγαζε κι εμένα, eu δηλωμένη χώρα Ελβετία, αλλά περίμενα εντυπώσεις για να προχωρήσω. Σήμερα που το αποφάσισα δεν μου την βγάζει. Περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μέχρι χτες το απόγευμα μου την έβγαζε κι εμένα, eu δηλωμένη χώρα Ελβετία, αλλά περίμενα εντυπώσεις για να προχωρήσω. Σήμερα που το αποφάσισα δεν μου την βγάζει. Περίεργο; Και εμένα το ίδιο. Πήγα όμως πάνω δεξιά στις τελίτσες και πάτησα Λήψη τελευταίου πακέτου και κατεβαίνει. Τώρα τι κατεβάζει δεν ξέρω αλλά δείχνει μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Και εμένα το ίδιο. Πήγα όμως πάνω δεξιά στις τελίτσες και πάτησα Λήψη τελευταίου πακέτου και κατεβαίνει. Τώρα τι κατεβάζει δεν ξέρω αλλά δείχνει μεγάλο.Μάλλον κατεβάζει αυτή που έχεις ήδη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 (edited) αν την έχω ήδη γιατί την κατεβάζει πάλι; Anyway όταν θα κατέβει θα μου πει ποια είναι και θα ειδοποιήσω. Τελικά είχες δίκιο την ίδια κατέβασε. Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Επίσης την έκανε πολύ γρήγορα ούτε 5 λεπτά δεν πήρε. Edited March 21, 2020 by ippotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts