Tol7 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο always on display τώρα τελευταία; Έχει λίγο διάστημα που μου τα εμφανίζει όλα πλέον. Και Messenger και αναπάντητες και sms και emails Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο always on display τώρα τελευταία; Έχει λίγο διάστημα που μου τα εμφανίζει όλα πλέον. Και Messenger και αναπάντητες και sms και emails Viber εμφανίζει?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ο δεκτης GPS εχει καποιο θεμα; Πολυ αρνητικα σχολια διαβαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ο δεκτης GPS εχει καποιο θεμα; Πολυ αρνητικα σχολια διαβαζω.. Κανένα απολύτως, εμένα το στίγμα κλειδώνει αστραπιαία και εντοπίζει την θέση μου άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Έχει γίνει κάποια αναβάθμιση στο always on display τώρα τελευταία; Έχει λίγο διάστημα που μου τα εμφανίζει όλα πλέον. Και Messenger και αναπάντητες και sms και emails Μια αναβάθμιση πριν μια εβδομάδα περίπου αφορούσε και το always on display. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ο δεκτης GPS εχει καποιο θεμα; Πολυ αρνητικα σχολια διαβαζω..Μια χαρά δουλεύει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Viber εμφανίζει?? Απ ότι θυμάμαι όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Δοκίμασε με mi pc suite. Το κατέβασα και δεν συνδέεται. Ζητά αναβάθμιση στο κινητό. Ζητάει drivers? Και ποιο πρόγραμμα από το playstore χρειάζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Viber εμφανίζει?? Δεν χρησιμοποιώ viber, οπότε δεν ξέρω. Όλα τα άλλα τα εμφανίζει κανονικά επιτέλους. Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Δεν χρησιμοποιώ viber, οπότε δεν ξέρω. Όλα τα άλλα τα εμφανίζει κανονικά επιτέλους. Μπορείς να μας πεις ποια έκδοση χρησιμοποιείς ; Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Μολις μου ηρθε νεα αναβαθμιση εφαρμογης AOD με αρ.1.10.242 ,μεσω της ενημερωσης εφαρμογων συστηματος...Για να δουμε.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Την περασα. Σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις εικονα δικη σου. Εκτος εάν ηδη υπηρχε και δεν την ειχα δει. Για viber που ηταν το μονο που δεν δουλευε δεν γνωριζω εαν λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Το viber δεν λύθηκε το πρόβλημα. Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι σε κάποια άλλη ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdim71 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 (edited) Οντως viber ιδια. Αντι να βγαζει πλαισιο στο aod φωτιζομενο εμφανιζει το κλειδωμενο background με ειδοποιηση για viber και επανερχεται στην aod οπου και δεν κανει τιποτα αρα δεν παιρνεις χαμπαρι οτι σου ηρθε μηνυμα εαν δεν ησουν μπροστα στην οθονη. Κλασεις ανωτερο το always on amoled αλλα την τρωει την μπαταρια αρκετα… UPDATE Η μπαταρία με το AOD της MIUI φαίνεται πάνω κάτω να τρώει το ίδιο με το always on amoled οπότε επιστρέφω στην τελευταία μέχρι η xiaomi να κάνει τα αυτονόητα! Edited February 25, 2020 by kirdim71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Πώς μπορούμε να βάλουμε να πηγαίνει στην αναζήτηση του Chrome και όχι στον προεγκατεστημένο φυλλομετρητή όταν κάνουμε swipe από κάτω προς τα πάνω στην κεντρική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Πώς μπορούμε να βάλουμε να πηγαίνει στην αναζήτηση του Chrome και όχι στον προεγκατεστημένο φυλλομετρητή όταν κάνουμε swipe από κάτω προς τα πάνω στην κεντρική οθόνη? Κοίτα από το 1:11 και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tol7 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Κοίτα από το 1:11 και κάτω. Το βίντεο απλώς δείχνει πως να κάνεις default εάν browser, όχι αυτό που ρώτησε Παράθεση Xiaomi Mi9 Lite Samsung A5 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Nεα ενημερωση OTA, MIUI V11.3.9.0 Stable,594 mb.... Edited February 27, 2020 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είναι Beta, μην βιαστείτε https://c.mi.com/thread-2911087-1-0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Nεα ενημερωση OTA, MIUI V11.3.9.0 Stable,594 mb.... Έχω τη Global, δεν μου βρίσκει κάτι... Ίσως επειδή είναι beta, όπως λέτε... Android 10 πότε θα πάρουμε εμείς, αγαπητή Xiaomi; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Nεα ενημερωση OTA, MIUI V11.3.9.0 Stable,594 mb.... για αυτο αργουσε να κατεβει !!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Σταθερή πάντως αναφέρεται και όχι beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Πολύ ώρα μέχρι να εγκατασταθεί. Τι άλλαξε τι χάλασε; Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Είναι Beta, μην βιαστείτε https://c.mi.com/thread-2911087-1-0.html Δε ειναι beta.Stable γραφει.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Για αρχή κατά την σύνδεση τότε φόρτιση γραφεί "γρήγορη φόρτιση"... Κάτι είναι και αυτό. AOD + Viber... No no no Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts